|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
7.2.2009 13:46:52   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

Se pa ne loči od dude. Bom dobila po*izditis, ker mi gre že prav na jetra. Za vsako figo, al pa če je kaj kregana, začne hlipat: "duuudo... duuudico " Grrrr user posted image   Me ima, da bi jo vrgla skoz okno. Dudo, ne Gaje user posted image user posted image Odločila sem se, da bo med zimskimi počitnicami čas za prvi poizkus. Samo morem naštudirat eno finto, da bo Gaja sama dala dudo proč in bom potem lahko rekla, da jo je itak sama pustila user posted image No, a ima katera kak drugi predlog??

Pri nas je čisto isti problem. Duda je zakon. Ampak ne sam za spat, čez cel dan bi jo imela v ustih. Včasih se malo zaigra in pozabi, potem pa zopet začne: Mami dudo, posim!!!! Ko gleda risanko jo mora imeti in jo prav veselo vleče! Skratka tudi jaz nimam ideje.

Popolnoma enako - eno samo kričanje - mamiiiii dudaaaaaa, mamiiiii dudaaaaa - čez cel dan, za spanje pa itak (v vrtcu je pa baje šel že brez spat user posted image )

Drugače pa je Nejc brez vročine, samo je pa še vedno čisto NIČ, čez cel dan z vsemi obroki, spravi vase mogoče maksimalno 2 žlici user posted image , je pa ena velika jokica, tečko, sitko, pa itak je samo dretje dudaaaaa....
Čvekici - kako je bilo?
Bolančki - pošiljam koš zdravja vsem user posted image
Zdej pa grem k Nejcu, ga ima naša tamala punca...

< Sporočilo je popravil *piškotek* -- 7.2.2009 13:52:11 >

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
7.2.2009 14:50:59   
sabri
Oj, ja meni je ful pasalo, sva pogruntali z Zalbi, da je Kolosej super za tak čvek in za veliko skupino otrok, ker imajo ful dobr igrišče za male, tak da user posted image . Upam, da čimprej spet.
Naša še vedno spi, tako da sem jaz uspela vse zlikat, zdaj pa čakam, da ze zbudi, pa kam na juriš.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
7.2.2009 15:41:52   
zalbi
Oj!

Super je blo na čveku in kavi - ja pa Kolosej je res super - Taja in Sara sta pa fulll uživali, je Sara prišla domov in očiju prvo povedala - s Tajo igjala...

Dež - ja meni gre tudi fulll na živce, brrrr...

Tako, da smo zdej doma in preživljamo mirno popolne, sara se je naspala - zdej pa se igra.

jape - khm, meni nič ne rečejo še, zaenkrat, sej nimajo kej... mi je pa bedno, nimam kej rečt, sam kaj če nimam koga drugega, da bi mi popazil na Saro, apč moram bit jaz doma.

tako, cunje moram obesti, pa še en stroj oprat...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
7.2.2009 18:35:03   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*
Popolnoma enako - eno samo kričanje - mamiiiii dudaaaaaa, mamiiiii dudaaaaa - čez cel dan, za spanje pa itak (v vrtcu je pa baje šel že brez spat user posted image )

Ja, tega se jaz spomnim od Mance. Men je to tako živce paralo, da bi ponorela in tisto dudo vrgla čez okno.user posted image  Ravno zato sem pri Juliji še pravi čas zabremzala in je duda le za spat, pa če se na trepalnice postavi (no, saj se ne, ker ji je jasno kot beli dan, da gre duda spat čez dan).
No, edino pri 40°C ji jo pustim. Itak!

Neposredna povezava do sporočila: 3079
7.2.2009 18:53:00   
taška30
Piškotek, naša Julija tudi nič ne je oz. danes je nekak začela recimo. Prej je bila pa po cel dan na enemu actimelu. Skoraj 14 dni.
Ima že spet manj kot 10kg (pri 18mesecih pri P jih je imela že skoraj 11).user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
8.2.2009 7:58:33   
zoom zoom
Živjo,

na srečo je pri nas zdravje zaenkrat ok in močno upam, da tako tudi ostae.
-
Sicer a je pri nas na sporedu risanje - CEL LJUBI DAN in to oba. Po eni strani se mi zdi to fino, po drugi pa že pošteno na živce, ker moram tamali pomagat, starejšemu pa kar naprej hodit gledat, kaj je narisal. Se moram pa pohvalit, da za njegovo starost že prav lepo nariše. Že za skoraj vsako stvar vem ,kaj je narisal (mogoče ne vem za eno stvar od 10.ih). Prav fino. Edino barv at se mu ne ljubi - pobarvanke, takrat kar nekaj čečka,če pa riše, pa res super nariše in tisto kar je sam narisal tudi dobro pobarva.

