|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
29.4.2009 14:13:58   
smotka lonib
user posted image
user posted image

Upam, da sem prov nalima za slikce. Na njen Zala s svojo torto (ona reče pikapojonica) in njeno darilo - Tobogan. Najprej smo ji hiteli kupiti hiško, potem pa smo se raje določili za tobogan, ker se pri moji mami na igrišču ful rada drsa, pa še Vanja ga lahko uporablja. Poleti bomo pa še vodo priključili spodaj, da bo še večji užitek.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
29.4.2009 21:44:48   
sabri
aprilčica: se kar velik kamen odvali ane, čeprav si lahko skoraj prepričan da je ok, je vseeno zoprno takole čakanje pa pregledi tako da user posted image da je za tabo.
lonib: ej moram povedat, da smo imeli isto torto in isti tobogan smo ji kupiliuser posted image , samo pikapoka je bila manjša, nas je bilo manj, kak si sploh kaj, delavno a.
zalbi: mi smo tudi mislili za vikend na štajersk pa zgleda da ne gremo, gresta jutri sama dva, ker jaz tud delam še jutri seveda in ne gre. Mi je pa ok delat, ker nobenega folka ni nikjer in se ne maram drenati povsod na morju zdaj pa vozit v koloni, tako da mi gremo ponavadi kontra dneve kam na lepš.
Grem pod tuš pa spat, sem nekaj zbita, že cel teden tok zaspana, ah bom že nadoknadla. LP

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
30.4.2009 9:04:04   
zalbi
Hej!

Uh kok sem vesela da je četrtek in da ej jutri praznik. Danes sem čist povožea, sem ful slabo spala, tako da samo še komi čakam, da grem domov.

Ja naslednje dni, kot kaže, bomo kar doma. Verjetno bomo šli na kak kratek izletek, to pa je to - bo kr pasalo bit tut doma, pamalo spat, če nam bo Sara dovolila... ker ta teden je zame čist ubijalski, hodim kot zombi okol, res težko vstajam zutri, zmatrana sem fulll, zvečer pa bi lahko že ob 8h zaspala.

sabri - lahko se pa mi kej dobimo, živalski vrt predlagam?

Odštevam ure, da grem domov...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
30.4.2009 9:17:27   
aprilčica07
Jutro

še moje javljanje pred mini počitnicami:) danes bom delala samo do poldne, mi je šefica dovolila, da grem prej domov..drgači nevem kdaj bomo štartali, bo ratalo prepozno, pa bom utekla malo prej od tle:)  jst sem tudi vsa zaspana, bi tako spala še zjutri, mene matra to, ker hodim ful pozno spat, pa sem pol vsa tečna tja do poldneuser posted image user posted image user posted image jst imam zvečer vsak dan dosti energije in bi kr delala ali pa tv gledala, spat pa hodim med 23 in 24, vstanem okoli 5 30, pa itak, da imam premalo spanja in počitka....

Jakob je ok, postaja pravi možakar že.....Čakam sončke.. upam, da ne bom lih zmrznila na Rogli, bunda je itak že naštimana... 

zalbi; naspite se med prazniki!
sabri: lepo, da se vsake tolko oglasiš, da vemo, da ste ok!

Kje ste pa vse ostale? mrk??

Lepo se imejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
30.4.2009 9:23:04   
aprilčica07
smotka: tobogan je super.... naš je dobil za rojstni dan od nonotov tako gugalnico in je tudi zdaj čisto nor nanjo... pa torto ste imeli lepo, vi pikapolonico, no,na naši je bil pa strela mcquin ali neki takega, v glavnem neki avto, ki  je tamali nor nanj..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
30.4.2009 9:50:13   
thumbelina
Hej, da se malo javim.
Vg lavnem je pri nas ternutno novica , okrog katere se vrtimo tale nova gripa. Moja sestra je trenutno na maturantskem v Španiji in nas malo pa le skrbi. Pa tud tko no mi ni glih, ko skoz po novicah večajo cifre.. Upam da se nas zadeva ogne.... Poleg tega imamo eno dilemo: prijatelja prideta v teh dneh iz ZDA (Chicago) in naj bi se dobili na pikniku. In zdaj kr malo gruntam a je pametno otroke vlačit na tale piknik. Bogve kaj bojo ujagali na letališčih. Ma kr nekej. Se mi zdi da preveč paniciram...
Matevž smrkav, ker smo bli prejšnji vikend v Postojnski in ga je na vlakcu kar malo preveč napihalo. Sicer pa po starem.... NIč posebnega se nam dogaja. Tole vreme je za žile rezat. Jaz prav depresiram zdajle že par dni. vse se mi zdi brez veze, tud nobene volj eza igrat s tamalima nimam. Kot en smrkelj se prekladam po bajti. Vse mi gre na jetra. Pol je pa za par ur sonce, sem pa čist drug človk. Ma kr nekaj. Bo menda boljš.

