|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
17.5.2008 9:39:01   
Anitka
Ojla!

Najprej bom voščila naši Pii ob rojstnem dnevu in  ji zaželela vse najlepše in pa seveda predvsem velik koš prepotrebnega zdravja.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Občudujem tvojo pozitivno naravnanost, tvojo moč in ti želim, da bo 10. ali morda celo 10. in 11. ostal pri vama v vajinem varnem zavetju.

Muca Maca stiskam pestke, da se izcimi kaj iz nove službe.user posted image user posted image user posted image user posted image

Biba77 lepo, da si stopila malce iz ilegale in se malce le oglasila. Želim ti uspešen zaključek študija in pa seveda čimprej user posted image user posted image Baucu pa pošiljam en user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.5.2008 11:41:49   
citrončica
Pia73,
vse najboljše!!!!user posted image

Pika74,user posted image ,
res si punca in pol,že planiraš za naprej....super!
Je Drobnič tud tvoj osebni G??
Jaz sem se šele zdaj...cca 14 dni nazaj spet prijavla za posvet...pa mam dautm 2polovica septembra, in šele takrat se bom za postopek vpisala, ker se mi nič ne mudiuser posted image ..kar odlašam še vedno..
Če boš dobila dokumentacijo za skopirat,prosm povej, jaz bi jo tud...moj bo tud zdaj to že 4.postopek, pa ne vem, kaj naj, vztrajam tu, ali probam še drugjeuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 227
17.5.2008 13:51:56   
Anonimen
Pia73, iz srca vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepa hvala vsem za pestke. Srčno upam, da vam v ponedeljek javim dobro novičko. Sem ravno včeraj študirala in ugotovila, da sem doma že skoraj 20 mesecev.
user posted image Pa se mi sploh ne zdi, da bi bilo res že tako dolgo. user posted image

Lep preostanek vikenda želim.

(odgovor članu citrončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
17.5.2008 15:05:04   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica
Je Drobnič tud tvoj osebni G??
Jaz sem se šele zdaj...cca 14 dni nazaj spet prijavla za posvet...pa mam dautm 2polovica septembra, in šele takrat se bom za postopek vpisala, ker se mi nič ne mudiuser posted image ..kar odlašam še vedno..
Če boš dobila dokumentacijo za skopirat,prosm povej, jaz bi jo tud...moj bo tud zdaj to že 4.postopek, pa ne vem, kaj naj, vztrajam tu, ali probam še drugjeuser posted image

Ja, on je moj osebni G.
Glede hitrosti... v bistvu ni dobro za telo, če so pavze med postopki prekratke. Tko da... tvoje čakanje iz tega vidika niti ni slabo. Po drugi strani pa jaz hitim zato, ker vem, da se z vsakim letom zmanjšajo možnosti za uspeh. Pri 35 letih starosti ženske je baje po besedah Reša samo še 9% uspešnost na postopkih. In jaz sem aprila že bila 34... res je, da biološka urca tiktaka... pa hmmm... ne bi rada zanosila tik pred penzijo... vedno sem imela predstavo, da bom "mlada" mamica... pa že kar dobro korakam proti 40. En dva tri, pa se leta zavrtijo.

Ko bom šla po dokumentacijo, ti sporočim, kako poteka... si kar predstavljam, da bodo raznorazne ovire... ma imam debelo kožo, nč bat user posted image .

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 229
17.5.2008 15:25:20   
citrončica
Ja, Pika, jaz sem enako razmišljala in šla v enem letu 3x v postopek, zadnji pa je bil...kar pozabila bi vse skupaj, zato pavza..., sem pa itak isti letnik kot ti, tako da vem vse to...Jaz mam osebno G v Kranju, a je šla v pokoj, tako da niti ne vem, kaj zdaj mam/nimamuser posted image ,itak moram po napotnico novo....ker je za eno leto, pa bo najbrž tastara že pretekla-se moram še pozanimat malo....
Ja, upam, da res ne bova zibali potem, pri 50ih, no, a čas tako hitro beži,da se včasih sploh ne zavedam, koliko sem starauser posted image ...bo že!!!!
Ja,če ti bodo dali za skopirat dokumentacijo pa tudi mene res zanima....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.5.2008 15:30:30   
pika74
A veš, kaj pravi moj doma... da sploh ne greva več... da če bo ratalo, bo naravno, al pa nič... itak s postopki še nikoli ni ratalo. Naravno pa je....

