|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
31.1.2010 15:14:39   
lilka
Hej, hoj....

junijorka: ej prst ni vredu, nekaj mi je vrastlo in bi mogla spet it rezat, sem rekla da zdej še ne ker imam druge načrte8greva z možem v soboto na razvajanje, pa pust bo...), pa mi je antibiotik, tako da zdej že celi, samo je rekla, da misli, da se bo ponavljalo, pa bom mogla it odrezatuser posted image

Včeraj sva šla midva malo ven z moževimi sodelavkami in partnerji in sta tamaladva spala pri tastu in tašči, sva ju prišla iskat in na kosilo zdej pa gremo domov, ko se Ožbej zbudi....

aprilčica07: jaz še nisem prišla tolko k sebi, da bi lahko film pogledala, mi enostavno ne rata, zaspim zraven....prehlad je pa že vredu.

Tamali bratranec me je na FACEbook spravil, zdej pa še tam čekiram....

Šibam....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
1.2.2010 9:12:25   
aprilčica07
Jutro

ma kašno zatišje je tle?user posted image user posted image user posted image

lilka: paše bit malo sam, kajne? mi2 se še nisva kam spravila, ma jst pravim, da se morava, da nama to manjka... bomo vidli če nam rata..mojmu se kr ne da, njemu je zadosti, da gre na šiht in tak dalje.. meni pa manjkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image bova mogla nezki zmozgat, ker drgači ne bo dobro....

Drgači smo ok, Julija je pridna, spala celo noč, Jakob tudi, mene sicer križ spet boli, ma saj bo. Mraz je zunaj za znoret, še vedno je šest pod nulo.. brrr, spet ne bomo šli nič ven. Včeraj sva cel dan preležala na kavču, celo en film sva gledala skupaj z mularijo, Počitnice za odrasle, sva se vsaj nasmejala. In ja, cel dan sva neki žrla, groznouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma napišite kaj, no........................

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
1.2.2010 9:12:53   
aprilčica07
FACEBOOK: tudi mene so gori spravili, brat in moj.. zdaj se pa še učimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4703
2.2.2010 8:46:29   
lilka
Hej, hoj...

aprilčica07: ja tdi mene so gor spravili, se tudi še učim, sem pa našla tipa, s katerim sem izgubila nedolžnostuser posted image in sva bla ful dobra prijatelja, ko sem še študirala, pol sva pa izgubila stik in zdej si že 2 dni piševa, noro.....
Julija je res pridna, naš še vedno je okoli 12 in okoli 4.30 za znoret....

Midva res rabiva, da sva malo sama predvsem jaz no, da pridem malo stran od otrok in Sonča hiša bo res idelano razvajanje, čeprav drago kouser posted image , pa nej bo....

Zdej si pa šibam lase oprat, Ožbej ima danes posvetovalnico, jutri vam javim mere....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 4704
2.2.2010 9:58:06   
aprilčica07
Jutro

lilka: fanj opravite pr P!user posted image user posted image user posted image user posted image Julija zdaj kr spi ponoči, ja (trkam).. to noč je sicer imela monolog od 4 do 5, ma potem je spet zaspala dalje, do 7 30. Bistveno bolše se počutim, če mi pnoči ni treba vstajat za flaško.user posted image

Imamo ful mraz, pa piha.. mislim, da bo konc te k.... zime ali ne?user posted image user posted image user posted image

Pa skozi imam neke vmesne krvavitve, pijem tablete že tretji mesec, pa še kr ni ok. Nikoli nisem mela težav, zdaj pr skozi neko sranje... Ah bo že:)

Grem kaj skuhat.

facebook: ooo lepo, da sta se najdla gori... no, jst nisem še tako doma tam, sem še bosa, pa nisem še nobenga najdla... razen pač standardnihuser posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
2.2.2010 10:25:05   
lilka
Ožbeja je mela babi, jaz pa sem med tem skočila v solarij in obrvi poarvat in populit, sem bla že taka da je groza...