Neposredna povezava do sporočila: 3631
30.4.2009 14:26:30   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Tole vreme je za žile rezat. Jaz prav depresiram zdajle že par dni. vse se mi zdi brez veze, tud nobene volj eza igrat s tamalima nimam. Kot en smrkelj se prekladam po bajti. Vse mi gre na jetra. Pol je pa za par ur sonce, sem pa čist drug človk. Ma kr nekaj. Bo menda boljš.

se strinjam s tabo. mi gremo vačsih kr ven, pa tud če dež malo pada. Zala ful uživa, ker taca po lužah, pa še malo se zlufta.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
30.4.2009 14:26:40   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

lonib: ej moram povedat, da smo imeli isto torto in isti tobogan smo ji kupiliuser posted image , samo pikapoka je bila manjša, nas je bilo manj, kak si sploh kaj, delavno a.

kr delavno, samo ta teden imam po dolgem času dopust. Sem zadnjič, ko smo imeli Škofjeloški pasion, vsak vikenda imela službo in ustavljala promet. Sem tam skoraj korenine pognalauser posted image . Ta teden je sam dež, da je za znoret. sem mislila iti v živalski vrt, pa bom raje počakala na kakšen lepši vikend. Moram še nekaj rož posadit, če bo vreme lepo.

aprilčica: se strinjam s sabri, da so tile pregledi pa čakanje zoprni. samo, da je vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
30.4.2009 15:10:31   
sabri
Zalbi: zoo je ful dobr, midve bova v nedeljo malo bluzili, ko bova brez očija in greva zihr kam na sonce, tak da če pridemo skup s plani, se vidimo z veseljem. Edina varjanta, da odpovem je samo, če naju tašča preseneti z obiskom, ampak ni nič kaj zihr povedala.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
30.4.2009 16:46:17   
Anonimen
ojla!
da se še jaz javim zgubljenauser posted image

no, jaz imam sedaj laro doma, tako da ji malo porihtam njen imunski sistem. pridno jemlje tabletke echinacee in moram potrkat, da od takrat še ni imela smrklja - kar nas je spremljalo tam od jeseni lansko leto non stopuser posted image .
tudi starejši dajem te tabletke, pa tudi sama jih jemljem, tako da bomo vsi bolj fit in zdraviuser posted image .
no, to je tudi eden od razlogov, zakaj nimam nič časa za računalnik - ta mala je pravi živec, sedaj ne bi več spala podnevi - ni šans, da spi svoj opoldanski spanec. potem pa okoli 16 ali 17 ure mrkne - ampak ji pustim spati tam največ pol urce, ker drugače je zvečer direndajuser posted image . posledično pa gremo spat tam ob 21 uri, tako da zvečer kar s ta malima grem v posteljo in po moje jaz prva zaspimuser posted image .

thumbelina - ja, tudi mi pričakujemo v mesecu maju obisk iz ZDA, in mi je kar malo čudno. ampak stiku se ne morem ogniti - ker je to polsestrica od mojih malih dveh. tako da tudi že zdaj razmišlam in me skrbi...

