|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
27.11.2008 7:45:04   
lilka
Jutro!

Valika: sem šibala v Hofer pa jih v nobenem ni blo več, Tinkine št. ne, sem prepoznauser posted image . Bom danes šla po moje v Kik, ker v BC so ziher predragi, se ne splača....
Joj si pa tudi imela eno sr....user posted image  z vsem skupaj, držim pesti, da se čim prej poštima zdravje in služba....

hariba: Tinka ima tako tablo pri dedeku, pa sej še kar piše na njo, 5 minutuser posted image , več itak pri nobeni igrači ne zdrži, razen pri gledanju knjig z mamicouser posted image

Zgleda, da je pomagalo, ker sem se s Tinko zelo pogovorila, glede tega ko se je babici tako jokala in trmarila, ko je včleraj prišla babi ponjo je takoj pritekla in rekla :Babi ne bom jokala! in res niuser posted image . Mami mi je rekla, da se ji je prav zasmilila, ko sem jo jaz tako "kregala" sem si jo dala na kolena in ji zelo napovedala, kaj ni blo prav in si je zgleda zapomnila.Sem tako vesela, da mi je tole ratalouser posted image

JAPE: moja prijateljica je tako naredila, da ko je prišla hčerka k njej v bolnico pogledat sestrico, ji je tam dala dojenčka, češ, da zdej je tudi ona svojega dobila, boste obe imeli in je tudi delovalo....pa sej bo, ti jo samo dobro pripravi, pa močno jo stisni, ko bo prvič prišla na obisk pa bo, sej vem, to niso lahke stvari, pa sej ti bo uspelo, si pa ja dobra mamicauser posted image

Midva greva pa danes z možem oba ob 13.00 iz službe, greva kupovat za moža srajco in kravato za njihov zaključek, pa za Tinko kombinezon in ene snežke, pa na pico, joj se že dolgo nisva sama družila, se zelo veselim....se res ne spomnim, kdaj sva nazadnje tako sama kam šla, v šoping in na pico...po Tinko bo prišel dedek, ga že pogreša, sem mu včeraj morala telefonirati, da se je z njim pogovarjala...user posted image

Takole zdej pa grem pripravljat, ob pol desetih imamo delavnico izdelovanja adventnih venčkov....

Lep dan vam želim, če ne pridem več nazaj...

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
27.11.2008 8:55:06   
zalbi
Dobro jutro!

Joj jst ne vem kaj je zadnji dni s Saro. že zutri k se zbudi je tečna, jokasta, nič ji ni prav, mislm kr neki. Popodlne ko pride iz vrtca, ista zgodba, jokasta, mislm kr neki. Zadnje čase je itak trmasta k nevem kaj - nevem, sem kr slabe volje že zutri - k me čist iz tira vse skupi vrže. Zdej pa res komi čakam praznike, da bom malo doma, pa da se spočijemo vsi skupi.

valika - joj upam, da se stvari pri tebi tudi spravijo čim prej u red.

Tko, da nes me čaka zelo dolg dan, popoldne imam angleščino, potem grem domov za kako urco in nato še k frizerju - je čas za decembersko frizuro:)

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
27.11.2008 8:58:25   
Anonimen
dobro jutro!
tako kot obljubljeno, se javljamuser posted image  - saj imam čas....
joj, če samo pomislim, kako sem ta zadnji čas samo letala v službo, pa domov, pa po ta male v šolo in vrtec in kako se je potem lara popoldan samo vesila na mene, ker sma bile tako malo skupaj.
sedaj pa je vse tako na izi. zjutraj moj odpelje ta večjo v šolo - ker na tisti breg se mi ne da z laro v vozičkuuser posted image . jaz pa potem zjutraj laro v vrtec, zraven vzamemo našega kužkota, in grema še na jutranji sprehod. potem pridem nazaj, si naredim kavico, pa zajtrk, pa prižgem PC in malo prečekiram kje kaj novega dogajauser posted image . potem počasi kuhat kosilo, po kosilu pa grema s kužkotom peš po ta večjo v šolo, pa še po ta malo v vrtec. popoldan pa tudi tako hitro mine...... tako da sploh ne vem, kako sem prej, ko sem šibala v službo in vse to utegnila.....

naša lara pa je tako trmasta da je joj. če ni po njenem in to TAKOJ, imamo že dretje na kubik in metanje po tleh. včasih mi je prav smešna, ko se strma za brezvezne stvari. grozno... tečejo pa take krokodilje solze, kot da bi jo iz kože dajali. pri ta večji teh izpadov nisem poznala. sma lepo hodile v trgovino, si je dala dopovedat, da vsega ne more imeti. ta pa je živ hudiček. smo šli zadnjič iskat čevlje in v peko trgovini imajo igralni kotiček. ona pa si je nabasala igrač, da je komaj držala, ko pa smo hoteli domov, se je drla tam ko jesihar, ker sem ji seveda igrače vzela in smo jih morali dati nazaj... se je metala po tleh in delala pravo sceno. tako da raje z njo več ne grem v trgovino. če moram kaj kupiti grem sama, če pa moram kaj za ta večjo kupiti, pa grema tudi raje same...

lilka- jaz sem vzela za mojo št. 98-104 - sem tudi mislila, da ji bodo prevelike oz predolge - pa sploh ne - ker naša je malo bolj buckasta, pa so se mi manjša št. zdela preozke. tako da so ji tele ravno pravšnje.