aprilčica07: pa midve sva pa res, kot bi se fotokopirali,user posted image mene tudi križ matra zelo, pa s tabletami sem tudi mela težave, sem kar neki krvavela in to, zdej mi je namesto Cerazette napisal Jaz in sem tudi po 10 dnevih jemanja začela krvavet malo dva dni, zdej je pa vredu, ma sej ne vem no, kaj je s temi tabletami, pa ni se za hecat no, če bom zansola, ga bom zadavila....
Ja tvoja Julija je res pridna, jaz ne vem kaj naš toliko je še ponoči no, mogoče ima premalo podnevi al kaj sej ne vem, je pa že pravi bucko za pogledat, no bom vidla kkašne bodo mere danes.
Zdej si grem pa rs lase oprat, ob 12 pride mož in šibamo.

FB: ja sej jaz tudi še ne štekam najbolj, samo takoj, ko sem se prijavila, sem našla 3 najboljše sošolke iz faksa, se že dogovarjamo v marcu za srečanje in pol še tega tipa, faj se mi zdi no....

Komaj čakam da bo sobota da se greva z možem razvajat, kako bo Tinka pri babici in dedeku pa se kar malo obremenjujem, zdanjič je jokala ko je blo treba zaspat in potem rekla naslednji dan, da zdej pa ne bo več kdaj tam spala, malo dolga bo od enajstih v soboto do enajstih v nedeljo, mah kar nekaj me skrbi....

Lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 4706
2.2.2010 11:41:33   
aprilčica07
lilka: ja, identične težave.. sem tudi jst klicala in vprašala kako in kaj, te krvavitve in to sranje.. pa so rekli, da se bo poštimalo.. pol se vprašala kako pa kaj zanositev in to... me je potolažila, da ni možno.... user posted image zaupam, kaj pa čem drugega.. jemljem pa cilest pilule...samo bog ne daj da se kaj zalomi in zanosim.. brrrrrr... me fršlog zadane isti trenutekuser posted image user posted image user posted image

Grem kuhat, danes bojo njoki, njami.. pol pa ven z Jakobom, na teren, na mraz:)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
3.2.2010 8:18:08   
lilka
Hej, hoj...

Aprilčica moja draga, sva čisto sami ostali....user posted image

aprilčica07: a veš kaj sem gledala, a tvoja dva sta se oba rodila enko težka in še to, tudi Ožbej je bil 3570user posted image , no zdej ima pa Ožbej: 8660g in 70 cm.
Poštimalo, poštimalo rečejo, meni se 3M ni poštimalo, eh ne vem kaj je s temi novodobnimi tabletami, ko kao ni menstruacij pol so pa neke čudne krvavitve, včasih si nehal jemat vmes in si zkrvavel zdej, ko pa jemljem vsak dan brez presledka je pa vse nekam čudno....user posted image , ma samo da ne bom zanosila....

Ja meni gre že prav na živce ta zima, ful bi mela že pomlad....

Danes morem pa moža naročit k zobarju se mu je čisto malo zob odlomil, pa mene da si zobni kamen sčistim in grem končno na pregled, pa tamalega morem sem dobla včeraj listek, da naj ga naročim na prvi pregled....

Tako zdej pa šibam to vse opravit....

Neposredna povezava do sporočila: 4708
3.2.2010 8:42:45   
aprilčica07
Jutro,

lilka: ja, oba sta bila enako težka ob rojstvu, Julija je bila malo manjša, ampak težka  sta bla pa res do grama enako.. a tudi Ožbej je bil tolko težek? zanimivouser posted image user posted image mi2 imamo posvetovalnico pa danes teden, bomo vidli kolko je težka in velika....user posted image   danes smo spet skoraj cel dan sami, ma bomo že. Mogoče kaj ven, če bo vreme zdržalo, pa kaj do trgovine in tako dalje... me je včeraj moja nona vprašala, če mi je kaj dolgcajt?? tako v hecu, saj je vedla, da mi z dvema malima ni niti pod razno dolgcajt... no, danes bom prvič dala Juliji krompirček in korenček za kosilo.. je skrajni cajt, da provamo, ker ta naša bi samo in še enkrat samo jedla.. skozi odpira ustka in gleda kaj  mi jemo...user posted image user posted image

