|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
19.5.2009 22:35:08   
aprilčica07
Ojla

sabri: ne obupat, ker se situacija lahko kljub nevem kako črnim napovedim dobro izteče... jst ti močno držim pesti, da bo tokrat  tako kot mora bit... poznam pupo, ki je krvavela do 14 tedna, po malo in ima danes živahnega skoraj dvoletnika, tako, da sabri draga korajžno, pa boš vidla, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lilka: zanimive ploščice.. jst sicer nisem pristaš pisanega, ampak pr drugih mi je lepo videt, sama pa kaj takega ne bi imela.... nevem zakaj, ampak imam to v glavi...  je pa kr enga dela a ne z prizidkom? in vsem kar zraven spada?
zalbi: dobro opravi na pregledu! pa potem takoj poročilo prosimuser posted image user posted image

Jakob je končno zaspal. Je blo kr mučno danes, ampak na koncu je le omagal revež. Se mu dosti stvari dogaja, pa nima volje za spat.  Spet smo imeli vroč dan danes. 32 je nameril termometer.. sem skoraj dušo spustila, da niti ne povem, da sem imela noge zatečene ko hlode.... Ufa, zdaj je šele dobro, od kar sem doma, sem se sezula in napol naga letam okoli.. Noge pa kličejo alelujauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj grem še kaj pojest (joj kg), pol pa počasi spat. Jutri je sreda.

lp.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
19.5.2009 22:38:31   
hariba
Ojoj sabri, ne vem kaj ti naj drugega napišem kot to, da bom držala pesti, da se vseeno vse dobro izteče.
Danes je bila Zoja po angini prvič v vrtcu vendar samo do 10h. Si je prebila glavo in ima 5 šivov. Ne vem kako se je zgodilo. Baje je naekrat ležala na blazini krvava in tulila.  Kako se je zgodilo nihče ni videl. Ona le pravi: Oja padla,kli tekla.
Bom nehala, je grozno grmet začelo. Moram pc ugasnit.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
20.5.2009 7:42:54   
zalbi
sabri - jst ful stiskam in držim pesti, da bi se se dobro izšlo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prou presentila si me... da se bo le poštimal in bo vse v najlepše redu. Mislim nate.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
20.5.2009 7:45:24   
lilka
Hej, hoj....

sabri: joj ko take stvari preberem imam kar slabo vest, ko sem bla tako zamorjena, ko sem spet zanosila in se nism mogla sprijaznit,  eni bi pa radi pa jim ne rata, pač usoda al kaj naj temu rečemo, kaj naj ti rečem draga moja, drži se, to so blazno težke stvari, ti držim pesti, da se dobro izteče, pa kar daj iz sebe, najbolj varno je še tukaj o tem debatirat, mi smo pa s tabouser posted image user posted image user posted image

hariba:pa dej nehi no, pa to je pa za crknit, prav šive je dobila, pa mene bi kap no, pa kaj se vse tem našim polžkom zgodi, sploh ne smem mislit, ja boga Zoja, revicauser posted image , si kar predstavljam kako je zgledalo, mi kar slabo rata, na to sem pa ful občutljiva....pazite se.

aprilčica07: ja jaz tudi nisem za pisano, sploh ne, po celi bajti imam zgolj bele stene in belo siv laminat,sivo kopalnico, zdej me je pa zmešalo in bi mela ful divji hodnik, ne vem kaj mi je samo blazno me je prijelo, zdej morem pa res zrisat na papir, pa ploščice preštet, da bom lahko kvadraturo naročila. Me meša zgledauser posted image

Danes in jutri še delam potem pa dopust do 8.6. me boste pogrešale, ko me tako dolgo ne bo a ne?