Duda je tudi pri nas na udaru in če bi lahko bi jo imela v ustih 24 ur na dan. Ji jo občasno skrijem, pa jo nekaj časa ne pogreša,potem pa začne DUDO DUDO, pa jo včasih uspem prepričat, da dude res ne rabi, včasih pa ne in da prst v usta. V glavnem meni se še vedno zdi bolje, da ji potem dam dudo, kot da vleče prst.

Glede hrane pa naš starejši soraj nič ne je, tamal pa če ni bolna ful je in občasno dela tako čudne kombinacije. AMpak ok, če ji paše. Ne pusti pa nič pomagat in hoče vse sama, naredi pa občasno tako packarijo, ad je zaznoret, ps brez problema tudi zamenja žlico z roko. Ampak ne popusti, da bi jo prepričali v nasprotno. Raje vse na tla zabriše. Sem jo pa zadnjič stehtala in ima malo čez 11kg. Se je ful potegnila in ni več tako debelušna, ampak prav lušna.

KAko pa pri vas kaj uspeva umivanje zob. Pri nas je še vedno dretje pri tem in zdej ji spet rastejo nekje novi zobje in še toliko manj pusti. Se mi pa zdi, da jih ima šele 10.

A za maškare jih boste kaj namaškarali? Pri nas bo tamala podedovala leva od bratca, on pa bo Zoro. Si je sam izbral JE sicer hotel bit Ninja želva ali pa Spiderman, pa niso imeli več pravih številk, smo ful enih trgovin pregledali, potem pa se je odločil  da bo Zoro. tudi prav. Saj je prav lušten.

Moram zdaj malo pospravit, dokler je še mir.

Uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 3081
8.2.2009 16:15:47   
thumbelina
Jaaz sem že veliko bolje, danes sem prvi dan do zdajle zdržala brez tablet proti bolečinam, ker me je do zdaj huronsko bolela glava. Gorza kaj vse iz mene leti - gnoj, kri. Tamaladva sta pa že od srede v vrtcu in zdrava kot dren. Jerci sem zdajle 2 dni dajala še Sinupret kapljice in je mula zdaj čist brez smrklja, Matevž je pa kar sam od sebe pospravil z njim.

DUDA - naš jo je imel že od kakšnih 4 mesecev samo za zaspat. Je bilo takrat naporo, samo zdaj sploh ne prosi zanjo, tud ko se zbudi, jo nekaj čveli po ustih, potem ga pa začne motit, ker nemore nič povedat s cucljem v ustih in jo sam zabriše v posteljo. Sem ga pa zadnjič 1x dobila, si jo je sam po spanju pospravil na okensko polico, ki je takoj za posteljico in se sploh ne vidi, da je duda bla gor. In potem mi je pozno popoldne hudo smuljivo postalo, kako gre on v spalnico, se zapre in čista tišina in naposled grem le pogledat in pričakujem totalen raztur v spalnici in kaj zagledam? Matevža, kako se skriva v kavč v en poušter in cuclja dudo, ki si jo je lepo fletno naštimal za popoldanske radosti. In ko ugotovi, da sem ga pogruntala se začne mulc delat, da kao on pospravlja in za vraga kdo je pustil dudo sem ko jo je pa ja treba pospravt. Mu je blo kr malo nerodno, ko sem ga ujeal in je pač malo zaigral gospoda gospodinjca;o)))

