lilka
|
Hej, hoj..... Evo mene, vidim, da ste opazile, da me ni bilo . Ja zatiltala sem totalno, sem fasala gnojno angino z 40 vročine, 3 dni sploh nisem vstala iz postelje. zdej sem na Ospenu 1000 in danes že v službi po enem tednu bolniške. Mož je zatiltal, ko sem bla jaz v ponedeljek že vredu, je tudi dobil včeraj AB, zdej samo molim, da ne bo zagrabilo še Tinke, tri dni je mela tako malo vročino malo čez 37, danes ni mela več, drugače je bla čisto o.k. mojčca: jah sranje, zgleda je tudi vas vse zdelalo, držite se , mi smo že iz najhujšega, hvala bogu da naju z možem ni na enkrat, ker jaz se tudi nisem mogla vsat, pa sej se ne moreš če tako zakuhaš Hariba: ja bogica Lara, držite se Čakte neka dobava...... janca77: joj, joj, joj, držim pesti, da bsote čim prej boljše , eh pa sej je normalno da joka, že tako celi bogi, pa se slabo počuti, pol ga pa še preglejujejo, moja se je tudi jokala, pa je drugače ful pogumna. No hvala bogu naša sirup popije, tudi hikoncil z zrnci, ki je prav svinski, je včasih popila, drugače pa kaj naj, če ne gre z lepa gre z grda, zdravilo mora popit. Držim vam pesti! zoomzoom: tudi tebe je zdelalo vidim, pa kaj je bil to za en teden, pa sej smo čisto vsi zakuhali jAPE: pa za crknit kaj vse se zgodi , no samo da je mimo, jah narkoza je huda stvar tudi mene vedno zdela, bruham ko svinja.... gaja*: super novičke za NS, sta se moj in tvoj mož srečala menda, no moj je zaključil, da mi bi se pa res lahko spet kaj vidli in da sva midve levi, ker se ne zmeniva..... taška30: joj zdej sem pa verjetno že prepozna z mojimi nasveti za kašelj
< Sporočilo je popravil lilka -- 28.1.2009 10:06:15 >