Samo... jaz sem še vedno zagnana in mislim, da 2x na leto ne sme škodit.

A tvoja G je šla pa v penzijo... hmmm... a zdaj si pa brez?

Neposredna povezava do sporočila: 231
17.5.2008 15:48:24   
citrončica
Ja, baje imajo že nadomestilo za to G, a kaj vem, bom vprašala, če grem lahko drugam, kam bliže, itak sem le po letno napotnico k njej hodila,

ja, midva sva se tud oba strinjala za pavzo,preveč obremenjujoče je bilo, predvsem zadnjič, ko je takoooo dolgo trajalo, nato pa še user posted image  na koncu v svoji maximalni obliki in to cel teden,tako da sem na koncu tud jaz rekla, da je dovolj, in ko pomislim sedaj, mi je še vedno kar prezgodaj, po drugi strani pa leta...pa očitala bi si najbrž kdaj, če ne bom še poskusila...ti boš šla zdaj 5ič spet na zavarovalnico..saj zdaj že velja 6 postopkov, neuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.5.2008 16:03:41   
pika74
Hmm... upam, da najdeš kakšnega oz. kakšno dobro G.

Jaz grem zdaj v 5. postopek. Hmm... ne vem, če se to že izvaja tudi v praksi. Rečeno je bilo, da so sedaj povečali in da je možno na socialo vzeti 6 postopkov.
Če se bo kompliciralo... sploh ne bom razmišljala in grem direkt k Rešu. Čeprav... me malo skrbi, ker je pri njemu vse drugače (ni nekih ketonal inekcij pred punkcijo, pa ampule so pa nekaj je treba mešat... pa stop  inekcijo si sam daš... skratka... je sprememba). Po drugi strani pa bi mi mogoče jutranji UZji bolj pasali pri njemu, kot pa tisto čakanje na GK Lj. Še najbolj mi je odveč tista birokracija pri Blanki in potem tisto čakanje do onemoglosti  na GK.

A ti si imela ful dolgo M po neuspelem postopku? Moja se je začela prejšnji petek z izcedkom... in praktično nosim tavelik vložek že od takrat. Zadnje dni je pa fuuuul močna. Kar lije iz mene. No, upam, da se bo kmalu končalo tole packanje. Mi že presedajo te plenice user posted image .

Je pa ena stvar, ki sem se jo naučila pri vseh teh postopkih: da so najboljši vložki od Vira in to uni 100% natur tadebeli 100% bombažni. Prej sem imela razne tampone pa razne plastikfantastik olvejs ultra. Zdej sem pa odkrila udobje user posted image . Čeprav je videti bolj kot plenica, ampak počutim se pa udobno kot dojenčk user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 233
17.5.2008 16:05:56   
sonček33
Pika74 - samo eno vprašnje imam, sori, ker skačem v vajin pogovor. A ti si nisi sama dala  stopke???

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.5.2008 16:35:03   
citrončica
Zadnjo rundo sem si tudi jaz že sama dala stopko, ker je zdaj malo drugačna baje, in gre lahko kar v trebuh, prej smo hodili v ZD ket si jo dobil muskularno, v rit,
in sonček33,tukaj debatiramo vsi, nikar se ne opravičuj!!user posted image

Ja,moja user posted image  po neuspelem ICSI-ju je bila močna cel teden,od krvi, kosev...sem kar na wc-ju občasno sedela ker je teklo,dobesedno, in po enem tednu sem bila ko cunja, bleda,kot bi mi vsa kri odtekla....o vložkih pa jaz to že vem, libres z tavelikimi krilci za spodaj, potem bombažen navaden zgoraj,kadar je močno, sicer kar carefree in kak tampon skombiniram, olvejz pa že dooolgo ne več...sem glih 3ji dan in sem že izven "plenic"za to rundouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 235
18.5.2008 13:41:10   
GoYa
Eno hitro javljanje od GoYe user posted image .