UMIVANJE ZOB - pri nas brez problema, včasih se malo afna, pa ga moram s ščetko lovit po bajti, sicer pa vedno pusti. Zdaj nam manjkata še 2 trojkici in vse štiri petice. Pol bo pa končno mir ponoči. KOmaj čakam, ker gre takrat tudi Matevž v Jerčino sobo in bova z Možekom zvečer lahko malo glasnejša. Še posebej naju moti, ko mora človk sred se  k  s a pazit na volume.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
8.2.2009 16:18:41   
thumbelina
Aja še MAŠKARE - tamalemu bom sešila samo tako pregrinjalce iz modre barve pa rumene zvezdice bom gor našila, da bo kao čarovnik itak ne bod dolgo zdržalo na njemu, ker si vse takoj dol zmeče. Jerca bo rdeča kapica. Ji bom nredila pregrinjalo na vrvico pa še kapuco, pa kiklco kar za čez hlače in en predpasniček, pa eno košarico imamo že doma. 

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
8.2.2009 22:43:05   
taška30
Hoj,
takole sem se odločila.
Jutri grem po dolgem času user posted image  v službo, otroci pa ne grejo v vrtec (Julija je še na AB in vsa bleda, Manca je sicer super, ampak zaradi prihajajoče operacije žrelnice). Pazila jih bo moja mami tukaj pri nas do četrtka, v petek bo pa moj doma in ju bo tudi sredi dneva peljal k tašči na počitnice.
Sicer bi Manco (oz. kar obe) ful dala v vrtec, samo po drugi strani pa, da mi Manca v teh 4 dneh kaj pobere tam in zato odpade operacija, si dam pa tud štrik okol vratu. Tako bosta potem dol pri tašči do torka drug teden, ko greva z Manco v bolnico.
KOMAAAAAAJ ČAKAAAAM DA GREM V SLUŽBO!!!!!!!!!!!

Thumbelina, kaka faca je Matevž s to dudo!user posted image  Sem se ful narežala. In tudi jaz ugotavljam, da gre Juliji podnevi malo na živce duda v ustih, ker je enostavno ni navajena. Zdajle ko smo bile doma, sem bila ob jutrih malo šlampasta (beri napol sem še spala) glede tega in jo je kar imela še nekaj časa po zbujenju, ampak je potem sama rekla: Julija dala dudo pat! (in smo jo dale "spat" v omaro).

Umivanje zob: pri meni se vedno dere, pri atku nikoli.user posted image  Pa sem ful nežna. Bi si pa sama umivala n-krat na dan, se ji ful fajn zdi. In ji kar pustim, tudi roke si umiva non stop, sploh pred jedjo in po jedi - sama namili, spere, zapre pipo, obriše roke- ne vem od kje ji touser posted image , najbrž iz vrtca, jaz nisem tako redoljubna in dosledna sploh.

JAPE, pri meni v službi zaradi bolniške nič ne težijo, samo je smotano, ker ne delamo vsi isto (da bi me kdo kar zamenjal), ampak ima vsak čisto svoje projekte (o katerih drugi bore malo vejo, ker ima vsak svojga dela dost, šef ima pa itak preveč vsega, da bi imel vse od vseh v glavi), tko da v glavnem stvari kar počakajo oz. če je kaj nujnega za oddajat se pač zmenim z nekom, da vse namesto mene zrihta, spiše, pokliče in moram tudi natančno razložit kako in kaj. Tko da smo kar na liniji.user posted image

Nič , grem počasi proti spanju, čeprav že kar vem, da ne bom kmal zaspala. Imam kar tremo pred službo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3084
9.2.2009 7:13:36   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Joj, kako hitro mine vikend in že je ponedeljek. Preživeli smo ga, Manca je včeraj prišla domov iz počitnic (v planu smo imeli, da pride v soboto, ker pa sva midva imela v soboto zvečer žurko, je prišla domov šele včeraj).

Na fešti je bilo pa ful dobro. Je prišel sosedu za 50 let zapeti sam Stane Vidmar, pa še en bend je igral, k so bili tudi ful v redu. Mi smo mu pripravili eno igrico, pa njegovi sorodniki tudi, se je non stop nekaj dogajalo. Nas je bilo pa kar veliko, jih je povabil 95 user posted image user posted image

Vas grem prebrati za nazaj, včeraj sem bila namreč utrujena (po parih urah spanja drugače ne more biti). Sem imela popoldan namen, da grem spati skupaj z Maticem, pa se je ena prijateljica povabila na kavico, tako da je spanje odpadlo user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
9.2.2009 7:21:01   
*piškotek*
Dobro jutro ....  iz službe .... user posted image
Upam da tako ostane vsaj nekaj časa!!!!!! Včeraj je začel celo nekaj malega več jest kot ves prejšnji teden, tako da upam da počasi bo...