tako sedaj pa je gužva okol mene gratala
lepo se imejte čez praznike

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3635
3.5.2009 15:48:14   
marijaa
čestitke vsem za 2 upihnjeni svečkiuser posted image
zalbi čestitke za nosečnostuser posted image
Mi smo zdej k ni vec tk mrzlo večinoma sam na naši hiši. Zdej delamo stopnice. Večinoma hodmo se sam še tuširat,prat in spat v uno lukno v blok. patrik tm tud ful uživa. Je za rojstni dan dobu od mojga ata policijski motoček na akomulator ma tud sireno kar vklapla jo da me prav ušesa  bolijo že. Še raje pa meče kamenje po toboganu, to mu je velik ljubše k spuščanje po njem.
Med prvomajskimi smo mal delal stopnice, mal pekl na žaru k se je vlilo smo se v garažo umaknili. Mal smotan je edin to, da niamamo še garažnih vrat gor, kr še tud elektrike nimamo not napelane. Rabimo dnar. Za 1.maj smo se šli kopat v Čateške. Patrik je ful užival nč se ni branil vode, tk k  v Atlantisu in Laškem, Zdej se je dru k smo ga vn hotli spravt.
Čez dan mu ne dajem več plenice edino za spat in za v avto.
Zdej mi po kuhni reklamo trga morm it.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
4.5.2009 7:59:14   
lilka
Hej, joj....

Joj kakšno zatišje je bilo med praznikiuser posted image , pa sem mislila, da bom samo jaz poniknilauser posted image

aprilčica07: no super da je vse vreduuser posted image , sva pač obe malo malo rizično noseči, ampak bo vse vredu, samo da pripeljeva do konca, sej gre tako hitro se mi zdi.....

smotkalonib: luškana torta in velik tobogan, naša se tudi ful vozi po svojem....

Prazniki so hitro minli, tor., sre. in čet sem dajala Tinko lepo v vrtec, ker sem jaz okoli laufala, da sem naročila vrata, pa roleto, pa ploščice gledala, v glavnem ful imam zdej dela s tem prizidkom. Ko so plato ulili sem mogla po lojtri zvečer in spat v naše nadstropje...user posted image ....

Zdej grem pa malo delat pol pa spet pridem... morem še na Quelle stran naročit tiste dodatke za Tinkino sobico, da jih bodo v nekem času dobavili, zdej gre pa zaresuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
4.5.2009 8:09:46   
aprilčica07
Jutro,

tle gori je pa res zatišlje....ste vse ušle na lepše?

lilka: ja, tokrat je bistveno drgači kot je blo prvič, ampak zdaj le zgleda, da bo vse tako kot mora bit!user posted image user posted image user posted image   saj ti boš šla kmalu na porodniški? pridna, da vse poštimaš pred rojstvom.. jst sem tudi imela tak plan, pa se me zalomilo in bomo te reči štimali kadar  bo dete rojeno. Me je ns tako zablokirala, da tudi nič ne bom kupovala za dete, ampak bom lepo počakala do rojstva in pol akcija.. važno, da bomo zdravi, ne?
marijaa: super, za plavanje in piknik!

MI smo se včeraj vrnili iz Rogle, je blo lepo, za moj kous sier malo premrzlo, ampak smo se bolj oblekli in je blo lih tako fino. Smo se naplavali in nahodili. Jakob je užival, mi2  pa tudi:)

Pozante kašen recept proti zadrževanju vode v telesu? jst sem vsa otečena in zabuhla, že zdaj. Kaj šele bo?? pa ne jem nevem kako slane in začinjene hrane... danes sem šla dat kri, za toxo. Upam, da bo vse ok:) Drgači pa sem na Rogli ful prehodila, v hrib in po ravnem pa me ni sploh upehalo in zdelalo.. sem bla prav vesela  zase!user posted image

Šibam, ker so stranke! pridem nazaj.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
4.5.2009 9:37:31   
zalbi
Hej!

lilka - ti si res pridna, pa fajn ja da boste vse prej urihtal - boš pol lahko bolj uživala z user posted image .
marijaa - user posted image user posted image  da napredujete s hiško, želim vam, da čim prej končate.
aprilčica07 - fajn, da ste uživali, sicer pa tudi tukaj ni bilo nevem kako toplo, zdej bi že lahko bilo okoli 20 stopinj, ne pa 13 - kot je bilo prejšne dni.

sabri  - kam sta jo mahnile v nedeljo? Mi smo bili kar doma, je meni pasal, da sem še čez dan malo spala.