Hvala vsem za čestitke. Ko sem šla nazaj v porodnišnico, sem zadevo hotela čimprej končati, tako da nisem izbirala kakih lepih datumov, kot so mi dali možnost user posted image . Nosečnost je trajala polnih 38 t, kar je zelo veliko. Ja, moj porod je bil res hiter in popolnoma neboleč. Niti enega popadka nisem čutila, vse skupaj pa končala v 1 uri. No, je pa v moje mednožje gledalo najmanj 12 parov oči user posted image (toliko sem jih jaz naštela, mogoče je bil še kak več). Taj me je zelo presenetil s svojo težo (je bil težji kot Lina, ki je bila sama v trebuhu) in sem mislila, da so se zmotili. Pa očitno niso.

Drugače sta user posted image user posted image  kar pridna. Trkam v les. Taja malce napenja in ful renči v zibki. Upam, da čimprej mine. Alja pa se tudi že pridno doji user posted image . Zdaj moram nabaviti samo še blazino za dojenje, ker se dostikrat v tandemu zbujata. Nagajivčka.

No, eden se že glasi in Lina kliče dol na pomoč.

Lepo bodite, pa se kaj oglasim, ko bo cajt.

P.S.: Pika in Sulfinija, zelo mi je žal za obe user posted image .
P.S.S.: Pia73, vse najboljše. Na prvem mestu ti želim zdravja, nato pa še vse ostalo.

Neposredna povezava do sporočila: 236
18.5.2008 14:14:54   
emaa
Goya blazino za dojenje dvojčkov imam jaz, je nisem skorja nikoli uporabila, ker je bil David v bolnici, povej, če rabiš, se bova zmenili

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 237
18.5.2008 14:17:46   
sonček33
goYa pa ti si supermama. Nam boš postregla s kakšno slikico tvojih treh? Drži se, pa dovolj energije ti želim. Super si.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 238
18.5.2008 15:41:14   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

goYa pa ti si supermama. Nam boš postregla s kakšno slikico tvojih treh? Drži se, pa dovolj energije ti želim. Super si.

se kar podpišemuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 239
18.5.2008 20:40:23   
Pia73
GoYa, ti si res super!!! To je zelo redko slišati, da porod ne boli,.... Si želim to slišati čim večkrat! user posted image

Hvala vsem za voščila!

Ja, ja,...

Neposredna povezava do sporočila: 240
18.5.2008 20:45:33   
Anitka
Supermami GoYa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepo porodno izkušnjo. Pa le vse najlepše vam želim.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 241
19.5.2008 7:18:14   
Sulfinija
Goya,bravo super mamica....Pozdravček vaši Lini in obema malima sončkoma.

Anitka,go,go,go navijam da čimhitreje za tabo brez bolečin.

Pia73,čeprav malo pozno vendar iz srca ti želim zdravja in izpolnitev vseh skritih želja.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 242
19.5.2008 15:02:30   
Špela100
Še jaz da se malo vrinem na vašo temo....
Goya bravo...res si super mamica, ni mi čisto jasno kako vse spedenaš, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce mene pa zanima, če katera ve kako je Bety upa, imate kaj novičk, ful mislim nanjo in ji držim pesti, nazadnje se je oglasila ko je zagledala user posted image .

uživajte

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 243
19.5.2008 22:51:00   
soncek.djukelica
čer,

