|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.2.2009 14:40:32   
aprilčica07
Pozdravljene,

se moram malo odpočit od vseh papirjev, pa številk, predvsem pa strank.... najprej vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

valika: hvala za link, sem tud jst to slišala, je pa čudno, da po bolnicah tega niso vedli.. jst sem enkrat prej to nekej zasledila, pa mi je pol ušlo iz spomina. Sicer pa HB, da tega nismo rabli, a ne? Je pa fanj vedet, da te ne lih za vse nategnejo.user posted image
lilka: jst imam pregled pa v petek, malo me neka panika daje, če je vse ok, ma upajmo, da bo. NS imam pa drug teden, tako, da mi vse to malo leži na duši, upam, da bom po 11 februarju malo lažje dihala. Sicer nisem še tle povedala, ma počasi bo treba, če ne zaradi drugega vsaj zaradi organizacije dela.
zalbi: ta služba prav ni zate, kajne?
taška: ta vročina je res kr neki, lih malo čez 37, pa sej neveš kaj nardit... user posted image

A sem vam povedala, da so moji tašči najdli ful visoko sladkorno? Je zdaj ne enih hudih tabletah, pa stroga dijeta, pa  hodit mora dosti.. Skratka je imela cukra 20, meja je pa okoli 6 ali 7. Ji je pa že malo padlo, tako, da so očitno tablete ta prave in dijeta tudi naredi svoje. Je bla pa prav boga, ker ji je blo videt, da ni ok, pa ni hotla nikamor it, ker se je bala nevem koga. No, pol je le šla in rezulat je sladkorna. Ma upam, da se bo scajtoma poštimalo in bo ok.

Eh, spet moram it.

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.2.2009 14:47:52   
lilka
Evo me še enkrat!

Taška30: joj oprosti nate sem čisto pozabila, me nisi opomnilauser posted image . Mi smo ji dajali na prsi čebulne obkladke. Čebulo smo prepražili na olivnem olju, jo dali v gazo, zavili v plenico in ne preveč toplo dali spredaj in zadaj pod body in pustili nekaj časa, večkrat na dan. Čez kinderpet sem dala eno veliko mokro brisačo, ko je zaspala. Potem pa tudi to ni več pomagalo, zdej dajem Prospan čez dan, inhalacije z inhalatorjem delamo(te najbolj pomagajo) in zvečer Sinecod.

aprilčica07: ja ko je enkrat NS mimo si kar oddahnemo, jaz sem itak imela skrbi zardi špirala, zdej sem se pa kar skulirala ne mislim več na to.

Zdej pa ugasnem rač. in grem počasi domov....

Lep dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.2.2009 15:31:39   
zoom zoom
Živjo,

se na hitro javljam iz službe.

Vreme je res katastrofalno. Sicer je lepo izgledalo, ko je snežilo na ful, ampak potem ko stopiš ven in je treba vse odkidat, te pa vse mine. pa hoja po pločnikih, misija nemogoče, ker niso skidani. Groza od groze.
Sva imela danes s starejšim zdravnika, ker je cel flekast,je rekel, da izgleda, da je na nekaj alergičen in naj g aopazujem ,če bo oz. po kateri hrani rata tak, naj mu pa še naprej dajem Flonidan. pa na orl-ju sva iemla danes kontrolo zaradi sluha, pa je baje ok. Baje da imajo skoraj vsi 4-5 letniki težave s sluhom, ker se jim nekaj pritisk uravnava.
mu pa tudi jaz dajem bronhomunal, 10 dni v mesecu, potem 20 dni pavze in spet 10 dni, bovaq v nedeljo zaeča s 3 kuro. Pa moram tudi povhalit. je malo manj bolan. Bolan je še vedno, ampak manj.

Se je pa naša dva že tako pogrešala vrtec, da sta bila tako vesela, da sta včeraj spet šla. sicer pa uživata na snegu.