Jst sem v službi, danes bi mogla it na puljenje osmice, pa sem odpovedala... Moje počutje je zelo spremeljico, mi je skoz pomalem slabo, res sem fulll utrujena, čeprav bi pa rekla, da sem se na tale podaljšan vikend kr malo odpočila, me je pa groza celega tedna v službi, ker prejšni teden, sem bla kot zombi, v četrtek sem komaj dočakal da sem šla domov, tako da bom vidla kako bo ta teden, če se bom pa res slabo počutila, bom pa kr malo doma ostala. Konec meseca me čaka dopust - se ga zelo zelo veselim, drgač pa nič posebnega... upam, da se bo kaj segrelo.

Tako, zdej pa moram še kej narest...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 3639
4.5.2009 13:11:39   
lilka
Joj, sploh se mi ni za delatuser posted image , ful bi se ulegla, sem se razvadila zdej, ko sem bla doma...pa ne vem no, tako me na sramno kost vse skupaj tišči že 14 dni, se ne spomnim da bi me pri prviuser posted image  tudi...kaj pa vem kaj je to....

No danes sem v Quelle naročila tiste zadeve od Hello Kitty(ki grejo moji tašči v nosuser posted image ), ogledalo, obešalnik, posteljnino in stolčke z mizico....pa v Kiku sem kupila ful lepo stensko nalepko tudi zeleno-roza, tako da imam že vse pripravljeno, samo čakam, da mi naredijo do konca.
Zdej ga bom našpukala, ko bodo začeli z ruvanjem vrat, štemanjem za el. kable, to bo svinjarija po bajti....pa bo že nekako.

Zdej iščem talne ploščice za predsobo in zunaje za po stopnicah in za balkonček, pa imam ene v glavi pa takih valda nikjer ni, zunaj bi mela take kot drobne morske  kamenčke, enkrat sem jih nekje na hrvaškem vidla, notri pa še ne vem kaj bi mela,ker ni glih velika kvadratura ne morem nič kaj posebej naštimavat.... joj me še čaka dela....

zalbi: bova mogli obe držat pesti za lepo vreme, mi gremo tudi konec meseca na morje na glavni dopust, jaz tudi upam, da se bo ogrelo, če ne ne vem kako bo...

Zdej pa grem, pa pridem spet jutri, imejte se zelooo lepo!

< Sporočilo je popravil lilka -- 4.5.2009 13:13:41 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
5.5.2009 9:34:58   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Dopust smo preživeli in bilo je super. Kar se tiče vremena je ful pihalo, malo je bilo oblačno, pa tudi sonček smo imeli. No, edino v četrtek dopoldan je deževalo, drugače pa je bilo vreme kar super (edino ponoči je večkrat deževalo, samo ni panike).

Se moram pa pohvaliti, ker je naša Manca včeraj sama 2x preplavala bazen (enkrat tedensko hodita z user posted image  na telovadbo na razgibavanje in se tam učita tudi plavati). Če bo vse po sreči, gre z razvojno tudi junija za 5 dni na morje, čisto sama. Ne vem, kako bo vse skupaj izpadlo, ampak jo bomo dali. Gredo pa v Novigrad, potem pa imajo še enkrat kao mini počitnice in sicer za dva dni (mislim da gredo v Bohinj), tam pa so en dan sami, naslednji dan pa pride še ostala družina in en dan preživimo skupaj.

Včeraj je šel pa moj ati v bolnico, da so mu vzeli ven kanilo, sedaj pa bo par dni na opazovanju da vidijo, če diha v redu. Zaenkrat je slišati kar dobro, vsaj, kar sva govorila po telefonu. Sem ful vesela, da mu gre dobro.

Ste bile pa pridne, kar se tiče pisanja. Pokomentirala vas bom kasneje, ker moram vse še enkrat prebrati (sem prvič bolj na hitro, pa še tisto, kar sem hotela komentirati, sem seveda pozabila user posted image user posted image user posted image ).

Nosečnice, upam, da ste v redu in da vaši otročki pridno brcajo (no, edino Zalbi bo morala še malo počakati na prve brce).

Aprilčica, sem prav vesela, ko vidim, da tvoja nosečnost lepo napreduje. Se je kar lepo izteklo glede na to, da je bilo na začetku vse skupaj videti kar hudo. Ja, bomo še naprej držale pesti, nehale pa jih bomo pisati, ko nam sporočiš veselo novičko  (nič hiteti, ti kar lepo počakaj do roka user posted image ).