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
27.11.2008 9:46:42   
*piškotek*
Živjo user posted image

Danes smo spali bolj mirno, je nekaj tečkal okoli 21.30 potem pa je bil mir, se je samo ob 3.15 zbudil (ga je pomoje zbudil moj user posted image  ko se je iz kavča premaknil v spalnico naprej spat user posted image  in je "ropotal" v kopalnici).

IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

Joj jst ne vem kaj je zadnji dni s Saro. že zutri k se zbudi je tečna, jokasta, nič ji ni prav, mislm kr neki. Popodlne ko pride iz vrtca, ista zgodba, jokasta, mislm kr neki. Zadnje čase je itak trmasta k nevem kaj - nevem, sem kr slabe volje že zutri - k me čist iz tira vse skupi vrže. Zdej pa res komi čakam praznike, da bom malo doma, pa da se spočijemo vsi skupi.

Pri nas je enako Zalbi! Jaz porabim pol ure zjutraj da ga oblečem user posted image  ker moram res vse na izi, ker drugače je eno samo cviljenje - ga ne smem prehitro vzet iz posteljice, medtem ko se oblačiva se morava igrat,.. Skaratka živ obup! Popldan pa itak - noro. Še v vrtcu je rekal da je tako "živ" da je cel user posted image

Valika: upam da boste sedaj bolj zdravi in da se ti tole stanje s službo kmalu porihta, drugače je pa res kriza tole z zavodom user posted image

Lilka: prijeten poldan z možem ti želim, uživaj!

Danes pa gremo v vrtec, ker otroci s starši izdelujejo novoletne voščilnice, tako da upam da bo en prijeten popoldan user posted image  za razliko od ostalih dni.

Grem delat, lep dan želim tudim vam!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
27.11.2008 13:09:17   
JAPE
Valika: res imate noro s temi boleznimi, službo in zavodom! Držim pesti, da se vse poštima. Je pa fino, sedaj ko imaš vsaj malo časa zase dopoldan.

zalbi: ko opisuješ tvojo Saro, kot bi opisovala Klaro. Pri nas je čist isto. Slaba volja, cmeravost, dretje, nič ji ni prav, imela bi samo dudo....... da o trmi ne govorim.
Sem mislila, da je samo pri nas tako, ker sva cel dan sami. Vsak dan se isto dogaja. Iste igrače, malo sva že naveličane druga druge. Cel dan poslušam....Mami duda!!!!

lilka: dobra ideja, glede dojenčka. Tudi mi imamo že pripravljeno darilo, ki ga bo dojenček dal Klari, ko se bo rodil. Bomo potem videli reakcijo.

piškotek: uživaj na izdelovanju voščilnic. Bi se vam takoj pridružila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
27.11.2008 13:42:42   
zalbi
ooo sedaj pa sem potolažena, ko  preberem da so vsi ti naši aprilčki trmasti. Me je še včeri mal spravilo v slabo voljo, ko je mojmu user posted image  ena mamica v vrtcu rekla, da naj pove kako se spopadamo s trmo, pol pa mu je razložila, da ga to sprašuje zato, ker je našo preljubo vzgojiteljico vprašala kako naj se spopada s trmo in če ej še kakšn otrok tako trmast kot njen, in je vzgojiteljicca takoj pokazala na Saro - ja super - res sem kot mama lahko srečna in zadovoljna. Sicer pa zdanje dni samo razmišljam kako naj se lotim te naš vzgojiteljice, ker mi res gre na živce, v torek zutri prepljem saro v vrtec, pa mi una ta jutranj areče, da je bila Sara prejšni dan "slaba", da je vzgojiteljica naročila naj mi povejo - mislm, prou na jetra mi gre, ker vsak dan, ma ene pripombe, kr neki...mah bom raje nehala... piškotek - kako ste vi zrihtal z vzgojiteljico? pa fajn popoldne vam želim...