kontracepcija: za znoret, je.. jst sem tudi rekla, da vse prenesem, edino zanosit nočem več.... vsaj zaenkrat ne (nikoli pač ne reci nikoli, mogoče me kaj prime čez cajt, dvomim, ampak kaj veš..)user posted image

zobni kamen: to je meni najbolj grozno od posegov pri zobarju.. kolko mi je zoprno, ne morem opisat... sem mu zadnjič rekla, da prav ne maram hodi k njemu, ker mi je vse zorpno, pa je bil kr malo užaljen..  pa kaj, če je pa res... grem raje rodit (Julijo, ker je blo ekspres) kot tja sedet.. že ko vidim da prijemlje une mašine mi je slabo...user posted image user posted image user posted image    si pa moram pucat zobni kamen na 4 mesece, ker imam blago paradontozo in je pač treba... ampak meni ni do tega...user posted image user posted image user posted image

Grem previt eno usrano rito, ki tle zraven smradi okolicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
3.2.2010 21:40:59   
sabri
Oj, ja res je dosti aprilčic čisto zanemarilo to našo temouser posted image , jih kar dost pogrešam. Mi smo imeli danes sestanek v vrtcu in imamo drug teden uvajanjeuser posted image , sem res vesela in fajn se mi zdi vse v vrtcu tako prvi vtis, samo mi je vseen kar mal hudo, ker sva se zdaj ful razvadile obe, ko sem bila jaz doma. Prav uživale čez dan, vse v miru, sprehoda, kofetka, kosilo, igranje, risanje, zdaj pa bom sama, šmrk. Ne sam tako je treba in se vesela za vrtec. Se oglasim kmalu, nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 4710
3.2.2010 22:30:00   
juniorka
Jaz sem tudi tukaj, samo ima moj dopust ta teden in ne pridem do racunalnikauser posted image
sabri, saj ne bos dolgo sama, pa se prav ti bo prislo, da se malo spocijes... Mene nas vedno preseneti, ko obvlada kuharske izraze in podobo... Res veliko pocnejo tam, zdajle se pod razno ne bi mogla ukvarjat tolk z njim, moj je pa se bolj lenobauser posted image
aprilcica, hvala za tvoje besede, ampak se bo meni tud kmalu vtrgalo... in to samo zaradi mojega...user posted image Ta teden ga imam ze poln kufer, ko je domauser posted image Drugace je tukaj isto, kot bi bila v slo..
lilka- oj, pa fajn papca vas korenjak. Nasa pupa se pa ne redi vec veliko, me malo skrbi. Vedno zaspi na joski in ne popije vsega, pol se mi pa ne nardi vec tolk.. ji bom pocasi zacela flaso dajat zvecer, saj bo drug teden 3 mesece stara. Sicer spi po 5,6 ur pooci brez hrane, ma se je v 3 tednih samo za okoli 100g zredila po domaci digitalni tehtnici( ima 6300g, pa okoli 65cm.
Grem zdaj prst namocit v fiziolosko, mi se mal tece vn, se ni cist zaceljeno, ceprav so rekli, da bo v enem tednu okuser posted image , glih tolk, da ne morem Nelsona na bazen peljat ta teden, ko je moj doma.. majo za otroke eno urco program...

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
3.2.2010 22:32:33   
juniorka
a ja.. jaz sem tud na facebooku, ce me ktera hoce za prjatlauser posted image Mene je pa najdla sestra od bivsega, ko sm mela celo sranje z njim( orozje, policija, sodisce...) pa je ne bom dodala, bom kr poslala sporocilo, da je preteklost!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
4.2.2010 14:08:39   
aprilčica07
OJla

danes sem leteča, pa nisem utegnila pokukat goriuser posted image bla na šihtu, šla podpisat neke papirje, pa malo v trgovino, le cunj nisem uspela gledat, Jakob težakal zraven.. moški pač..user posted image user posted image

