juniorka
|
Hojla punce, vidim, da niste dost zgovorne.. jaz sem v soboto napisala, pa sem si zbrisala, namesto ctrl sem shift stisnila, pa mi je oznacen txt zbrisalo , pol pa ni blo casa.. lonib, le oglasi se se kaj, te pogresamo valika, kako si kaj? jaz bom morala verjetno po tablete, ker sem skoz zivcna taska30, kje si???? marijaa, bi mali bavc, ze zdaj je zbolel Kako si pa drugace, ti znese? Kaj pomoci? stolcek pa sem jaz kr un lesen za Nelsona imela, triptrap, od 6m, pa sem z lezalnikom kombinirala( tak lezalnik, da se ne more prekucnit na stran. aprilcica, mi smo tud sli v geox, rabi mali nekaj za v vrtec, ker so kr v cevljih, pa kar mi je blo vsec, niso mel stevilke Tako bo se nekaj casa edini v copatih, me prav briga, samo copate najt je tudi umetnost( primerne), zadnjic sem bla v lidl prepozna, so mel ful dobre... Cene cevljev pa itak.. tu se sicer najdejo tudi oceni, ampak kvaliteta... Glavobol pa je lahk od tabletk, name hormoni ful vplivajo in imam ponavadi ob menstri migreno ( bolecina spredaj v celu, na levi al desni). Takrat moram taoj ob prvem znaku vzet tableto, ce ne vzamem npr. ponoci, ko malo cutim, je zjutraj prepozno in traja tud po 3 dni. Kako si se pa imela zunaj? Sem se smejala, je blo, kot da bi mojga opisovala, si nic ne zapomni, samo jaz ne bi tortice dobila, ce pa ze, pa tud napacno plenice- sem vzela en paket v lidlu, pa mi je zal, niso tolk fajne.. no, saj premocjo ne, ampak cena je ista, kot active fit... oz. drazje, ce ne bi ble v akciji. Tu dobim 164 plenic(st.3) za 18 funov(20 eurov), pol pa se 10% popusta, ker sem zaposlena v tej trgovini, pa vedno kaksne kupone posiljajo klubi( ala dm klub...) za 1 funt, tako da pol ful poceni plenice pridejo... No, zdaj pa se malo pojamram, Nelsonu so se ene pikice nardile po podlahteh pred tednom, pa so se zdaj ful razsirile in tudi po telesu jih ima kr neki n je diagnoza po vsej verjetnosti eczema/ atopicni dermatitis... in sem se bolj down, ker ne vem, od cesa bi to fasal, ker nikol ni blo nobene alergije . Se mi smili revez, no, na sreco ga ne srbi prevec, zaenkrat. Doma pa itak, boljs da ne pisem....
|