aprilčica07
|
Pozdravljene, se moram malo odpočit od vseh papirjev, pa številk, predvsem pa strank.... najprej vsem bolančkom valika: hvala za link, sem tud jst to slišala, je pa čudno, da po bolnicah tega niso vedli.. jst sem enkrat prej to nekej zasledila, pa mi je pol ušlo iz spomina. Sicer pa HB, da tega nismo rabli, a ne? Je pa fanj vedet, da te ne lih za vse nategnejo. lilka: jst imam pregled pa v petek, malo me neka panika daje, če je vse ok, ma upajmo, da bo. NS imam pa drug teden, tako, da mi vse to malo leži na duši, upam, da bom po 11 februarju malo lažje dihala. Sicer nisem še tle povedala, ma počasi bo treba, če ne zaradi drugega vsaj zaradi organizacije dela. zalbi: ta služba prav ni zate, kajne? taška: ta vročina je res kr neki, lih malo čez 37, pa sej neveš kaj nardit... A sem vam povedala, da so moji tašči najdli ful visoko sladkorno? Je zdaj ne enih hudih tabletah, pa stroga dijeta, pa hodit mora dosti.. Skratka je imela cukra 20, meja je pa okoli 6 ali 7. Ji je pa že malo padlo, tako, da so očitno tablete ta prave in dijeta tudi naredi svoje. Je bla pa prav boga, ker ji je blo videt, da ni ok, pa ni hotla nikamor it, ker se je bala nevem koga. No, pol je le šla in rezulat je sladkorna. Ma upam, da se bo scajtoma poštimalo in bo ok. Eh, spet moram it. Lepo se mejte.