Anonimen
|
dobro jutro! jaz sem že nazaj iz jutranjega sprehoda... kuža pa bi še kar bil zunaj... meni pa brrrrrr.....saj pozneje grema spet eno turo, po ta večjo v šolo, in po ta malo v vrtec... taška - hehe, kot da bi našo family opisovala... trma, trma in še enkrat trma... tuljenje včasih v stereo, pa je ta večja stara že 7 let. pa ji vedno dopovedujem, da je ona že velika in seveda bolj pametna in da naj ji pač da tisto igračko, ki jo pač hoče lara imeti samo zato, ker jo ima ta večja... ampak vem, da ne sme vedno biti po njenem.. potem pa je še večje tuljenje.. IZVIRNO SPOROČILO: taška30 98-104 jim kupujete cote? Pa jim je prav? Tolk namreč naša Manca nosi (ima točno 100cm), pa ji je kot ulito. Aha, smo pa imeli vmes sistematiko, pa ima Julija 82 cm in točno 10kg. ne, ne, saj ponavadi sedaj nosi 92 št. samo se mi je kombinezon, ki sem ga kupila v hoferju, zdel št. 92 zelo ozek, pa sem vzela ta večjega, in ji je ravno prav - po trupu mislim. spodaj pa ji je mogoče za kak cm predolg, ampak to nič ni, saj si ne hodi po njih, ko pa je v vozičku pa je fajn, da ji hlače ne zlezejo nad gleženj. posnemanje pa imamo mi tudi . vse posnema ta večjo... še sedaj pri hrani . ker je naša ta večja zelo izbirčna, je vedno najprej vprašanje: kaj je za jesti? potem moj odgovor, potem pa pride zmrdovanje in zvijanje z očmi, da bi pa ona raje to pa to... pa čeprav pozneje tisto tudi poje. ampak tisto zmrdovanje na začetku pa obvezno mora bit. sem ji že zabičala, da ne želim več tega slišati ne videti. ker jo je začela naša lara oponašati. in sedaj mi enih jedi, ki jih je prej z veseljem jedla, več ne je . kahla - pri nas je tudi aktualna. si kar začne pulit oblačila s sebe, in govori kaka kaka - pa čeprav samo lula... slečti se hvala bogu še ne ve sama. no, potem jo pa posadim na kahlo, in čakama in sedi in vstaja in gleda (milijonkrat)- potem nam včasih kaj grata, včasih tudi ne - ko pa je kaj v kahli, pa je tako vesela, ploska, skače od veselja, mi pa seveda zraven nje zadnjič sma tudi gledale kakija, in se veselile, pa je bila tako hitra, je potisnila prst v kakeca in skoraj v usta -sem jo zadnji hip zgrabila za rokico, da ni prsta vtaknila v usta lilka - fajn, da sta uživala, in da si vse dobila - tudi kombinezon - je fajni, a ne? spanej drugje - pri ta mali tudi še ne. tašča je že prestara za take finte. moji mami pa ne bi naložila tega bremena - saj ima ene zdravstvene težave, tako da včasih mora zvečer vzeti tableto za spanje, pa potem ne vem, kako bi to blo??? ko bo malo večja potem že, sedaj pa še ne... hariba - sem že zadnjič mislila napisati, pa sem pozneje pozabila. ne jemlji si tistega z dr k srcu. ona te je morala po službeni dolžnosti to vprašat. saj veš, da se marsikaj kje dogaja, potem pa se vsi sprašujejo, ja kako pa da dr ali kdo drug tega ni opazil??? tako da ti imaš čisto vest, da je vse ok s tvojo pupo...
|