Nič lep dan imejte, pa pridem še kaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
20.5.2009 8:01:22   
sabri
Hvala punce, čeprav ful krvavim danes. Kar bo, bo.
Zalbi: dobro opravi na pregledu
Lilka: uživajte na morju maksimalno
Hariba: ja noro no, naša se je zadnjič igrala s tamalim kot vedno, kar naenkrat je imela krvavo čelo, sva z uno mamico komaj pogruntale, da jo je s kamnom udaril po čelu.
aprilčica: noge u luft, čim večkrat, meni je samo to pomagalo.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
20.5.2009 10:41:06   
hariba
lilka Mene je tudi skoraj kap,ko so me iz vrtca klicali. Jo je varuška pripeljala v zdravstveni dom. Sreča, da delam v sosednji stavbi. Sem samo pisarno zaklenla,sodelavki povedala in letela. Sva potem šli na kirurgijo na šivanje. Je potem moj prišel po njo. Danes je tudi z njo doma. Me je malo prej klical, da ko jo je hotel dat na povijalno, da bi jo previl,ker je bila pokakana, se  je začela branit,malo cmerit in rekla: tu dol v voltu(vrtcu) padla na glavo bumuser posted image user posted image  Zdaj sem pa čisto zmedena. A mislite, da bi lahko bilo to res? Na šivanju so jo rekli, da jo je mogel nekdo z nekim ostrim predmetom udarit. V vrtcu so rekli, da nobena igrača ni krvava,ona pa pravi, da je padla.
Sabri še držim pesti zate. 

< Sporočilo je popravil hariba -- 20.5.2009 10:52:26 >

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
20.5.2009 14:38:24   
lilka
Haj še enkrat...

Hariba: pa sej mene bi tudi kap, hm, malo čudno ,da je dobila tako močan udarec, da je mogla dobit šive, pa nič ne vejo v vrtcu kaj se je zgodilo, hm, tudi to bi jaz zelo razmislila, če nima ravno Zoja prav, da je iz povijalne padla....ma kaj pa vem, samo je res bogica...

Mene ja pa babi klicala, da Tinka tako zelo kašlja, da se ji kašelj sploh ne umiri, kje imam kakšen sirup, pa ne že spet nouser posted image , mogoče se je od mene nalezla, ker sem tako kašljala prejšnji teden....

Nič zdej pa počasi pošaltat in domov.....lepo bodite!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
20.5.2009 15:16:10   
zalbi
Tako, prvi pregled je za mano - vse OK, sem vidla malo pikico.  Čez 14 dni grem na NS, pol pa naprej. Počutje ok, sam zmatrana sem kot nevem kaj.

hariba - o groza, ampak kako ni kao noben vidu, tole je res vse skupaj zelo čudno.

lilka - joj Tinka in Sara pa sta res enaki - Sara tudi že dva dni grozno kašlja, začela je tudi smrkat - posledično ne spimo ponoči in potem je popoldne zelo zelo tečna. Skratka upam, da ressno ne zboli do morja, morje pa itak dela čudeže, pa upam, da se poštima. Zdej mormo upat sam še na fajn vreme.

Jst grem tut domov, zeham k slon...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
20.5.2009 23:02:19   
taška30
Sabri, čestitam in močno, močno stiskam pesti, da bo vse v redu.user posted image

Hariba, joj tole si pa tud jaz ne predstavljam. Pa kaj misliš, da je možno da ti ne bi povedale, da je padla iz previjalne? Jaz sicer kar malo dvomim v to, da bi se ti zlagale. Po mojem je bolj naključje, da se je ravno na previjalni spomnila na padec. No, upam, da si hitro opomore.

