|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
5.2.2009 13:26:45   
Anonimen
pozdravljene!

taška - a veš, da sem ravno danes na tebe mislila, in sem te hotela že vprašat, a si bilo sploh od začetka januarja kaj v službi?? al si non stop z bolančki doma? eh, uboga Julija - res te bolezni so za pop...user posted image

no, da vas potolažim, moja lara je danes tudi doma. je včeraj lepo zvečer zaspala. po pol ure spanja, pa se v joku zbudi in v postelji bruhala. dobro, da je bilo bolj gosto, da sem vse ujela v eno pleničko, ki jo imam vedno za vsak slučaj tam zraven - da ni blo treba cele posteljice preoblačit. potem pa je revica še tako kašljala zraven - ja in kot zakleto - kot sem včeraj rekla, da tako lepo spimo ponoči - je bila ta noč spet katastrofa - kot je že dolgo ne pomnim večuser posted image . se je kar naprej prebujala, in kašljala.
itak je danes potem nisem peljala v vrtec in sedaj čakam, kaj se bo iz tega razvilo.

včeraj smo se popoldan tako lepo kepali, pa delali snežaka - pri moji mami - prav luštno je bilo. verjetno se je spet malo prehladila - saj je imela na koncu rokavičke čist mokre od snega.... ker ga je seveda blo treba non stop držat v rokah.... res komaj čakam, da ta sneg skopni - ker ko smo zunaj samo govori neg, neg, neg.... (aja, pa še v usta si ga daje, ko ne vidim) - in evo prehlad je že spet tuuser posted image user posted image

taška a nimaš living lab pumpice za nosek (men se zdi da si ti o tem pisala, potem pa sem si jo jaz tudi kupila - al se motimuser posted image )
no mi imamo namreč to pumpico - in sem pred ene 2 meseca komaj ugotovila, kako se ta stvar pravilno uporabljauser posted image  (imam pa ga že sigurno 1 leto) - če ji kar tako sesam, pridejo vem šmrklji, ki so spodaj v noseku. ko pa stisnem nasprotno nosnico dol, potem pa potegne vse smrklje ven, ki so nekje tam gori v glavi - sicer ji fejst našpricam s Nisito (to je fiziološka v pršilu) - in potem gredo taki zeleni smrklji ven, da ni za govorit....

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
5.2.2009 14:22:12   
katja pv
Se prav na hitro javim. Pri nas tudi razsaja prehlad, iz nosov pa teče kot za stavo. Zdi se mi da non stop za nekom tekam in brišem nos. Včeraj je Ana ponoči bruhala in sem morala še vso posteljnino menjat in njo preoblačit sredi noči. Je bila prava veselica - sem bila v službi kot poteptana cota. Čez dan ji pa ni bilo čisto nič in je razposajeno skakala naokrog, jedla pa je bore malo.

Še malo pa bo vikend tu. Matija bo šel k dedkom na mini počitnice in ga bo mož prevzel, ko se bo v nedeljo vračal iz dežurstva. Bova z Ano malo bolj uživali in se skupaj zabavali.

Govorjenje: se ji še ni odprl file z nam znanim jezikom. Mogoče "jutri"!

Kahlica: dobra za sedenje ampak s plenico na riti je bolj mehko kot brez. Bom morala si enkrat vzet cel teden dopusta, da jo navadim. Z obema otrokoma načez pa to sploh ne gre. Z možem zrave je pa to prepovedano, ker je potem preveč pranja in preveč sušenja na radiatorjih user posted image  Njegov izgovor je: se bo že naučila ko bo to želela!?

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Neposredna povezava do sporočila: 3052
5.2.2009 14:25:06   
lilka
Evo me še enkrat..

