taška30
|
Živjo, najprej Sabri, žal mi je za to, kar se ti je spet zgodilo. Ampak res nikar ne obupaj. Saj veš koliko časa se eni trudijo, da jim rata sploh v prvo, ti že imaš eno luštno punčko, torej je vse v redu pri vama, pač splet okoliščin. Nikar vrčt puške v kuruzo. Saj bo. Držimo pesti. Thumbelina, lepo da si se javila, tebe je prav luštno brat in vsakič se prav narežim tvojim opisom Matevža, no blagor tebi, da njegova trma izgleda tako kot izgleda, take poze bi bile meni tudi smešne, ja, ampak pri nas je pa vse takoooo glasnooooo, da se včasih res sprašujem kaj si mislijo sosedje al pa mimoidoči, sploh tale pot iz vrtca domov zna bit zelo glasna, ampak hej, lahko sem zadovoljna že s tem, da ko jo zagrabim za rokico, vsaj hodi (sicer zelo tuleče), ampak hodi, medtem ko Manca v njeni starosti se je pa strmala in se naredila ko da nima nog, pok na kolena in tulila, tako da sem jo nosila ko žakelj pod roko (ene parkrat tudi vlekla za sabo par metrov, ampak tega rajš nisem prakticirala, ker ful grozljivo zgleda in bi me res še na CSD kdo prijavil). Obutev, jaz sem kupila v Hoferju ene usnjene sandalčke za 12€ in ji super pašejo in se mi zdijo prav kvalitetni. Ene par dni jih je nosila, potem je pa odkrila v omari svoje lanske crocksice - ponaredke itak, sem mislila, da so ji že premajhni, pa so ko uliti in zdaj mislim, da je sandalom odklenkalo za nekaj časa. No, še to, Julija zdajle čez vikend ni NIČ spala čez dan, v soboto nikakor ni hotela, v nedeljo je pa niti nisem dajala, pa je normalno zdržala do 20-ih. Očitno gre po Mancinih stopinjah glede tega spanja, samo zdej mi je vseeno, itak Manca ne spi, pol mi je pa vseeno če sta obe pokonci. No, tolk nahitro, lepo se mejte.
|