|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
23.1.2010 21:16:49   
sabri
Oj, da se malo javim, čeprav komaj čakam, da se zleknem na kavč, ker tamala že spi.
Lilka: cukra oba res.
Aprilčica: a daj nehaj, kaka bolana fora ej, pa glih na tvojem forumu al kaj? Pa svašta.
Drugače smo čedalje bolj okrogli, ampak je kar ok. Se pa oglasim spet kmalu. Nočko.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
24.1.2010 13:26:32   
zalbi
Hej!

Da se javim... v bistvu se ne javljam zato, ker imam še vedno težae z netom, grozaaa, ta teden naj bi končno nas priklopili na novega operaterja, ker pri tem k smo zdej večino časa ne dela net in sem popolnoma izgubljena... grozaaa vam rečem. Torej mi smo ok, sicer še vedno problemi s hranjenjem, ta naš Žane bi jedu vsako uro, ponoči se zbuja non-stop, grozno, sploh ne vem kaj naj nardim, da bi malo več spal... poseldično sem utrujena in brezvoljna, tečna, ker sem res neprespana, pa tut čez dan kej dost ne spi, no popoldne ko je Sara doma, takrat pa bi on spal...

Četitke Janci... za Domna.

Vglavnem, upam, da mi net zares začne čim prej delat in da vas bom spet lahko spremljala...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
24.1.2010 13:27:06   
zalbi
sabri - če si še doma, poklič za kako kavico...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
24.1.2010 16:13:04   
sabri
zalbi: z veseljem, sem še doma zaenkrat do pregleda, te pokličem, da vidim, kdaj ti bolj odgovarja, dop ali pop, ker bi prav rada videla malo štručko, da se spomnim, kaj me čakauser posted image .

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
25.1.2010 9:52:57   
lilka
Hej, hoj...

aprilčica07: mah en folk je bolan, to itak ne moreš preprečit, pol boljše da sploh na netu nisi....ma svašta.

Jaz sem prehlajena ko svinjauser posted image , komaj sem se spravila skupaj, da sem počistila in polikala, se je ful nabralo cunj, čez vikend nisem prala in likala, ker nas ni blo doma.

Danes imam ob šetih namen it na eno predavanje v knjižnico Družine in prelomnice( rojstvo otroka, smrt, selitev, itd....,) da malo osvežim znanje in kaj pametnega izvemuser posted image  pa da kaj strokovnega slišim po dolgem času, če se mi bo ljubilo in če bo cesta vredu, ker ful snežiuser posted image

Drugače pa nič novega, v soboto smo bili ce dan pri  moževi sestri v Kungoti, včeraj pa pri tašči in tastu, pa je minil vikend.
Zdej si morem it pa gavo oprat, sem grozna za pogledat še blj bolana zgledam taka neurejena.

lepo bodite vse in pišite kaj!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
25.1.2010 14:01:23   
aprilčica07
Ojla

sem leteča danes pa ni cajta za rr. Sem bla v službi, pa na servisu za avto, pa v mesnici, v Hofer sem šla... zdaj moram pa golaž skuhat, zvečer pa na čvek k kolegici..

lilka: tle je tudi mraz, sneži pa ne... en kupuser posted image user posted image user posted image da se pocajtaš..  glede kar se je dogajalo na formu avgustovčki 09 pa enostavno nimam besed...user posted image user posted image
zalbi: lepo, da si se javila.. upam, da vam net poštimajo, da bomo redno na liniji.... a misliš, da je mali lačen, da se zbuja? 
sabri: do kdaj pa ti še delaš?

Grem golaž kuhat, da bomo imeli kaj jest:) otroka pa spita:)user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
26.1.2010 8:49:21   
lilka
Hej, hoj...

Oba z Ožbejem sva prehlajena, zato je posvetovalnica in cepljenje danes odpadlo, prestavljeno za en teden, komaj čakam, da dobim mere našega lumpka...

Midva zdej jeva ob pol devetih jabolko, pol pa okoli dveh že zelenjavo, moremo počasi začet, ker je res že velik, pa star je tudi že dosti, no pa se je spet začelo to kuhanje papik, sem mislila pri Tinki, da temu nikoli ne bo konca....user posted image

Sem bla včeraj na predavanju o družini, ampak nisem izvedela nič novega, samo obnovila sem znanje iz faksa, tudi to nekaj velja...user posted image , je pasalo malo drugačnega početja...