Taška30: joj, za crknit, sej ne morem verjet, ja uboga revica, ušesa ja tako bolijo da bi znorel, res se mi smili, upam, da boste čim prej boljšeuser posted image

zalbi: aha, se mi je zdelo, da bo kaj takega, glede na to kako si opisovala, naša je tudi prvič dobila Ventolin za domov, samo smo popoldne že v bolnici pristali, če mene vprašaš kupi inhalator in ko se bo začel suh kašlej kar začni z inhalacijami, nam je tako uspelo. Kaj pa Bronhomunal pa ni kaj rekla P., da bi ji dala, to je prav za bronhitis, ga preprečuje v akutni fazi pa zdravi, no vsej nam je zelo pomagal.Samo tako mimo grede, sej se ne pametne delam, ampak mi smo res ful pretrpeli zaradi tega kašlja....držim pesti, da boste čim prej boljšeuser posted image , vem kao je hudo...

valika: vama tudi držim pesti, da se ne bo kaj razvilo iz kašljauser posted image

Mene je pa tašča klicala, da bi šla danes ona v vrtec po Tinko in jo k sebi domov peljala, je še ni kdaj,user posted image zmeraj pride tast, upam da bo tamala sploh hotla it z njo, ker ji nismo prej povedali, da ona pride, ker se je šele pred dvema urama spomnila, zna totalno zakomplicirat. Jaz sem se pa odločila in mojega možeka danes povabila ven na kosilo, ker ima v nedeljo roj. dan, sem rekla, da lahko sam restavracijo izbere, naroči kar želi, jaz bom pa plačala. Končno soi bova vsaj 2 uri časa zase privoščila, se že ful veselim....user posted image

Imejet se zelo lepo, pa se slišimo še kaj jutri, bolani lumpki pa naj se čim prej pozdravijo.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 3053
6.2.2009 8:56:15   
lilka
Jutro nečvekice!

Da vam malo lušte naredim, včeraj sem jedla, ko prava nosečnica, ko sva šla z možem na kosilo:za predjed hobotnico v solati, glavno jed njoke s tremi siri in mešano solato z jogurtovim prelivom in za sladico vroče jagode z vanilijevim sladoledom in smetanouser posted image

duda: sej si ne upam napisat, mi že 3 dni zaspimo brez dude, zdej sem ji dala eno mehko ovčko in rečem, da ne rabi dude, da ima ovčko in nič ne reče in nič ne jokauser posted image

zdravila: mi moremo zdej vsako jutro na tešče vzeti Bronhomunal, kapsulo izluščim, dam v dva požirka juica v malem kozarčku, pa sebi nalijem malo đusa in ji nesem v postlo in rečem nazdravje in nazdraviva in potem eksava in to je to. Sem tako vesela, da nam lepo ratuje, da ni treba na silo, sem se fajn spomnila a ne?

Zdej pa grem delat, ker nič ne pišete, tolko da sem nas nazaj na prvo stran spravilauser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
6.2.2009 9:21:54   
zalbi
IZVIRNO SPOROČILO: lilka

zalbi: aha, se mi je zdelo, da bo kaj takega, glede na to kako si opisovala, naša je tudi prvič dobila Ventolin za domov, samo smo popoldne že v bolnici pristali, če mene vprašaš kupi inhalator in ko se bo začel suh kašlej kar začni z inhalacijami, nam je tako uspelo. Kaj pa Bronhomunal pa ni kaj rekla P., da bi ji dala, to je prav za bronhitis, ga preprečuje v akutni fazi pa zdravi, no vsej nam je zelo pomagal.Samo tako mimo grede, sej se ne pametne delam, ampak mi smo res ful pretrpeli zaradi tega kašlja....držim pesti, da boste čim prej boljšeuser posted image , vem kao je hudo...

Ma ja ta ventolin je bolj tako tako - danes sem jo ponoči budila, pol pa je revca spet kašljala in kašljala - groza - prejšno noč ap jelepo spala - k je nisem budila - kr neki. Drgač pa vsaj to je ok, da nima vročine in da je vglavne kar dobro  razpoložena. Ja sem pa rekla P za Bronhomunal - pa je rekla, da se moram pomenit s Sarino P, ker je ta teden ni blo in sva bile pri eni drugi. Zakaj pa ste vi pristali v bolnici - mi smo bli dva dni na inhalacijah v ZD, zdej nadaljujemo doma, pa kaj pa vem, če se zboljšuje - danes zutri je ni blo nič kaj fajn slišat, je tko hropla malo - pa še smrklj ji je spet na polno začel teči.