V službi imam polno mizo dela, vse me je počakalo (itak, saj nisem drugega pričakovala user posted image ) tako da bo danes kar hud tempo, če hočem vse vsaj približno v red spravit. Ampak z vami pa moram še mal počvekat user posted image

Sabri, Zalbi: super da ste se imele lepo, mi je zelo žal ker nisem mogla prit, zato upam da kmalu ponovimo kako srečanje in da nam ne bo spet zdravje ponagajalo!

Thumbelina: tebe je pa res luštno brat, res upam da se boš večkrat javila! Tale Matevž je pa res faca s tole dudo user posted image

Jape: glede službe je pri nas nekoliko drugače, ker pač delam s taščo in mojim user posted image , samo je pa itak tako, da me vse počaka in pri nas smo vezani pač na roke, ki jih določa država, in pač delo mora bit narejeno v tem času, zato pa sem prejšnji mesec hodila delat popoldan ko je moj prišel domov, ker drugače delo ne bi bilo narejeno. Pač se moramo mi malo drugače organizirat.

Taška30: uživaj danes v službi!!!!!
Drugače glede hrane - saj se jaz tudi ne sekiram zaradi tega če ne poje veliko, samo ko je bolan pa res nič ne je in pa še to je pri našemu znak, da je definitivno bolan oz.da mu nekaj manjka in dokler ne začne jest, vem da še ni ok user posted image

Zoom zoom: risanje - pri nas traja risanje natanko 10 sekund, potem mora pa že kaj drugega delat user posted image user posted image

Umivanje zob: jaz sem pri našemu preveč popustila, ker je bilo vedno tako DRETJE da me je potem še 3 dni glava bolela in sedaj se mu na zgornjih enkicah že malo vidi tako temnejše lise user posted image user posted image  in sedaj imamo strogo umivanje zob pred spanjem vsak dan, pa naj še tako tuli, kar je treba je pač treba in tle ni več heca!!!

Maškare: jaz našemu letos še ne bom kupovala nič drugega, bo imel kar tisto od lani - ima tako ogrinjalo kot palerina s kapuco in je oranžne barve in predstavlja bučo. Za tistih 5 minut ko bo imel (mogoče, če bo sploh hotel imeti) to na sebi je čisto OK.

Bolančki - veliko zdravja vam želim user posted image

Punce, zdaj pa moram res delat, lep dan... user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
9.2.2009 7:53:55   
zalbi
Hej!

UUUU jats sem tut v službi - no bomo videli za kolk časa - upam, da vsaj kake 14 dni - ker drugače ne vem kako me bodo začeli gledat tukaj. Taška - tebi pa en fajn dan v službi, po dolgem času, a ne! Piškotek -ja naj za spremembo traja tole zdravo obdobje:) 

Sara še kašlja, ampak je bolje. Sicer ni hotela da ji vpihavam ventolin, pa kaj hočem... malo smo jo silili, ampak je bilo zelo težko.

Včeraj smo bili v mongolski restavraciji - bilo je zelo zelo dobro, Sara je tut ful jedla, pa še ni bla tko tečna, kot je ponavadi, če smo v kaki restavraciji, je bila kr znosna.

umivanje zob - tako kot taškina julija, bi si umivala non stop zobe, ampak sama, vsakič ko pride v zgornjo kopalnico, si že prestavi pručko in kriči zobke mila... tako da nimam s tem težav, ja pa roke bi tut imela skoz pod vodo... zgleda da pri Sari tudi vrtec to dela.

zoom zoom - risanje - ja zelo zanimivo, če z njo rišeš... pol veš kako izgleda.

