|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
29.1.2009 9:20:53   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

piškotek - neki mi povej, k si iz foha - a moram jaz tudi oddati - moj user posted image  je maja zamenjal službo, pa je takrat dal tisti list da naj k njemu štejejo otroka, pa lani je bla Sara tudi pri njemu - a moram kja oddati - mislm, za unih prvih 5 mesecov, ali bo to avtomatsko nanj?

Tebi ni potrebno pomoje oddati nič, ker jo je itak imel mož že med letom, najbrž jo je pa imel potem tudi tistih prvih 5 mesecov v prejšnji službi, če je bila že lani pri njemu. Takole pa piše na vlogi, kdo jo odda (sem kopirala iz obrazca):
Vlogo za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane pri informativnem izračunu
dohodnine za leto 2008 vložijo le zavezanci, ki med letom pri izračunu akontacije dohodnine (od
dohodka iz delovnega razmerja, pokojnine ali drugega dohodka) niso uveljavljali posebne olajšave
za vzdrževane družinske člane in zavezanci, ki želijo te podatke spremeniti.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
29.1.2009 10:24:31   
zalbi
piškotek - ej fulll hvalaaaa. Pomojem res mi ni treba, bo kr on imel Saro. Sicer pa sej se da itak pol pritožit, če bo kaj narobe, a ne.

Drgač pa sem zdele mela dva sestanka, so mi spet en kup dela naložil - kr neki - tako da mam do ponedlejka ful za narest - pa še v ponedeljek mam spet neko delavnico - grrrrr - in to ob 13h - da se bo ja vleklo tja do 16h in še čez.

Tko, zdele pa grem spolno paro na delo veselo...Kr neki!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
29.1.2009 10:38:40   
janca77
No zdej sem pa še sama čist zbolela in sem brez glasu. Je reku moj user posted image  končno si utihnlauser posted image user posted image user posted image !
Sicer sem v službi ampak sem nefunkcionalna, ker brez glasu pa res ne morem sprejemat naročil.Tako, da sem mal na RR pokukala in vidim, da nas je ful bolnih.
Ob 11 imamo en sestanek, potem da takoj domov, ker imam popoldne tako zdravnika.
Tilnu se pa že nekako izboljšuje stanje in tudi kašlja manj.user posted image user posted image user posted image Še dobro, da sem ga peljala z zdravniku, da je dobil sirup.

hariba zakaj mora pa tvoja ostati v bolnici, ker ima pljučnico? Moj jo ima namreč tudi, pa je dobil samo sirup, očitno imate vi eno hujšo obliko. user posted image user posted image user posted image

mojčca tudi vi se čimprej postavite na noge user posted image user posted image user posted image

piškotek glede kavice te bom poklicala, ko se pozdravim pa se bova zmenile. Načeloma mi ustreza popoldne za dan bova pa še rekli

Zdej me pa nekaj časa ne bo na RR, ker mi doma nagaja računalnik in vedno, ko hočem poslati sporočilo me vrže venuser posted image user posted image user posted image . Upam, da ne boste preveč čvekale, da ne bom v takem zaostanku.

Lep dan še naprejuser posted image user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3003
29.1.2009 11:37:02   
aprilčica07
Pozdravljene,

janca77: pozdravi se čim prej, tamali pa tudi:):)
zalbi: ej, pr vas je kot pri nas, po vsakem sestanku dodatne zadolžitev, ma ja, kaj čmo, tako pač je:):)
hariba: sem prav spregledala, da je tvoja pupa v bolnici.. upam, da je zdaj stanje bolše in da bo kmalu doma!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim bolančkom en koš zdravja!

Imamo sonček, je vsaj malo prijetnejši občutek, čeprav ni neke toplote zunaj. Mi je blo kr fejst mraz, ko sem šla samo po panin ven:(

Zdej bom pa jedla, sem fejst lačna.

čau.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
29.1.2009 11:58:37   
lilka
Hej, hoj...

Se na kratko oglasim, da vas malo pozdravim, v službi smo doblli nove omre in postelje za cel dom in zdej je totalni kaosuser posted image .....

