lilka
|
Hej, hoj... aprilčica07: menda ti ni povezave potrgalo, me kar malo skrbi, ko se ne oglasiš, kako ste prestali ujmo? Jaz sem bla pa včeraj v kitajski restvarciji, s službeno kolegico, pa moja sestrična, ki ima 4M punčko, je bil fant prvič sam s tamalo in jo je čez 1 uro že klical, da naj pride domov, ker ima tamala polni nos in se joče, pa da bi ga mahnila , sej sem ji rekla, da nej malo reda naredi, če ni že prepozno, tip je ni še niti enkrat previl, niti enkrat ponoči vstal, ja madona, a je oče ali ni, sem ji rekla, da se ne sme tako pustit, reva je že čisto izmozgana, pa to jaz ne morem rezumet no, moj je bil sam z dvema, pa ko sme prišla čez 2 uri je rekel, kaj sem pa tako hitela, sej je blo vse vredu..., sestrična se mi smili, bo mogla malo ukrept in začet tipa navajat na skrb za otroka, če ne se ji bo slabo pisalo.... pregeld pri 3 letih: tudi mene skrbi kako bo tam, ker če naša zatrmari ne bo odprla ust in konec(pol bomo pa ne vem koklokrat hodili), od moža sodelavka je mogla tamalo še enkrat peljat, ker psihologinja ni mogla do koncqa naredit vprašalnika la kaj, ker se je tamala odločila, da ne bo več odprla ust, ker se ni smela še naprej nekaj igrat...pa to mi je čisto mimo, da 3 letnega otroka sprašujejo v kateri ulici je doma... janca77: lepo, da si se oglasila in da vam gre dobro... Mis mo spet slabo spali, Ožbej je spet jokcal in jamrla kar naprej, 21.15 je začel in pol kar na vsako uro....zdej je mel spet 37, 4 skos je malo vroč in siten, upam, da so res zobki, da se ne bo kaj drugega nakuhalo... Jaz imam v soboto srečanje sošolk iz faksa, dobimo se na Ptuju, gremo jest in v Wellnes, pa v hotelu bomo prespale, se ful veselim, upam, da bosta tamaldva zdrava, da bom brez skrbi šla, res rabim en odklop, sem tako zmozgana, ker ga Ožbej že en teden biksa ponoči, pa siten podnevi.... Danes bom probala met sadni, dan, sem včeraj res preveč jedla, komaj si še zapnem nove kavbojke...joj sem nea požeruhinja ko sme doma, samo jem in jem.... Nič zdej pa grem pogledat če je sušilec že obdelal prvo rundo.... Pa če me kaj razjezi, je pa sneg marca.... Lepo bodite!