|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
28.5.2009 10:23:05   
janca77
Se oglašam po dolgem času, da nas zopet spravim na prvo stranuser posted image user posted image

sabri mi je zelo hudo zate, ampak vse se zgodi z enim razlogom, samo ne obupaj user posted image user posted image

zalbi upam, da uživaš na morju in si nabereš novih moči

Mi gremo šele avgusta na morje, tako da bo še dolga do takrat, vendar vmes bomo šli pa kaj v Čateške.
Se je pa Tilen sedaj, ko je bilo tako toplo kopal zunaj v bazenčku in je prav užival. Ko pa gleda slike od lanskega dopusta vpije: moje, moje, čofa, čofa (morje, morje).

piškotek uspešno piši diplomsko nalogo, pol pa hitro slikce gor od hiškeuser posted image user posted image

obutev naš korenjak ima številko 24 ali 25 odvisno od modela. Je pa dobil dvoje sandalčke - ene odprte in ene zaprte, tako da je za poletje priskrbljen. Drugače je pa najrajši bos user posted image user posted image

hrana zadnje čase se je kar začel nekaj upirat za hrano in jo noče dol pogoltnit.Ko pa mu hočem še dat pravi "mam se v ustih, mami ne molem", je ratal pravi lumpekuser posted image user posted image .Ima pa zelo rad jagode, jabolka,češnje.

Jaz imam pa v soboto službeni izlet in gremo na Pohorje - piknik.Sam upam da bo lepo vreme.

Sedaj je pa čas za malico, mi že prav kruli v želodcu.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
29.5.2009 9:15:58   
janca77
Kje ste vse punce? A še spite?user posted image user posted image

No mene je včeraj mami klicala v službo, da je Tilen ves bogi in če lahko pridem domov.In res grem domov, bil je ves vroč, čemern in kar ležal bi user posted image . Potem sva šla pa spat in ko se je zbudil je bil kot nov - kdo bi vedel kaj mu je.
Popoldne se je vozil s sosedovim fantom v avtu, žogal se je, tako da res ne vem kaj mu je bilo dopoldne. Ko sem ga vprašala zakaj je jokal, je rekel mami grešal - mami pogrešaluser posted image

Tako danes sem zopet v službi in še petek je povrhuuser posted image user posted image .

No kar oglasite se kaj, razen če nočete z mano debatiratuser posted image user posted image
Lp

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
29.5.2009 9:58:56   
taška30
Čisti mrk je tule, ja Janca, edino midve outsiderkeuser posted image (ki se bolj redko oglašamo) strašiva tuki.

OK, Zalbi je na morju, ampak kaj pa ostale?

No, torej pri nas nič spešl, razen to, da jih je moj včeraj zjutraj slišal v vrtcu, da je Julija postala prava razbojnica, tepe, cuka za lase in ščipa otroke.user posted image  JE rekla vzg, da je nemogoča, da kaj je zdaj to ena faza?!? In da če kateri otroček zajoka, že kar vedo, da je bila jULIJA na delu. In potem še lepo pove: Julija tepala, cukala, Julija bila lumpa!user posted image user posted image  No, saj ni smešno, sploh.user posted image
Problem je v tem, ker doma niti ne opazim, da je kaj drugačna, pa pri tako majhnih kakšna huda predavanja doma po mojem ne bi obrodila sadov, tako da sem kar rekla vzg. naj jo kar bolj na trdno primejo in v vrtcu ukrepajo na licu mesta.
Aja, pa še pomočnico je opraskala. Najprej se pride cartat (je ful crkljivka v vrtcu), potem pa ko strela z jasnega dobi 'hudučke v oči' in z nohti zapraska po obrazu.user posted image
Doma tega sploh ne dela.

Bomo videli kaj bo?!? Upam, da je res le ena faza.