Še to potem pa moram končat. naša zdej ene 3 dni sama splezaiz svoje posteljice ven in imamo tak problem zaspat, ker noče. Smo jo dali tudi na velikoposteljo, pa tudi dol spleza. Jo lahko kregamo, pa lepo povemo, pa ne zaleže nič. Tako da se je naše uspavanje dveh otrok skupaj v isti sobi spet prevesilo v nočno moro, ker uspavanje traja po več kot eno uro in pol. Kakšen predlog, kako jo navadit, da ko se gre spa se gre spat in se ne lavfa več postanovanju . pa še to. Lula kar lepo pridno v kahlico, še najraje ko je treba spat. Takrat gre lahko v roku 5 minut tudi 3x. Groza.

moram končat.

Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.2.2009 15:38:34   
sabri
Oj, kaka lepa idila, če si doma pa gledaš skozi okno aneuser posted image . Moja dva večja in mala bebica spita trenutno, sta bila dopoldan v najhujšem kaosu v LJ, je moj reku, da v štacuni ni bilo skoraj nobenega poleg njiju, ampak mogal sta pa it danes, tak mal za hec. Drgač pa sem mislila zdaj ven, pa je začel dež padat.

Hotela sem vprašat, srečanje, je katera za to soboto mogoče?

Se beremo kasnej, user posted image user posted image za bolančke in user posted image user posted image user posted image za naše user posted image .

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.2.2009 15:47:43   
Mojca B
hej, hej... na hitro sem vas preletela. Vidm, da vsi&vse nekaj bolančkate. ja tudi mi nismo neka velika izjema.  Virozo - neko angini al gripo al kaj hudiča je bilo.. Trajalo je pa kr cel teden. Položilo tudi mene. Seveda sem spet vse skupaj prebolela na nogah. Faj k pr norcih..

Ampak saj bo. Smo pa smučali vmes za 1 teden. gaj je začel smučati. Zdaj smo ga na naših koncih - Taška poznaš Vidrgo a ne??? - vpisali še na tečaj in ima tam pa tam individualne urce.. no v soboto je imel prvo zdaj pa napre. Super mu gre!!! jaz sem že skoraj izgubila upanje, da bo naš sine kdaj smučar. Ampak sem se hvalabogu motila!!!

ja tudi mi imamo procesije.. kakala!!! in že letimo proti kopalnici.. po ene 10x. Včasih rata v kahlico, včasih na stranišče, včasih pa enostavno v pleničko.. In ja vsi moramo ploskati... A niso zanimivi, da si svoje mojstrovine toooolk ogledujejo...Hecno!!

Drugače je trenutno pr nas Kekec zakon. Sposobna ga je gledat po pol urce, k da je ni.... in zna že vse njegove pesmice na pamet.Adijo je... še polubčka cel ekran. Enostavno je zaljubljena v Kekca. Sneg pa je zanjo španska vas. Smo bili na Kobli in sem jo hotla spravit na tisti napihljivi bob.. ne ne glem!! Pa vprašam zakaj pa ne? Ona pa:'' ker je blek!!'' ..  Je bila pa vsa navdušena nad smučami in bi ona tud, k je vidla Gaja... Upam, da je do drugega leta ne mine, ker za 2x pa res ne grem vsega kupovat. Bo drugo leto od Gaja podedovala...

Nič punce - jaz sem na prisilnem dopustu.. recesija saj veste... S 1.2.2009 smo podpisali aneks o 36 urnem delavniku. Tko, da se vam tu pa tam oglasim...

Imejte se pa ZDRAVI bodite...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
4.2.2009 8:21:02   
zalbi
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

user posted image user posted image user posted image  jst sem ZA - bom doma in bom mela čas! Sporoči, kje bi ti ustrezalo - pa seveda če še katera?