juniorka: kakorkoli, res si pogumna puncauser posted image  user posted image user posted image user posted image jst bi te z veseljem dala med prijatelje na FB, ma kako to naredim? se še učim in sem popolnoma bosa. moj se pa smeje in ga niti ne vprašam.. se raje sama matram..user posted image user posted image
A da se Leila ne redi zadosti? a tebi se zdi, da je lačna? ker če je punca  zadovoljna, po moje ni panike. če spi, pa je in ne teži in cvili.... nevem, no,  naša kadar je lačna vrešči in teži, ko se naje je pa zadovoljna..user posted image   a si proval kaj ugotovit kolko poje pr tebi?

lilka: kako ste pr vas? te še kaj boli? mene danes hrbet, spet...user posted image user posted image

Grem malo Jakoba crtat, sva se prej skregala, pa se mi zdaj mali možek kr smili.. se je prišel opravičit, mama opjosti... srček moj..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
5.2.2010 9:15:29   
lilka
Hej, hoj...

Malo pojamram pol grem pa spat dokler Ožbej spi, smo imeli svetlo nočuser posted image , ne vem a so zobki spet al kaj za vraga.....pa zdej je tudi tulil, sem mu mogla Calpol dat, pa lih zdej ko midva jutri greva.
Sem že spakirala za naju, samo res ne vem kako bo, tamalega daje, tavelika pravi, da ne bo pri babici spala, pa nej gre nekamuser posted image , ko midva hočeva oddih za en dan gre pa vse narobe.....

Nič grem zdej malo odelžat, če ne bom dol padla....

Neposredna povezava do sporočila: 4714
5.2.2010 10:14:55   
aprilčica07
Jutro

lilka: user posted image user posted image user posted image user posted image otročiči bojo oreživeli, vidva kr pejta malo se razvajat in uživat...user posted image mi2 sva se lih danes zjutraj pogovarjala, da moramo kaj takega naredit, da se malo naspim in odpočijem.. saj Julija kolko tolko ok spi ponoči, ma  jst grem spat okoli polnoči, redko prej, in pol ko moram ob 5 vstat, ko danes..user posted image user posted image user posted image sem že eno galono kafeta vase vrgla...

ven ne moremo, pada dež... gremo pa ta vikend spet na hribuser posted image user posted image user posted image bom sicer več sama, ampak bo šlo... drgači pa vse po starem...

Kaj naj kuham? večni problem.. pa ne da se mi.. včeraj sem si zvečer spekla mega svinsko dobro pico... sem požrla vse sama..user posted image user posted image

Grem kaj naredit...

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
5.2.2010 10:30:13   
lilka
aprilčica07: ja sej vem, da bosta vredu, samo se kar neki obremenjujemuser posted image , pa res rabiva oddih, morema it in konec, še sreča, da je treba akontacijo plačat, če ne bi si ziher premislila....pa neki težek dan je danes, morem še en kofe spit....
Jaz bom kuhala vitkega soma pečenega, povaljanega v koruzni moki in peteršiljev krompir zraven...
Jaz čisto preveč jem, spet bom taka ko pujsa, ko bom končala porodniško....

Neposredna povezava do sporočila: 4716
5.2.2010 10:43:04   
aprilčica07
lilka: ja, imamo slab dan danes.. jst sem zaspana..user posted image grem kr na en kafe še... komi gledam... jedli bomo pa pašto, jo delam za Jakoba, pa naredim še za nas... ne da se mi kaj drugega naredit..... pa za Julijo krompir in koren, pol pa dosti za danes..
vidva bejžta in uživajta sto na uro... bosta prišla nazaj kot prerojena.... user posted image user posted image odvečne kalorije pa boš že porabila, saj bosta samauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res grem kaj naredit, ma res nimam volje....