Tako, zdej moram it kavi spit, da vidim, če sem kaj pomembnega zamudila prejšni teden!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 3087
9.2.2009 8:48:47   
lilka
Hej, hoj....

duda: no mi zdej že cel teden zaspimo brez njeuser posted image , Tinka sama reče,. da jo ne rabiuser posted image , pa če je nebi čez dan odvajali v vrtcu, bi jo po moje še danes mi tudi imeli, tako da vas čisto razumem, naš vrtec dela čudeže....

kahla: naša tako vpije mami lulala bom, da jaz tako drvim po kahlouser posted image , ma morem se spravit in kupit še eno za spodnji štuk, zdej vlačimo to kahlo gor in dol, ker ko se pokaka in jo previjem hoče še na kahlo lulat prej in vsako jutro tudi, je tako pridna, jaz pa laufam s tisto kahlo sem in tja...

gaja*: no pa si se le malo javila, fajn da ste zdej končno vreduuser posted image , no zdej se pa zmeni s svojo sestrično, kdaj nas bo gostila vse skupajuser posted image , jaz jo že dolgo hecam...da se enkrat dobimo no, sej Suza ma dosti placa v bajti, zdej ko so se moji odseliliuser posted image

Vsem bolnačkom, ki še niste dobro s Tinko pošilajva pikepoke user posted image user posted image user posted image

Mi smo v soboto imeli zabavo v eni gostilni za možev 30. roj. dan, so nas dali hvala bogu na vrh v posebno sobo, tako da je blo prav fajn, Tinka je bla pridna ko cukerček, sploh nisem pričakovala, da bo tako doglo pridna, nobenih težav ni blo z njo, s sestrično sta risali, barvali, kocke sestavljali, prav fino smo se imeli....

Takole zdej grem pa priprvaljat za eno delavnico, pa se slišimo še kaj potem če bom utegnila...

< Sporočilo je popravil lilka -- 9.2.2009 8:50:58 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
9.2.2009 11:07:16   
aprilčica07
POzdravljene,

jst delam, pa dežja nimamo danes. Kako lepo, praše po dolgem cajtu, da pogledam skozi okno in vidim celo sončne žarke!

Sem ok, edino lačna sem ko hudič. Kaj čemuser posted image user posted image user posted image user posted image

lilka: čestitke možeku za lepa okrogla leta! Oh, kje je že touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zalbi, taška: en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vajine otročke

pranje zobov: pr nas ni bil to nikoli problem, si jih rad umiva, po novem si jih najprej sam, pol pa dokončam jst, ampak mu je fanj in je priden ob pranju:)
risanje: ne, riše ne, zeloo rad pa zgrabi kašen kemik ali flomaster in pol piše kjer ni treba, kavč, časopisi, mize:):)
knjigice: je pa trenutno ratal prav nor na knjige in gledamo in gledamo lahko tudi uro kašno knjigico.. celo kašna risanka mu rata pogledat:)

Je pa naš kavbojc začel celo nekaj malega govorit, sicer ga ne zastopimo nič, ampak napredek pa je leuser posted image user posted image user posted image

Tako, zadosti pavze je blo, zdaj pa spet delat.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
9.2.2009 11:46:28   
lilka
Evo me še enkrat...

aprilčica07: hvala v moževem imenu, jah jaz sem tudi že 31, imam mlajšega možauser posted image

risanje: ja ima svojo steno pri babici na katero lahko ustvarja, pa risalni blok tudi, riše sama in tudi od nas za vsakega ve kaj ji zna narisat:babi riše samo račke, Joži zna narisat sanmo snupija, jaz kravo....kar zanimivo se ji zdi, samo seveda ne dolgouser posted image

zobki: jih tudi umivamo zjutraj in zvečer, malo sama pol pa možu pusti da dokonča, meni ne, tako da je tudi glede tega kar pridna

knjige: mi smo zdej že nekaj časa v fazi: Mami kaj tu piše? in zdej ne več samo gledamo ampak tudi beremo kaj piše spodaj, seveda samo take knjige, ki imajo slike in spodaj piše kaj je na njej, pa eno knjigo vsak dan beremo ji jo je moja prijateljica kupila:Pojte, pojte drobne ptice, notri so kratke pesmice in izštevanke, slovenske stare, ko je naprimer Izidor ovčice pacel, France tance iz ribnice in podobno, to obožuje, jaz znam že vse na pametuser posted image , ker vsak dan to beremo in se ne naveliča: napr: "Naša Špela tenko joka, kislo se drži, se ji je posula moka, zdaj pa kruha ni!" in potem to 10x preberem preden se naveliča, si predstavljate a ne?In tudi ona že na pamet zna, pa ji še ni dovolj, pol pa recitira, joj je posrečena....