Drgač pa mi spet huronsko kašljamo - taška - v tvojem klubu smo. Sara je celo noč spet kašljala in kašljala, tako da smo zelo slabo spali. Danes jo bom peljala k P na inhalacijo, ker edino to pomaga.

lilka - ker berem da imama enake težave z neprestanim  kašljem, pa mi povej nekaj - sem prebrala da imate inhalator - kaj daš notri - fiziološko, pa ji to pomaga? Sem že zadnjič razmišljala o tem, da bi ga kupla, pa kaj pa vem, no bi rada slišala tvoje mnenje.

aprilčica - ne ne maram svoje službe, po drugi strani pa sem vesela, da v tem obdobju imam službo - tko, da moram potrpet, pa itak iščem in pošiljam in iščem... ooo Jojza taščo, no fajn da so ji nekaj našli, pa da se ji bo lahko sedaj počutje izboljšalo.

mojcaB - ja bedna je res ta recesija - čeprav mislim, da je samo izgovor za stavri, k so jih že zdavnaj zafurali - jst vidm, k sem na banki, od kdaj že imajo ta velika podjetaj kredite, to ni trenutna zadeva... Fajn da si se oglasila.

Tako, me čaka en kup dela... pa ta recesija:)

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
4.2.2009 10:15:12   
Anonimen
pozdravljene!

mi smo pa tako lepo spali ponočiuser posted image  - pa to že kar en lep čas - prespi celo noč - tu pa tam edino kakšno vodo prosi za pit ponoči - ampak to je sedaj že taka redkost gratala... upam, da se mi to sedaj ne bo maščevalouser posted image
sem tako lepo spala celo noč, da sem se zjutraj zbudila že ob 5.30 in mi je blo zadost - nisem mogla več spatiuser posted image
mislim da mi je tega nedela že prek glave - saj sem samo doma - ok, saj kuham, pa pospravljam, pa grem v trgovino...itd saj veste kak je - ampak mi je že pošteno DOLGČAS!!!!!!!
res ta recesija je za znoret. v tem podjetju, ki sem delala nazadnje so tudi uvedli 36 urni delavnik. pa niso dobili v decembru regres, ki jim je pripadal - mislim kr neki no....

zoom-zoom - uspavanje pri nas: najprej ta mlajša, ker hitreje zaspi - moram zraven nje ležati - to traja max 15 minut - med tem časom moj s ta večjo bere knjigico - in potem še njo spakiramo v posteljo - no, zraven nje vsaj ni treba več ležati.
tako da mogoče poiskusi vsakega posebej uspavati.
ker zadnjič ne vem kaj je bilo mojemu - mudilo se mu je na fuzbal - in mi pripela v sobo še ta večjo (pa bi ravnotako lepo počakala v dnevni sobi - sama) - in je uspavanje trajaloo več kot 1 uro - jaz sem mislila, da mi živčki počijo... starejša se je kar naprej nekaj kotalila sem in tja in ta mala je seveda ob vsakem šumu pogledala kaj se dogaja . ...... in tako je uspavanje namesto 10-15 minut trajalo več kot 1 uro. sem mislila da mojega zadavimuser posted image

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3032
4.2.2009 10:42:46   
lilka
Hej, hoj....

zalbi: mi imamo ultrazvočni inhalator(ker je tišji in maj časa je baje treba inhalirat), vanj dajem samo fiziološko, ker bistvo je itak v vlaženju, ma jaz ti povem, da je ta inhalator zakon, pa prej je bla res groza, ko se je začel ta suhi kašlej, pa po cele noči smo bedeliuser posted image , tako suho je kašljala da je bruhala.user posted image zdej pa delamo inhalacije, pa malo Prospana zdraven popije in se zelo hitro začne luščit in je pol vredu. Ne vem, naši pač to zelo pomaga in naša P. pač vsakemu predlaga inhalator.

Čakte ena  stranka...

Sneg: mi smo pa napredovali, snega sicer še vedno ne mara niti videt, noče hodit po njem, ampak sanke, sanke so ji pa všeč, sva se včeraj obe gor zbasali, mož naju je pa vlekel, blazno je uživala, sem ful vesela, sem že mislila, da pri nas pa iz zime nič ne bo, ker ne mara snega. Torej zdej se bomo sankali....user posted image

duda: včeraj je tudi zvečer ni imela za spat, je vzela medvedka v posteljo, joj, upam, da nam bo uspelo, še zvečer nehat z dudo, na silo je ne bom, če bo šlo z lepauser posted image

služba: jaz obožujem svojo službo, blazno rada hodim v službo, zato sem pa tako težko celo porodniško doma preživela, zato se mi res smilite tiste, ki s težavo hodite v svojo službo, si ne predstavljam, vam zelo držim pesti, da se vam to uredi, ker hodit vsak dan nekam, kjer si nesrečen je blazno hudo....