Jape - joj že komi čakam, da nam poveš veselo novico...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
27.11.2008 13:57:35   
aprilčica07
Živjo,

vidim, da teče debata o trmi.. kr vpišite v kljub tudi našega Jakoba, ker kar se dogaja zdnje dneve je res huudo. Taka trma ga je zagrabla, da je jo, itak je bil tudi prej trmast, ma zadnje dneve je pa ubitačno. Se je zadnjič vrgel sredi Hervisa na tla in tuili ko zverina, ker ni blo po njegovo. Točil krokodilje solze, da so me vsi v trgovini gledali kot nenormalno mamo.. Jao, jao, da ne govorim,da noče več jest za mizo, mora bit pr koritu in mora vodka na rahlo tečt.. skratka, tudi naš je trmast ko sto hudičevuser posted image

valika: upam, da se vam vse poštima, čim prej. Pa da si najdeš eno fanj službo, kjer boš zadovoljna in srečna..user posted image
lilka: dobro si to izvedla s vašo Tinko, da drugi dan ni blo več problemov. user posted image user posted image
piškotek: kako je tašča? kako pa mama?

Evo, jst sem pa danes na dopustu, so nam pršli montirat total tv in sem kr doma ostala. Da ne matram mojih s temi rečmi. Jakob trenutno spi, user posted image dela, pol pa gre še neki kupit za njegovo popotovanje v Grčijo, pol pod večer pa pride domov:)

Tako,  bom še malo tle vedrila, pol se bo pa itak tamali zbudil in bomo šli malo na zrak.

lp.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
27.11.2008 14:00:19   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

piškotek - kako ste vi zrihtal z vzgojiteljico?

Nič nismo zrihtali. Tisti starš ki so bili najbolj "glasni" so otroka uvajali v tistem času ko nje ni bilo ko je bila na bolniški, otrok se je takrat lepo navadil brez težav in tako so tiste pritožbe potihnile, "ravnateljica" je baje vzgojiteljici povedala da je sedaj malo bolj pod nadzorom in naj se "kontrolira" user posted image  To je pa to.
Moram pa rečt, da se je mogoče res popravila vsaj z odnosom do nas staršev vsaj za 1%, upam da na otroke ne vpije pretirano. Sicer je pa res, da se je Nejc že kar veliko naučil oz. vedno se učijo kaj novega in kar se tega tiče je sigurno napredoval. Mogoče se malo manj igrajo v vrtcu in se "preveč" samo učijo ampak pa vsaj igro potem nadoknadi doma.
Sedaj pa ne vem, a bi za naslednje šolsko leto rekal ravnateljici, da ga dam v ta vrtec samo pod pogojem če jih ta vzgojiteljica nima več, drugače pa bi ga dala v isti vrtec, samo v drugo enoto (glavni vrtec je v kraju A, jaz ga vozim v enoto v kraj B, je pa še ena enota v kraju C)
Drugače ji pa nihče nič ne more, ker se baje pritožujejo čez to vzgojiteljico že čisto vsa leta (vsaj 10 let) pa še vedno niso nič dosegli, pa tudi mi ne bomo user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
27.11.2008 14:05:42   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

piškotek: kako je tašča? kako pa mama?

Tašča: se še kar drži no - itak da je živčna ko user posted image , strah jo je, jutri pa baje izve za datum za operacijo. Držimo pesti da bo ok!

Mamica: je že veliko boljše, ne sme in ne more težko dvigovat, drgače pa je ne boli skoraj čisto nič več.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
27.11.2008 21:47:54   
gaja*
Ko berem o trmi vaših user posted image sem kr malo potolažena in boljše volje. Tudi midve sva imeli danes en tak čuden dan, že ponoči se je začelo. Ko se je prebudila nikakor ni hotla nazaj zaspat (pa čeprav se je stiskala k meni in me tiščala čist na rob), ampak je samo hlipala, mama, mama, mama... Seveda vmes še duuuda, duuuda... user posted image Sem misla, da me bo pobralo. In evo, zgodba se je zjutraj nadaljevala. Sem jo imela skoz na rokah, še zob si nisem mogla normalno umit user posted image Samo gor k meni, kak sem jo odložla je bil tak jok user posted image Pa zdaj popoldne je bila ista. Kr jok za vsak dr*k, pa cviljenje. Če ji jaz nisem kaj pustila se je začela dret aaati, drugače pa maaama user posted image Adijo ej, upam, da bo jutr boljš dan.

Lilka: upam, da sta uživala danes, ko sta imela čas zase. Jaz mojemu že skoz pravim, da bi mogla it kam sama, pa mu nekod ne kapne user posted image Se ne spomnim, kdaj sva šla tak kam sama... 

spanje drugod: me zanima, če pustite, da čez noč vaši malčki prespijo kje, npr. pri babici? Gaja še ni kje spala, pa se mi zdi tak fajn ideja, da bi, sam se JAZ ne morem odločit user posted image Kr neki...

