mojčca
|
Jutro punce Danes sem pa ful dobre volje, pa zunaj sije sonček, jeeeeeeeeeeee. Včeraj na srečanju je bilo super. Otročki so uživali, sploh potem, ko smo šli iz Zbilj, kjer je bila ful gneča v slaščičarno, kjer so imeli trampolin v obliki gradu. Je bil naš gospodič čisto navdušen. Domov sva prišla ob 18.30, šla sva po dolge rokave in naprej k prijateljem, ki so imeli krst. Tam je Matic spet užival 100/uro, ker so imeli trampolin. Je bil na koncu revček tako utrujen, da je komaj hodil. No, itak je moral pregledati tam teren, če je še kaj pametnega in ko je tekel, je ful padel. Se je udaril na čelo, pa iz ust mu je ful tekla kri - si je prebil ustnico in nad ustnico je še čisto popraskan. Je bil tako bogi, ko sva prišla domov je pojedel jogurt, na hitro pod tuš in ko sem ga dala spati, se tudi oglasil ni več. Je gospodič spal celo noč brez, da bi se zbudil. Hariba, škoda, ker nisi prišla oz. če si, se itak nismo srečali. Piškotek, ja tale vaš Nejc je ful zrastel. Pa ful ima luštkano frizurco. Zalbi, Sara je tudi en tak mali srček. Najboljša mi je bila, ko je ogovarjala Matic v trampolinu kao da ne sme skakati. Še dobro, da je naš Matic navajen na ženski sploh in je očitno ni upošteval. Je skakal kar naprej, Sara se mu je pa potem itak pridružila. Nejc pa je pogruntal, da poleg skakanja obstaja tudi kaj drugega in se je rajši podal v umetnost in je risal . Bo treba tole srečanje ponoviti, samo jaz predlagam, da se dobimo v Kranju na igrišču Gibi gib, ker tam je pa vse ograjeno in nam otročki ne bodo nikamor pobegnili. Grem pripraviti blagajno in vse ostalo, pa se beremo pozneje. Edino kar predlagam in to čisto resno pa je, srečanje aprilčic v večerih urah, da se enkrat usedemo dol brez otročkov in se malo pogovorimo. Saj z otročki je tudi luštno, samo naš mali živc leta sem in tja, pa trmari na veliko, tako da pogovarjaš se že lahko, samo se moraš zraven še na veliko rekreirati. Bi prav pasalo, da se enkrat v miru usedemo dol in kakšno rečemo. Čau bau, kot bi rekel naš Matic.