Zdej pa šibam na malico!

< Sporočilo je popravil lilka -- 4.2.2009 10:55:19 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
4.2.2009 10:43:21   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

user posted image user posted image user posted image  jst sem ZA - bom doma in bom mela čas! Sporoči, kje bi ti ustrezalo - pa seveda če še katera?

Jaz sem tudi ZA, samo upam da bomo že povsem zdravi, da bova lahko prišla user posted image  Bom sporočila, danes popldan imava kontrolo.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
4.2.2009 10:46:02   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: lilka

zalbi: mi imamo ultrazvočni inhalator(ker je tišji in maj časa je baje treba inhalirat), vanj dajem samo fiziološko, ker bistvo je itak v vlaženju, ma jaz ti povem, da je ta inhalator zakon, pa prej je bla res groza, ko se je začel ta suhi kašlej, pa po cele noči smo bedeliuser posted image , tako suho je kašljala da je bruhala.user posted image zdej pa delamo inhalacije, pa malo Prospana zdraven popije in se zelo hitro začne luščit in je pol vredu. Ne vem, naši pač to zelo pomaga in naša P. pač vsakemu predlaga inhalator.

Lilka, kje pa si kupila ta inhalator, kako zgledat ta stvar?

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
4.2.2009 10:57:40   
aprilčica07
Živjo,

sem vsa sitna danes, ker so se mi očitno vnele dlesni in me vse tako boli, da ne morem ne jest ne pit, skratka za popiz...user posted image user posted image pa še sreda je, definitivno ni moj dan danes. Bom šla v lekarno med malco iskat kašno vidico, da si bom tle malo sprala, ker me boli res tu mač.

zalbi: ja, saj jst tudi šinfam ta šith, po drugi strani pa HB, da ga imam in imam kam hodit delat, ker na nas recesija  zaenkrat ne vpliva.
Mojca B: upam, da se v vaši firmi stanje čim prej popravi in boste spet zalaufali po starem.
valika: ja, hudič je v teh cajtih iskat službo... ma počasi bo, sej enrkat se mora stvar obrnist na bolje..
lilka: ja po ns, če bo vse ok, bom tudi jst dosti lažje dihala in začela malo bolj uživat v tem stanjuuser posted image user posted image user posted image
piškotek: kaj pa ima Nejc? virozo?

Stranka.user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
4.2.2009 10:58:23   
zalbi
tako - jaz že pospravljam in odhajam v vrtec - so me že klical, da ima vročino in kašlja (kot da tega ne vem, da kašlja), skratka se mi obeta bolniška do konca tedna. Upam, da bomo do sobote ok, bom sporočila, popoldne gremo itak k zdravniku.

piškotek - jaz sem vidla da imajo en inhalator v interšparu - mislim, da je okoli 60 eurov, mislim, da je ultrazvočni - je pa bil v akciji prejšni teden, če se ne motim.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 3037
4.2.2009 12:39:44   
Mojca B
Hej, hej...

Tudi mi vsi kašljamo.. danes ima Jona cepljenje, ker nazadnje ni bila cepljena.. Joj že kar vidim. Tolk mi bo zamerila, da me celo popoldne ne bo pogledala. hecna tale naša Jona!!

Mi smo včeraj naredili ogromni, ogromni iglu. Danes še ograjo okrog naredimo in prižgemo svečke.. ma ja mami se spremeni v otroka.

Saj, če ne bi tale kriza umetno nastopila bi se s časom itak moralo nekaj naredit... Tko, da naj zdaj popucajo stavri, zalaufajo nove... sicer bo panika par mesecev na vseh področjih... pol se bo pa delalo noramlno.. če sploh še znamo normalno delati?

