juniorka
|
helou vidim, da niste nic kaj zgovorne , no, pohvala aprilcici in lilki! lilka- sem jaz ena mona, nisem nic vprasala, kako kaj tvoj prst. A je ze ok? Jaz bi sla kr pokazat, ce bi se kaj gnojilo... Prehlad pa cimprej pozdravi! Upam, da gresta kam s tvojim, mi je prav lepo brat, ko tako pises... Midva sama edino kak film pogledava, pa se to ne zadnje case.. ma saj nima smisla sploh o tem razpravljat... Sem hotla it kam za 2, 3 dni, ima namrec v torek rd, pa da bi se Nelson imel malo spremembe, kaksno kopanje ali igrala za male, pa si po drugi strani sploh ne zelim it, ker mojga kam spravit.. on je kot dojencek, hrana in spanje... Je bil doma dans in namesto da bi mi kaj pomagal je spal skor celo dopoldne. aprilcica, kako je blo pr zobarju zadnjic, te se boli? Meni ni problem pr zobarju, sem mela ze v os vse zaplombirano, imamo v druzini ful slabe zobe.. Porod je dost hujsi a ne, kako hitro rastejo, mi bomo ze 3 mesece kmalu, pa je prava baba nasa mala. Jaz sem imela prevez dans in super celi, imam samo en mini flajster gor in lahko normalno obujem cevlje, pa dobila sem par flajstrov, da si sama menjam in v enem tednu bi naj blo zaceljeno! Nelson je bil doma, ker imajo v vrtcu izobrazevanje 2 dni, pa se mi je zdel vroc in mu namerim 39,4 vrocine... Nimam pojma, kaj bi blo, drugac je ok. Sem mu dala calpol in je vse normalno, malo ma rdeca licka... zalbi, sabri, kako sta se imeli? maskare- tu ni pusta Lepo se imejte!
|