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
29.5.2009 13:05:19   
BarbaraE
taška - zdaj pa res vidim, da so aprilčki 2007 očitno v eni fazi. Meni je prejšnji teden povedala, da je bil naš po dooolgem času na pohodu in je delil štampiljke (grizel) kar vsem po vrsti - tak je bil le en dan. In istočasno mi je kolegica (ima tudi aprilko 2007) povedala, da je tamala tačela ful tepst in da je celo vzgojiteljico udarila. Očitno imajo res eno fazo. No, včeraj je pa naš prišel z ugrizom. Doma pridige ne pomagajo, temveč morajo vzgojiteljice ukrepat. Mislim pa, da je res faza in jih bo minilo. Ene prej, druge kasneje. user posted image  Mi bomo pa par živčkov manj imeli. user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
29.5.2009 21:56:17   
thumbelina
zdej bom pa še jest mal pojamrala. Mi nismo bili celo zimo tok bolni, kot smo zdajle en mesec. Pa to ni res. Tamal je bil cel teden v vrtcu ko je že vdrugo staknil vročino in nič drugega mu ne faali. Mogoče ima malo več smrklja, sicer pa ok, živahen.... In to glih dan preden naj bi šli naporoko moževe sestrične. Itak da bom spet ja doma ostala. Pa to ni feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Spet bom doma. Porkaš že tko  nikamor ne grem, pol moram bit a še takole doma.... Ah drek...
Jerca pa ima zelen smrkelj, ki ima vse lastnosti enega hubabuba čigumija, že glih tri tedene Pa kdaj za vraga bo konc s temi virozami, no????

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
30.5.2009 21:05:22   
aprilčica07
Evo mene

se nisem nič javila ker mi enostavno ni zneslo. Sem bla po cele dneve na šihtu, doma se mi pa tudi ni dalo več gledat v kompjuter. Upam, da bo zdaj bolše, da je ta huda panika za nami in da bomo lažje dihali:)

Tudi pr nas vse po starem. Jakob ok, meni raste trebuh in sem že zdaj taka, kot sem bla za Jakoba na koncuuser posted image user posted image user posted image Ampak počutim se pa še kr ok, tako, da mi ne pripada da jamram, sploh od kar se je malo ohladilo diham lažje:):)   V pondeljek imam pregled, in upam, da bo vse tako kot mora bit. Delam še tri tedne, pol dopust, malo morja in pol porodniška... Res se je hitro zavrtelo in odvrtelo tole.
thumbelina: upam, da se je situacija umirla in si vseeno šla na ohcet:)
taška: ja, kaj vem, naš ima tud fazo ko grize in tepe.. pa nevem kaj mu je, ker tega ni nikoli delal, zdaj pa gre pred njim vse po spisku.. včeraj je našega muckota z motiko udaril.. sem mislila, da ga kr nalomil mulota... ampak mu pravimo in razlagamo, da boli ma ga ne prime zgleda.. saj ko je ugriznil sem ga ugriznila nazj (ja, taka mati sem) od takrat se name več ne spravlja, ampak z motiko ga pa ne upam lopnit.. jao..user posted image
janca: a je Tilen zdaj ok? je blo prehodno slabo počutje...

Tako, to je blo na hitro. Dopustnice (zalbi, lillka) a uživate?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
1.6.2009 8:48:56   
zalbi
Hejjjjjjjjjjjjjjjj!

Uh ja - pa sem že v sslužbi - čist grozn...

Na morjuuser posted image je blo super - posebej prve 4 dni, sva se kopali, Sara je super plavala z rokavči - tut v globoko, sploh nobene panike. Pol je zapishala burja, morje se je ohladilo, tako da je bilo konec kopanju, ampak ej blo vseeno OK.

projekt plenice - ja sem jo odvajala, sploh ni blo problema, me pa zanima kako bo danes v vrtcu - sem ji dala mlo več za preoblečt - pa bomo videli kako bo.

vrtec - tut Sara občanso tepe, grize, npo pozimi mi je enkrat tut neki vzgojiteljica rekla, da je nemogoča, ampak sem ji rekla, da naj jo trdo primejo, da daoma ne grize in da jo jaz ne morem kregat za nekaj kar ne dela doma...

thumbelina - ko si pisala da je matevž bil veliko bolan. Sara je pred 14 dnevi začela spet grozno kašljati, smrkelj zelo rjav - skratka sem že razmišljala o tem, da bi ostala doma. No pol pa sva itak šli na morje - v dveh dneh se je pozdravila, nos se ji je začel čistit, kašljat pa je čist nehala - morski zrak dela čudeže!

Tako, zdej pa moram res še kej narest v službi:). Se še javim...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
1.6.2009 21:06:46   
sabri
Oj, res smo bolj lene za pisat, ko je sonček pa daljši dan. Mi smo kar bolje, dobra stran moje bolniške je, da je tamala v enem tednu podnevi brez plenicuser posted image . Zdaj šele vidim, da je res že velika punca no, je prva dva dni ful  lulala v hlače, tretji dan samo dvakrat, potem pa super no. Sma se z mojim zaenkrat zmenila, da bo kar razvajena edinkauser posted image , smo bili danes v zoo-ju, super dan, malo se bomo še potepali ta teden, ko sem še frej pa malo bolje, potem pa spet služba. Sem pa danes prav razmišljala, da bi se prav luštn lahko dobile aprilčice v zoo-ju ali pa kako Zbilje zdaj, ko je lepo vreme. Upam, da kmalu. Lepo se mejte.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
2.6.2009 8:28:37   
zalbi
Hej!

sabri - lepo te je blo malo brat... meni je drgač v zoo-ju tut ful fajn, pa Sara vedno na polno uživa... Ja res se lahko kej vidmo...

