juniorka
|
ahoj! lilka- mi misli beres, sem ze hotla vceraj napisat, da imamo vse neke probleme in pohvalit aprilcico, da se ni nic pritozevala.. pa je k njej z zamudo prislo Pa cestitke za R!!!!!!!! Ja, lilka in ostale, se strinjam... ampak je izjavil, da je itak konec in se ne bo vec prilagajal mojim pravilom . V glavnem, jaz sem se hotla resit, ce se da, ker se mi para srce, predvsem zaradi otrok, ampak on noce kaksnega svetovanja... tako da je to konec. Zdaj je treba samo nekaj narest, ker jaz ne mislim prenasat njegove lene riti ( pa da ne bo pomote, jaz sem vzrok vseh problemov ;)) Zdaj si moram izracunat, kako se mi bolj splaca zivet.. pa kje... bom vidla... Najraje bi kr v slo sla, ampak bi imela spet probleme doma cez 2 meseca... bi morala najprej sluzbo najt, pa stanovanje. za moske je pac lazje, je sicer imel idejo, da bo on imel Nelsona, jaz pa Leilo , ni sans, tega scenarija se jaz ne grem! Sem sla z Nelsonom dans ven na kosilo, Leili sem dala se dodatek po dojenju in je spila se 80ml, ceprav sem se imela mleko, sam vlec se ji ni vec dalo ocitno. Je spala pol 3 ure, da je gospod fuzbal lahko gledal. Sem skopala Nelsona, se ociju ne pusti vec, zgleda da nekaj cuti, zdaj pa grem se Leilo, ker je imela vecerni dremez prej, zjutraj pa mahamo vsi trije k zdravniku, da vidimo, kaj si bodo jutri spomnili aprilcica- glede spanja se pa mi kopiramo, Nelson,ce gre slucajno podnevi spat, pol spi 3 ure in imamo pestro tudi do polnoci lahko( 3x lulat, pa kakat, pa mami spat zravn, pa ne, pa kr ene zgodbice zacne pravit... Zob se pa ti naj cimprej postima, ce te boli, pol se mogoce se da kaj nardit. Upam, da bo luna cimmaj vplivala na spanje, jutri pa veliko soncka. Jaz pa grem na yogo ob 2eh, ker je teden zensk!
< Sporočilo je popravil juniorka -- 28.2.2010 21:41:29 >
|