taška30
|
No, zdaj se pa res pokorno javljam še jaz. Saj prav ne vem kaj naj navedem kot razlog za mrk. Enostavno sem tako malo na internetu. V službi vas občasno preberem (občasno ne dohajam), pisat nimam cajta oz. se niti ne spravim, ker mi je takoj kdo za hrbtom s kakšno službeno stvarjo in potem se ful bedast počutim, ko tile smajliji skačejo tuki po ekranu. Doma se mi pa tud ne da prižigat računala. Mi smo zdravi (TRKAM!!!!!!!!!!!!!!) že cel mesec. Upam, da bo do septembra mir s temi virozami in ušesi. Vsako popoldne smo zunaj na igrišču, domov prideta polne peska in kamnov in rožic, občasno mi že malo preseda tole vlačenje po igriščih z vso prtljago iz vrtca, jaz direkt iz službe, lačna, žejna...blagor tistim, ki imate hišo in samo odprete vrata in spustite otroke na vrt. Ampak klinc, tko pač je. Julija je navihana in zgovorna 300 na uro, že kar nekaj časa teži z ZAKAJ, ZAKAJ, ZAKAJ... vprašanji, včasih se mi tud odgovarjat več ne da, ker ne prideš do konca, pa rečem: Zakaj? Zato ker ima mačka rep nazaj! Ona pa: Zakaj ma muca jep nazaj, mami? Manca je super, le tole dnevno spanje v vrtcu bo mene ubilo. Zdaj sem zvedela, da tudi drugo leto ne bo nič bolje, ker v našem vrtcu je pač navada, da v vseh skupinah spijo, v zadnji skupini pred šolo samo eno punčko ne dajejo spat, ker so starši izrecno zahtevali tako. No, med tednom hodi (posledično obe) v posteljo okoli 21-ih, ob 22.30 je budna ko čuk in pravi, da ne more spati - po uri in pol ležanja v temi. Vsak dan! V vrtcu mi pravijo, da jo zbujajo ob 14-ih (to je kompromis, jaz sem želela naj jo ne dajo spat), ampak jim ne verjamem. Eh... Drugače sem pa mal besna, ker sva zdej z mojim dobila napoved dohodnine in imam jaz za plačat 470€, mož pa 360€. Banda!!! Ma jaz ne vem kako to bedasto računajo med letom. Nosečke, držte se, pa uživajte v "miru" dokler imate samo enega otroka (sem mal zlobna ), moja najboljša prijateljica pa ima rok čez 3 tedne, he he, komaj čakam, da bom mal pestvala spet. Aja, najpomembnejše pri nas: po 2 letih Julijinega nočnega zbujanja, vsakodnevnih selitev v najino posteljo, pitja čaja po 5x na noč, je nekega lepega dne (noči) pred cca. 1 mesecem Julija začela spat celo noč v svoji postelji od zvečer pa do 8-ih zjutraj brez da bi se 1x zbudila in to kar traja in traja in traja in....zdaj bom pa raje nehala se hvalit. No, skratka, čudeži se dogajajo! Lepo se mejte čez vikend.
|