aprilčica07
|
Jutro, lilka: ja, oba sta bila enako težka ob rojstvu, Julija je bila malo manjša, ampak težka sta bla pa res do grama enako.. a tudi Ožbej je bil tolko težek? zanimivo mi2 imamo posvetovalnico pa danes teden, bomo vidli kolko je težka in velika.... danes smo spet skoraj cel dan sami, ma bomo že. Mogoče kaj ven, če bo vreme zdržalo, pa kaj do trgovine in tako dalje... me je včeraj moja nona vprašala, če mi je kaj dolgcajt?? tako v hecu, saj je vedla, da mi z dvema malima ni niti pod razno dolgcajt... no, danes bom prvič dala Juliji krompirček in korenček za kosilo.. je skrajni cajt, da provamo, ker ta naša bi samo in še enkrat samo jedla.. skozi odpira ustka in gleda kaj mi jemo... kontracepcija: za znoret, je.. jst sem tudi rekla, da vse prenesem, edino zanosit nočem več.... vsaj zaenkrat ne (nikoli pač ne reci nikoli, mogoče me kaj prime čez cajt, dvomim, ampak kaj veš..) zobni kamen: to je meni najbolj grozno od posegov pri zobarju.. kolko mi je zoprno, ne morem opisat... sem mu zadnjič rekla, da prav ne maram hodi k njemu, ker mi je vse zorpno, pa je bil kr malo užaljen.. pa kaj, če je pa res... grem raje rodit (Julijo, ker je blo ekspres) kot tja sedet.. že ko vidim da prijemlje une mašine mi je slabo... si pa moram pucat zobni kamen na 4 mesece, ker imam blago paradontozo in je pač treba... ampak meni ni do tega... Grem previt eno usrano rito, ki tle zraven smradi okolico