Šibam umit pa spat,
lahko noč

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
27.11.2008 22:53:33   
taška30
Živjo, po dolgem času se javljam še jaz, sploh ne vem kaj je to, ampak zadnje čase se mi zdi da čas kar leti mimo mene.user posted image  Niti prižgem ne več računalnika. Ve ste pa kar pridne, vsaj zdi se mi, da ste ogromno napisale.user posted image
Torej, pri nas smo zdravi, tale 'bruhalni' virus, ki vas ga veliko opisuje nas (še) ni oplazil, hodijo v vrtec, jaz pa v službo, zvečer pa na telovadbo 2-3x na teden in tiste dni se mi sploh zdi kot da čas leti, ker grem ko ju spraviva spat in pridem okoli 22.30 in padem v posteljo, stanovanje je pa v takem stanju kot je bilo prejšnji večer oz. še huje (Lilko bi po mojem kap, če bi stopla k nam v stanovanjeuser posted image  - vedno ko berem o tvojih čistilnih akcijah Lilka, dobim takšno slabo vest, da je groza)user posted image .

Naša Julija se je odločila, da bo hodila na kahlo. Najbrž bi morala bit ponosna, ampak men je tako odveč.user posted image  A ne more pol leta počakat, da bo bolj toplo?!? Doma se nonstop slači, hlače, žabe, bodija si (k srečiuser posted image ) še ne zna odpet, potem pa: nico dol!!! nico dol!!! (plenico dol) in gre sedet na kahlo, včasih pa še to ni OK in hoče na wc na nastavek in potem lula/kaka - v 80% uspešno. Tudi v vrtcu mi vsak dan poročajo, da je lulala/kakala v kahlo. Problem je potem ker noče plenice nazaj gor. Jaz sem pač mnenja, da ko greš v to, moraš it 100%, ampak zdaj pozimi mi na kraj pameti ne pade, da bi jo imela brez plenice zunaj, samo za doma mi je pa brezveze. Tko da zdej smo nekje vmes, bomo videli kaj bo. Je pa to definitivno zato, ker gleda Manco doma.user posted image  In seveda ne sme zaostajat.

Trma? Še ena članica v klubu.user posted image  Vsakodnevne borbe v vrtčevski garderobi za oblečt, obut, zvijanje, metanje po tleh, tuljenje do neba, zdaj po novem je še Manca prišla v 'drugo puberteto' jaz pravim temu, torej v drugo fazo trme, tako da imam stereo dretje vsak dan kaki 2 uri popoldne, s tem da je Manca zdej pogruntala novo foro in se za vsak drek dere: Ne maram te!!! Ne maram te, samo atka imam rada!!!user posted image  Ja takle mamo, ampak začuda sem zelo mirna ob vsem tem cirkusu, me ne gane kaj preveč, zavzdihnem pa si rečem, eh ja, bo že minilo.user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
27.11.2008 23:12:14   
taška30
Gaja, naša je že spala pri babici (tašči), najdlje kar za 5 dni, tako da to pri nas ni nič posebnega, problemov ni sploh, okoli novega leta spet planiram malo 'dopusta', tašča že dela plane.user posted image

Valika, ti se pa tudi že dolgo nisi oglasila.user posted image  Smola za bolezni, glavno da ste zdaj OK, pa sranje za tistih 500€, a se ne da nič rešit naknadno?

Lilka, dobro si se to tole pomenila s Tinko. Ena borba je dobljena, ampak 'vojne' še ni konec...user posted image  ne pozabi. Jaz se spomnim naše Mance ko je naredila kako veliko traparijo in sem ji potem možgane spirala še 2 dni, tko da je na koncu znala že celo zgodbo na pamet povedati (kaj je naredila, pa da to ni v redu, pa zakaj ni v redu), ampak naslednjič ko jo je pičlo je pa isto naredila.user posted image  No, sej, tako je še sedaj, pa ima že 3,5 let.user posted image

98-104 jim kupujete cote? user posted image  Pa jim je prav? Tolk namreč naša Manca nosi (ima točno 100cm), pa ji je kot ulito. Aha, smo pa imeli vmes sistematiko, pa ima Julija 82 cm in točno 10kg.

Hariba, tole magnetno tablo imamo tudi mi (od Mance), pa je Juliji ful zanimiva, tako da si to fajn kupila, po mojem bo Zoji všeč.

Ostale, lep pozdravček vsem.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
28.11.2008 8:15:28   
lilka
Jutro!

Sva včeraj kupila Tinki čevlje, Cicibanove neke kao snežke, sej so ful lepi in toppli.... kombinezona nisva dobila na celi koroškiuser posted image , mi je prijateljica prodala unega iz Hofra, je hčerki kupila 86-92 pa ji je prevelik, naši bo pa po moje prav je večja in močnejša, nismo pa še probale...
Pa za moža sva kupila vijolično srajco in ujemajočo kravato, pa na pizzo sva šla in tako sva se malo družila, se že takooo dolgo nisva...