Piškotek, a ste vi že dobili hišico za Nejca???? Če ste jo, plissssssss, kakšne slikce. Ja, obljubim, bom poslikala našo hišico in naredila album, ampak ni časa.

Punce, a bi se zmenile za kakšno kavico na Zbiljah???? Bi vas že rada videla v živo in malo počvekala. Lahko gremo na kavico, na en sprehod, potem pa še na igrala (otročkom ne bo dolgčas, nam pa tudi ne user posted image user posted image ). Če je katera za, kar povejte.

Grem delati, pa danes grem pol ure prej ven iz službe, ker imam roditeljski sestanek za Manco (v vrtcu user posted image user posted image user posted image ).

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
5.5.2009 9:44:40   
zalbi
HEJ!

mojčca - super, da ste se imeli fino na dopustu - jaz že tudi odštevam da malo pobegnem iz Ljubljane. Ful dobr za Manco, da bo kmalu lahko sama plaval, pa prou fajn da grejo z razvojno nekam. Pa držim pesti za tvojega očeta, da bo vse ok.

Moja počutje je iz dneva v dan slabše, danes mi je res že grozno slabo, čist sem neproduktivna. Mam čez eno uro en sestanek, upam, da bom zdržala. Tut pr Sari se je slabost stopnjevala šele po dveh mesecih in v tretjem mesecu je bilo najhuje. No ja - bom preživela, vse za malo pikico.

srečanje - jst sem seveda ZA, sam ta vikend zelo težko, no morda v nedeljo popoldne. V petek šibamo na štajersko, prideta tašča in tast v soboto - še Sari voščit, v nedeljo pa imam ene sosede na kosilu, ampak do popoldneva bova s Saro že prosti... tako, da jst sem ZA, Zbilje mi je pa čist super ideja.

Tako, slabo mi je še vedno, pa se moram še pripravit za sestankovanje. Grozaaaa...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
5.5.2009 10:32:15   
aprilčica07
Jutro

jst sem danes tudi čisto povožena.. joj, sem slabo spala, mi je kr naprej neki slabo postajalo, je dete brcalo nekam v želodec in se nisem mogla umirit.. proti jutru sem zaspala, zjutraj pa kot zombi pršla na šiht.. ampak bo bolše, enrkat:) dela je ful, zbrat se ne morem,  vreme mi gre ne jetra, skratka sem sitna ko hudič danes.. dobro, da greva z malim pol sama domov, ker če ne bi mojga živega pojedla, pa ni nič kriv, revežuser posted image user posted image user posted image

mojčca: najprej sem vesela, da gre atiju na bolše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa za Manco  in njeno plavanje tudiuser posted image
zalbi: glede počutja sva pa midve danes zgleda na istem... joj, ma saj bo..

Grem, ker moram zaključit še ne kup stvari danes, ampak  volje začet ni, kaj šele končat.. joj, grem, ni druge:)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
5.5.2009 12:07:38   
lilka
Hej, hoj...

Sem že mislila, da se nobena ne bo oglasila danesuser posted image

mojčca: ja bravo za Manco to pa ni kar takouser posted image

zalbi: sej bo boljše, sej bo boljše...user posted image jaz sem tudi dobila energijo nazaj šele tam po 4 mesecu. Zdej pa crkujem, ker me tako sramna kost boliuser posted image , ker mi tako tišči nanjo, drugače imam pa zdej energije dovolj....

Pa spet ploščice, pa kamen, pa vrata, še sanjat se mi bo začelouser posted image

Danes grem prej iz službe, grem jaz po Tinko, ker ni koga drugega, za jutri sem pa taščo prosila.....

Zdej pa šibam še malo delat, jutri pride tista, ki me bo v času porodniškega dopusta nadomeščala, pa morem malo pripravit...