Jaz sem tudi zaljubljena v prodajo. čeprav ugotavljam, da mi zadnje čase postaja vse skupaj....mah ja... pustmo to..

Mi se naše Jona ne znebimo več. Enostavno je prišel dan, ko se je ona odločila, da bo spala med nama. Midva ta en dan popustiva ... in BUM... ona noče več spati v svoji postelji. danes bomo imeli težko, dolgo, izsiljevanja in pogajanj polno, neprespano noč... vse kar je prav no....

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3038
4.2.2009 13:42:32   
taška30
No, mi smo od zdravnika. Sem kar obe peljala, da rečemo bobu bob, ker tale kvazi vročina (do 37,5°) - res ne veš kaj bi. Torej, pravi, da sta obe preboleli (oz. prebolevata) gripo, ampak v najlažji možni obliki. Pri Juliji je pa še sekundarni infekt, ima rdeče žrelo in eno belo pikico na mandljih, pravi, da možno da bo šlo samo mimo, če bo pa zakuhala, naj pa pridemo po AB.user posted image  
Odločila sem se, da bom jutri še doma, v petek in potem ponedeljek pride pa mami, ker če ne bom šla v službo vsaj za kak dan, se mi bo kr odtrgalo tlele doma.user posted image  Potem pa upam, da se bo tole nehalo že enkrat, ker se vleče že od 5.januarjauser posted image  z manjšimi prekinitvami.

In evo, ker je Julija ob 11.30 v avtu zadremala za točno 7 minut (sem gledala na uro), zdajle ne more zaspat. In se že eno uro dajeva iz sobe v sobo iz sobe v sobo, zdej je spet na vratih povsem budna, mislim, da bom popustila, pač ne bo spala danes čez dan.user posted image

Zoom zoom, glede spanja v isti sobi, imam pa veliko za povedatuser posted image , pa zdajle ni časa, bom kasneje.

Aja, Mojca B, izgubljenka, dobrodošla spet malo tuki, te je fajn brat. Vsaj za neki je fajn recesija - da se ti oglasiš.user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
4.2.2009 13:46:53   
taška30
Aja kašljanje, včeraj sem Juliji cel dan na hard (spet po dolgem času) spirala nos s fiziološko, čeprav ni sploh NIČ nahodna, ampak jaz slišim zadaj v sinusih šmrkelj ko diha- in če mene kdo vpraša se tudi ali predvsem zato davi s kašljem, ker ji ponoči začne tečt v grlo. Moja teorija pač. user posted image  In po nekaj spiranjih sem prišla do rumenega, na začetku je pa povsem čista voda tekla ven. No, pa zvečer sem ji dala trpotčev sirup, pa sobo ful navlažila in je bilo bolje. Do 4-ih se sploh oglasila ni, pa ful mirno potiho je dihala, potem pa spet napad kašlja, sem ji šla na brzino sprat nos, pa je bil mir do jutra.

Ampak tale inhalator bi pa jaz tudi imela. V lekarni ga verjetno imajo?
lilka, ali je to enaka velikost za otroke in odrasle, ali je kaj manjši za otročke?

< Sporočilo je popravil taška30 -- 4.2.2009 13:49:25 >

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.2.2009 14:25:46   
janca77

IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

Jaz sem tudi ZA, samo upam da bomo že povsem zdravi, da bova lahko prišla user posted image  Bom sporočila, danes popldan imava kontrolo.

Kje se pa imate namen dobit? Če bi blo v LJ. se vam pridružim tudi jaz in moj user posted image .

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3041
4.2.2009 14:29:29   
janca77
Sem mal zabluzila, ker že dolgo nisem kopirala.

Zanima me kje se imate namen dobit? Če ste za Lj. se vam bova pridružila.

Bom jutri kaj več napisala, ker sem ravno po bolniški in moram pridit nazaj na čisto.

Se beremo in pišemo.Lep popoldan user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
4.2.2009 22:41:46   
sabri
Jaz sem mislila v LJ, kje se dobimo mi je pa vseeno, mogoče kje, ko ni ful nabito, ker so otročki že tok dost bolani, brez da še kaj poberejo novega. Se bomo pa sproti zmenile točno kdaj, kje, ko boste večina vedele, a bo zdravje ok ali ne. Nočko.