Taška30: ja meni se je tudi zdelo, da sva se ful dobro pomenile in za enkrat ratuje, ja sej vem da sem samo bitko dobila in ne vojne, vojna se nadaljujeuser posted image , samo sem dobila veliko bitko, da babi brez strahu zdej ponjo gre....

Dej nehaj z mojimi čistilnimi slabo vest dobivat, ker so zadnje čase tako redke, da me je kar sram, mi je včeraj naša čistilka rekla, a samo enkrat na teden pobrišeš tla, jaz pa 3 x je reklauser posted image
Bravo Julijauser posted image , ja sej vem kako je.....

Gaja*: seveda sva uživala, ker si tega da bi bla 3 ure sama že takooo dolgo nisva privoščila, pa si je treba, sej to vsi vemo, da je treba delat tudi na partnerskem življenju in ne samo na družinskem, samo kaj ko si ne vzamemo časa, ....
Nama gre zadnje čase dobro, sva zadnjič celouser posted image  ob šestih zjutraj v dnevni ko je Tinka še spalauser posted image , sem zelo vesela, ker sva mela kak mesec nazaj ful krizo, ja 7 leto je kritično rečejo, samo nama bo uspelouser posted image

JAPE: ja super, ja menda je treba da otrok nekaj dobi ko se novi otrok rodi, sej sem vedla, da ti že obvladašuser posted image

Zdej pa šibam delat, pa pridem še pol.....če ne pa lep vikend

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
28.11.2008 8:17:28   
zalbi
Hej!

hariba - sara ma tut to magnetno tablo, pa moram rečt da je zelo aktualna, sem jo enkrat vzela v lecelrku za 5eurov, pa res je v uporabi že kakšn mesec.

Sem pa zlo vesela, da je že petk. Vsekakor se strinjam s tabo taška,  dnevi res letijo. Men popoldne se obrni en dva tri, tko da edin v službi sem na računalniku, itak osem ur, tako da doma res redko prižgem. December pa bo še hitreje minil. drug vikend gremo na dva miklavža, pol se začnejo dedki mrazi po službah, pol pa bo že božič - res se bo obrnilo tole.

gaja - mi tega tut še nismo prakticirali - spanje drugje, ampak bolj zato, ker nimamo teh možnosti. Z mojimi itak živimo v isti hiši, le drug vhod, tko da to je brez veze. Tašča pa jepredaleč, tako da mogoče kdaj kasneje, ko bo odšla za kak teden na počitnice...

Danes gremo k tašči za cel vikend, majo kolino, pa sej bo luštno:).

Tako zdej pa na delo veselo, da bo čim prej ura pol tri ko grem domov...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
28.11.2008 9:09:24   
Anonimen
dobro jutro!
jaz sem že nazaj iz jutranjega sprehoda... kuža pa bi še kar bil zunaj... meni pa brrrrrr.....saj pozneje grema spet eno turo, po ta večjo v šolo, in po ta malo v vrtec...

taška - hehe, kot da bi našo family opisovala... trma, trma in še enkrat trma... tuljenje včasih v stereo, pa je ta večja stara že 7 let. pa ji vedno dopovedujem, da je ona že velika in seveda bolj pametna in da naj ji pač da tisto user posted image  igračko, ki jo pač hoče lara imeti samo zato, ker jo ima ta večja... ampak vem, da ne sme vedno biti po njenem.. potem pa je še večje tuljenje..user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: taška30
98-104 jim kupujete cote? user posted image  Pa jim je prav? Tolk namreč naša Manca nosi (ima točno 100cm), pa ji je kot ulito. Aha, smo pa imeli vmes sistematiko, pa ima Julija 82 cm in točno 10kg.

ne, ne, saj ponavadi sedaj nosi 92 št. samo se mi je kombinezon, ki sem ga kupila v hoferju, zdel št. 92 zelo ozek, pa sem vzela ta večjega, in ji je ravno prav - po trupu mislim. spodaj pa ji je mogoče za kak cm predolg, ampak to nič ni, saj si ne hodi po njih, ko pa je v vozičku pa je fajn, da ji hlače ne zlezejo nad gleženj.
posnemanje pa imamo mi tudiuser posted image . vse posnema ta večjo... še sedaj pri hraniuser posted image . ker je naša ta večja zelo izbirčna, je vedno najprej vprašanje: kaj je za jesti? potem moj odgovor, potem pa pride zmrdovanje in zvijanje z očmi, da bi pa ona raje to pa to... pa čeprav pozneje tisto tudi poje. ampak tisto zmrdovanje na začetku pa obvezno mora bit. sem ji že zabičala, da ne želim več tega slišati ne videti. ker jo je začela naša lara oponašati. in sedaj mi enih jedi, ki jih je prej z veseljem jedla, več ne jeuser posted image .