Zdej pa dovolj čvekanja.....lep dan vam želim!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
9.2.2009 20:18:09   
thumbelina
NO jaz sem bla tud do danes n abolniški, jutri pa v službo.>Mene nič trema ne daje, sam ne da se mi. Je blo prav fletno bit doma brez otrok, sem dolgo zajtrkovala, prebrala sem tazadnjega Harryja Potterja, pa eno obleikco sem si sešila, no smrklja je še vedno za izvoz, sam ni pa več tako hudo tako da kar grem v službo, čeprav mi je nekak zdravnica namignila, naj ostnaem še doma in se dobro pozdravim....

KNJIGICE - naš jih naravnost obožuje. Celo ljubo popoldnem moram sedet ob njem in komentirat njegove knjigice. Zdaj mu je najljubši Medo Jakauser posted image in Viktor

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
9.2.2009 20:19:23   
thumbelina
UF prevelika slikica. V glavnem zelo rad tud vidi, da mu kaj preberem iz knjigic, sam ne zdrži glih do konca.
Tko malo bluzim zdajle. Bom šla dones kmalu spat. Lahko nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 3092
10.2.2009 7:47:51   
lilka
Jutro čvekce!

thumbelina: mi tudi zelo beremo Medo Jaka, samo je od neke druge firme knjiga smo jo pri Ciciklubu naročili, Medo Jaka išče račko(in pol jo išče v koplanici, kuhinji, garaži in odpira zavihke) in Medo Jaka pri božičku, smo tudi gledali od začetka decembra vsak dan, ful so lepe knjige....

Mož je ta teden popoldanski, tako da sva s Tinko sami, včeraj sva šli na obisk k dedeku, naju je peljal v slaščičarno je blo fajn, danes jo bova tudi kam mahnili, tako hitreje mine, zvečer mi jo pa moja mami pomaga spravit, ker meni je tam po šesti uri svinsko slabo,  da še flaške ne morem probat če je vroča, še vedno....user posted image

Zdej grem pa delat, pa pridem še pol ,če boste kaj več napisale.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3093
10.2.2009 8:09:14   
mojčca
Jutro. Vam najprej postrežem z kavico, potem pa vam še kaj napišem (imam pred vrati gužvo).

user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
10.2.2009 8:10:53   
aprilčica07
Jutro,

thumbelina, lilka: mi imamo tudi doma Medo Jaka, ampak ta naš medo jaka je pri gasilcihuser posted image user posted image user posted image in to moremo brat vsak večer pred spanjem. In stran po stran, znam itak že vse besedilo na pamet, ker ga je malo:):), ampak trenutno je ta medo res in..

mi2 bova tudi danes sama, je šel na nek celodnevni seminar v LJ, zvečer ima pa še tarok, enkrat na mesec mu pač pripada:):)

Dekleta, jutri imam pa jst NS. Me je strah ko psa, ma upam, da dober izzid. Pol bova šla še malo sama pohajat, če bo vse ok, itak. Kaj pojest, pa za kašno sobico pogledat za Jakoba, ker moramo neki zmislit, itak nimamo dosti placa, samo neki bo treba, da ne bomo avgusta 4 spali v 1 sobi:):):) Oh ja, ma saj bo.

Grem delat, so že stranke. Dans sem jst mogla zjutraj malga naštimat za h tašči, ponavadi to dela moj in me je čisto zavozilo, sem bla uber pozna na šihtu. Se pozna, da nevem kako to zgleda zjutraj. Je mali ko jst, len zjutraj in rabi kr en cajt, da pride k sebi. Ko mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
10.2.2009 8:58:14   
zalbi
Hej!

Kok je blo včeri lepo k je bil sonček, sem še čist v včerajšnem sončnem dnevu:).

Sara je danes začele jemati Bronhomunal - upam, da ji bo res to pomagalo, da zvozimo s čim manj boleznimi do pomladi, potem jaz mislim, da se bo že umirilo.