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
5.2.2009 6:59:24   
aprilčica07
Jutro,

evo mene, danes sem  pa šla od doma že pred 6 uro zjutraj, sem šla še v laboratorij in mi najbolj paše, da grem zjutraj, da imam pol miruser posted image user posted image

Sicer sem slabe volje in žalostna, moja tamala sestrična je zbolela, ne vedo kaj ji je, punca je pa tako slaba, da se ne da opisat. Včeraj zvečer so jo peljali v bolnico, na pediatrijo, tudi če ima že 18 let, po novi verziji je sum na eno od otroških bolezni v hudi obliki. Ta prvo so sumli na eno obliko levkemije, pa je bil ta sum HB hitro ovržen.  Tako, da smo bli vsi včeraj malo zmešani in zaskrbljeni. No, jst zdaj upam, da se bo stanje počasi normaliziralo in da bodo punco počasi na noge spravili. Namreč, včeraj ni mogla niti hodit več:(

zalbi: upam, da  bo  Sara čim prej zdrava:) pošiljamo en kupuser posted image user posted image user posted image
sabri: kako je pa vaša deklica?
taška: ja, viroz in vrst grip je  malo morje, saj ne moreš več bit pametenuser posted image
Mojca B: HB, da imaš rada svoje delouser posted image user posted image user posted image Saj dejansko meni moje delo ni slabo, ga rada opravljam, pri nas je vse drugo narobe:(
lilka: a se  tebi trebušček že kaj pozna? user posted image

Grem, zdaj še na kavo in kaj pojest, ker sem res bolj šwoh. Pol pa delat:)

lp.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
5.2.2009 8:25:13   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Bom bolj kratka, ker se bo naš lump pomoje vsak čas zbudil (tako dolgo še ni spal, razen enkrat ko je bil star 4 mesece je spal do 9).
Nejc je imel vročino potem samo v nedeljo in ponedeljek (zvečer že ne več), grlo ima baje še  malo rdeče, drugače je pa kao zdrav. No, meni je pa malo čudno vse skupaj, ker čisto NIČ ne je in sem prav prosila včeraj pediatrinjo naj mu pregleda kri in vodo, in mi je na koncu rekla - no, pa poglejmo no (kao - no če že toliko težiš... user posted image user posted image user posted image ) Tako da kri sva dala že potem včeraj, vodo pa moram še danes nest in potem poklicat za izvide. Sicer močno upam da je vse ok, samo potem če nič ne pokaže pa tudi ne vem kaj je mojemu user posted image  

Bolančki pozdravite se (aprilčica - boga tvoja sestrična, groza kaj vse lahko nas še čaka v življenju...) user posted image user posted image user posted image  Vsem res želim veliko veliko zdravja in hitro ozdravitev user posted image

Srečanje - midva zaenkrat lahko prideva, tudi LJ mi odgovarja, samo se mi pa niti približno ne sanja kje bi se dobili????

Grem preverit tole spanje, je že skor mal čudno tole...

Neposredna povezava do sporočila: 3045
5.2.2009 9:36:05   
lilka
Hej, hoj...

inhalator: imajo v lekarnah in specializiranih prodajalnah z medicinsko tehničnimi pripomočki-Sanolabor, Medicem, jaz sem ga v Medicemu kupila, malo primerjajte cene. Inhalator je enako velik za otroke in odrasle, samo maska je drugačna,  fajn je, če ima otroško in odraslo masko zraven, ponavadi imajo, vprašajte kako in kaj.

taška30: te čisto razumem, tale kašelj je za znoret, vem kako je blo pri nas....čim prej se ozdravite in upam da ne bo rabila AB

aprilčica07: ja meni se že ful pozna trebuščekuser posted image , sem že po naravi trebušasta, nosim že nosečniške hlače, ker mi moje niso ble več prav, ker celo službo sedim. Zredila sem se 1kg, jih imam pa še vedno 12 kg manj kot v 1user posted image . Je pa zelo, zelo drugače kot je bla 1user posted image , kaj se tebi zdi, jaz čisto pozabljam, da sem sploh noseča.