Mi smo OK. Julijo sicer spet popada neka trma (je bilo vmes že malo bolje), pa doma niti ne, zunaj noče dat roke (no, saj je nikoli ni dala ravno z veseljem), zdaj se kar vkoplje na mestu in bevska: Ne gjem! Ne dam joke! Tuki bom stala!!! In če jo ignoriram in grem dalje par metrov začne tulit: mami je pobegnija!!!user posted image  In to ceeelo pot domov iz vrtca se pregovarjamo za vsak meter.user posted image  No, danes sem morala potem še na pošto in sem jo gladko napokala v voziček, privezala in odpeljala. Kje se mi pa da živce zgubljat zarad te male trme?!? Najprej je tulila kot bi jo iz kože dajali, potem je začela pa ful uživat v vozičku (ga res redko uporabljamo - 1x na 3 tedne približno).
A vaše še kaj vozite z vozičkom? Jaz sem ga mislila že stran zabrisat (je že čist zmahan še od Mance), ampak ga bom še kar malo obdržala.user posted image

A jih imate že kaj brez pleničke? Jaz še nič, se mi enostavno še ne ljubi ubadat s tem.user posted image  Pri Manci sem začela ravno takle čas, pa je bila v enem tednu suha, prej pa sploh ni nikoli hodila na kahlo. Kakšne 2 dni je non stop lulala v hlačke, potem pa tik tak skapirala. Zdej se mi pa enostavno res ne da. Gre le občasno na kahlo (kadar jo vidim, da bo kakala jo dam gor ali pa med previjanjem jo včasih dam pa se polula vanjo).

No, mejte se, lp

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
21.5.2009 7:28:01   
BarbaraE
Sabri - držim pesti, da bo vse OK. Za spodbudo - poznam eno, ki je skoraj ves čas nosečnosti imela krvavitve in zato tudi ves čas ležanje, pa je sedaj njen sine star že 5 let. Ravno včeraj pa je rodila ena znanka, ki je pa imela hude krvavitve na začetku nosečnosti in se je tudi vse dobro izšlo. Če te skrbi, pa pojdi še na kakšen samoplačniški UZ ali celo drugo mnenje.

Taška - vidim, da imate pestro. No, saj mi pa tudi, s tem da je pri nas še Nika v fajn fazi. user posted image  Glede odvajanja od pleničk - dajem ga na kahlo obvezno zjutraj pa zvečer, vmes pa kakor se spomnim jaz ali pa Nejc. Se je pa dvakrat zgodilo, da je sam povedal, da ga kakat in je želel na kahlo. Jaz imam namen dat plenice stran čez poletje, ko bomo več zunaj in na morju, kjer so v garsonjeri po tleh ploščice, ker doma ne želim lulanja po parketu.  user posted image  Upam, da nam bo tudi pri Nejcu uspelo brez problemov

Kar se pa vozička tiče - se že skoraj ne spomnim, kdaj je bil Nejc nazadnje v vozičku. Mi  za sprehod bolj prakticiramo  - tricikel ali pa ga vlečemo na traktorju s prikolico, ker mladi gospod še ne doseže pedal in potem tako ropotamo po vasi, da vsi vedo, kdaj gremo mi na sprehod. user posted image  

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
21.5.2009 9:27:41   
zalbi
Hej!

planice - jah pri nas je tako, da kadarkoli jo dam na kahlo se polula, kakala še ni. Mislim pa akcijo naredit drug teden ko bova na morju, pa bom imela čas se s tem ukvarjat, bom poskusila brez pleničke - itak bomo cele dneve zunaj, pa sem ji spodnje hlačke že kupla, pa kopalke, tako da bom poskusila kako bo. Vam sporočim naslednji teden ko se vrneva če bo mislija uspela.

sabri - še vedno na polno stiskam pesti zate....

voziček - jst ga imam skoz v avtu, pa ga res zelo redko uporabimo, je pa ful vesela ko ga vidi in takoj se vsede in uživa, sam ne dolgo. Za sprehod ponavadi prakticiramo tricikl - je res najbolj fajn, ampak tudi ne zdrži predolgo.

taška - drgač pa imamo podobne probleme, ne roke, ne držat, vse sama... pol pa se dere če ni po njeno...