kahla - pri nas je tudi aktualna. si kar začne pulit oblačila s sebe, in govori kaka kaka - pa čeprav samo lula... slečti se hvala bogu še ne ve sama. no, potem jo pa posadim na kahlo, in čakama in sedi in vstaja in gleda (milijonkrat)- potem nam včasih kaj grata, včasih tudi ne - ko pa je kaj v kahli, pa je tako vesela, ploska, skače od veselja, mi pa seveda zraven njeuser posted image
zadnjič sma tudi gledale kakija, in se veselile, pa je bila tako hitra, je potisnila prst v kakeca in skoraj v usta  -sem jo zadnji hip zgrabila za rokico, da ni prsta vtaknila v ustauser posted image

lilka - fajn, da sta uživala, in da si vse dobila - tudi kombinezon - je fajni, a ne?

spanej drugje - pri ta mali tudi še ne. tašča je že prestara za take finte. moji mami pa ne bi naložila tega bremena - saj ima ene zdravstvene težave, tako da včasih mora zvečer vzeti tableto za spanje, pa potem ne vem, kako bi to blo??? ko bo malo večja potem že, sedaj pa še ne...

hariba - sem že zadnjič mislila napisati, pa sem pozneje pozabila. ne jemlji si tistega z dr k srcu. ona te je morala po službeni dolžnosti to vprašat. saj veš, da se marsikaj kje dogaja, potem pa se vsi sprašujejo, ja kako pa da dr ali kdo drug tega ni opazil??? tako da ti imaš čisto vest, da je vse ok s tvojo pupo...

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
28.11.2008 11:00:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Valika, ti se pa tudi že dolgo nisi oglasila.user posted image  Smola za bolezni, glavno da ste zdaj OK, pa sranje za tistih 500€, a se ne da nič rešit naknadno?

da je smola še večja (saj sem že o tem pisala) - bi jaz lahko bila takrat na borzi do meseca decembra - če bi bila lena, bi izkoristla do konca in to bi bilo to... ne, ampak jaz sem šla delat, z mesecem avgustom, in tako mi je preostalo 5 mesecev, ki jih nisem izkoristila. in sedaj bi želela samo izkoristiti teh preostalih 5 mesecev po 500€ - ampak žal sem se prepozno prijavila (morala bi se v 8 dneh) - in sedaj mi je šel ta preostanek rakom žvižgatuser posted image
zato sem še toliko bolj jezna na vse skupaj - ker mi v bistvu itak pripada - ampak oni že vedo zakaj imajo te glupe rokeuser posted image  - da se čim več ljudi opeče in ne rabijo plačevat...

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2591
28.11.2008 11:50:02   
lilka
Haj še enkrat!

Gaja*: jaz sem pa absolutno pristaš tega, da se otroci navadijo spati še kje drugje, prav pride, ko je kaka kriza, naša je že večkrat spala na Muti in takoooo uživa, ko pri dedeku in babici spi, pri moji mami, ki je v spodnjem nadstropju pa je spala že 2x ampak zdej že dolgo ni, pa bo danes, ker greva midva v MB na 40 let. Midva sva bla že na 3 porokah in je pač Tinka mogla drugje spat, ker kaj pa naj, če ne pa ne vem kam bi midva šla spat, če bi babi z njo v najini spalnici spala.Ne vem, glede tega jaz pač ne kompliciram, se mi zdi fajn, res pa je da Tinka nima težav s stem, če bi pa imela odpor pa ne vem kaj bi...torej bom danes postavila prenosno postlo pri babici v spodnjem štuku, in vse kar rabi dol znosila in je....babici sta pa obe taki, da lahko pri njiju spi brez problema, moja mami sicer takrat skoraj nič ne spi, ji ne morem dopovetdat da jo bo slišala, ker čisto dovolj glasno pokliče, če kaj rabi, sicer je pa zdej obdobje ko cele noči mirno spi....tašča in tast sta pa navajena, ker nečakinja fulkrat pri njima spi in pravita kako uživata s Tinko na sredi(nočeta met postelce) in da kako se stiskajo in sladko spijo....no toliko o našem spanju drugje.

Mi smo pa v službi danes delale novoletno dekoracijo, po vseh nadstropjih doma, smo dale na strop vrteks in potem trtine veje in nanje obešale bunkice, ful dobro zgleda, sem si mogla nekaj novega zmislit in res je lepo prišlo, samo smo se pa matrale od 8-11.

Zdej pa grem. Želim vam lep vikend. J
takoj na pot,az grem danes spet prej iz službe, bom šla po Tinko, pa pol domov, da vse pripravim zanjo, dokler da mož pride in potem greva ker morava biti ob pol petih že v MB.