mmm - lilka - super kosilo, no jaz le hobotnico bi izpustila - je en maram.

taška - o joj - sam res nimate sreče z zdravjem - tole pri vas se tudi skoz vleče in vleče.

valika - jej jej te bolezni - sej pravim, jst čakam pomlad!!!

drgač pa sem jaz imela zvečer pri meni tri prijateljice in sem naredila odlične tortilije s piščančkom, za sladico pa sladoled z vročimi gozdnimi sadeži... mnjam, sam ostanki so vidni, je kuhinja še v razsulu - tako da grem zdele malo pospravljat:)

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
6.2.2009 9:38:45   
mojčca
Dan punce

user posted image

No, pa sem po skoraj dveh tednih zopet v službi (no, sem pričela včeraj). Malo me še boli v prsih, ko diham, drugače pas sem kar OK. Manca in Matic pa sta se tudi pozdravila, malo jima še teče iz nosa, drugače ni panike.

Za nazaj vas nisem brala prav veliko, tako da imam to namen narediti danes.

Taška, edino pri vas sem zasledila, da ste spet bolani. Pa to ni res, vam se pa non stop nekaj dogaja. Kar je preveč, je pa tudi preveč. Ja, ušesa so res ena hudo, ampak res hudo boleča stvar.

Smo imeli včeraj v vrtcu nastop - plesne z Manco in sem bila ful ponosna nanjo. So bili prav posrečeni, vsak je nekaj plesal po svoje, no, na čase so bili tudi usklajeni, ampak važen je namen in dobra volja.

Imam stranke, se javim kasneje.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
6.2.2009 10:28:55   
sabri
Samo da napišem za jutri, če se dobimo, kaj pravite na Kolosej ima baje tudi za igrat, pa upam, da ne bi bilo nabito najbrž dopoldan, ali pa Tuš v BTC, tam bi sicer bilo več ljudi, pa ne vem če imajo kaj igral. Če katera ve...

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
6.2.2009 12:06:46   
*piškotek*
Naš user posted image  ima že od včeraj spet vročino, sploh NIČ ne je, izvidi za kri in vodo so pa čisto OK. Danes je pa tako tečen in jokav, ves čas ima dudo v ustih in je sploh noče odložit, samo dretje ga je,... Skratka, meni se bo kmalu "odpeljalo" če se ne bo pozdravil in šel v vrtec. Zdej sva pa že od 22.12.2008 doma, non stop bolana - v vsem tem času je bil v vrtcu točno 9 dni! Tako, da za naju jutri srečanje žal odpade. Bolančki - user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
6.2.2009 12:25:57   
lilka
Hej, hoj....

Zalbi: ja naša je kašljala in kašljala pa malo piskov je slišala pa ji je dala Ventolin za domov, pa sem ji neke približno ga dala ker ni pustila, potem je pa začela hropst in težko dihat in smo pristali v bolnici na inhalacijah....pol je pa naslednjič ko je spt začela kašljat dala Bronhomunal in sva 1 dozo pojedle in od takrat naprej se ni več ponovilo, hvala bogu, prej smo pa skos meli te kašlje in AB....

piškotek: pa res je za znoret, te čisto razumem.....joj jaz ti zelo držim pesti, da boste čim prej boljše....

Jaz pa že otroške sobice zbiram, neke velike možnosti glih nimam , ker bo sobica ful majhna, bi pa rada naredila prav cartkano in punčkato, ne neko klasično in sem na enakupi kar dve lepi našla, mož pravi da je kičasta meni je pa všeč, ko bomo prizidek naredili bo pa kakšna druga....no to je kao link(se opravičujem ne vem kako se povezavo naredi), če bo stena bela in ne zelena, bi maj vpadljivo izpadlo, kako se pa vam zdi?
http://pohistvo.enakupi.com/Sestavi-c-807.html...meni je ta lepša od neke lesninine....http://www.pohistvo-soncek.si/Podmape/Pohistvo/Otroske%20sobe/soncek_otrsobenovoles.html...ma kaj pa vem, jaz še nisem kdaj tako pohištva kupovala, da bi ga samo na sliki vidla, a ima katera izkušnje s temi ENAKUPI?. Sem zatežila zdej s to sobo sej vem....user posted image

Lepo se imejte če se jutri dobite, mi pa se slišimo v ponedeljek....

