mojčca
|
No, pa imam malo časa in sem hitro pokukala sem gor. Piškotek, uživaj v službi in upam, da bo Nejc sedaj zdrav. Kar se tiče zobkov, pa naš tudi protestira, ampak se ne pustim motiti. Zobke je treba umivati, če je zlepa, pa zgrda. Zalbi, dej mi povej, kakšna je hrana v mongolski restavraciji. A je bilo v redu???? Kako pa kaj iskanje nove službe. Je bolj kriza na trgu, kajne? Lilka, a vi pa kar brez dude . Naš jo ima ponoči, ko se zjutraj zbudi, pa jo takoj vrže v posteljo. Tvojemu predragemu pa vse najboljše za okroglo, želim pa mu eno zdravo detece in kar si sam želi. Aprilčice, no vidiš, bo tudi vaš lepotec počasi začel govoriti. No, tudi naš Matic ni najbolj zgovoren (sploh če ga primerjam s sestrico), pa še tisto kar govori (z izjemo ene par besed) je vse slišati ful podobno. Ah, bo že. Kar se tiče jutranji nuhalne, nič skrbeti, bo oz. mora biti vse v redu. Bomo pa držale pesti, itak. Thumbelina, Medo Jaka knjigce imamo tudi mi. Manca je bila zanje ful zainteresirana, Matic pa ni prav navdušen nad njimi. Kar se tiče bolniške in službe ti pa priporočam, da se do konca pozdraviš, ker če boš šla še na pol bolana v službo, ni najboljše (no, pa saj to sama veš, kajne???). Taška, ti pa sigurno uživaš v službi in si želiš, da bi letos prvič manjkala v službi takrat, ko boste šli na dopust . Jape, mi smo pri dr. Veličkovičevi imeli kontrolo v sredo, 4.2. Z Manco je bila kar zadovoljna, ji ne gre na slabše, edino če en teden ne gre na terapijo pravi Vesna, da se ji takoj pozna. Kar se tiče Matica, je bilo pa sploh pestro. Na začetku jima je takoj polil polno kanglo vode (jo ima pri mizi, zraven radiatorja in normalno, da je takoj pogledal - s prsti, kaj je notri), tako da smo najprej brisali tla. Sedaj je nekako pol leta, od kar ga je odpustila iz razvojne in ni bila prav zadovoljna z njim. Pravi, da se tudi on hoče postavljati na prste oz. ne uporablja medenice tako, kot bi jo moral. Enkrat pred poletjem je rekla, da bo spet imel kontrolo in če ne bo dobro, bo moral začeti hoditi nazaj na terapije. Mislim, da bi ga vzela že sedaj nazaj, pa ima Marija čisto polno Ah, bo že. Držim pesti, da bosta vidve opravili tako, kot je treba. Ti pa svetujem, da pelješ s sabo še vašo dojenčico (jaz bi poklicala kar v razvojno sestro in rekla, če lahko zraven pride še Nika, pa pri pediatru bi prosila za napotnico). Je boljše, da jo pogleda sedaj in če kaj ni v redu (ko si pisala, da zateguje glavico) prej začneta s terapijo, lažje bosta popravili, kar je narobe. Grem delati naprej.
< Sporočilo je popravil mojčca -- 10.2.2009 11:15:23 >