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
6.2.2010 10:25:27   
marijaa
Neki me zanima kaj ma katera, ki ma fantka tud take probleme, da mu kožica na lulčku tud pri kopanje ne gre nikamor. Patrik je včeraj dobil datum za marca za operacijo, mu jo tud dohter ni mogu premaknt me mal skrbi.
Grem s patrikom puzle sestavlat dokler še mala spita,  in dat lazanjo pečt

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

Neposredna povezava do sporočila: 4718
6.2.2010 11:35:25   
aprilčica07
marijaa: mi imamo to težavo, Jakobu kožica ne gre in gre nikamor.. čakamo pregled pri treh letih, takrat dobimo napotnico za urologa in potem naj bi on povedal kako in kaj, po vsej verjetnosti nas čaka operacija...user posted image urolog baje prova spravit zadeve iz mesta, ampak takrat je baje nevarno, da se kožica napoči in tega ne radi delajo.. tako da sem se že kr sprijaznila, da bomo šli v modro laguno (tako rečemo naši bolnici)user posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
6.2.2010 18:31:53   
*piškotek*
Živjo punce

Še sem živa user posted image

Ta teden smo bli bolani oz. je bil bolan Nejc, je imel neko virozo - prehlad, zdej je že mal boljši sam iz nosa mu pa še zmerej teče in apetita še nima nevem kakšnega, ampak počasi bo...
Meni to hodi zelo narobe, ker imam v službi ogromno dela in bom mogla začet delat za vikende, ker drugače ne bomo nikol teh bilanc skup spravli.

Kožica na lulčku: tudi mi imamo tako težavo. Tudi našemu se nikamor ne premakne zdej mi pa itak ne pusti da sploh kaj delam tam dol, tko da tudi jaz čakam na sistematski pregled pri 3 letih in pol bomo vidli kako in kaj.

Zdej mi pa že po glavi skače, tko da moram nehat. Lepo bodite

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 4720
7.2.2010 7:48:41   
thumbelina
HOjla babnice.
Pri nas dogaja, ni kaj...
1. Sem bila takoj po novem letu v šoli v naravi za spremstvo in je moj cel teden pedenal oba otroka, vmes je Matevž še zbolel, tako da me je bil kar vesel ko sem prišla nazaj... No vsaj 1x so opazli, kako je če me ni.

2. Lulček - Naš je imel na začetku precej ozko in prilimano. POtemmu je pediatrinja razprla, je malo popokalo, ampak sem jaz potem pri vsakem revijanju polila s fiziološko in pri s+vsakem previjanju kožico potegnila nazaj. Od takrat naprej ima sicer mal preozko kožico, ampak jo brez problema odpremo do luknjice. Kožica je sicer še malo prilimana, tako da ko odpremo kožico, se ne vidi čisto cela glavica. Ampak za to itak zdaj dajejo kortikosteroidne kreme (Elocom za alergije), ki tisto kar je prilimano tako stanjša, da se potem lahko odpre do konca. Mi imamo pa en drug problem: kot dojenček je imel hidrokelo (vodno cisto v enem jajčku. Popolnoma neškodljivo, samo pravijo pa da je fajn operirat. Za1x smo se malo potuhnili in ččakamo, kaj bo. Čez kakšno leto bo pa treba jit nazaj na posvet...

3. Zdravi smo kar, pač smrkelj v standardnih dozah. Ravno zdaj imamo en naval, ko vsi 4 smrkamo.

4. Snega imamo tolk, da nimamo več kam z njim.

5. Z možem se odločava za nakup nove Fabie Combi 1.6. Imamo take težave z našo Kio Sephio, da samo čakamo da se je losamo. Skoz je nekej: crknu računalnik, crknla vodna pumpa, da je motro skoraj v franže šel, povozila sva že dve srni, matr kr skačejo pod avto in so nam že tolk škode nardileuser posted image user posted image user posted image . V glavnem avto ima prav slabo karmo.

6. Sicer pa kr fajn, ker sta oba zelo samostojna, Jerca itak, Matevž pa tudi: suh je, lepo piha smrkelj, tko no kar gre. Včasih greva z možem zvečer ven, imam srečo da imam še dve sestri in brata in pride eden sedet pred tv in posluša, a tamaladva spita.... Mož zdaj kar precej špila z bendom, tako da ga 2x na teden ob večerih ni doma. Službo so mu podaljšali za nedoločen čas...