Se slišimo v ponedeljek, lepo bodite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
29.11.2008 16:57:36   
aprilčica07
Da se na hitro oglasim,

potovalka od lubija je naštimana, še malo in ga peljem po službeni avto in pol odleti za en teden v malo bolj tople kraje.. Ga je strah, da bo letalo dol padlo in je prav smešenuser posted image

Glede spanja drugje sem jst popolnoma istega mnenja kot lilka. Naš tudi spi še kje drugje kot doma, pr moji mami, pa pr tašči, enkrat zaradi sile razmer je spal tudi pr teti. Je pa res, da je Jakob glede tega neproblematičen, ker v glavnem spi celo noč, pa rad gre k drugim, je ko en mičken ciganečk, ker se nikogar ne boji. Kaj bi blo, če bi jokal, ko bi mogel it drugam, pa nevem. Ali bi vztrajala težko rečem. Bi mogla bit v situacija, da bi lahko presodla o tem.

Sicer pr nas dežuje, že cel ljubi dan. Eh, kašno vreme... user posted image

Se grem še malo pocrtat k lubiju, ker bo kmali odpeketal:)

lepo se mejte.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
30.11.2008 10:30:39   
hariba
Uh mi imamo tudi ful bedno vreme,dežuje,tako da je taka zlausa. Sem mislila,dabomo se šli popoldan sankat na celjsko kočo pa nič ne bo,bo itak ves sneg spralo.
aprilčica 1 teden kar hitro mine. Tako,da bo tvoj dragi spet kmalu ob tebi.
valika o hudo. Kaj pa vsaj socialno pomoč ne moreš dobit? Vem,da nista poročena,tako da bi tudi dobila nekaj,okrog 400 € mislim. A je pri tebi prijavljen? Želim ti,da čim prej najdeš kako službo za daljši rok in da otroci ostanejo zdravi.
magnetna tabla ja upam,da bo Zoja tudi zadovoljna z njo.  Namreč ful rada čečka in to vsepovsod. Ko taveliki pišejo nalogo je treba še njej dati hitro zvezek,da jo ona v svojega napiše,sicer bi kar v nijhovega,jih počečkala seveda. Tako da tudi naša Zoja piše "jogo"-nalogo.
lilka Super,da sta z možem prebrodila majnšo krizo. Saj takšna obdobja imamo vsi,midva se tudi nekaj časa ful dobro razumeva,pol pa kak teden,ko se za vsako malenkost spričkava.
Zdaj pa je Zoja je prišla do me : daj jogut-jogurt

Neposredna povezava do sporočila: 2594
1.12.2008 7:15:51   
aprilčica07
Jutro,

hariba: ja, sej en teden res hitro mine, pa tudi ni prvič, da sva sama z tamalim, je pa res, da za cel teden še ni nikamor šel... se pa počasi privaja, ker bo to zdaj kr neka stalna praksa  in gre konec januarja že v Belgijo:)

Joj, to vreme.. tle dežuje ko noro, ne maram dežja. Mi je ljubše, če je ful mrzlo, samo, da je jasno in da ni te mokrote povsod kamorkoli se obrneš.. Bjakkkkkkk.. Sploh ker niti ven ne morem  z tamalim, tudi njemu, če dežuje ni lih za it ven, pol pa v hiši matretira mamouser posted image user posted image

lilka: ah, kakor je rekla hariva, te krize imamo vsi... tudi pr nas so vzponi in padci.. se mi zdi, da se ne znava več normalno skregat, ali tuliva ko dve zverini eden an drugega in sva pol kašen teden na bojni nogi, ali pa sva sladka ko medek in ni nobenih problemov, vmesne faze več niuser posted image user posted image

Danes je tamali pr tašči, pol grem še jst tja, pol pa  odvisno od vremena, če bo dež bo itak takoj tema in ne bo za dat nosa ven iz bajte, če ne bo deževalo, bi pa lahko vsaj do trgovine skočila z Jakobom, lih tolko, da gremo malo ven.

valika:to pa je smola, da za par dni gre tako narobe.. ma tako je v tej ljubi državi.. delam tudi jst v birokraciji, in je tudi pr nas za par dni včasih prepozno.. in kot človek bi stranki lahko pomagal, ma kot uslužbenec enostavno ne moreš.. in takrat mi je tako zoprno in težko, da bi najraje kr ušlauser posted image ti pa želim, da si najdeš eno fejst službo!

Tako, jst grem še na kavo, pol pa delat.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
1.12.2008 8:22:25   
zalbi
Dobro jutro!

Ja, mi smo preževeli vikend.Kolino smo dali čez, sem pa danes čist preveč utrujena od vsega. Snega nismo videli, je tm gor samo deževalo in deževalo.   Sara je uživala, itak, k so vsi okol nje plesal, k jo bolj poredko vidijo, pol pa je itak za vse največji cukr. Tko da je blo luštno.

Vreme je tudi tukaj v LJ za spat, je ful temno zunaj, pa dežuje, vglavnem čist bedno. Zdej spremljam napoved, jutri naj bi šla v celovec, sam če bo slabo napovedano, pol ne, ker ne bi se rada drsala čez ljubelj, al pa kake ketne gor tlačla - mi sploh na misel ne pride.