Zdej pa šibam Ožbeja previt in pol gre malo dremuckat.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 4682
26.1.2010 10:10:26   
aprilčica07
user posted image

user posted image

user posted image

Moja dva lumpka:):)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
26.1.2010 10:41:49   
lilka
Aprilčica07: ja sej pravim, moja Tinka in tvoj Jakob bi prav pasala skupaj,user posted image pa Ožbej in Julija tudi, se bomo dogovoriliuser posted image , luškana sta res, tamala je pa že prava bejbika...

A veš kaj mi povej, a ti maš rižolino od Milupe, jaz sem mu do zdej dajala unega, ki se z AM zmeša, zdej so mi pa prinesli 3 škatle unega, ko se z vodo meša, nisem prav naročila, zdej pa razmišljam, da bi kar tega dala zvečer, a misliš, da je to veseno, po moje je, če je vse skupaj od Milupe, samo na tem ne piše da je za v flaško na unem pa pišeuser posted image

< Sporočilo je popravil lilka -- 26.1.2010 10:44:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 4684
26.1.2010 10:48:23   
hariba
Kaj bodo pa vaši lumpi za pusta? Zoja je včeraj dobila obvestilo, da bodo za pusta imeli v vrtcu maškarado, otroci pa naj bodo čim bolj izvirno namaskirani, ker bodo imeli etnološki dan user posted image  user posted image Jaz sem za take stvari antitalent in res ne vem kaj bi zašila. Sicer sem vedno kupila, le 2 krat so imeli doma zašito, ko smo šivali v okviru vrtca in so imeli skupinske maske.
A bo mogoče katera šla ta vikend v Črno na Koroškem na gradove kralja Matjaža. Mi bi šli, ampak je baje tam ful mrzlo. Sem pa gledala tudi vstopnice za v soboto, za dvorano Tivoli za ledeno pravljico Alice v čudežni deželi in je cena 22 €user posted image , tudi za otroke. To pa je za nas res too much.

Neposredna povezava do sporočila: 4685
26.1.2010 10:51:58   
aprilčica07
lilka: rižolino imam  jst Milupin, ampak tega za zmešat z vodo...ma nisem vedla, da obstaja prav tak za mešat z mlekomuser posted image ??... kaj vem, jst okoli 18 dam eno veliko žlico rižolina in 50 ml vode in to Julija poje... ji dam lih en tolko, da poje, ker če se preveč naje, pol zvečer pač noče mleka..  in zaspi in spi do 24, pol je pa lačna za umretuser posted image , tako, da zdaj prakticiramo  ob 18 rižolino, ob 20 15 pa mleko, in notri ena mala žlička tega istega rižolina ali pa notri plasmon keks......     user posted image danes ji bom pa dala pa bananino kašico, isto Milupino, za mešat z vodo.. bomo vidli, če bo pojedla... mi je pa prej za malico zmazala  pol jabolke in suho slivo zraven zmečkano..user posted image

Ja, naši otročki so prav za skupajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
26.1.2010 10:53:43   
aprilčica07
lilka: ma mislim, da komot daš v flaško, saj ne more bit nevem kašne razlike v kašicah...

Neposredna povezava do sporočila: 4687
26.1.2010 12:05:38   
lilka
aprilčica07:ja so Milupine kašice, ki se zmešajo z AM(modre) in kašice, ki se zmešajo z vodo(oranžne), ker že vsebujejo AM, jaz nisem hotla preveč spremembe delat in sem raje tiste v mleko dajala, zdej bom pa v vodo poskusila in mu dala zvečer, če jih že imam doma, sej pomoje res ne more kej bit....

hariba: joj jaz tudi nisem za tako, Tinka hoče bit telebajsek kot lani in tdi midva bova telebajska, smo že dobili kostumeuser posted image , ti ne znam prav nič pomagat....

Neposredna povezava do sporočila: 4688
26.1.2010 12:39:01   
juniorka
Joj kake lusne slikce, bom se jaz kasnej kaj gor dala..
So mi vceraj nohet rezali, lilka, ti ves, kako je... sem dobila dve njekciji, tist je res bolelo, pol mi je pa na vsaki strani odrezala skor pol cm, pol pa s tekocino prepojila, da ne bo vec rastel.. in me ni bolelo skor nic do 5ih zjutraj, ko sem se zbudila in sem mogla 2 lekadola vzet, zdaj je pa spet ok in zjutraj se lahko normalno vozila.. z natikacem, ker imam povito in je mal daljsi prstuser posted image .
Zdaj pa moram kuhat...user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
26.1.2010 12:55:47   
lilka
Junijorka: ko smo ravno pri nohtih, a veš da se meni zdej že par dni gnoji pri zgornjem šivu(no tam ko je bil šiv), po tolikem času, ni mi jasno zakaj in a naj grem zdej za to k zdravniku al naj si s čim mažem?Ja zoprna je tista injekcija dvakrat, pol pa kar gre....