Vsem bolančkom, zgleda da so vsi aprilčki s starši vred zboleli, želim veliko zdravja , da boste čim prej boljše in da se ne ponovi dolgoooo ne.....user posted image user posted image

Moj mož je pa res zakonuser posted image , zdej je še v bolniški ampak je že zdrav in zdej me kliče v smislu, kako dolgo pa mi že nismo elementov v kopalnici čistili, kako dolgo pa že vrat nismo obrisali....in se je zgleda nekega generalnega čiščenja lotiluser posted image , ne vem kaj mu je , vročine pa ja nima, da se je to spravil delat, sploh nisem vedla kaj naj rečem, očitno mu je res dolgčas al pa hoče dokazat kako jaz površno čistim, mi je prav vseeno sam da narediuser posted image ...

Želim vam krasen dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
29.1.2009 16:05:09   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

piškotek - neki mi povej, k si iz foha - a moram jaz tudi oddati - moj user posted image  je maja zamenjal službo, pa je takrat dal tisti list da naj k njemu štejejo otroka, pa lani je bla Sara tudi pri njemu - a moram kja oddati - mislm, za unih prvih 5 mesecov, ali bo to avtomatsko nanj?

Tebi ni potrebno pomoje oddati nič, ker jo je itak imel mož že med letom, najbrž jo je pa imel potem tudi tistih prvih 5 mesecov v prejšnji službi, če je bila že lani pri njemu. Takole pa piše na vlogi, kdo jo odda (sem kopirala iz obrazca):
Vlogo za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane pri informativnem izračunu
dohodnine za leto 2008 vložijo le zavezanci, ki med letom pri izračunu akontacije dohodnine (od
dohodka iz delovnega razmerja, pokojnine ali drugega dohodka) niso uveljavljali posebne olajšave
za vzdrževane družinske člane in zavezanci, ki želijo te podatke spremeniti.

Sem tole slučajno vidla- za leto 2007 sem imela tako urejeno, pa ni blo upoštevano pr dohodnini, pol sem pa pritožbo morala pošiljat..bla bla...
To pišem zato, ker je boljš zdaj tisti en bogi list izpolnit, pa je mir in vse poštimano!

Neposredna povezava do sporočila: 3006
30.1.2009 7:01:46   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Petek jeeeeeee........!!! Vikend.......!!! user posted image user posted image user posted image
Danes sem pa ful zaspana (spet ja user posted image ) in bi še tako spala, sploh se mi ni dalo vstat it postelje. Pa še Nejc se je zbudil ob 5 in potem spet ob 5.30 ob 6 pa itak vstaneva, tako da praktično od 5 nisem več spala.... Bom jutri zjutraj malo dlje user posted image user posted image user posted image  (ja - glih do ene 6.15 mogoče do 6.30, če bom res imela veliko srečo, ker pol pa itak že Nejc "teži" user posted image user posted image user posted image )

Bolančki: pozdravite se!!!! user posted image user posted image user posted image

Nič, grem kar delat, danes je še mal gužve, ampak bo že! Lep dan...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
30.1.2009 10:33:09   
lilka
Hej, hoj....

Zgleda so bolezni vse zdelale, ker tako malo pišete.

Midve s Tinko želiva vsem bolančkom veliko zdrvaja in pošiljava te pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............

Lep vikend, pa se slišimo kaj v ponedeljek!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 3008
30.1.2009 13:55:37   
katja pv
Pozdravljene!
Sem kar v službi pogledala kje ste, pa da se po več kot mesecu dni oglasim. Opažam, da vas je kar precej bolnih, tako da vam želim hitro okrevanje.

Pri nas se non stop nekaj dogaja, v službi pa je živa norišnica in komaj uspem vse narediti.

Z Ano sva zaključili z dojenjem na silvestrovo in je sedaj prav super. Se še nekajkrat spomni ko mi sedi v naročju drugače pa čisto nič. Je pa živa kot poprček. Spravlja se tudi v nemogoče položaje kot npr. iz fotelja leze skozi odprtino naslona za roke in se z glavo zagozdi tako da ne more ne ven in ne nazaj gor in se dere kot jesihar. Se ji moramo pogosto smejati. Govorjenje je še vedno kitajsko, žlobudra pa non stop.