Jst zdele spet odhajam na seminar...bom spet dva dni.. mi je čist odveč - pa spet bo trajal tja do petih - mislm čist preveč...

Sara je brez plenice, včeraj je blo čist super v vrtcu, edin pol k je šla domov, se je p apokakala v hlače, zdej pa se mi zdi, da se je že v vrtcu... no vglavnem kar ratuje nam tole brez plenic. Jutri grem na NS, tako da me spet cel dan ne bo, pa v četrtek še angleščina, sem pa že danes čist utrujena in bi samo še spala - je tkol kr šok, k prideš iz dopusta...

Eh moram it...  

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
2.6.2009 14:43:17   
lilka
Hej, hoj....

Da se javim na hitro sem ravno pri tašči sem prišla do računalnikauser posted image

S Tinko sva bili prejšnji teden v bonici od četrtka do ponedeljkauser posted image user posted image user posted image . Za znoret, spet je bil bronhitis, težko dihanje in to, kot nazadnje, ko sva bli, s tem da sem jo zdej pravi čas prieljala(sem že prepoznala čuden kašelj in čudno dihanje) in ni rabila infuzije pa tudi na kisiku je bla samo en dan. Potem so naju v ponedejek odpustili z Ventolinom in še z enim šitom na pumpici, ki ju zdej jemlje še 14 dni. So rekli da ji bo morje pasalo in smo šli.

No na morju
user posted image
je blo super, prav rabili smo oddih po 5 dnevih bolnice smo bli vsi že čisto brez živcev....prve dva dni je blo lepo vreme, smo se celo kopali, pol se je pa poslabšalo in na plaži glih nismo viseli ampak je blo vseeno božansko, Straško je res zakon za malčke....user posted image , jaz sem se zelo odpočila, naspala najedla, v času v bolnici sem shujšala skoraj za 2 kg, ker nisem jeda in ne spala in zdej sem vse nadoknadilauser posted image

Danes smo že od zjutraj v polnem teku, malar danes dokončuje, jutri pridejo sobo montirat, mojster za ploščice pride ob šestih pogledat, v glavnem dela čez glavo, hvala bogu da imma do ponedeljka še dopust.

Pa še pomembna novička, Tinka je brez pleničkeuser posted image user posted image user posted image , čez dan, že v bolnici je bla, na morju pa sploh, sama ree da je ne bo imela, in v 1 tedenu ji je ušlo samo 3x, tako da smo tako ponosni.....in sama reče da jo lulat ali kakat, rava faca je....

Šibam zdej me kličejo na sladoled....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
2.6.2009 22:21:52   
aprilčica07
Dober večer,

lilka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tinko...... upam, da bo čimprej ok..... bit v bolnici itak ni prijetno, ni čudno, da te je pobralo...
zalbi: kako kaj počutje? trebušček?

Tle gor je pa res ratalo zatišje ..... user posted image user posted image ste se izgubile babe?

Mi smo ok, tamali sicer neki kašlja, ampak upam, da ne bo hujšega. Jst sem ok, buši je velik že, sem bla pa na zadnji kontroli na meji z cukrom.... Grem spet drug teden, da vidimo, če se bo vrednost popravila. V najslabšem primeru mi grozi dijeta..user posted image Ampak se bom zdaj malo počuvala in upam, da bom ok in da ne bo spet kašne panike.  Zdaj pa grem pod tuš, se moram stuširat, ma se bom z vrelo vodo, ker me zebe ko psa...  Mater in to vreme, prejšni tedne sem umirala od 35 stopinj, zdaj me pa j... ker jih je le 15.. jao meni, nikoli mi ni prav..