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
26.1.2010 12:56:53   
aprilčica07
lilka: a te kašice pr nas dobiš? ma jst jih nisem še nikjer zasledila... sicer upujem v DM-u in v našem DM-u takih kašic ni... sicer pa mislim, da so vse kašice pr eni glihi in ne delamo škode, če mešamo z vodo ali pa mlekom..user posted image
juniorka: zate, da se pocajtaš in da ne bo bolelo..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
26.1.2010 13:46:13   
lilka
aprilčica07: tudi jaz jih v DM kupujem, so svetlo modre barve, pri Tinki sem samo tiste uporabljala, ma ja, jaz mu bom dala....

Sem malo prej zažgala kolerabico za Ožbeja, sem dala premalo vode, čakava, da sae nova skuha pol pa spat....

Neposredna povezava do sporočila: 4692
26.1.2010 14:06:32   
aprilčica07
lilka: razmišljam, razmišljam, in bolj ko mozgam, bolj se mi zdi, da sem take kašice vidla v DM-u, ma sem šla gladko mimo njih, direkt k tem rumenim... tudi pr Jakobu nisem vedla, da obstajajo različne.. ma no, saj je zrastel..user posted image
a Ožbej je že kosilo? jst ji še nisem provala dat nič od zelenjave,  bom pa jutri skuhala korenček in krompir, ali pa samo koren, da vidimo, če ji bo tud  to šlo v rito..

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
26.1.2010 14:31:54   
aprilčica07
Danes imam dan za rr, sem sama, pa imam zgleda več cajta, ko če  smo kompletniuser posted image user posted image user posted image user posted image

hariba: naš ima neke maškare doma, niti nevem točno kaj, malo ga bomo našemili in šli z njim po vasi, je ponavadi povorka za take male... v vrtec ne hodi, tako, da.... 22 eur za predstavo je pa  zame definitivno tu mač in ne bi dala, pa magari če plešejo okrancljani z zlatomuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4694
27.1.2010 10:00:08   
lilka
Hej, hoj....

aprilčica07: sem mu dala včeraj zvečer, sploh ni opazil razlikeuser posted image , ja jaz že uvajam zelenjavo, ako, samo ne mara prevč kolerabice, korenček je jedel kos em ga naredila z jabolkom, bom danes poskusila bučko, če ne bom pa kar malo krompirja začela zraven dajat pol bo pa ziher papcal...

Jaz sem še vedno prehlajena in nekam brezvoljnauser posted image , včeraj sem bla že prav sitna, sem skos nekaj rezgala in težila, me je mož že mel zadosti pomoje, samo ni nič rekel, ker je videl, da sme našpičena, mah včasih mi preseda ta porodniška in visenje domauser posted image in to mrzlo vreme.....sem včeraj razmišljala, da bi moža za njegov roj. dan 8.2. povabila v Sončno hišo, sem že prijateljici pisala, če ima frej in če imam kaj popusta(ker je drago ko svinja samo si zaslužijo), če ne bova šla pa tukaj pri nas  v velllnes, nekam morema it sama, če ne bo kriza....
Res imava premalo časa drug za drugega, čez dan sva itak z otroki, zvečer sem pa jaz tako zmozgana že, da ob osmh že spim in ni prav nič z mano, bogi moj mož, se mi včasih prav smili, ko tako tolerira vse skupaj....bo treba nekaj ukrenituser posted image

Zdej pa šibam, preden se preveč razpišem....Ožbej spi, jaz se bom pa malo ulegla, me tako daje ta prehlad...

Pridem še kaj..

Neposredna povezava do sporočila: 4695
28.1.2010 9:15:00   
sabri
Dobro jutro, vidim, da sta najbolj aktivni aprilčica in lilka, mimogrede lepe fotke vaših cukrov.
Danes grem pogledat Žaneta, da se spomnim, kako mali so sploh, sem že kar pozabila. SMo z malo spali do pol 9, kar se ponavadi pri meni ne naredi, pri očiju pa ja. Sem še kar na bd in zgleda, da bo kar do konca. Se ne pritožujemuser posted image , čeprav sem kar ven iz civilizacije in bom še potem sam v plenicah pa bruhcih pa bo že. Zdaj grem pa na zajtrk, lep dan.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
28.1.2010 13:44:50   
aprilčica07
Ojla

jst sem pa vsa skrokana, ker sem včeraj pohajala, smo šle bovlat z sodelavkami in je blo lepo, pa se nam ni dalo it domov... posledice so pa danes.. grrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