Ta vikend odvihramo v Gorico na lepše. Tu na Ptuju je sama plundra in je prav gnilo po pločnikih hodit.

Zaenkrat je to vse. Imejte se lepo. Če bom imela še kdaj čas, se spet javim, obljubim pa ne nič.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
30.1.2009 15:46:52   
tejkag
Oj, da se še jaz malo oglasim!
Pri nas je na srečo zdravje o.k. spanje je še vedno bolj tako no, saj spi, ampak ponoči večkrat reče Pija!!! (da  bi pila seveda), ali pa se prištuli k nama v posteljo in reče "Zjavn mame!.
Včeraj sem jo popoldne imela brez plenice, pa se ni polulala, vsake toliko časa sem jo dala na kahlico, da je lulala in enkrat celo kakala. Danes bomo spet probali, saj je še cajt, ampak noče met plenice gor in si jo kar dol vlači. Poleti bomo začeli zares.
Joj, jutri pa spet delam cel dan in še v nedeljo, fajn neuser posted image
o.k uživajte, bolančki pa se čimprej pozdravite.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
30.1.2009 21:04:20   
taška30
Hoj,
pri nas je pa zdravje spet kr neki?!?user posted image  Včeraj je Julija zakuhala že zjutraj na 39° tko da smo kar doma ostale (še Manca je morala bit doma, ker je moj na sl.poti in je zaradi Julije nisem mogla peljat v vrtec), danes ima pa cel dan 37,5. Kr neki skratka, bomo vidli kaj bo. Sicer mi je pa rekla sestra pri pediatru, ko sem klicala zaradi bolniške, da razsaja čisto taprava GRIPA in to na veliko- znaki visoka vročina, suh dražeč kašelj in bolečine (sklepi, glava) - torej pri otrocih jok in stok. Mislim, da Julije nič ne boli, ker nič ne joka sploh.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

ali pa se prištuli k nama v posteljo in reče "Zjavn mame!.

user posted image Ha, ha, kaka faca! Naša Juli pa pravi: Mami, zemi (vzemi) Jujijo! - ko se hoče pestvat ali crkljat.
Sicer pa odkar smo na teh boleznih se nam je večerno/nočni red spet čist sesul. Julija zaspi tko da sedim zraven njene posteljce in jo mal po laskih božam, ponoči imamo itak selitve narodov...eh, enkrat bo bolš.user posted image

Lilka, lepo da si se spet javila. Malo nas je pa res že zaskrbelo.user posted image  No, glavno da si se pozdravila.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
31.1.2009 21:04:12   
hariba
IZVIRNO SPOROČILO: janca77

hariba zakaj mora pa tvoja ostati v bolnici, ker ima pljučnico? Moj jo ima namreč tudi, pa je dobil samo sirup, očitno imate vi eno hujšo obliko. user posted image user posted image user posted image

Ja,se je skoraj zadušila od kašlja,enostavno ni mogla nehat,vročina ji 3 dni ni hotela past pod 40.crp čez 200. Na 8 ur dobiva injekcije,ampak zdaj je že veliko bolje,tako,da upam,da grev ponedeljek domov.
Me pa to skakanje iz bolnice domov in spet nazaj ubija,pa ko sem pri njej iskreno povedano včasih ne vem več kaj se pogovarjat in počet in čutim,da je tudi njej zoprno,ko sem že dolgo tam in me pošilja domov k Zoji. Ko pa grem,pa še do avta ne pridem.pa že kliče,kdaj spet pridem,da ji je dolg čas.
Janca:a s tvojim je že boljše?
Vsem bolanim želim čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
1.2.2009 8:35:25   
*piškotek*
O punce, tole mi pa paše user posted image user posted image user posted image  A ja, kaj že???? user posted image user posted image user posted image
Včeraj je šel naš lumpek na mini "počitnice" k babici ob 17 popldne, tam je prespal noč, pa še vedno je "mir in tišina" user posted image user posted image user posted image  Jaz in moj user posted image  pa sva si včeraj privoščila kino, pa še to sva šla gledat film že ob 19 in sem od 21.45 že spala user posted image  Zbudila sem se pa ob 7.30 ker nisem mogla več spat user posted image  Joj, kako je pasala res mirna noč po dooooolllllggggeeeeemmmm času! user posted image user posted image user posted image  Še kdaj prosim... user posted image