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
21.5.2009 10:31:58   
hariba
Poškodba Midva sva  prišla do sledečega zaključka,čeprav v vrtcu to vzgojiteljica zanika. Zoja  je s pomočjo stola splezala na previjalno mizo. Tega ni nihče videl, ker vzgojiteljica je slikala s prstnimi barvami s ostalimi otroci. Varuška je pa ravno takrat odšla na wc in po malico v kuhno. Ko je Zoja hotela dol, je zgubila ravnotežje in se je udarila v naslonjalo stola, v rob. Zato je tudi rana dolga in ravna. Zgodbo sva sestavila iz vzgojiteljičinih in Zojinih besed. Sem Zojo vprašala kako je prišla gor in je rekla:"ama", na vprašanje kako, je odgovorila, da je sla na stol. Sem jo tudi vprašala kaj so delali drugi otroci in kje je bila Nina. Je rekla, da "dugi lihali", za Nino pa da je "hla po jogulte" No ta zadnji 2 stvari sta pa Zoja in vzgojiteljica isto povedali. No varuška naj bi še na wc šla je rekla v, tako, da je očitni kar nekaj časa ni bilo. No saj lahko, da se motiva in zgodba drugačna, ampak kar na lepem sigurno ni začela krvavet. No povili so jo pa res takoj in varuška jo je s svojim avtom v zdravstveni dom pripeljala.
Punce hvala za lepe želje Zoji.
voziček Ja občasno še. Zlasti kadar greva v zdravstveni dom, ker možnosti paqrkiranja v bližini ni, parkirna hiša je draga in ko najdem prostor pridem že peš z vozičkom. Če pa greva peš, se pa vsakih par korakov ustavi pa ogleda tisti znak, pa kakšno odvrženo plastenko ali papir začne pobirat. Če je v vozičku sva v 10 minutah tam, sice pa skoraj uro rabiva V ponedeljek sva pol po zdravniku šli še v knjižnico in na občino in je na moje presenečenje skozi sedela v njem , le v knjižnici je šla malo ven knjigice pogledat. Pa kdaj, ko0 gremo na kak daljši sprehod ga vzamemo sabo. Tja grede hodi, nazaj grede se pa običajno pelje ali pa tudi ne.
odvajanje Jaz jo doma pustim brez plenice, oblečem spodnje hlače,, kakat gre na nastavek, polula se pa kdaj v kahlo ali na nastavek, naslednjič ji pa v hlače uide. Moj pa ji je včeraj dopoldan dal plenico in se mu je 2 krat pokakala v njo, ni nič rekla. Sem mu za danes naročila, da naj ji je ne da. Za spat ji pa še seveda dajem in se zmeraj tudi zelo mokra zbudi.
Lilka uživajte na morju!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
21.5.2009 20:41:22   
JAPE
Sabri: joj hudo mi je zate, verjamem, da težko prestajaš! Ampak upajmo in mislimo na najboljše. Tudi jaz držim pesti, da bo vse ok!

Kaj imajo vaši otročki obuto v teh vročih dneh. Naša je imela crocse, pa se ji nogica zelo poti notri. Se bojim, da bi imela v japankah vse prstke pobunkane. V zaprtih sandalčkah, se pa nogica isto poti. Kaj imajo vaši?

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
21.5.2009 22:11:42   
aprilčica07
sabri: jst še vedno mislim nateuser posted image user posted image user posted image
voziček: obšasno je še aktualen, sploh proti večeru kot je gospod že zmatran se odloči, da se bo peljal in kr gremo.. tako, da vozek ni še povsem odpisan..
odvajanje: se mi ne dat, priznam, kašna mama se? lena verjetno.. ampak bom tudi to enkrat začela prakticirat..
jape: naš ima obute ene sandalčke, ampak so luknjice le pr straneh prstki spredaj so še zaprti, ker če je tam odprto ima vse prste podrsane in  razbite.. se mu pa tudi nogica fejst poti.. ampak to je kasiral pač po meni..
hariba: hb, da se je tako končalo.. če je res padla iz previjalne, bogica mala.. ma važno, da gre na bolše in da ni kašnih zlomov in podobnega sranja..
glede trme: smo v  fazi, ko je vse NE, če ni po njegovo se  dere ko jesihar.. ampak trenutno je pod mojo komando še kr vodljiv, kadar je pa tata šef je pa za se zjokat... ampak pravijo, da tud to mine..

