juniorka
|
Jah bolezni.. jaz sem boljše, tu pa tam še malo pokašljam in pride še gnoj ven, ampak počutje je v redu. Mali je tudi ok, je bil cel teden v vrtcu, iz nos mu je pa včer nehalo tečt.. ampak bo jutri po moje nazaj dobil . Pri nas pa tudi sneži danes, pa ne bi rabili snega, me sloh ne gane, ker sankat se nimamo kje ( ne me vprašat, kje bi jih sploh lahko nabavla ). Za smučanje pa imamo dvorano s progo celo leto- moram ob priliki preizkusit. Drugače nič novega pri nas..no, mali je dva dni spal pri nama od polnoči, ne vem, kaj mu ni pasalo. Pa ga je moj prnesel na sredino, s tem damene ne sme videt, pol ni šans, da bi zaspal.. sem poskusla en dan, da ga jaz dam spat. Ne, ne, se ni dal, ko pa ga mož da v postlo, pa piskne ne in zaspi sam. Govorjenje malo napreduje, več ponavlja, samo poveže še pa ne besed. kahlica je včasih stolček, pa enkrat se je pokakal, ko je gor sedel, seveda s plenico na riti . Še ima čas, tu so kolk opažam 'vsi' do 3 let v plenicah, v vrtcu pa nisem zasledila, da bi koga navajali. piškotek- meni paše že, da mali hitro zaspi in si lahko z možem kak film pogledava, varstva pač nimam... ti si pa privošči. pa eno za Nejca taška- upam, da se kmalu neha tole z boleznimi pri vas, tako da eno večjo za obe! katjapv- lepo, da se kaj oglasiš, odkar se ne javljaš redno, smo zgubile tabelo Saj res, kolk pa kaj rastejo vašilumpi? Našmu se je čist ustavlo, so kar na 90cm, kg pa tudi med 13 in 14, kot že 2 meseca, saj ni kaj dost jedel zdnje čase. marijaa- kako pa pri vas? ste ušli boleznim? Tole na hitro, zdaj grem pa spat,moj že na kavču smrči
|