Vsem bolančkom pa pošiljam koš zdravja in vam želim čimprejšnjo ozdravitev user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa malo "delat" - moram cunje dat prat in sušit... Lepo nedeljo želim...

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
1.2.2009 14:48:57   
*piškotek*
No tako, mi se spet pridružujemo klubu bolančkov, ker namreč Nejc že od 10 ure dopoldan kuha vročino od 38,5 do 38,8 - po svečki mu je malo padla na 38,4 zdej je pa spet narasla. Tako da smo spet doma in bolani.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3014
1.2.2009 21:50:17   
taška30
O Piškotek škoda za vročino.user posted image  No, pa čestitke za mini počitnice, paše a ne?user posted image Jaz že vem, se že potihem veselim sredine februarja, ko gresta na počitnice k tašči, ki ima takrat fraj (šolske počitnice). Sicer me malo skrbi zaradi vseh teh prekletih virusov, kako bomo...še Mancino operacijo žrelnice 19.feb. ne vem če bomo spravili skozi, ker mora bit pa čisto zdrava.

Pri nas je kr neki, vročina pri obeh od 37,5 do 38°, ostalih znakov nobenih, jutri bomo ziher doma, potem bom videla, no vsaj proti 40° nas ne nese (zaenkrat).
Cel vikend smo bili doma (itak!)user posted image , joj sem že sita vsega, pa še jutri tako in boh ve do kdaj.

Grrr....komaj čakam pomlad, upam, da bo kaj bolš.

Neposredna povezava do sporočila: 3015
2.2.2009 0:15:30   
juniorka
Jah bolezni.. jaz sem boljše, tu pa tam še malo pokašljam in pride še gnoj ven, ampak počutje je v redu. Mali je tudi ok, je bil cel teden v vrtcu, iz nos mu je pa včer nehalo tečt.. ampak bo jutri po moje nazaj dobiluser posted image .
Pri nas pa tudi sneži danes, pa ne bi rabili snega, me sloh ne gane, ker sankat se nimamo kje ( ne me vprašat, kje bi jih sploh lahko nabavlauser posted image ). Za smučanje pa imamo dvorano s progo celo leto- moram ob priliki preizkusit.
Drugače nič novega pri nas..no, mali je dva dni spal pri nama od polnoči, ne vem, kaj mu ni pasalo. Pa ga je moj prnesel na sredino, s tem damene ne sme videt, pol ni šans, da bi zaspal.. sem poskusla en dan, da ga jaz dam spat. Ne, ne, se ni dal, ko pa ga mož da v postlo, pa piskne ne in zaspi sam.
Govorjenje malo napreduje, več ponavlja, samo poveže še pa ne besed.
kahlica je včasih stolček, pa enkrat se je pokakal, ko je gor sedel, seveda s plenico na ritiuser posted image . Še ima čas, tu so kolk opažam 'vsi' do 3 let v plenicah, v vrtcu pa nisem zasledila, da bi koga navajali.
piškotek- meni paše že, da mali hitro zaspi in si lahko z možem kak film pogledava, varstva pač nimam... ti si pa privošči. pa eno user posted image  za Nejca
taška- upam, da se kmalu neha tole z boleznimi pri vas, tako da eno večjo user posted image za obe!
katjapv- lepo, da se kaj oglasiš, odkar se ne javljaš redno, smo zgubile tabelo

Saj res, kolk pa kaj rastejo vašilumpi? Našmu se je čist ustavlo, so kar na 90cm, kg pa tudi med 13 in 14, kot že 2 meseca, saj ni kaj dost jedel zdnje čase.