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
6.2.2009 12:58:34   
mojčca
Piškotek, ja bogi Nejc. Se mi zdi, da letos je pa noro, da so otročki non stop nekaj bolani. Pozdravita se.

Sabri, uživajte na srečanju. Jaz do Ljubljane ne bom hodila, mi je kar daleč, pa še vinjete nimam, po stari cesti se mi pa ne da voziti. Če bi bilo v Kranju bi še prišla, pa tudi na Zbilje. Pa drugič, ko bo bolj toplo in se bomo dobile na Zbiljah.

Lilka, mi smo pa za Manco naročili tole sobo in sicer Suzi

http://www.lesnina.si/media/Praznujte%20z%20nami%205.2-28.2%20salon%20A4.pdf

Zalbi, očitno si včeraj zvečer uživala. Sem postala kar lačna ko berem, kakšne dobrote si včeraj naredila. Jaz bi tudi user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
6.2.2009 13:58:14   
lilka
Evo me še enkrat, če ni že enkrat 15.00....

taška30: take pa nisem vidla, v naši lesnini Sonček nimajo take, luškana je....a že dolgo časa nazaj si jo kupila?

Lepo bodite!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
6.2.2009 14:40:08   
aprilčica07
Pozdravljene,

danes sem bla na pregledu, za zdej je vse ok, mali je tam kjer mora bit, srček tolče, edino nekam visoko se je prpopaluser posted image user posted image user posted image očitno mu tam paše bituser posted image user posted image zdej čakam sredo in nuhalno, pol pa dalje:)  Pa še to, me je tam sestra rahlo okarala, da sem se preveč zredila v 1 mesecu 1,5 kg.. pa da če bo to šlo tako dalje, da bom na koncu na + 20 in bla bla bla.. Joj, ma se mi ne zdi, da sem nevem kolko šla gor, no... Ma zgleda, da je ta sestra tam tečna in nezadovoljna sama s sabo, pa pol tečnari nam, ker nima komu drugemuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Trenutno sem sama, tamali spi, ta stariuser posted image je šel delat, jst pa sama samcata, ma paaaaaaaaaaaaaaaaaaaše:)

zalbi; pridna kuharca si, jst bi tudi tortilje, ma brez piščančka:)
lilka: pri tvoji večerji bi pa hobotnico spustila ven:)
mojčca: lepo, da ste ozdravli in se bolše držite.
piškotek: joj, smola z zdravjem... ma jst upam, da bo zdaj, ko bojo dnevi dalši malo bolše, a ne?
taška: kako je pr vas?

Oh, jst pa jutri delam. Super, že drugič sem pršla na vrsto:):):)

Tako, zdej grem malo tv gledat, pol bo pa itak mali kmali vstal.

Lepo se mejte in bodite zdravi:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
6.2.2009 17:16:55   
sabri
Jutri nas bo zgleda zdravje zafrknilo, a, no jaz dobim sicer obiske zgleda, njegovo sestro, ampak grem v LJ kar zihr dopoldan, če ne z vami na kavo, pa v Supernovo, moram po plenice. Če bo slučajno ornk srečanje odpadlo, se lahk pa s kakšno na krajši kavi zmenimo.
Pozdravite se user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3063
6.2.2009 17:25:31   
zalbi
sabri - ja midve lahko prideva v koloseja, al pa kamorkoli - sam v kakšne večji center pa zaradi Sare ni bi šla... tko da sporoči kdaj bi ti šla na kofičko!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
6.2.2009 17:43:29   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

smotka lonib: kako pa da imaš G tle pr nas? jst Jelinčiča ne poznam, enkrat sem bla pri njemu na mamografu, ker sem imela ene bulke po joškicah, samo ga ni blo, ga je nadomeščala ena druga dohtarca, pravijo, pa da ni slab dohtar...

