|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
26.5.2008 15:19:29   
anadejka
Anitka čestitke user posted image user posted image user posted image  vso srečo v življenju tvojemu dolgo čakanemu malemu Galu user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 276
26.5.2008 19:46:23   
citrončica
Anitka, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

Goya, kakšna cukerčka stauser posted image user posted image !!!

Sayuri, naj ti ne bo premučno gretje postelje, da bo le vse ok, drži seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
26.5.2008 21:50:01   
pika74
Anitka čestitke za Gala user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 278
27.5.2008 6:24:48   
neni
Sem prišla malo pogledat kaj je novega pri Anitki. Čestitke za fantka. GAL -ful luškano ime. In verjamem da tudi fajn fant. Čestitke seveda tudi atiju in lepo lepo se stisnite skupaj, zdej ste družinica.

Goya, drugič dej Alji dudico ven, ji zakriva cel obraz. Pa tako je lepa punca! Ti mama,  ti.
Sayuri, res bodo dolgi tile dnevi, ampak se splača potrpeti.

Punce, mejte se. Luka me kliče.
lp Neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 279
27.5.2008 8:09:40   
lana38
Anitka, čestitam!user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 280
27.5.2008 12:36:11   
sayuri
Anitka, čestitke za malega Galauser posted image user posted image user posted image user posted image

Goya, tvoja dva sončka sta prečudovita. user posted image Sva se z B. še cel dan o njiju pogovarjali user posted image . Ti pa tudi kar siješ.user posted image Pridi še kaj naokoli. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 281
27.5.2008 13:44:10   
lana38
Goya, lepe fotke krasnih dveh user posted image !user posted image

lana38

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 282
28.5.2008 22:53:47   
Pia73
Helou, drage moje!

GoYa, hvala za ponovljeno geslo,..... user posted image  Sta pa res taka cukra kolikor se ju vidi! user posted image  Pa voziček mi je ful fajni. user posted image  Kje ste pa kupili to? Kaj takega pa res še nisem videla,... Super, res.

Punce, če ima katera kakšno nalepko od Big Banga viška bi bila hvaležna zanjo. Manjkajo mi še tri. Sva s starejšim sinom razbila fotoaparat,... user posted image user posted image user posted image  in moramo po novega, ko bo regres seveda prej itak ne bo šlo,...

Držte se! user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 283
29.5.2008 8:56:06   
anadejka
Hoj hoj user posted image
A kdo ve kako gre Anitki in Galu?
GoYa tut jest sm pogledala slikce tvojih sončkov user posted image user posted image  res sta lušna!!!

No jest sm pa včeraj že začela s prvo šprico Superfakta, pa se mi že tako obračajo te inekcije!!!Sita sm jih, ne da se mi veeeeč user posted image , ampak j..i ga, kar je treba, je treba. Se mi zdi da sem bila ravnokar na punkciji, pa sem spet v novem postopku.Čas je zaradi problemov v službi kar zbežal mimo mene. Kot sem že povedala zadnč, sem dobila redno odpoved.Ampak sem si že v času odpovednega roka poiskala novo službo, ki je povezana z delom z in za živali, kar mene najbolj veseli.Prejšnji teden sem bila tam že na probi in je blo full dobr.Strah pa me je bilo, kako bo zdaj vse to izpadlo, ker se mi istočasno začne tut IVF postopek.Pa sem jim kar povedala vse in razložila svoj problem.In bila sem tako prijetno presenečena, da ne morem opisat! Še so dobre firme in službe, vam povem! Dobila sem odgovor, da oni podpirajo da imamo ženske otroke, da nikoli nikomur niso nagajali in da naj v miru porihtam svoje zadeve, potem pa naj pokličem in bom brezskrbi, ker služba me bo sigurno čakala. A ni dobr!!!! Men je šlo kar na jok od veselja in prou ganjena sem bila, ker so tako prijazni! Tako se mi je zdaj odvalil kamen od srca.
V teji stari službi sem še do naslednjega tedna, potem pa se preselim na borzo in malo pokoristim zavod, ki mi po 13,5 letih rednega dela tut pripada.Fajn bom izkoristila to poletje in upam,da mi prinese tisto srečo ki jo že tako dolgo čakam.