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
3.6.2009 7:51:04   
zalbi
Hej!

lilka - o joj, tole z bronhitisom - verjetno ji je morski zrak res pomagal - no vsaj Sari je pri kašlju in nosu zelo. Bravo za pleničko, tut mi smo brez in Sari prav lepo uspeva...

aprilčica - počutje je bolj slabo - predvsem zato ker sem po enem tednu dopusta čist na polno v delu, mam polno enih stvari ta teden in sem res čist utrujena, poleg tega sem na seminarju še danes in me je una klima čist prehladila, tako da mam čist poln nos... groza. Trebušče - ja že raste - sicer ker nisem pri ta suhih se lih ne vidi še - ampak jaz pa vem da že raste. Danes imam NS. kakšno  je kej tvoje počutje? Jaz komaj čakam, da se začnem počutit malo boljše.

Jutri me še čaka en izpit - iz projektnega vodenja - kr neki, vglavnem, danes imam še NS, pa plesne, pa cel dan bom na seminarju... tako da upam, da se malo do konca tedan umiri...

Nč, grem na seminar...

Neposredna povezava do sporočila: 3737
3.6.2009 9:30:21   
aprilčica07
Jutro

zalbi: ma jst sem zdaj, ki se je malo ohladilo bolše.. v uni vročini me je skoraj pobralo.. trebuh je kr velik, kg tudi relativno v mejah rejenjauser posted image user posted image user posted image , tako, da se kr držim.. delam še 14 dni, tako, da mi je lažje in se veselim prihajajočih dni... dete brca, skratka zaenkrat vse tako kot mora bit.. malo bolj me pregledujejo, zaradi krvi in cukra, ampak upam, da bo naslednjič vse v mejah:):)

Fanj opravi danes na ns!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
4.6.2009 12:09:23   
janca77
Kar zatišje tukaj na rr.

No, da vam še jaz napišem veselo novico.Sem v user posted image  nebesih, kajti sem user posted image  in sicer že 8 tednov. Tako da sem danes že imela prvi UZ in je vse v redu.
Sem pa nasplošno zelo utrujena, slabi mi,... Tudi to bo minilo, sam da je vse o.k.Sem se bala, ker sem že imela smolo in zato, vam nisem takoj sporočila novice.

zalbi dobro pravi danes na ns

lilka  user posted image user posted image user posted image  to je za vašo Tinko, da bo zopet vse po starem in nič več bolezni - in še čestitke, da ji je uspelo in nimate več pleničke

Pri nas ima še vedno pleničko, ker se je toliko shladilo in ga kar ne puščamo brez. Bo že čez poletje osvojil lulanje v stranišče.

Lp

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3739
4.6.2009 12:28:29   
BarbaraE
user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke janca77!!! Čim lepšo nosečnost  ti želim. Res super novica. Najbolje, da naredite seznam mamic aprilčkov v pričakovanju. Tako smo imele me narejeno pri aprilkah 2005, a ne Taška, ko nas je bilo kar naenkrat toliko nosečih. user posted image  

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
4.6.2009 12:39:37   
zalbi
Hej!

janca77 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dobrodošla med nami user posted image . Želim ti eno prijetno nosečnost - sicer pa imaš najbrž rok januarja?

NS je za mano - vse ok, le malo večji je otroček, tako da izgleda da je malo starejši. Je rekla, če bo kasneje še tako odstopanje, da mi bodo  lahko prestavili rok. Je včarj bil user posted image  zelo živahen, se je skoz nekaj premikal - je blo res lepo videt. Se je še user posted image  čist raznežil, k je gledal na ekran.

Danes sem spet v službi - po dveh dneh seminarja, sem že dopoldne odpisala en izpit, zdej pa se moram še malo pripraviti na angleščino, imam drug teden tudi izpit, pa smo dobili polno vaj za naredit. Utrujena sem čist - včeraj sem bla še na plesnih 3 ure v nedeljo in  naslednji petek me čakata dva nastopa, pol pa se zaključi za zdej - pol jeseni pa bom videla kako bo...

Tako, zdej moram pa lete na en sestanek...

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
4.6.2009 17:26:46   
marijaa
Janca čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Kot vse kaže bova obe januarki. Js sm hotla še neki cajta počakat, sam je moj težiu, da ne bi rad, da bi bla prevlka razlika med otrokoma in je ratal v prvem poskusu. Jutri mam prvi pregled, mal me je strah. Tto nosečnost bruham k vidra, tud po večkrat na dan.
sabri Ful mi je hudo zate
Patrik je bil tt pondelk na žrelnici operiran. Upam, da bo zdej mn bolan. Drgač je noro, v službi sm več k doma, zvečer prevajam, inštruiram, če prej ne zaspim se ponoči še kdaj celo učim. Ob vikendih in po službi smo pa večinoma na našem gradbišću, kr te naše male lukne mam poln kufer.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
4.6.2009 21:33:28   
aprilčica07
Vau, kolko dojenčkov bo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marijaa: a sem prav zastopla podpis, da boste januarja dali Patriku družbo?
janca: čestitkeeeeeeeeeeeeeeee in eno lepo nosečnost ti želim!
zalbi: super za ns, zdaj pa veselo uživat dalje, kajne?