Sicer pa imam v službi pestro, tako, da mi ne pustijo dihat, še ta zadnji mesec ko delam. Je res divje, kr neke nove stvari so v planu, pa se vsi lovimo in ure minejo kot bi mignil.....

Vikend bo pester, dobimo obiske iz BiH, prijatelje s katerimi hodimo smučat in že komaj čakam, da se dobimo:)
lilka: uživajte na morju!

Grem pod tuš, pol pa spat, zmatrana sem ko hudič.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
21.5.2009 22:30:18   
sabri
No tako, pa je za mano, sem iz bolnice. Splav pol že doma, pol v bolnici, pa še abrazija za povrhu, krasno no, če semže prvo rundo mislila, da je samo abrazija huda me je to danes presenetilo. Hvala vsem za lepe misli, se beremo.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
22.5.2009 8:32:37   
zalbi
sabri - user posted image user posted image user posted image  hudo mi je da to slišim, ampak vse se zgodi z nekim razlogom... ne obupat... drži se - tole je pa zate user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
22.5.2009 8:36:22   
zalbi
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Sabri: joj hudo mi je zate, verjamem, da težko prestajaš! Ampak upajmo in mislimo na najboljše. Tudi jaz držim pesti, da bo vse ok!

Kaj imajo vaši otročki obuto v teh vročih dneh. Naša je imela crocse, pa se ji nogica zelo poti notri. Se bojim, da bi imela v japankah vse prstke pobunkane. V zaprtih sandalčkah, se pa nogica isto poti. Kaj imajo vaši?

jape - ravno včearj sem ari kupla ena sandale, take da so spredaj zaprti, pa so ji premejhni, eno številko večjih pa nimajo, tako da sem se danes odločila da jim bom TEVA kupla, bomo videli kako bo s prsti. Tudi Sara ima croks in kot pri tvoji Klari, isto se ji ful potijo noge. Nekih usnjenih sandalov pa nočem, ker že croks skoz umivam, ker so polno zemlje in vsega.

Danes popoldne pičim na Štajersko, jutri pa odrinemo na morje, že komi komi čakam. Vrnemo se v soboto, pol pa še v nedeljo en piknik in to je to - pa bo zame teden naokoli!

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
22.5.2009 9:40:08   
hariba
Sabri O hudouser posted image ! user posted image user posted image user posted image V mislih sem s teboj! Upanje naj zadnje umre. Pravijo, da v trtje gre rado. Bom stiskala pesti, da bo res tako.
Zalbi Uživajte na morju!
obutev Zoja ima tudi sandale, ki so spredaj zaprte. Za v peskovnik nosi crocsike,ker jih najlažje operem. Če pa rečem, da nekam gremo in naj se obuje, bo zmeraj ene teniske z Nodijem prinesla. Kot vse kaže se vnijh najbolje počuti.
Imam gužvo v službi.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
22.5.2009 10:06:27   
BarbaraE
Sabri - tudi meni je hudo in mi je žal, da si morala še enkrat dati vse skozi. user posted image user posted image user posted image

Se pa strinjam z Zalbi.

IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

sabri - user posted image user posted image user posted image  hudo mi je da to slišim, ampak vse se zgodi z nekim razlogom... ne obupat... drži se - tole je pa zate user posted image user posted image user posted image .

