sabri
|
janca77 in marija:čestitke obema in čim manj slabosti v nosečnosti ter zdrave bebice. tejkag: imaš prav, da povabiš tistega, katerega vidva hočeta in ne tiste, katere bi "kao morala povabiti", ko sem se jaz poročila, nisem niti pomislila, da bi vabila bratrance, katere še poznam ne dobro in nimamo stikov, mi je butasto, da bi potem bila na fešti z njimi pa se mogla še skoraj predstaviti prej. Pa je bilo nekaj čudnih pogledov samo med pripravami, na poroki in po poroki pa niti eden ni omenil kake zamere, tako da se sploh ne sekirat za druge, to je vajin dan. plenice: uspešno, se je parkrat še polulala, pojma nimam zakaj, ker vedno reče in gre kjerkoli, ali na travico, na školjko, če smo kje na kavi ali v trgovini, na kahlico...v glavnem . Za spat jo dam pa še gor. Jutri pa zalbi ne morem, čeprav bi z veseljem. Gremo z vlakom na štajersk, da se po doooolgem času peljem z vlakom, tamala paitak prvič. Ej se bomo 2 uri peljali do Celja, mi je kar smešno, ko je z avtom dobre pol ure. Še moramo izkoristit vikend, v ponedeljek grem v službo po bolniški. aprilčica: upam, da je grlo bolje. Zdaj je smotano, ker ne smeš lizat kakih neoanginov, pa podobno, ko drugače hitro pomaga, vsaj meni no, za grlo. hariba: ej, kaki plezalci so no, naša je tudi obupna, jaz ne morem verjet, kam to spleza. Pa gor gre, dol pa kakor kdaj. Pleza na ograjo med sosedi, ko se vsa ziba, pa ona kar. Sva jo dala za foro na plezalno steno ta nizko, je plezala do polovice. Me najbolj skrbi, ker ne gledaš dve sekundi, pa je že nekje. Kako bo v vrtcu, ker ne bodo samo nje gledali. lilka: upam, da boste zdravi, ker je to res najbolj zoprno pa bolnice, brrr. Za zidanje pa vem kako je, sem prav vesela, da smo konec z delom notri. Zdaj, ko zunaj delava nadstrešek, mi je prav luštno, da imam notri čisto in lahk kuham. Upam, da boste čimprej konec z delom. Lep dan vsem.
|