njegova in moja žlahta je skupaj povezana. Od moje sestrične mož in Jeličičeva žena sta brat in sestra. pri nas je bila ena ful oziroma je še butasta ginekologinja, ki se ne spozna na probleme zato sem začela hodit k njemu. že 14 let tja hodim in ni mi žal kilometrov, ki jih naredim.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 3065
6.2.2009 17:45:42   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Lonib, kako gre pa kaj tebi prepričevanje moža za še enga člana?user posted image

neuspešnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
6.2.2009 17:59:05   
smotka lonib
drugače sva pa midve z Zalo obležali prejšni teden Začela je Zala v petek zjutraj z vročino 39,6user posted image , naslednji dan pa jest. sem se očitno nalezla od nje. dons sem bolniško zaključila, jutri pa delat. sej bi lahko še jutri in v nedeljo imela bolniško, pa se mi na plači ful poznauser posted image . meni dodatki za popoldanske , nočne, nedeljske ali praznične dni kr nekaj nanesejo.

sem bolj na hitrco prebrala, ker mi Zala ne pusti, da bi pisala.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
6.2.2009 19:59:17   
thumbelina
Heeeeeeeeej! Jaz sem tud doma na bolniški.... zase.Prejšnji teden sta oba otroka zbolela: Jerca za eno virozo z visoko vročino, Matevž pa dva dneva kasneje z bruhanjem in drisko. No ampak sta se v enem tednu porihtala, potem sem bilapa jaz čedalje slabša. Na koncu sem fasala vnetje sinusov. Me je tok glava bolela, da sem jokala od bolečin. No zdaj gre že počasi na bolje, ampak po moje bom v ponedeljek še doma....

Sicer pa nič novega.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
6.2.2009 21:05:05   
taška30
Pri nas se stanje umirja. Juliji je prijela že 1.doza Amoksiklava (včeraj popoldne) in ponoči že ni imela več vročine, pa tudi jokala ni več. Pravzaprav je spala celo noč, kar je pri nas bolj redkost.user posted image
Danes pa cel dan stara dobra Julija - trma na kvadrat, hiperaktivna in NIČ dnevnega spanja (če je pa včeraj cel dan prespala al kaj). Ma ne morš verjet. Še 15min čez osem zvečer je protestirala: Ne, ne bo pala Julija! Ne gle pojtlico! Nehi!user posted image user posted image  Itak jo je potem zmanjkalo v 2 sekundah.user posted image

Piškotek, mi smo v istem klubu.user posted image  Letos sem bila v službi točno 7 dni (pa še to sem 2 dni mami pokoristila za varstvo, ker nista bili v vrtcu). Za crknit. Po mojem me sploh nihče več ne pogreša, imam ful slab občutek. Saj ne da bi se bala za službo, s tem nimam problemov, pa noben mi ne teži zaradi bolniške, le tak bad filing imam, da me sploh ne jemljejo več resno.user posted image

Sploh ne vem kaj bom naslednji teden naredila, Julija bo še cel teden na AB, Manca ima pa 19.-tega operacijo žrelnice (za kamor mora bit 100% zdrava) in bi bilo fajn da bi ju imela doma, samo po drugi strani pa...pišuka, saj sta skos doma, pa sta bolani, ena od druge dobivata al kaj kr neki...
Še manj mi je pa jasno da mene nič ne uhvati, pri vseh teh virusih, gripah, bakterijah...jaz sem ko ena skala, ki se je nič ne dotakne. Svaka mi čast!user posted image user posted image

Tam enkrat za 1.maja bom menda šla kaj v službo?!?

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
6.2.2009 22:03:20   
sabri
zalbi: pol se pa jutri vidimo, pa najbolje po moje v Koloseju, ker zna bit kar prazn dopoldan, kaj praviš? Pa se lahk tudi slišive, preden štartamo, računam pa pridet tam okol 10 za prvo jutranjo kavouser posted image .Mal mi pripada crkljanja z tamalo zjutraj,ko ni med tednom nič. Se vidimo jutro. 

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
6.2.2009 22:15:06   
gaja*
Pozdravljene,
sem preletela zadnjih nekaj strani in berem, da ste kar precej bolani. Vsem pošiljam te user posted image user posted image ,in veeeeliko zdravja, da se čimprej pozdravite.