In res - ne obupat ter kot je napisala Hariba: Upanje umre zadnje.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
22.5.2009 10:44:45   
aprilčica07
sabri: drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot je napisala zalbi, vse se zgodi z razlogom, včasih se nam zdi sicer  grozno, ma je res tako.. ne obupat, bo enkrat uspelo, boš vidla!   Ti napišem še en rek, ki ga je meni napisala zelooo dobra kolegica, kadar sem zvedla izvide od nuhalne in čakala na nadaljne napotke in amnicentezo...
"Kar človeka doleti, ne kaže odklanjati in tistega, kar človeka zapušča, ne gre zadrževati. "

SuAo

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
22.5.2009 21:12:56   
Mojca B
sabri: tole je pa res hudo slišati... Samo ne vreči puške v koruzo.. držim pesti, da se čim prej seatviš nazaj....

vsem, ki ste upihniki 2. svečko za nazaj vse, naj, naj..

vsem nosečkam držim pesti

lilka faj zidaj..

Taška.. trma, trma , trma.. joj kolk mi je to poznano... Pot iz vrtca - ma ne vem če jr to 50m.. se zna vleči 15 minut.. naporno...ampak saj bo...

punce držte se...

l.p. mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
23.5.2009 22:35:53   
*piškotek*
Živjo punce, bom samo na hitro, niti nisem nič kaj dosti brala za nazaj.
Sem polno zaposlena user posted image user posted image user posted image
Cel teden sem pripravljala za diplomsko delo, pa še cel teden bom.
Danes smo imeli ful naporen dan, smo barvali hišico od Nejca. Ob prvi priliki bom še slike objavila.

Drugače pa Sabri, drži se, vem da je hudo, ampak sigurno se je to zgodilo z razlogom, je že moralo biti tako. Držim pesti zate da se ti uspe čimprej pobrat in da greš novim zmagam naproti user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
24.5.2009 8:04:47   
thumbelina
Evo mene. Malo se zadeve umirjajo, bo pa v šoli napeto še teden in pol. zdaj na koncu bi vsi nekaj radi od tebe. Ajajajajajaj.

TRMA - Naš mulček se zelo hitro utrma in meni je taaako smešen, ker ima prav svojo pozo, ki jo vedno uporabi, ko se strma. Pri Matevžu ni nekih glasnih for in kričanja, ampak sklene roke pred seboj, jih zategne in z glavo silovito v tla pogleda, usta ma čist našobljene in to parkrat ponovi, da ne bi kdo slučajno spregledal, da je on jezen in se trma. Sem pa zadnjič to pozo ob njegovem trmanju še sama ponovila in še mal pretiravala in se je mulcu tok smešn zdelo, da se je takoj začel smejat. Naših trmic je takole kar nekaj v celem dnevu, samo minejo še prej kot v 5 minutah. Medtem ko je hčerka sposobna se dret in brcat tud uro in pol in cel čas kriči in recimo vpije NOČEM! Imajo tili otroci vsak svoje finte.

HOJA - Aleluja!!!! Naš Matevž je končno vzljubil hojo in zdaj moramo 3x na dan na sprehod. zdaj lahko hodi že dobro uro brez nošenja in kakih hujših izpadov. Razen če je žejen, noče hodit, sicer pa brez problema. Na vsake toliko se ustavi in pogleda kakšen kamenček, utrga kakšno travniško rožico, potem pa spet gremo dalje. user posted image user posted image user posted image Sem tok vesela, ker prej je bilo za znoret. Tudi iz vrtca gre z menoj po pločniku, jaz ga držim za rokico. Pri matevžu najbolj zaleže grožnja da bo moral v naročje. Potem je takoj priden na cesti, samo da mu pustimo da sam hodi. Tudi po stopnicah gre lepo sam...

KAHLA - Na kahli lepo lula, tud pokakal se je že 1x, sicer pa to raje opravi v plenico. Problem je da jaz malo čakam na poletje ko bom doma, bom imela tudi otroka in ga bom strenirala. Kar se tiče čistoče je kar "akleh" in če bo imel mokro in posračkano rito, bo po moje kmalu hotel na kahlo. Tako da za1x smo več kot uspešni.
Edino dudo bo treb adat stran, in to bo po moje težja naloga....