Lepo se mejte danes in si v teji vročini privoščite kakšen sladoled za ohladitev.

LP

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 284
29.5.2008 10:18:28   
GoYa
Hojla,

a lepo uživate punce v teh lepih sončnih dnevih? Jaz imam rada vročino user posted image .

Anadejka, močno stiskam pesti za tokratni postopek. In čestitke za novo službo user posted image . Lepo je, da si dobila tako kot te veseli. In res so v redu, da te podpirajo pri tvojem "projektu". Včasih je treba res vse na začetku razčistit in tako izpade najboljše.

Pia73, voziček smo  naročili na e-bay-u iz Anglije. Pri nas je res boga izbira vozičkov za dvojčke user posted image . Nič nama ni bilo pretirano všeč. Tale je pa res cortkan user posted image .

No, naša dva najmlajša člana pa pridno pridobivata kg. Taj bo kmalu 4kg, Alja pa 3kg. Drugače je Taj še vedno rumen. Včeraj smo bili spet na kontroli in drugi teden moramo spet vse ponoviti, da gremo z vsemi izvidi na prvi pregled k naši pediatrinji.

Emamair, blazina nam super služi user posted image user posted image . Čeprav, če je Taj na desni strani, se mu kar nekaj zaletava. Mogoče ga imam malce prenizko. In zadnjič se je tudi Alji, ko je bila na desni. Pa je moj rekel, da je problem v moji desni joški in ne v položaju otroka user posted image .

Punce, lepo izkoristite tale čudovit sonček.

Čau čau

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
29.5.2008 10:32:25   
emaa
me veseli, da vam služi, meni bi verjetno tudi, če ne bi bilo z Davidom kot je bilo, važno pa da je z našimi sončki zdaj kolikor toliko v redu.
Anadejka me veseli, da se bo vsaj nekaj uredilo, je veliko če si v službi zadovoljen.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 286
29.5.2008 22:30:00   
emaa
A ste nas kaj vidle na tedniku

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 287
30.5.2008 9:23:11   
anadejka
Ne, kaj pa je bilo? No pa sej bo itak v sob.ob 12.00 ponovitev. Bom gledala user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 288
30.5.2008 11:29:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

A ste nas kaj vidle na tedniku

Jaz sem gledala in kljub temu, da nisem vedela da boš tudi ti, sem takoj vedela da si user posted image  Res imaš fantiča user posted image  user posted image  user posted image  Pa seveda BRAVO za pogum in HVALA ker nam s tem vsem pomagaš user posted image
Moram pohvalit pa še vajino poročno fotografijo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 289
30.5.2008 11:57:04   
emaa
anadejka o vrtcih, mi ga nismo nikjer dobili, sramota

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 290
30.5.2008 22:00:56   
GoYa
A na tedniku ste bli? Pol moram pa tudi jaz gledat ponovitev user posted image . No, mi smo hvala bogu dobili vrtec za Lino. Ta mala dva pa potem drugo leto.
Je pa res sramotno, da ne morejo povsod zagotoviti mest v vrtcu. Ljudje pa se trudijo in skrbijo za nataliteto user posted image .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.6.2008 7:26:03   
neni
 Goya, eni se trudijo malo manj kot vi user posted image user posted image user posted image  (upam da zastopiš hec)

Ekola mene z morja, ampak smo prišli samo za par dni, da starim mamam pokažemo: v 5dneh na morju smo se navadili samostojno sedet na tleh (no, če ga kdo pokliče se zvrne) in dobili oba spodnja zobka v enem dnevu. Upam, da si predstavljate, koliko sem spala. Ampak je blo lepo, zdej bo še lepš, imava svojo sobico v prikolici, ko pride tati dol smo malo bolj stisnjeni. V sredo ali četrtek gremo nazaj v Rabac. Je ful fino, ker je prazen kamp, ni gužve in bomo rajš cel junij dol, pa potem v sezoni manj. Pa septembra spet.

Samo še voziček marelico moram v teh nekaj dneh nabavit, ker sem videla kolk je od Goye fajn. Na žalost ji ga mormo vrnit, bi pa najrjaš rekli, da nam je u morje padu.

Kako sta Anitka in Gal? Ali je kaj sledu od Bety?

Lepo se mejte.