Jaz zdej na polno gledam še za en avto, moj mlajši brat bo nardil izpit, pa sva se odločila z očetom, da kupimo skupi še en avto, da ga bom imela jaz in moj brat - bo fino posebej kadar moj user posted image  dela popoldne, ali pa kako soboto. Sem si malo ogledaovala, pa mi je Chevrolet všeč - morda pa ga gremo enga pogledat v soboto.

aprilčica - držim pesti za NS, pa itak da bo vse kul - sam vrjet moraš v to.

lilka - jst če sem sama s Saro tut najrajši kam grem, res je tako čas hitreje mine, pa še sari se na polno dogaja.

Se še javim, mam neki nujno za naredit:(

Neposredna povezava do sporočila: 3096
10.2.2009 11:13:49   
mojčca
No, pa imam malo časa in sem hitro pokukala sem gor.

Piškotek, uživaj v službi in upam, da bo Nejc sedaj zdrav. Kar se tiče zobkov, pa naš tudi protestira, ampak se ne pustim motiti. Zobke je treba umivati, če je zlepa, pa zgrda.

Zalbi, dej mi povej, kakšna je hrana v mongolski restavraciji. A je bilo v redu???? Kako pa kaj iskanje nove službe. Je bolj kriza na trgu, kajne?

Lilka, a vi pa kar brez dude user posted image user posted image user posted image . Naš jo ima ponoči, ko se zjutraj zbudi, pa jo takoj vrže v posteljo. Tvojemu predragemu pa vse najboljše za okroglo, želim pa mu eno zdravo detece in kar si sam želi.

Aprilčice, no vidiš, bo tudi vaš lepotec počasi začel govoriti. No, tudi naš Matic ni najbolj zgovoren (sploh če ga primerjam s sestrico), pa še tisto kar govori (z izjemo ene par besed) je vse slišati ful podobno. Ah, bo že.
Kar se tiče jutranji nuhalne, nič skrbeti, bo oz. mora biti vse v redu. Bomo pa držale pesti, itak.

Thumbelina, Medo Jaka knjigce imamo tudi mi. Manca je bila zanje ful zainteresirana, Matic pa ni prav navdušen nad njimi.  Kar se tiče bolniške in službe ti pa priporočam, da se do konca pozdraviš, ker če boš šla še na pol bolana v službo, ni najboljše (no, pa saj to sama veš, kajne???).

Taška, ti pa sigurno uživaš v službi in si želiš, da bi letos prvič manjkala v službi takrat, ko boste šli na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jape, mi smo pri dr. Veličkovičevi imeli kontrolo v sredo, 4.2. Z Manco je bila kar zadovoljna, ji ne gre na slabše, edino če en teden ne gre na terapijo pravi Vesna, da se ji takoj pozna. Kar se tiče Matica, je bilo pa sploh pestro. Na začetku jima je takoj polil polno kanglo vode (jo ima pri mizi, zraven radiatorja in normalno, da je takoj pogledal - s prsti, kaj je notri), tako da smo najprej brisali tla. Sedaj je nekako pol leta, od kar ga je odpustila iz razvojne in ni bila prav zadovoljna z njim. Pravi, da se tudi on hoče postavljati na prste oz. ne uporablja medenice tako, kot bi jo moral. Enkrat pred poletjem je rekla, da bo spet imel kontrolo in če ne bo dobro, bo moral začeti hoditi nazaj na terapije. Mislim, da bi ga vzela že sedaj nazaj, pa ima Marija čisto polno user posted image  Ah, bo že. Držim pesti, da bosta vidve opravili tako, kot je treba. Ti pa svetujem, da pelješ s sabo še vašo dojenčico (jaz bi poklicala kar v razvojno sestro in rekla, če lahko zraven pride še Nika, pa pri pediatru bi prosila za napotnico). Je boljše, da jo pogleda sedaj in če kaj ni v redu (ko si pisala, da zateguje glavico) prej začneta s terapijo, lažje bosta popravili, kar je narobe.

Grem delati naprej.