marijaa- kako pa pri vas? ste ušli boleznim?
Tole na hitro, zdaj grem pa spat,moj že na kavču smrčiuser posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
2.2.2009 7:17:27   
aprilčica07
Jutro,

taška, piškotek: pozdravite se čimprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hariba: super, da je Lara bolše     user posted image user posted image user posted image user posted image , je moglo bit pa res hudo, da so jo obdržali v bolnici.
juniorka: nimam pojma kolko je zrastel, neki malga zagotovo, ker so mu vse hlače prekratke, s kilažo pa smo tam okoli 13, kaj malega več, ni pa hudobije. Tud naš ne gre več tako hitro gor, pa itak ne je več vsega, obbroki so bistveno manjši, pa itak je ratal izbirčen in bi jedel samo pašto in golaž, ali pa pašto z pomidori, in juho. Kašna mineštra vsake tolko, kašen jogurt in kruh, pol pa se kr vse konča. In čokolado, itakuser posted image
tejkag, katja pv: lepo, da se oglasita.

Jst sem že v službi, zdej grem na kavo, pol pa delat. Snega niti nimamo dosti, je bolj brozga, kar je pa meni ful škifo in me res nervira, vse je umazano in vse tako bjakasto.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
2.2.2009 8:27:46   
zalbi
Hej!

Tako, zudi jaz se vračam nazaj v realnost iz mini počitnic. V Čateških je blo SUPER. Sara je tolk uživala, čist je nora na vodo, pa že ful obvlada plavat z ropavčki, ji gre zares ful dobr. Pa tobogan je bil zakon, pa vse je blo zakon, tko da bomo mogla še it - ker če jo sneg ne gane, jo pa vsaj voda:)

Danes sem že ponedeljkovo razpoložena - mah ta služba me eres sam še v slabo voljo spravi, čist nč druzga. Pridem zutri, imam baje nek seminar, pa sploh ne vem ne kdaj danes, ne kje, ker baje moram it, sam nihče mi ni nič povedal - mah ni za govort... brrr... mi je res čist mimo. ah - bo že - gledam in gledam oglase.

user posted image za vse bolančke - joj sam res tut jst čakam tole pomlad, da se rešmo teh bolezni in stalne skrbi, a bo jutr kul al ne bo.

piškotek - ooo fajn za mini počitnice za Nejca.

taška - eh jej, ja pomlad kje si, a ne.

Tako, zdej pa moram it delat...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
2.2.2009 12:03:22   
lilka
Hej, hoj...

Hariba: drži seuser posted image , verjamam da je naporno in hudo, čim prejšnje izboljšanje vam žeimuser posted image user posted image !

zalbi: no lepo da ste vsaj malo odklopili, jaz sploh ne vem kdaj bi si mi kaj takega privoščili, ker naša pa res niti 3 dni skupaj ni čisto zdravauser posted image , no zdej itak ne ko sem jaz noseča... se bomo kako drugače mogli znajt. Sicer pa jaz nisem za bazene.....Tinka bi pa ziher uživala, ima rada vodo, bomo mogli enkrat poskusit.

kahlica: nam kar ratuje, zjutraj in zvečer pred spanjem lula noter, sama reče, da želi.....

zdravje: včeraj smo začeli z novo kuro Bronhomunala, zdej pa 3 mesece vsak mesec po prvih 10 dni. Nam kar pomaga tole, vsaj v bolnici ne pristanemo, pa tudi brez AB smo se že zlizali parkrat....

piškotek: s Tinko pošiljava Njecu tele pikepoke, da bo čim prej boljšeuser posted image user posted image user posted image

taška 30: pa Juliji tudi pošiljava s Tinkouser posted image user posted image user posted image

Naša pa spet smrka, malo pokašljuje, jaz samo upam, da ne bo spet zakuhala.....