Neni

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.6.2008 7:27:58   
neni
Mi tudi nismo dobili vrtca, smo 6. na čakalni listi za v eno skupino. Edino če si iz kakšnega laboratorija zrihtam ptičjo gripo pa jo mal okrog vrtca posujem- pridemo potem mi na vrsto.
Bom pa Lukca v službo vzela, sej je fejst fant.user posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 293
2.6.2008 8:27:12   
lana38
Kdo je pa potem sploh dobil vrtec, če vsaka reče, da ni?user posted image  To mi pa sploh ni več nič jasno. Mi na srečo teh problemov ne bomo imeli, ker bo babica pazila Tima. Vsaj nekaj časa, da malo zraste.
Bety upa pa se ne javi na nobeni temi. Ne vem, kaj to pomeni. Upam, da ne kaj slabega.
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 294
2.6.2008 10:42:58   
anadejka
Joj to je pa tut pri nas problem, vsaj kolikor poslušam ostale mlade mamice. Si moraš vrtec rezervirat že skoraj takoj ko rodiš in jasno ves čas plačevati, da obdržiš mesto.Res sramota za to državo!!!
Ja Lana res hvala Bogu za babice, jest bom tut moje ponucala, ko in če bo čas za to.
Drgač pa bom jest zdej brez službe ostala doma, pa lahk kšnega škratka vzamem v varstvo, da mi ne bo dolgčas ;)))

< Sporočilo je popravil anadejka -- 2.6.2008 10:44:30 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 295
2.6.2008 11:24:22   
Anitka
Oj!

Pa mi je uspelo pokukat še k vam drage moje. Najprej vsem najlepša hvala za lepe želje in čestitke. Moja sreča je z rojstvom GALA končno postala popolna. Čeprav je bil porod težak, moram priznati, da so bolečine bile v trenutku pozabljene, ko so mi ga položili na trebuh. Sva z atijem od sreče oba zajokala.
Gal je bil precej velik fantiček za mojo postavo, zato sva se precej dolgo mučila. Samo v porodni sobi smo bili od 5. ure zjutraj do 17.45. Meril je 51 cm, težak 3380 in obseg glavice kar 37 cm. Danes tehtamo pa že 3580g. Smo pridni pri hranjenju (mali lakotnik)user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko za sedaj pa se tipkamo spet ob priliki.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 296
2.6.2008 11:57:14   
Sulfinija
Punce,se vam malo na hitro javim.Držite pesti zame,saj čez dve dobri uri grem na operacijo kjer mi bojo odstranili modrostni zob.Pa tkole se bojim ko user posted image user posted image user posted image .MOgla sem ven dati svojo bojazen se pišemo,ko se vrnem domov,ker bom potem počivala.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
2.6.2008 12:13:16   
Anonimen
Držim pesti zate, da ne bo bolelo. Joj, jaz se bojim zobozdravnika kot hudič križa. Sicer me že kliče, ampak jaz vztrajno odlašam, dokler ne bo prepozno.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
2.6.2008 13:47:46   
anadejka
user posted image Sem tako vesela zate Anitka, da mi je kar solzcica sreče zdele pritekla. Verjetno se je mali Gal po atitu vrgel, ko je tak mali korenjak user posted image . Želim Vam res vso srečo še naprej pa veliko crkljanja in uživanja user posted image  Težek porod, bo pa kmalu pozabljen, važno da je mali sonček sedaj v tvojem naročju.
Srečno!!!

Sulfinija tebi pa držim pesti za uspešno oprecijo modrostnega zoba.Pa naj te potolažim, da res nič ne boli user posted image  Pred leti sem tut jest to morala dati čez, pa se spomnem da so mi zob tako omrtvičili da še dva dni nisem nič čutila user posted image . Brez strahu, vse bo O.K. Dobra stran tega pa je da moraš po operaciji jesti sladoled njamnjam user posted image  za zmanjšanje otekline.
Tudi tebi srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
3.6.2008 8:22:34   
lana38
Ko smo že pri zobeh, se še jaz malo potožim. Jaz grem pa jutri na puljenje enega zoba, ki mi je čudno zrastel. Upam, da ne bo bolelo. Danes sem še OK, jutri bo pa panika.user posted image
Anitka lepo, da uživate.
LP

lana38

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?