soncek.djukelica
|
čer, Pika, žal mi je,da ti ni ratalo! Ko sta glih debatirale z Citrončico glede postopkov, jaz sem pri 36 zanosila kar dve, tako da..... Tudi moj izbrani zdravnik je Drobnič! Goya, lepo da ste doma, me pa malce čudi, da je Taj dobil zlatenico, ker je bil pravi korenjak!Pri meni je tudi Victoria bila le en dan pod lučko! Sara,ki je bila bolj drobčkana pa ne...zanimivo! Tudi jaz sem si nabavila pojšter za dojenje, pa ga nisem kaj dosti uporabljala, ker sem ugotovila,da mi je lažje obe imeti spredaj,ko se dojimo,kar še danes isto počnem! Pia, vse najboljše!Pa veliko zdravja! Anitka, še malo....tok se veselim z teboj! Mi pa smo izgleda prvič bolani, Sara je dobila šesto bolezen, najprej vročina, danes pa izpuščaji najprej po glavi, ki pa se očitno selijo naprej, povzročil pa jo je virus herpesa! Čudno, ker se sploh ne spomnim,da bi ga kdo imel! Je pa pediatrinja rekla,da ni nič hudega! No,vsaj upam,da res ne! Smo pa že prestale drugo ceplenje, po teži pa je Victoria 5.3 kg Sara pa 4.9 kg! Kar lepo napredujeta!