Neposredna povezava do sporočila: 3644
6.5.2009 7:17:34   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image
Punce, danes sem pa po treh tednih končno spet v službi user posted image . Nejc je ok, upam samo da ne bo sedaj v vrtcu kaj pobral, ker je pa čisto neodporen zdaj.
A si morte mislit, da njegova pediatrinja na končnem pregledu sploh ni imela namena mu dat pregled krvi - in to pri bakterijski pljučnici user posted image  Pa sem kar sama potem rekla, ja kaj pa kri, a ne bomo nič pregledali ali kako? Pa me je pogledala in mi v smehu rekla: no pa dejmo no, če že tako želite user posted image  Ne vem no, mogoče sem pa sam jaz čudna, samo se mi pa zdi da po bakteriji v krvi, se pa to res "spodobi" pregledat no user posted image user posted image user posted image user posted image

Nosečkice user posted image : joj, kako čas hitro beži, še mal pa boste že na cilju s svojimi otročki, uživajte še malo namesto mene (jaz mojga user posted image  še vedno nisem uspela "nahecat" za še enga user posted image )

Mojčca: bravo za Manco in držim pesti za tvojega očeta da bo zdaj vse ok!
Hišice pa še nimamo, jo baje dobimo v petek ali ponedeljek, pa bomo pol vidli če bo res. Ko pa bo pa sem itak takoj obljubila slike, tako da nič bat. Ti pa bi si tudi že lahko vzela čas in mal poslikala hiško!!!!

Srečanje: jaz sem tudi za, samo tudi jaz ne morem za vikend, edino v nedeljo popoldan tako kot Zalbi, ker gremo tudi mi na Štajersko (ima teta 50 let v soboto in bomo tam prespali). Tako, da povejte še ostale, če ste za nedeljo popoldan user posted image

Tejkag: oooo lepa obleka, sem si jo ogledala in je res taka "drzna", upam da boš dala potem tudi kako slikico s srečnega dogodka oz. dneva D user posted image

Kaj več ne bom komentirala, ker sem vas res samo preletela na hitro, zdaj pa moram it takoj delat, ker moram nekaj nujno narest, ker je šefica-tašča že v nedeljo popldan pri nas na kavi zavijala z očmi, ja češ kako pa to še nimaš narejeno user posted image user posted image user posted image user posted image  (ja, pa 3 teden nisem bila v službi, ker sem res popoldan doma delala samo res nujen stvari user posted image ) Ah, gremo delat...
Lep dan vam želim, pa upam da bo končno kaj sončka in da se malo otopli, ker mene prav zebe!!!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
6.5.2009 7:46:43   
zalbi
Dobro jutro!

piškotek - lepo te je blo brat, sem te že prou pogrešala.

Ta teden se pa kr vleče in vleče - no ja... upam, da bo že kmal petek, ker jst sem že čist preveč utrujena in izčrpana in bi mi pasal tak vikend fajn. Drug teden bom itak sam dva dni v službi, pol pa spet tri dni na seminarju, tako da bo hitr minil tedenuser posted image user posted image user posted image . Spala sem spet čist user posted image , sem se skoz zbujala, pa na wc me je tiščal, vglavnem čist sem neprespana. No ja bo že boljše.

tko, zdej grem kofetkat...

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
6.5.2009 10:13:20   
hariba
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Tako, da povejte še ostale, če ste za nedeljo popoldan user posted image

Jaz sem. Ima ta velik v nedeljo dopoldan, tekmo v Kamniku, saj to je približno isti kone c a ne? Bom tokrat jaz peljala. Moram še malo na avto karto na netu pgledatuser posted image . No bi se  mi malce ustavili na Zbiljah, če lahko.
Na dopuistu je bilo cool, je tudi mulc šel z nami, smo potem 2 dni kasneje šli v Bih zaradi njegovega tekme in treninga pred njo. Smo si baš čaršijo tudi ogledali. Nazaj grede pa smo le enkrat na morju v Makarski prespali, eno noč smo prevozili, ker je imel v nedeljo spet seveda tekmo. Smo ga kar iz poti dostavili ob 9h na tekmo in šele po njej smo šli domov. Sobotni trening je pa prešprical, je bil ves nesrečen, zaradi tega. Če ne bi šli na plitvice, bi itak skozi zaradi treninga težil. Mi je pa Zoja tam napol padla že v jezerouser posted image .  Ni ubogala in žogice skokice smrkljica ni v avtu pustila temvčeč jo je v žep skrila. Jo je tam vrgla in se ji je skotalila nekam v grmovje, morda tudi v vodo, ona za njo, se je na neki korenini spotaknila, je z eno nogo že bila v vodi, jo je moj zadnji hip prijel in potegnil. No drugače smo pa se zelo fajn imeli, tudi pri sorodnikih od mojega, le vreme, bi lahko imeli lepše.