No, pri nas je bilo spet pestro. Gaja že od sredine decembra ni v vrtcu user posted image Imam težave s tem flikanje varušk, da mi je že nerodno skoz fehtat. Če bo vse ok, jo bom poskušala imet še ta teden v varstvu, pol pa še doma, ker so počitnice. Potem pa v vrtec. Po moje bojo kr malo težave, ker že tak dolgo ni bila. user posted image user posted image
No, ko smo prišli januarja iz bolnice, se je stanje ful hitro izboljšalo. Vročine ni imela več, uhice smo porihtali, kašelj in smrkanje tudi... user posted image Ker je bila punca zdrava, smo se javili kar na plastiko v ukc mb, za odstranitev tistega znamenja na ramenu.
No, to smo prejšnji teden tudi porihtali. Dobila je narkozo (uh, mi je bilo težkouser posted image preden so jo odpeljali), na ramenu pa 7 lepih majhnih šivov. Rana se lepo celi, Gaja pa miga z roko že od kar so jo pripeljali iz operacijske user posted image Na srečo je zgleda ne boli, zdaj samo čakamo, da se šivi posušijo in odpadejo.

Evo, to me je tako okupiralo, da se sploh nisem mela časa javit.

Drugače pa, tudi pri nas je že en teden aktualna kahlica. Sem kar malo važna, čeprav Gaja še ne pove, ko hoče lulat (no, mogoče se ji kdaj posreči). Pač sprašujemo jo, če gre lulat in zadnje dni kar uspeva. Bravo, mala user posted image

Se pa ne loči od dude. Bom dobila po*izditis, ker mi gre že prav na jetra. Za vsako figo, al pa če je kaj kregana, začne hlipat: "duuudo... duuudico " Grrrr user posted image   Me ima, da bi jo vrgla skoz okno. Dudo, ne Gaje user posted image user posted image Odločila sem se, da bo med zimskimi počitnicami čas za prvi poizkus. Samo morem naštudirat eno finto, da bo Gaja sama dala dudo proč in bom potem lahko rekla, da jo je itak sama pustila user posted image No, a ima katera kak drugi predlog??

Jaz  pa.... v polnem šusu. Čez dan kar pozabim, da sem user posted image . V nedeljo bo že polnih 17t. user posted image Trebušček se mi je že začel delat, zredila sem se že za kilo in še malo... Spravim se še v navadne hlače, tak da še ni sile. Kar gre. Slabo mi je manj, se mi je pa spet vnela tista bertolinijeva žleza "spodaj" in me je G že želel dat v bolniško... Jaz pa nočem. Upam, da se bo zadeva pomirila, ker je med user posted image ne morejo "ščistit", saj morem met takrat narkozo user posted image Bljak.

Tak, zdaj sem se pa razpisala... Grem še za šolo par stvari napisat, ker sem se odločila, da med vikendom ne čepim več za računalnikom zaradi šole.

Lepo se mejte, se beremo user posted image
Gaja

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
7.2.2009 8:20:07   
aprilčica07
Jutro,

vas pozdravljam iz službe danes. Upam, da bo mirno in bo poštimala dosti stvari, sem si naštimala radijo, je dobra muzika, zdaj se moram samo še lotit delat:) Ma moram najprej vas počekirat kako ste:)

gaja: super, da je tamala vse lepo prenesla.. si se pa malo zredila, jst sem se do zdaj 12 t,  že večuser posted image pridna si!
taška, piškotek: upam, da se vam zdravje čim prej poštima:):)
smotka lonib: se mi je zdelo, da mora bit kašna povezava, ker če ne se ne bi vozila tako daleč.. sicer je pa res, da če si zadovoljna z zdravnikom, nardiš kilometrov še pa još:):)
thumbelina: a tud vas je položilo? zgleda, da ne uteče nobeden
zalbi: je tamala bolša?
sabri: pri vas ste zdravi?