< Sporočilo je popravil mojčca -- 10.2.2009 11:15:23 >

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
10.2.2009 12:27:59   
zalbi
Tako, jaz sem ravno pomalcala, zdej pa prdeno čist padem nazaj v delo, rabim 5 min...

mojčca - mongolska je ful dobra, v bistvu imajo tak sistem, to je BBQ mongolska - imajo pa tako, da plačaš 12 eurčkov na osebo in poješ kolikor te je volja in želja. Imaš pa na izbiro, najprej predjedi: juhice, pečeno račko, piščanec na kitajsko, ful enih zadev. Pol pa je tak sistem - da si greš naložit surovo meso - imajo krokodila, pa govedino, piščančka, svinjino, pa ribe, škampe, školjke, lingnje - pa potem lahko naložiš še svežo zelenjavo in daš pečt na žar (zraven pa še izberaš med 5 vrstami omak - mongolska omaka, kitajska, tajska, japonska in vietnamska), ko je pa pečeno, ti prinesejo k mizi, pa če si še lačen, lahko še ješ, ponoviš... pol pa še sladice, sadnje, kompot, pečene banane z medom... ej ful dobr res - je vredno probat - rižek ti pa prnesejo v čebričku in je skoz na mizi.

Služba - ja pozna se kriza, tako da nič kaj pametnega, če pa je kej pametnega, pa je že vse zmenjeno v naprej - sm lih danes zvedla za dve delovni mesti (sta mi bile ful všeč, pr enemu celo čist utsrezam pogojem), pa je kao neka prerazporeditev. Tako,da bolj adijo.

razvojna - Sara je začela hodit ful po prstih, tako da ima naslednji teden spet pregled, oz. greva k fizioterapevtki, da bo podala mnenje.

Uh mojih 5 minut je mimo:) - mam še ful za naredit...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
10.2.2009 12:42:33   
aprilčica07
zalbi:  lepo, da so vam všeč te restavracije, jst sem stroki klasik in me v kaj takega ne spraviš nikoli, grem samo v kašno italijansko, to je pa tudi vse.. ja, sem čudna, saj vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mojčca:ja, slej ali prej bo tudi naš govoril, ja... ma ko vsi tako čakamo, zdaj je pa že prav smešen, ker blodi neki po njegovo in maha z rokicami, in noben ga ne štekauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem besna ko ris, smo se prej spičili tle na šihtu, je blo fejst nevarnouser posted image user posted image .. ma boli me, ker jih dobim po glavi azradi tega, ker bi rada nekaj rešla kar kao ni moje... sem se odločla, da naredim izklučno KAR JE MOJE, ZA VSE OSTALO PA NAJ SE J.....user posted image user posted image user posted image Tokrat mi je pa res zadosti te zaj.., da jih dobiš po buči, ko hočeš stranko rešit.. Ah ja, mi je že lažje, samo, da sem malo pojamrla tle goriuser posted image user posted image user posted image , zdaj pojem še panin, pol bom pa kot rožica:)user posted image user posted image user posted image (rahlo uvela, ma vseeno kot rožica)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
10.2.2009 14:10:48   
lilka
Hej, hoj še enkrat....

mojčca: hvala za čestitke v moževem imenuuser posted image . Ja jaz sem tako vesela, da smo nehali z dudo, da vam ne znam povedat, sem se bala kako bo to odvajanje, pa je tako gladko steklo, da se kar bojim hvalituser posted image

zalbi: ja, naša tamala rada hodi na obiske, danes sem se že najavila k prijateljici ima hčerko staro 3 in eno toliko kot Tinka, tako da bo zabavno....ja hitreje mine, pa manj je sitna, pa bolj je utrujena pol....

otroška soba: jaz sem si danes kar med službo vzela časuser posted image in sva šla z možekom v salon, sva izbrala Alplesov Planet, omaro, posteljo, polico, stensko omarico in pripadajoče dekoracije.... so nama naredili predračun, z gotovino je nekaj 780 evrovuser posted image ,
pač taka zeleno roza kombinacija bo z manj elemntov seveda....če se bova za tole odločila. neke izbire lih nimava ker imama prostor samo za posteljo, omaro in kakšno stensko majhno omarico in poličko, da bo še protor za igranje....
Češprav meni je tale iz E-trgovine bolj všečuser posted image ,
samo nisem navajena tam kupovat in sem skeptična gedle nabave prek neta, pa pri Alplesu je montaža in dostava v ceni....

Takole, zdej pa grem počasi, bom šla malo prej iz službe, da bova s Tinko pravočasno pri prijateljici, da bomo še na sprehod šle....

lep dan vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.