gaja*
|
Pozdravljene, sem preletela zadnjih nekaj strani in berem, da ste kar precej bolani. Vsem pošiljam te ,in veeeeliko zdravja, da se čimprej pozdravite. No, pri nas je bilo spet pestro. Gaja že od sredine decembra ni v vrtcu Imam težave s tem flikanje varušk, da mi je že nerodno skoz fehtat. Če bo vse ok, jo bom poskušala imet še ta teden v varstvu, pol pa še doma, ker so počitnice. Potem pa v vrtec. Po moje bojo kr malo težave, ker že tak dolgo ni bila. No, ko smo prišli januarja iz bolnice, se je stanje ful hitro izboljšalo. Vročine ni imela več, uhice smo porihtali, kašelj in smrkanje tudi... Ker je bila punca zdrava, smo se javili kar na plastiko v ukc mb, za odstranitev tistega znamenja na ramenu. No, to smo prejšnji teden tudi porihtali. Dobila je narkozo (uh, mi je bilo težko preden so jo odpeljali), na ramenu pa 7 lepih majhnih šivov. Rana se lepo celi, Gaja pa miga z roko že od kar so jo pripeljali iz operacijske Na srečo je zgleda ne boli, zdaj samo čakamo, da se šivi posušijo in odpadejo. Evo, to me je tako okupiralo, da se sploh nisem mela časa javit. Drugače pa, tudi pri nas je že en teden aktualna kahlica. Sem kar malo važna, čeprav Gaja še ne pove, ko hoče lulat (no, mogoče se ji kdaj posreči). Pač sprašujemo jo, če gre lulat in zadnje dni kar uspeva. Bravo, mala Se pa ne loči od dude. Bom dobila po*izditis, ker mi gre že prav na jetra. Za vsako figo, al pa če je kaj kregana, začne hlipat: "duuudo... duuudico " Grrrr Me ima, da bi jo vrgla skoz okno. Dudo, ne Gaje Odločila sem se, da bo med zimskimi počitnicami čas za prvi poizkus. Samo morem naštudirat eno finto, da bo Gaja sama dala dudo proč in bom potem lahko rekla, da jo je itak sama pustila No, a ima katera kak drugi predlog?? Jaz pa.... v polnem šusu. Čez dan kar pozabim, da sem . V nedeljo bo že polnih 17t. Trebušček se mi je že začel delat, zredila sem se že za kilo in še malo... Spravim se še v navadne hlače, tak da še ni sile. Kar gre. Slabo mi je manj, se mi je pa spet vnela tista bertolinijeva žleza "spodaj" in me je G že želel dat v bolniško... Jaz pa nočem. Upam, da se bo zadeva pomirila, ker je med ne morejo "ščistit", saj morem met takrat narkozo Bljak. Tak, zdaj sem se pa razpisala... Grem še za šolo par stvari napisat, ker sem se odločila, da med vikendom ne čepim več za računalnikom zaradi šole. Lepo se mejte, se beremo Gaja