Nič zdej grem pa delat. Imjete se lepo, bolančki pa se čim prej pozdravite!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
2.2.2009 13:50:20   
Anonimen
ojla!
sploh nimam skoraj nič časa za RR
nekaj sem prebrala, odgovarjala sedaj ne bom, ker letim po moji dve pupi..

sem hotela vam samo to prilimat, k sem dobila prek maila, pa se upam da jutri javim kaj več:

Pozdravljene/i.
V torek (20.1.) je bil Jaša (moj 4,5 letnik) sprejet na Pediatrični ORL
oddelek Bolnice Šempeter.
Ker so mi v sprejemni pisarni ponudila sestre - administratorke tudi list s
cenami za sobivanje z otorkom, sem se kar začudila.
Namreč že od konca julija 2008 velja Sprememba ZZZV, ki omogoča da obvezno
zdr. zavarovanje v celoti krije sobivanje enega od staršev v zdr. zavodu z
otrokom do 5. leta strasosti.
Ko sem jim ponudila print (na srečo sem si to sprintala in vzela s seboj),
so začudeno gledali, o vsem tem niso ničesar vedeli, potem si si skopirali
zadeve in do zvečer je zgoraj na oddelku bila revolucija. Mamice so tudi
obvestili o spremembi.
Skratka - do torka so mamicam oz. staršem to mirno zaračunavali.

Svojih pravic se moramo zavedati sami - zato vam sporočam tole in vam
pošiljam tudi na povezavo na spremembe:

GLEJ 23. člen

http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB
9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1
<http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB%7CC
CDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1>

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.2.2009 8:31:02   
zalbi
Hej hej v zasnežen dan!

Joj kok sneži tukaj, to je pa že čist mimo. Sem danes bla kr pozna zaradi prometa, se je vse tako počasi premikalo.

lilka - ja toplice so že fajn, ampak jst imam tko, dva dni čist dost za naslednja dva meseca - sej je luštn pa vse, sam jst se to prehitr naveličam, mi je morej veliko bolj zakon. Ej za tole sem že slišala - Bronhomunal - a to jem,lje zato ker toliko kašlja, ali zaradi česa drugega? A to lahko kar kupiš v lekarni, ali ti mora dat zdravik recept?

Danes ima Sara popoldne zobozdravnika - mislm, lih danes, k je taka katastrofa zuni - mi je moj oči reku, da naju lahko pelje, ker moj dragi user posted image  dela danes do ene 18h, tako da še sreča, da mamo dedija pri hiši. Drgač pa mamo namen še en avto kupt... bo še moj brat zdej naredu izpit, pa jst ga tut rabim vsake tolk časa, pa zdej malo gledamo in čekiram.

Tako, sem ful slabo spala - itak Sara spet kašlja - pa mislm, da bo rabla še kako kavo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.2.2009 10:42:47   
lilka
Hej, hoj....

Valika: hvala ti za tole obvetilo, jaz sem tako aut, da tega nisem vedela, me pa zelooooo veseli!

zalbi: sej jaz tudi nisem za toplice, zato pa nikoli ne gremo, samo kakšen vikend bi pa tudi jaz šla, tako za malo spremembe....Bronhomunal, nam je predpisala pediatrinja, ker je pačTinka imela ponavaljajoče težave z neprestanim kašljem in potem tudi z otežkočenim dihanjem eno kuro 30 dni, ki je za akutno stanje, smo že dali skozi, zdej je blo 3M pavze zdej pa spet 3M in meni se res zdi, da dlje od prehlada ne pridemouser posted image , se kar drži naša pupa, pa mamice pravijo, da ta bronhomunal pomaga, kaj pa vem, zgleda da res, mi ga dobimo na beli recept.

user posted image : sem imela danes pregled, madona ta moj novi G. je pa zakon, le kaj sem prvič razmišljala da ga nisem zamenjla, to je pa tako prijazno, strokovno in ustrežljivo bitje, kaj vse mi je on danes razložil, zdej sem pa res zadovoljnauser posted image  in vse je vredu z mojim presenečekomuser posted image

Zdej pa grem, danes je direktor tukaj, menda že celo leto ni bil toliko časa tu in kar naprej uletava.....