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
7.2.2010 15:04:05   
lilka
Hej, hoj...

Evo midva sva danes prilša iz Sončne hiše, zdej smo še pri tašči in tastu, ker tinka še spančka...suuuper je blo, sva bla včeraj od pol dveh do pol petih v njihovem vellnesu, čisto sama vlada, pa malo v zunajnjem jakuziju, pol sva pa počivala v luksuzni suiti, pol sva se peljala na večrejo in pol spet uživala. Po izbranem zajtrku sva šla proti domu. Ful sva se odpočila, razvajala, pocartljala, jah vredno je blo svojega denarja....

Jutri ima mož roj. dan in sva se ustavila v Tušu, boma poskusila pripravit nekaj dobrot, ki sva jih jedla v Sončni hiši vse na bazi bučnih semen in bučnega olja preprosto in ful dobro.

kožica na lulčku: P. ni nič rekla, ko jo je vlekla, jaz pa tudi ne vem a je vredu ali ne, ker nimam pojma kako bi mogla bit pri tako majhnem lulčkuuser posted image , premknem jo že lahko kar nekaj gre dol, ful pa ne, ma pojma nimam....

thumbelina: ja tvoj je pa faca, ti pa tudi, jaz ne vem, če bi lahko kam šla za 1 teden, mene matra že, če me en dan ni, sem tak nora.....

avto: mi smo imeli Renault Scenic-a pa smo se ga tudi mogli znebit, zdej imamo pa novega Cittoen Picassa in smo ful zadovoljni in brez skrbi, avto se kar splača poštimat, če ne ti vse živce pokuri....

Šibam, Tinka s eje zbudila...

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
8.2.2010 20:52:06   
aprilčica07
Me neki heca internet, upam, da zdaj bo delalo..

lilka: no, vidiš, da je blo vse ok... super, da sta uživala in si nafilala baterije.. midva načrtujeva za v soboto, da greva na večerjo ven, otroci bojo pr mojih na hribu, midva bi pa prespala prvič sama v dolini.. Sem vprašala moja dva, pa sta rekla, da ni panike, da enkrat morajo prespat.. So že spali (recimo štuk višje ali pa štuk nižje), ampak da smo bli pa mi drugje kot mularija, pa še ne.. Ampak je tudi to treba..user posted image

Nič, grem čekirat, če je že razpis za vrtec zunaj...

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
9.2.2010 10:12:21   
lilka
Hej, hoj...

Sem delala ko butelj do zdej, je mož včeraj roj. dan praznoval, sva melas polno bajtouser posted image , mah se je blo fajn, samo pucala sem pa danes ko nora...

Spali smo slabo, oba blazno kašljata, Tinki sem dajala cel dan Ventolin in je bla že kar boljša, Ožbej pa grozno kašlja, sploh ne vem kaj najuser posted image , ma nej gre nekam...

Šibam zdej....

Neposredna povezava do sporočila: 4724
9.2.2010 10:30:52   
zalbi
Hej!

Tolk da vas malo pozdravim. Jaz res ne vem kaj je s tem našim fantom, ampak je tolk naporen. Res nimam nobenega časa - no zdej že cele tri dni zaspi okoli 20h, tako da vsaj večer postaja malo manj naporen. Čez dan pa zelo zelo malo spi, največ pol ure skupaj, pa še to dvakrat, vmes pa v vozičku kako uro do dve in to je to. Tolažim se s tem da ko bo pomlad bomo več zunaj in bo vse lažje, zdej pa je res naporen.

Sem na hitro vas brala... lilka - ful dobr da sta šla malo sama, tut jazkomi čakam, da bova to lahko nardila, zaenkrat še to ni izvedljivo, ker Žaneta dojim, kljub vedno večjemu dodajanju še vztrajava.

sabri - super za vrtec... pol pa poklič, lahko tut za kak dan popoldne, ti sm povej kdaj bosta sami, pa se bomo vidl...

aprilčica - super tudi da bosta vidva malo sama... uhhh, to bo fino...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?