Jst sem pa danes vsa sitna, me je začelo grlo praskat in me nervira za znoret... Si grem nardit kašno domače zdravilo, pol pa na kavč in počivat. Moja dva itak  že spita, ali pa knjige bereta, v glavnem sta v sobici..

Lepo se mejte.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
4.6.2009 21:50:29   
marijaa
Če bo šlo vse po sreči po mojem in internetnem izračunu naj bi blo tko, jutr bo pa še ginekolog svoje povedu, mam jutri prvi pregled.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

Neposredna povezava do sporočila: 3744
5.6.2009 8:35:44   
zalbi
marijaa - user posted image user posted image user posted image  bravo - čestitam. Naj bo le lepa in zdrava nosečnost.

jeee petek - ta teden sem pa res samo čakala na ta dan, ker sem cel teden že čist preveč utrujena in sam še čakam na vikend, ker bo bolj u izi, nič posebnega, pa še če bo slabo vreme, bomo itak več ali manj doma. Tako da res bo pasal, ker sem ta teden imela en kup zadev za naredit in sem samo letala okol.

Če ima katera jutri dopoldne kaj časa - se lahko kaj vidimo - kolosej je zakon, a ne sabri?

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
5.6.2009 10:51:07   
hariba
Punce po dolgem času se vam ponovno oglašam, a vidim, da itak niste bile skoraj nič zgovorne. Sem bila tako zaposlena s službo, šolo, pišejo same teste, delajo seminarske in je bilo treba vzpodbujat in težit. No tudi devet dnevnice prvo obhajilo in birma so za nami. 22.5,. je šla Lara k prvemu obhajilu, to minulo soboto je imel Žiga birmo,v nedeljo smo šli pa na birmo od nečakinje, sem bila botra. Hvala bogu so te ceramonije za nami. Zdaj samo še čakam, da bo šole konec.
Ja vidim, da ste bolj pridne pri delanju user posted image  kot pri pisanju.
janca Iskrene čestitke in zdravo, nenaporno nosečnost želim.
marijaa Tebi želim enako.
Zoja šivov nima več. Naučila se je gonit kolo spomožnimi koleščki in divja kot nora po ulici. Pleže povsod, tudi na kamin ji je uspelo prit. Samo proč se je moj obrnil. No na srečo je bil prazen in hladen. Mu je rekla, da bi meso ona pekla, ko jo je vprašal kaj dela gor. Samo trepetam kdaj bo ponovno glavo razbila.
Čez dan je brez plenic, ta teden poskusno tudi v vrtcu in so bile samo enkrat do sedaj hlače mokre. Za spat ji tudi v vrtcu še dajo plenico.
Lep vikend želim!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
5.6.2009 11:30:31   
tejkag
Oj!
No, jaz pa sem ta teden na bolniški, ker sem staknila neko virozo. Najprej je user posted image začel driskat in bruhat, potem še Lana, no in seveda na koncu še jaz. V ponedeljek sem bruhala kot nora, potem pa še driska....samo teklo je iz mene. Jutri pa grem v službo, ja saj vem, v soboto...ampak imamo inventuro in jim ne morm tega nardit.
Čez dan smo tud mi brez pleničke, no razen ko gre spat. Se še zgodi, da ji uide, pa bo že, ker redko pove sama, da jo lulat.
Drugače pa se midva intenzivno pripravljava na poroke, eh saj ne. Obleko in obutev že imava, zdaj morava oblečt le še ta malo. Včeraj smo imeli ravno en konflikt s taščo, ker je rekla, če sva povabila njegovi sestrični, pa sva povedala, da ne in da ju tud ne bova, ker itak nimajo nekih stikov. Pa je rekla, da bosta pa zamerli in da je ona (tašča) že rekla bratu in svakinji, da ju bova povabla.user posted image Pa ji je moj kar lepo povedal, kaj se ona briga za to koga bova povabla in koga ne. Tud jaz ne bom povabla  bratrancev in sestričen, s katerimi nimamo stikov in tako bo tud moj naredil, pa če bo kdo jezen al pa ne...to je konec koncev najin dan.