Lep dan vam želim vsem!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.2.2009 13:00:26   
Anonimen
pozdravljene!

evo, sem našla čas danes, da vas malo bolj konkretno preberem.

ja, tisto obvestilo pa je res dobro - tudi jaz nisem vedela, da imam pravico bit zastonj z ta malo v bolnici - ok vedela sem, da če dojiš da potem lahko, drugače pa ne.... super, da so to zrihtali - res bravo vsaj za nekaj v tej naši državiuser posted image

no, da vam poročam, kako smo mi kejuser posted image .
prejšnji teden sma imele potem v ponedeljek kontrolo zaradi ušeskov - je blo vse ok. je šla potem v torek in sredo v vrtec. je bila že kar vesela, saj se je že naveličala biti doma. AB sma morale vzeti samo do torka še, potem pa nič več. in v četrtek zjutraj, ko jo oblačim za v vrtec, začne jamrat, da jo uho bubauser posted image  - jaz sem mislila, da me kap!!!! pa to ni več res nouser posted image  - sem jo itak obdržala doma. ker sem imela še pol stekleničke AB sem ji takoj dala - mogoče me boste sedaj kregale, ker nisem šla k P - ampak sem takoj ukrepala, dala AB in kapljico v uho. in je bilo potem popoldan ji že bolje. vzele sma AB do konca. in se je izmazala - brez ponovnega celotedenskega jemanja AB - spet......

tako da je včeraj potem spet šla v vrtec. je bila zelo vesela, še posebej, ko sma vidle, da je Taja - njena prijateljica - tudi tam. je kar začela čebljati in bila prav vesela - taja, taja, taja....

lilka - me veseli, da si v redu. res upam, da ne boš imela nobenih komplikacij do konca nosečnosti - čuvaj vašo malo zlato detece....

bolančki - zdravje, zdravje, še enkrat zdravje user posted image

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.2.2009 13:16:10   
Anonimen
evo, sem celo uspela sedaj pogleda album od juniorke - je že zadnjič rekla, pa enostavno nisem imela prilikeuser posted image  - nelson pa je res že pravi poba. sem se malo nasmejala, ker so slikce malo na glavo obrnjeneuser posted image

toplice - starejša se rada kopa - kako pa bi bilo sedaj s ta malo pa ne vem. tudi ko se kopamo, bi ona kar stala v banji, ne bi sedela splohuser posted image  - jo moram non stop prigovarjati, da se vsede. sedi pol minute in že spet stoji... potem pa jo raje na brzino spokam ven, da se ne prehladimo...

hariba - joj, vem kako je to.. sem imela novembra ta starejšo v bolnici - eno samo letanje sem in tja.... držite se in en koš zdravja user posted image

kahla - čedalje bolj nam grata. ko se mora pokakati, že reče kaka in že leti na kahlo. sicer je včasih že mali kakec v plenički, potem pa pride še ta glavno v kahlo. samo to zgleda pri nas takole: sedi pol minute, naredi kakeca - skoči gor, je veselje, ploskamo, vsi morajo priti gledat. potem reče ŠE. spet sedi pol minute, skoči gor in v kahli je še en kakec...ploskanje itd... zadnjič se je vaja ponovila kar 5x - sem se morala prav smejati od kod jemlje toliko kakcevuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.2.2009 13:25:39   
taška30
user posted image He he, Valika glede kakcev je pri nas isto. Za vsak mini kakec vstane in si ga ogleduje, ploskat ostali sicer ne rabimo, ker si kar sama ploska in ponavlja Bavo Jujija kakaja!!! 

Joj, ampak meni gre pa tole zdravje/nezdravje že resno na jetra. Sploh ne vem kaj naj si mislim. Čez dan nobena ne zgleda prav nič bolna, Julija ima že 2 dni 37,2°, Manca pa 37,5°. Nič prehladnih znakov, nič, nič, nič! Ponoči pa Julija kašlja tolk da si pljuča ven ne vrže. Ampak samo ponoči. Sem že mislila danes it do P zaradi tega, pa me je tale snežni zamet ustavil.
Kr neki no, sploh ne vem al sta za v  vrtec ali ne, tkole sem lahko še 14 dni doma - za brezveze al kaj?!? Saj ne vem.user posted image

Lilka, prosim, prošnja za recepte proti kašlju še vedno velja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.