OBUTEV - Mi imamo usnjene sandlačke od Elefanten in se mu noga nič ne poti.
user posted image

SABRI - iZ osebnih izkušenj vem, kako hudo je tole. Tako da sočustvujem s teboj in tvojo družinico. Ne obupaj, jaz tudi nisem in imam danes dv otročka. Boš videla, da bo. Sicer pa mogoče pojdi na kakšen podroben ultrazvok (lahko da imaš pregrado in se je obakrat zarodek pripel ravno na pregrado in pač ni mogel preživet).... Mislim nate!!!!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
25.5.2009 21:35:11   
taška30
Živjo,
najprej Sabri, žal mi je za to, kar se ti je spet zgodilo. Ampak res nikar ne obupaj. Saj veš koliko časa se eni trudijo, da jim rata sploh v prvo, ti že imaš eno luštno punčko, torej je vse v redu pri vama, pač splet okoliščin. Nikar vrčt puške v kuruzo.user posted image  Saj bo. Držimo pesti. user posted image

Thumbelina, lepo da si se javila, tebe je prav luštno brat in vsakič se prav narežim tvojim opisom Matevža, no blagor tebi, da njegova trma izgleda tako kot izgleda, take poze bi bile meni tudi smešne, ja,user posted image  ampak pri nas je pa vse takoooo glasnooooo, da se včasih res sprašujem kaj si mislijo sosedje al pa mimoidoči, sploh tale pot iz vrtca domov zna bit zelo glasna, ampak hej, lahko sem zadovoljna že s tem, da ko jo zagrabim za rokico, vsaj hodi (sicer zelo tuleče), ampak hodi, medtem ko Manca v njeni starosti se je pa strmala in se naredila ko da nima nog, pok na kolena in tulila, tako da sem jo nosila ko žakelj pod roko (ene parkrat tudi vlekla za sabo par metrov, ampak tega rajš nisem prakticirala, ker ful grozljivo zgleda in bi me res še na CSD kdo prijavil).user posted image  

Obutev, jaz sem kupila v Hoferju ene usnjene sandalčke za 12€ in ji super pašejo in se mi zdijo prav kvalitetni. Ene par dni jih je nosila, potem je pa odkrila v omari svoje lanske crocksice - ponaredke itak, sem mislila, da so ji že premajhni, pa so ko uliti in zdaj mislim, da je sandalom odklenkalo za nekaj časa.user posted image

No, še to, Julija zdajle čez vikend ni NIČ spala čez dan, v soboto nikakor ni hotela, v nedeljo je pa niti nisem dajala, pa je normalno zdržala do 20-ih. Očitno gre po Mancinih stopinjah glede tega spanja, samo zdej mi je vseeno, itak Manca ne spi, pol mi je pa vseeno če sta obe pokonci.

No, tolk nahitro, lepo se mejte.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
26.5.2009 10:04:42   
tejkag
Oj, da se malo še jaz oglasim. Vsega nisem utegnila prebrat.
Lano sem prejšnji teden imela pri zdravniku, ker je že 3 tedne kašljala. Ponoči mi je zraven še bruhala, tako, da je user posted image kar pogosto preoblačil posteljo, jaz nisem mogla, ker se me je bejba držala kot klop. Zdaj je že boljše, dobili sva Ventolin in flixotide, pa še nek sirup.
Plenice-čez dan sva brez, no razen, ko gre spat, pa če kam gremo. Sicer ne reče sama, da jo lulat, ampak jo pač dam vsake toliko časa na kahlo ali pa na wc. Ko jo vidim, da se začne postavljat v kot, jo dam na kahlo in kar velikokrat kaka. Včasih reče, da jo kakat, ampak ponavadi takrat le lula.
Muzikante za poroko sva dobila, več kot polovica vabil je tudi že raznošena, zdaj še samo jaz rabim čevlje pa perilo, pa on obleko...no pol pa so še ostale stvari, pač malenkosti.
L.p

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

PEDIATER
nataly33

Ste zadovoljni s svojim pediatrom/pediatrinjo?

DA (83%)

NE (17%)

Število vseh glasov: 98

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!