Tako zdaj pa spijem kavico, pol ap bo treba začeti... spet ta ponedeljek, brrrr

Neposredna povezava do sporočila: 2596
1.12.2008 8:49:04   
lilka
Hej, hoj....

Evo mene, jah zabava v petek je bolj tako tako, hrana je bla ful dobra ampak mlačna, družba lih ni bla zabavna, tako da vsa ob 10.00 že šla in se potem v tistem snežnem metežu skoraj dve uri domov vozila, pol še pa po klancu nisva prišla in sva mogla avto v trgu pustit in pešačit do doma, da crknešuser posted image

Kriza: pa sej v bistvu sem imela jaz sama s sabo krizo, mož je itak tu mač potrpežljiv, jaz pač včasih zapadem v krizo, ker sem preveč utrujena, naveličana in ne vem kaj še vse in če mož nebi imel takooooo visokega praga tolerance, bi se zelo skregala, tako se pa ne, ker prenaša mojo slabo voljo, utrujenost, nezainteresiranost...sej ve, da me slej ko prej mineuser posted image , jaz že rečem, svaka mučast, mene prenašat ni lahka stvar....

Joj ta dež, mi smo naredili 180 velikega snežaka, zdej nam ga bo pa dež stopil, pa tako smo se trudili.....

Jaz sem si včeraj naredila božično-novoletno dekoracijo po hiši in spredaj, ful se zdej fajn počutim, je blo malo čudno, še jesnska dekoracija z bučami, zunaj pa sneg.....

Ta teden je mož popoldanski, tako da boova s Tinko sami, eh, kako sovrežim teke tedene...pa sej bo....v petek pa imamo miklavža v moji službi, jo bo babi pripeljala, me prav zanima kakšna bo reakcijauser posted image

Zdej pa šibam delat, pa pridem še kaj.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
1.12.2008 11:01:48   
Anonimen
pozdravljeneuser posted image
hvala za lepe besede. sedaj čakam samo na odločbo od borze, da se potem lahko na njo pritožim. kaj mi pa reostane?? saj izgubiti nimam kaj.
če pa ne bom dobila tega, pa se bom prijavila na socialo. saj s plačo od mojga, ne moremo 4 živet...
mi je pa tudi že ati svetoval, glede na to da nisva poročena, naj se odjavi, in bi bla kot mati samohranilka - ampak mi je to tako bad. ma, saj vem, da to marsikje tako delajo - ne vem še... potem pa je sranje s socialo, pa moraš tam okol hodit....

kriza - ja kje pa je ni??? midva jo imava tudi od včerajuser posted image

sem pa hodla malo zapravljat....no, ne glih dobesedno - sem šla v kik - za ta večjo sem morala kupiti novo bundo, ker ji je stara že en mičken premajhna, pa potem sem ji zraven vzela še take smučarske hlače in rokavice - upam, da jih bomo lahko letos uporabili. pa za ta malo neko malenkost (zokni, brezrokavnik), pa še eno trenirko, in sem dala 66€ - ni dosti, a?

lilka - joj, a toliko snega ste imeli??? no, pri nas je bil samo leden dež. smo bli na obisku pri babici, in sem se morala ful počasi pelajt - me je blo kar strah...

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
1.12.2008 14:05:01   
zalbi
lilka - joj si ti pridna, ampak res. Jst se moram tut mal lotit, da bi okraisla - ker če to nardim čist pred božičem, je brez veze, k nas ne bo skor nč čez praznike doma, pol po novmu letu pa takoj zbledi ta praznični bčutek - jej jej, si bom kr mogla vzet čas.

valika - joj res upam, da tio rata, sicer pa v lov za službo, sam vem kako je težko - sama vidm kako ej s tem.

Sm pa zdele čist slabe volje. Sem mela namen it jutri v avstrijo, pa je napovedano neki slabo vreme, pa smo se pol odločila s prijateljicami da raje ne bi šle. Pol se je pa moj user posted image  ponudila, da lahko greva tut midva. Pa sem gledala napoved, je edin v četrtek kokr tolk ok, ja ampak lih v četrtek pa nimava nobenga k bi šel po Saro, če slučajno nama ne rata pridet pravočasno domov, sm res slabe volje. Takrat k rabš varstvo, da pa ne dobiš, brrrrr... Tko da je Avstrija padla v vodo, ker naslednje 14 dni, pa bom jaz v službi zelo težko dobila dopust...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
1.12.2008 15:08:48   
zalbi
user posted image user posted image user posted image  sem dobila varsvo za četrtek, sem koj bolš volje ratala - zdej sam še čakam na vremensko napoved - da le ne bo sneg... pa bom šla v šoping!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.