juniorka
|
Joj sem jezna zdejle, pa se moram malo sprostit tukaj Sem zadnjic najdla bodije na preklop, pa jih seveda nisem narocila in zdaj jih ni vec . Zdaj jih imam iz slo iz Leclerca, pa so za 6 m in grejo na tesno gor, cez glavo vlect je pa.. saj gre, sam ce kakec cez pride, pa moras imet nadnaravne spretnosti . aprilcica, je vceraj prisla med. sestra, pa smo jo stehtale in je v 1m pridobla350g.. res je en dan prej kakala po 5 dneh, pol sem jo na hitro podojila in je bila razlika 100g, tako da pomoje dost poje... sem jo pa pol na 2-2,5 ure dojila, dodatka noce... Drugac je dobre volje, se dost smeje, tud sama se zaigra, tako da ni panike verjetno, samo Nelson je bil pol kile lazji pr porodu in je imel 1 kg vec od Leile pr 3m.. dedci ocitno Sem pa ovsene kosmice zacela pit, da vidim, ce bo kaj vec mleka... no, dans zjutraj ga je blo, se pozna, da je veckrat jedla vceraj. Problem je, da skor vedno zaspi na joski, pa tud, ce jo zbudim, ko podira kupcka, pol vec noce.. Eh, cela znanost tole dojenje... Sem pa prehlajena, mi kr tece iz nosu.. sem sama kriva, me je v noge zeblo doma, mam pretanke copate , novih si nisem sla kupit zaradi prsta, pa bo treba... lilka, super, da sta uzivala, za mala dva pa , da bosta cimprej ok. Tist z maslom si kdaj probala? Jaz nisem, ne vem, ce pomaga... zalbi, saj bo boljse, nasa kak teden veliko spi, pol spet ne...zdaj jo po 3xbudno drzim uro do dve, pol pa spi... ce je mir seveda.. cim pa slisi nelsona, je konec in pol je tecka, vsak hrup jo zmoti, je cist po meni, zal... Pol pa na rokah... lulci, ja tud mi imamo problem, so rekli, da ce do 8 let ne bo k, pol ukrepajo, ampak bomo verjetno sami prej zrihtali, ker ima to zavito, da se skor vedno mal po sebi polula oz. na wcju pod desko. thumbelina, ja tile avti... Imate pa pestro, veckrat se javi... valika, kam si pa ti spet pobegnila... A prevec samo o dojenckih debatiramo
|