Eh bo že, samo da bo že enkrat ta avgust user posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
5.6.2009 13:04:01   
janca77
Hvala za čestitke. Rok poroda naj bi bil v sredini januarja.
Drugače sem kar v redu vendar bi samo user posted image .

Kje so pa kaj piškotek, mojčca - pogrešam tvoje kave, smotka lonib, pa še katera se bi našla???user posted image user posted image

marijaa user posted image user posted image user posted image  super novica- naj ti bo čim manj slabo in dobro opravi na pregledu

Nič moram it nazaj delat.Lep vikend.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
5.6.2009 14:16:17   
sabri
janca77 in marija:čestitke obema in čim manj slabosti v nosečnosti ter zdrave bebice.
tejkag: imaš prav, da povabiš tistega, katerega vidva hočeta in ne tiste, katere bi "kao morala povabiti", ko sem se jaz poročila, nisem niti pomislila, da bi vabila bratrance, katere še poznam ne dobro in nimamo stikov, mi je butasto, da bi potem bila na fešti z njimi pa se mogla še skoraj predstaviti prej. Pa je bilo nekaj čudnih pogledov samo med pripravami, na poroki in po poroki pa niti eden ni omenil kake zamere, tako da se sploh ne sekirat za druge, to je vajin dan.
plenice: uspešno, se je parkrat še polulala, pojma nimam zakaj, ker vedno reče in gre kjerkoli, ali na travico, na školjko, če smo kje na kavi ali v trgovini, na kahlico...v glavnemuser posted image . Za spat jo dam pa še gor.
Jutri pa zalbi ne morem, čeprav bi z veseljem. Gremo z vlakom na štajersk, da se po doooolgem času peljem z vlakom, tamala paitak prvič. Ej se bomo 2 uri peljali do Celja, mi je kar smešno, ko je z avtom dobre pol ure. Še moramo izkoristit vikend, v ponedeljek grem v službo po bolniški.
aprilčica: upam, da je grlo bolje. Zdaj je smotano, ker ne smeš lizat kakih neoanginov, pa podobno, ko drugače hitro pomaga, vsaj meni no, za grlo.
hariba: ej, kaki plezalci so no, naša je tudi obupna, jaz ne morem verjet, kam to spleza. Pa gor gre, dol pa kakor kdaj. Pleza na ograjo med sosedi, ko se vsa ziba, pa ona kar. Sva jo dala za foro na plezalno steno ta nizko, je plezala do polovice. Me najbolj skrbi, ker ne gledaš dve sekundi, pa je že nekje. Kako bo v vrtcu, ker ne bodo samo nje gledali.
lilka: upam, da boste zdravi, ker je to res najbolj zoprno pa bolnice, brrr. Za zidanje pa vem kako je, sem prav vesela, da smo konec z delom notri. Zdaj, ko zunaj delava nadstrešek, mi je prav luštno, da imam notri čisto in lahk kuham. Upam, da boste čimprej konec z delom.
Lep dan vsem.

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
6.6.2009 0:52:07   
juniorka
No, da se jaz povem novico, tudi mi pricakujemo in sicer novembra. Sem imela nekaj krvavitev, pa je blo vse ok. Slabosti za znoret, pa so hvalabogu minile. Zdaj pa mi je trebuh v 2 tednih zrasel za 6cm. Dete ze veselo brca in cez 2 tedna imam morfologijo. Obisk v slo je bil ok, le naporno za nosecnico, ker moz ni sel zraven, pa se povedala jim takrat nisem doma. Zdaj je pa v sluzbi groza, delam nadure, pa solo koncujem,... Sem hotla menjat sluzbo septembra, pa ne bo zdaj nic iz tega/ tukaj ti porodnisko placuje delodajalec in samo, ce si zaposlen pri njih 1 teden dlje kot je visina nosecnosti... drugace dobis minimum. Je pa placanih 9 mesecev, plus 3 mesece lahko se ostanes, vendar brez placila. Porodnisko lahko zacnes kadarkoli po 28 tednu. takole je tu ja, pa po 1 dnevu gres iz porodnisnice, me kr malo stiska.
sabri/ tebi pa zelim cimmanj zalostnih trenutkov in pozitivne misli!

Pa prav lep pozdravcek vsem skupaj, se oglasim, ko bo kaj vec casa.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

oš polje
sarar

tisti, ki imate otroke v oš polje- ali ste zadovoljni?

da (50%)

ne (50%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!