Zdej grem pa delat in pridem še kaj.....

Neposredna povezava do sporočila: 3046
5.2.2009 9:58:22   
aprilčica07
lilka: glede drugačnosti med eno in drugo nosečnostjo pa... ufa, tokrat se mi zdi, da se niti ne zavedam, da sem noseča, dnevi kr letijo, skozi se nekaj dogaja.. skratka bistveno drugače mi je. Počutje je približno tako kot v prvo, sem brez slabosti, edino mozoljasta sem ratala, kar pa nisem bla nikoli, niti v pubertetiuser posted image user posted image Zaenkrat se stlačim še v svoje cunje (malo tišči, ampak je še vedno v mejah normale), ma ne bo več dolgo trajalo...user posted image user posted image Se mi zdi, da sem po zadnji M v 12 tednu:):):), bom vidla kaj bo jutri na pregledu..In itak drugi teden po ns..

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
5.2.2009 12:02:01   
zalbi
Hej!

ja mi smo doma - Sara je dobila neko lažjo obliko bronihtisa. Tako da sva bili včeri in danes na inhalaciji ventolina, zdej pa bo še štiri dni dobilava doma ventolin. Vročine sicer nima, kašlja pa res grdo, ampak po teh dveh ventolinih se mi zdi da je že veliko bolje.

Drgač pa sem se včeri spomnila, da imajo moji starši en parni čistilec, ki pa se ga da naštimat tudi kot vlažilec, smo ga dali cčeri v sarini sabo za eno uro in je vlažnost zraka iz 30% šla na skoraj 70%, tako da zelo učinkovito, in bomo te zdej počel vsak dan, do konca zime:)

Kar se sobotnega srečanja tiče, upam, da bova OK, mislm, sej zdravnica je rekla, da lahko greva vn, da ni tako hudo, sam je rekla, da se ne bi razvil čist bronhitis, ker je malo piskalo že včeraj - tako, da bom jutri povedala, kako in kaj. Sem pa za Ljubljano, mi je pa vseen kje, sam ja, da ne bi bila gneča.

Neposredna povezava do sporočila: 3048
5.2.2009 12:02:28   
taška30
Ampak zdej gre pa tole čez vse meje!!!user posted image user posted image user posted image
Včeraj okoli 16-ih je Julija v 5 minutah (ne moreš verjet če ne doživiš) iz nič zakuhala na 39°, bila je čist rdeča, flekasta, kar tresla se je in jokala jokala jokala in govorila Pat gem! (Spat grem!) Sem ji dala Calpol. In potem v joku zaspala in spala dve urci in se z jokom zbudila in zvijala od bolečin in ta se je nadaljevalo cel večer in celo noč in jutro.user posted image  Dajala sem ji Calpol na 4 ure, pa je imela ves čas najmanj 38° in jokala, težko opišem, kar celo telo je napenjala in nogice stegovala in krčila, jaz sem bila 100% da jo zvija po trebuhu, ker je zgledalo isto kot krči pri dojenčkih. Ampak to tako v popadkih na 15-30minut, vmes je mirno spala. Grozljivka, skratka!!! No, druga možnost sem pa pomislila na tapravo gripo, ko te res celo telo boli (kosti, sklepi, glava...)
No, zjutraj ugotovim, da ima totalno gnojna ušesa, vse po povštru, laski zlepljeni, polno belega gnoja v ušesu (še mokro), za **** vam povem, pa včeraj ji je P ušesa gledal, pa rekel da so OK.user posted image
Zdej spet spi pod učinkom Calpola, čakam na 13-ih da začne P delat, da ga pokličem.

A je lahk že konc tega enkrat?????????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3049
5.2.2009 12:22:51   
aprilčica07
taška: joj, kašna smola z zdravjemuser posted image user posted image user posted image user posted image    vam pošiljam ne kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.