Trenutno oba spita, pa grem še jst malo zalegnit. Jao, me je zdelalo...user posted image user posted image

sabri: hitro,  hitro se navadiš na majhno bitje.. ampak tudi takoj pozabiš kako so majhni, jst ko zdaj gledam stare mesec ali pa dva, se mi zdijo drobižasti, pa je naša le malo večja...
lilka: za zdravjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem ležatuser posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
28.1.2010 17:31:25   
juniorka
helou
vidim, da niste nic kaj zgovorneuser posted image , no, pohvala aprilcici in lilki!
lilka- sem jaz ena mona, nisem nic vprasala, kako kaj tvoj prst. A je ze ok? Jaz bi sla kr pokazat, ce bi se kaj gnojilo... Prehlad pa cimprej pozdravi! Upam, da gresta kam s tvojim, mi je prav lepo brat, ko tako pises... Midva sama edino kak film pogledava, pa se to ne zadnje case.. ma saj nima smisla sploh o tem razpravljat... Sem hotla it kam za 2, 3 dni, ima namrec v torek rd, pa da bi se Nelson imel malo spremembe, kaksno kopanje ali igrala za male, pa si po drugi strani sploh ne zelim it, ker mojga kam spravit.. on je kot dojencek, hrana in spanje... Je bil doma dans in namesto da bi mi kaj pomagal je spal skor celo dopoldne.
aprilcica, kako je blo pr zobarju zadnjic, te se boli? Meni ni problem pr zobarju, sem mela ze v os vse zaplombirano, imamo v druzini ful slabe zobe.. Porod je dost hujsi user posted image
a ne, kako hitro rastejo, mi bomo ze 3 mesece kmalu, pa je prava baba nasa mala.

Jaz sem imela prevez dans in super celi, imam samo en mini flajster gor in lahko normalno obujem cevlje, pa dobila sem par flajstrov, da si sama menjam in v enem tednu bi naj blo zaceljeno!
Nelson je bil doma, ker imajo v vrtcu izobrazevanje 2 dni, pa se mi je zdel vroc in mu namerim 39,4 vrocine... Nimam pojma, kaj bi blo, drugac je ok. Sem mu dala calpol in je vse normalno, malo ma rdeca licka...
zalbi, sabri, kako sta se imeli?
maskare- tu ni pustauser posted image
Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4698
28.1.2010 21:47:30   
sabri
Moram poročat, da sta oba ful fajn videt, mali je pokazal malo spanja, malo svoj glas, v glavnem cuker. Moram še babnice skupaj spravit, da malo norijo in se igrajo, se mi zdi, da so zdaj v takemobdobju, ko bi se ful igrali z drugimi otroci. No saj to se najbrž kar vedno.
Mam pa fajn novico, danes so me klicali iz vrtca in gre mala končno v vrtecuser posted image . Zdaj pa ne vem, kako je s tem znižanjem plačila vrtca, a to poskusiš in če znižajo super, če ne pa ne ali moraš imeti kako minimalno plačo? Sem čist leva pri teh stvareh, pa vpišejo vse avte in nepremičnine natančno?
Grem malo ležat, sem kar utrujena danes.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
29.1.2010 8:20:06   
aprilčica07
Jutro

sabri: glede vrtca nimam pojma, naš gre v jeseni, če bomo imeli srečo (jst upam, da dobimo vrtec, ker pr 3 in pol je skrajni cajt, da gre).. bo lilka zihr vedla vse o tem.. super, da so pr zalbi vsi fanj..
lilka: kako prehlad?
juniorka:  vedno ti pozabim povedat in napisat... dobra si, res si močna psihično, da vse to zdržiš.. to z tvojimuser posted image , sama si v tuji državi.. dva mala otročka.. sicer je res, da enostavno nimaš izbire, ma vseeno.. mene bi zihr pokopalo....user posted image user posted image user posted image a imate še sneg pr vas? pr nas danes piha tak burja, da mam občutek, da bo bajto uneslo...user posted image user posted image

Evo, jst sem malo pršla k sebi od pohajanja. Sem se naspala in že dala prat cunje in posodo. Zdaj moram previt malo, voham nekiuser posted image user posted image Je pa spala celo noč, od 21 do 7 30, z enim prebujanjem, le za dudouser posted image user posted image Pri sebi sem opazila, da sem šele zdaj ko ima mala 5 mesecev dobila neki ritem in sistem, v tem smislu, da ne padam zvečer dol in zaspim z obema, sem sposobna kaj naredit ali pogledat kak film..

motnje, pridem nazaj

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?