Ah, mi imamo spet dež, kdaj bo tega konec??? Sem že fejst štufa te vlage:(user posted image user posted image Včeraj je celo ratalo it ven z tamalim, sva bla zunaj 2 uri, je blo lepo. Res, da smo pršli nazaj vsi od blata, ma nam je pašalo, meni itak, tamalemu pa še bolj, se je vsaj zdivjal in zvečer zaspal že pred 9. Sicer je pa tud vstal danes že takoj po 6 uriuser posted image

Nič, grem delat, ni druge:)

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
7.2.2009 8:42:02   
zalbi
dobro jutro!

uuu mi smo se pa malo naspali - je Sara šele dobr vstala, kok je fajn, k včasih malo pospi - res se človek naspi. Badminton me je prijetno utrudil, da sem kr padla dol zvečer.

aprilčica - e jeje. ti pa danes v službi, naj ti čim hitreje minejo te delovne urc - sicer pa tolažba je ta, da je tako bedno vreme zunaj, da ni za nikamor, brrrrr. Drgač pa je Sara boljše, le ventolina noče, še kašlja, ampak že veliko manj kot je. Tako, da mislim da bo.

sabri - ja kul je - ti sam poklič!

taška - jej jej - sem se lih zamislila, k si napisala da si bla 7 dni v službi, jaz ker imam samo Saro, sem bla res malo več, ampak smo bli cele praznike že bolni, pa skoz je pri nas tudi nekaj - res bedno.

piškotek - pa kaj je tem našim otrokom, da so skoz bolni, pri vas je tudi tako, ene 5 dni zdrži v vrtcu, pa je spet nekaj....

gaja - upam, da bo vse kul, pa drži se. Pa fajn za Gajo, da je vredu! o dudi pa ne bi komentirala - isti problem imamo kot pri vas.

Bolanči - pozdravite se - zdej pa je res že čas, a ne!

Tako, zdej pa grem jest zajtrk!

Neposredna povezava do sporočila: 3073
7.2.2009 11:03:23   
mojčca
Dan punce. Kavicaaaaaaaaaaaa

Dan punce. Ena kavica za vse

user posted image

Se vam javljam prav na hitro, preden začnem pospravljati. Imam pomagača in sicer Matica, potem veste, da je pospravljanje pri njem misija nemogoče. Manca pa imamo na počitnicah.

Joj, koliko sem jaz že naveličana tega dežja. Pada non stop, človek postane kar depresiven.

Danes sva pa povabljena na 50-letnico in bo kar pestro. Sploh pa jutri, ko bo treba zgodaj vstati. No, moj gre itak na Dolenjsko, tako da bomo z otročki sami doma. Upam, da bo kaj boljše vreme, da gremo lahko vsaj malo ven, na sveži zrak. Grem hitro posesati, preden gre Matic spat. Se javim kasneje.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
7.2.2009 12:23:13   
JAPE
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

Se pa ne loči od dude. Bom dobila po*izditis, ker mi gre že prav na jetra. Za vsako figo, al pa če je kaj kregana, začne hlipat: "duuudo... duuudico " Grrrr user posted image   Me ima, da bi jo vrgla skoz okno. Dudo, ne Gaje user posted image user posted image Odločila sem se, da bo med zimskimi počitnicami čas za prvi poizkus. Samo morem naštudirat eno finto, da bo Gaja sama dala dudo proč in bom potem lahko rekla, da jo je itak sama pustila user posted image No, a ima katera kak drugi predlog??

Pri nas je čisto isti problem. Duda je zakon. Ampak ne sam za spat, čez cel dan bi jo imela v ustih. Včasih se malo zaigra in pozabi, potem pa zopet začne: Mami dudo, posim!!!! Ko gleda risanko jo mora imeti in jo prav veselo vleče! Skratka tudi jaz nimam ideje.

mojčca: kakšna huda kavica!user posted image
Kako ste opravili na pregledu pri V.? Mi ga imamo 4.marca!

sabri in zalbi: uživajta na čveku. Bi se tud jaz pridružla, pa bom še kakšen mesec počakala.

Drugače pa pri nas še vedno krčki, ponoči jokamo in smo pokonci, čez dan pa se igramo s ta veliko.... jaz sem pa zombi!

Taška, zalbi, piškotek: Res imate smolo z vašimi bolančki. Dajte povedat, kako vas v službi gledajo ko morate na bolniško. Tega se jaz zelo bojim...
Vsi bolančki pozdravite se čimprej!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.