Pika, žal mi je,da ti ni ratalo!user posted image
Ko sta glih debatirale z Citrončico glede postopkov, jaz sem pri 36 zanosila kar dve, tako da..... Tudi moj izbrani zdravnik je Drobnič!user posted image
Goya, lepo da ste doma, me pa malce čudi, da je Taj dobil zlatenico, ker je bil pravi korenjak!Pri meni je tudi Victoria bila le en dan pod lučko! Sara,ki je bila bolj drobčkana pa ne...zanimivo!
Tudi jaz sem si nabavila pojšter za dojenje, pa ga nisem kaj dosti uporabljala, ker sem ugotovila,da mi je lažje obe imeti spredaj,ko se dojimo,kar še danes isto počnem!
Pia, vse najboljše!Pa veliko zdravja!user posted image
Anitka, še malo....tok se veselim z teboj!user posted image
Mi pa smo izgleda prvič bolani, Sara je dobila šesto bolezen, najprej vročina, danes pa izpuščaji najprej po glavi, ki pa se očitno selijo naprej, povzročil pa jo je virus herpesa!user posted image Čudno, ker se sploh ne spomnim,da bi ga kdo imel! Je pa pediatrinja rekla,da ni nič hudega! No,vsaj upam,da res ne! Smo pa že prestale drugo ceplenje, po teži pa je Victoria 5.3 kg Sara pa 4.9 kg! Kar lepo napredujeta!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 244
20.5.2008 9:23:06   
lana38
s.d. baje imamo v Sloveniji trenutno epidemijo šeste bolezi. V našem bloku jo je imela ena soseda, ki je stara 7,5 mesecev. Upam, da je Tim ne bo dobil. Mamica od te punčke pa se mi zdi zelo neodgovorna, ker je z bolnim user posted image  hodila zunaj. Če to počnejo vsi, potem pa ni čudno, da je epidemija. Da je bila bolna, je povedala šele, ko ji je vse minilo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 245
20.5.2008 11:38:26   
Anonimen
Dobila sem službo! user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
20.5.2008 12:36:22   
biba77
Bravo, MucaMaca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
20.5.2008 14:36:47   
Anitka
Se javljam, še vedno 2 v 1. Zgleda, da bomo čakali na naslednjo polno lunouser posted image user posted image user posted image

Muca Macauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za novo službo. Sedaj pa bomo držale pestke za še kaj drugega, a ne?user posted image

Lana in s.d. opažam, da je v Sloveniji veliko neodgovornih mamic, ki z bolnimi otroki hodijo veselo naokrog in kot pravita res ni čudno, da so epidemije. Tudi po vrtcih je žal tako in se čudim, da nisem kaj fasala glede na to, da sem delala do konca.  Upam, da bo Sara kmalu ozdravela in da se ne naleze še Victoria.

O naši Bety upa pa že dolgo tudi jaz nisem nič slišala in upam, da se kmalu kaj oglasi.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 248
20.5.2008 17:39:46   
GoYa
Ojla,

da se malce na hitro javim.

Mi smo šli danes nazaj na kontrolo, ker se mi je Taj zdel še vedno precej rumen. In res, bilirubin je še malo zrastel user posted image . Sicer ni za pod lučko, ampak v ponedeljek imamo spet kontrolo krvi iz vene, pa še preiskavo jeter mu bojo naredili, ker se tole že precej dolgo vleče. Drugače je živahen, ni nič kaj len, kar je značilno za zlatenico.

Špela100, kako se pa kaj vi rihtate?

Tudi mene zanima, kako je z Bety upa. Upam, da se je nosečnost obdržala in je vse v redu.

MucaMaca, čestitke za službo user posted image .

Anitka, ti pa šteješ že "sitno". Naj bo čimprej za tabo, da vidiš tudi ti, kako lepo je držati malo štručko v naročju.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 249
20.5.2008 18:19:11   
Anitka
GoYa držim pestke, da bo s Tajem kmalu vse o.k. in da bo konec skrbi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa že brojim sitno, pa še zmeraj nič ne kaže. Pa bi že tako rada cartala našega sončka.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?