lilka
|
Dobro jutro! Pa res zelo malo pišete no glavno da berete, samo če bom samo jaz pisala, neboste mele več kaj brat Ja boste rekle, lahko meni, ko si v službi čas za kelpetanje privoščim..... Danes gresta mož in Tinka kar iz vrtca k babici in dedeku, jaz bom pa imela čistilno akcijo namesto v soboto, ker je mož v službi, morem malo počistit že od sobote nisem prav nič, pa malo polikat, upam, da se mi bo še kaj dalo, ko bom ob treh prišla domov. Zadnje čase sem tako utrujena zvečer, da grem že ob osmih spat, sploh ne vem kaj mi je, mož me bo počasi imel zadosti, ker se mi zvečer pač ne ljubi, samo postlo še vidim, prav čudna sem zadnje čase, jaz ne vem kaj pri , sem takoooo utrujena.....zjutraj imam ful energije, zvečer sem pa ko klada... Duda: v vrtcu je sploh nima več niti za spanje ne , so včeraj povedali, da rečejo, da jo je Muca Copatarica odnesla, sem ji včeraj tudi doma tako rekla in je sprejela, razen ko je zvečer šla spat je vztrajala in sem ji jo dala, potem jo je pa zjutraj hotla, ker ponavadi je šla v vrrtec z dudo in sem ji rekla, da ji jo bo muca zvečer vrnila ko bo šla spat in je zaleglo... Kahlica: no zdej jo imamo, da se prah nanjo nabira, včeraj je bla nečakinja na obisku in je šla lulat nanjo amapak naše Tinke to pač ne gane....bomo mogli malo bolj vzpodbujet verjetno, sama od sebe že ne bo.... Zdej pa grem delat in čakat da kaj napišete