lilka
|
Jutro! gaja*: jaz tudi še nimam kombinezona za Tinko, me je nekako presenetil sneg, pa sploh ne vem kdaj ga bomo šli kupit, ker na koroškem ziher ne bomo nič našli....pa se zdej že mudi, tako da upam da v četrtek, ker je edini dan v tem tednu ko lahko gremo... JAPE: jaz ti tudi želim čim lepši porod in čim več energije..... Tinka je za enkrat vredu, nos in pokašljevanje že sploh ne šetejm, sta že del vsakdana, sem mislila, da se bo kaj nakuhala, pa je zgleda vročina vse pregnala, za enkrat.... Joj kaj je včeraj Tinka naredila, babi(moja mami) je šla kot vedno ponjo v vrtec in ni hotla z njo domov(je rekla da mora prit dedek), pa ni hotla v avto, pa ni se pustila privezat, pa tulla tako da je bruhnila, da so ostali starši hodili spraševat če se je kaj zgodilo in lahko kaj pomagajo, mami je bla čisto fertik, ni je mogla prepričat na noben način, da je moral mož priletet iz službe in jo na silo v avto zbasat, pa še pol je tulila...ne vem kaj ji je blo, pa sem ji razložila da pride babi(ker prejšnji dan je prišel dedek) pa sej največkrat ravno ona hodi ponjo, mami se je še zvečer jokala, tako ji je blo težko, danes gre seveda spet ponjo, po moje jo je zdej strah, čeprav sem ji zjutraj spet povedala da pride babi in je sama rekla, ne bom jokala, ne vem kako bo. Taka je naša, druga babi reče, da ima zelo močno voljo, jaz pa rečem da je trmasta ko , če si nekaj v glavo ubije, samo jaz sem še bolj in mene ponavadi ne premakne.... Jaz tudi nekaj smrkam in lekadole jem že cel teden, ne vem kaj se bo skuhalo, danes grem pa zvečer še v dvorano golovec na karitasov koncert, moram po službeni dolžnosti, vsako leto imam neke izgovore, bom mami zraven vzela(ker mi vedno pošljejo 2 karti), si ful želi it, pa kje se meni ljubi v Celje vozit in nazaj sredi noči... V petek pa greva na 40 let njegove sestre, ob pol petih moremo bit že v MB, eh no....torej bom mola danes malo likat in pucat če mi bo šlo, v soboto ne bo kaj iz mene....čisto zadaj ostaja moje pucanje in likanje, ej sploh ne utegnem več, pa tako picajzlasta sem bla.... Nič zdej pa grem malo delat, pa pridem še kaj, ker se mi itak nič ne da....