Neposredna povezava do sporočila: 3647
6.5.2009 12:11:53   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Tako, da povejte še ostale, če ste za nedeljo popoldan user posted image

Jaz sem. Ima ta velik v nedeljo dopoldan, tekmo v Kamniku, saj to je približno isti kone c a ne? Bom tokrat jaz peljala. Moram še malo na avto karto na netu pgledatuser posted image . No bi se  mi malce ustavili na Zbiljah, če lahko.

Joj, Hariba, daj pridi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz si te res ful želim spoznat in bom res zelo vesela, če boš lahko prišla, saj če rabiš natančnejše podatke za pot, se pa lahko preko ZS dogovoriva!!!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
7.5.2009 7:14:45   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Ampak tukaj na RR pa ste se res vse čisto izgubile????? user posted image
Zoom zoom, Taška30, Thumbelina, Janca77, Valika, Gaja*, Jape, Sabri, Juniorka in itak tudi vse ostale, ki vas nisem naštela.... Kje ste????????? user posted image user posted image user posted image  Javite se kaj...

Pri nas je bila noč spet pestra - beri : povezava spet po vsej verjetnosti z vzgojiteljico! Ej, ko sva prišla iz bolnice nismo imeli takih težav... Danes pa se je ponoči zbudil več kot 7X, pa je sedaj en mesec že prespal skoraj čisto vse noči (občasno se je zbudil od 1x do res max 2x). Danes zjutraj ga grem zbudit da greva v vrtec - to je bilo dretja ne joka, dretja več kot 20 minut, da sem ga komaj uspela preoblečt in previt... Groza res no. Počakam še danes kaj bo, potem pa bom skoraj 100% napisala pritožbo, da nočem, da ga ima tale vzgojiteljica še naprej v jeseni, ker tole je pa res "tu mač". Zdaj ko sva bila doma 3 tedne je bil resnično tako priden, da včasih sploh nisem vedela da ga imam, včeraj popoldan pa je bil ves razdražljiv in tak - drugačen spet. Sicer ne bom trdila da je to to - ker pač ga itak le ni bilo 3 tedne v vrtcu in mogoče ga je tudi to malo "vrglo iz tira", ampak v naslednjih dneh pa se bo sigurno pokazalo kako je na stvari! Ker zjutraj ko pa ga oddam drugi vzgojiteljici, gre pa ful rad not, brez joka, z veseljem,...

Danes pa moram na upravno enoto se mal it pozanimat glede prebivališča - namreč smo še vsi na drugih naslovih prijavljeni, kot dejansko bivamo (jaz in Nejc sva pri nas doma - hiša na istem dvorišču, moj user posted image  je spet drugje, tamali dve pa sta tudi še vedno pri mamici) in moramo tole res si počasi uredit, a ne user posted image

Tako, če se bo še katera kaj javila, da bom imela kaj "pokomentirat" bom zelo vesela, namreč upam, da ne bom imela samogovorov tlele gor user posted image  Grem delat, vam pa želim lep dan...

Neposredna povezava do sporočila: 3649
7.5.2009 8:27:13   
zalbi
Hej!

piškotek - ej tole z vzgojiteljico je res zoprno - sicer pa boš res videla v prihodnjih dneh kako bo. Jaz sem ravno včeraj klicala v vrtec - in so mi rekli, da skoraj sigurno bo Sara dobila prostor v drugi enoti - ker jaz prav tako ne morem njene vzgojiteljice - ej si lahko mislite da ta teden - je blo vsak dan lepo vreme - nisi šli nič vn - men grejo kr lasje pokonci - tolk lepo vreme, oni pa notr čepijo - res sem slabe volje ko to vidm.

Ja na UE pa le uredi, da se boste pošlihtal:).  

SREČANJE - a za nedeljo velja - kdaj?

Sem pa zlo vesela, da je že četrtek, samo še jutri, pol pa vikend, pa še lepo vreme se obeta - mi v petek šibamo na štajersko, no zdele sem zvedla, da moj user posted image  dela v soboto, tko da... greva očitno sami s Saro gor. Zdej pa nevem kaj bom s taščo in tastom naredila, ker naj bi prišli voščit sari v soboto še za rojstni dan. Ej ti moški, vse načrte prekrižajo:).

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......