|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
6.5.2008 16:48:35   
neni
Pravkar sem govorila z Goyo, je zelo v redu, imela epiduralno, oba dvojčka sta takoj prišla k njej v sobo, ker so tolk v redu in veliki. Sta zelo lepa (sm vidla slikce), mal podobna Lini. In spet je dobila najbolj pridne otroke, samo spita.

Naj popravim Citrončico, Goya ima Fantka - Taj user posted image in punčko -Aljouser posted image .

Sulfinija, zelo te razumem, to ni pošteno, da se po tako dolgem boju in težko pričakovanem uspehu zgodi. Prosim, zberi moči za abrazijo in za nadaljne boje, predvsem pa se zjoči. Le solze ti bodo prinesle odrešenje.

Srečno vsem
Neni

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 176
6.5.2008 17:07:32   
pika74
GoYa - iskrene čestitke vsem skupaj!!!!

Pa tako lepo težo imata. Ti si pomoje rekorderka med mamicami, ki so donosile dvojčke...

Ma najrajš bi vas kar objela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sulfinija - žal mi je...user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 177
6.5.2008 17:19:40   
Rakica_80
Sulfinja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi jeuser posted image
Ampak vedi, da boš tudi ti kmalu mamicauser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 178
6.5.2008 17:30:57   
Anitka
GoYa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko lepih trenutkov z vašima sončkoma.

Sulfinijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 179
6.5.2008 18:29:25   
sayuri
Goya ČESTITKE ob rojstvu malega princa in male princeske. user posted image user posted image user posted image Prava mala korenjaka sta po merah sodeč in ti si se zares dobro držala. user posted image  Čestitke še enkrat in vse lepo vam želim user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
6.5.2008 18:44:57   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: neni

Pravkar sem govorila z Goyo, je zelo v redu, imela epiduralno, oba dvojčka sta takoj prišla k njej v sobo, ker so tolk v redu in veliki. Sta zelo lepa (sm vidla slikce), mal podobna Lini. In spet je dobila najbolj pridne otroke, samo spita.

Naj popravim Citrončico, Goya ima Fantka - Taj user posted image in punčko -Aljouser posted image .

Sulfinija, zelo te razumem, to ni pošteno, da se po tako dolgem boju in težko pričakovanem uspehu zgodi. Prosim, zberi moči za abrazijo in za nadaljne boje, predvsem pa se zjoči. Le solze ti bodo prinesle odrešenje.

Srečno vsem
Neni

Sorry, sem Taja prebralauser posted image ,
vseeno - pa želim zdrav parček!!user posted image

< Sporočilo je popravil citrončica -- 6.5.2008 18:45:34 >

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 181
6.5.2008 19:16:09   
Orhideje
Sulfinija!

Zelo mi je žal. Ko preberem takšno sporočilce sem kar žalostna. Res mi je žal zate, ko si se tako trudila in smo vse močno navijale. Pošiljam ti en veliiiiiiiik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Prepričana sem, da boš tudi ti hitro spet ugledala user posted image in rodila zdravega user posted image . Iz srca ti želim, da boš zbrala ves svoj pogum in moč za abrazijo in nadaljnje boje.

Neposredna povezava do sporočila: 182
6.5.2008 19:18:19   
pika74
Mojca, meni tud kar ne gre v glavo.... pa zakaj ravno ti. In zakaj spet? Kje je tle pravica? Zdej bom pa huda user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 183
6.5.2008 19:22:38   
andreja2000
Sulfinijauser posted image user posted image user posted image ,jočem s tabo,saj nimam besed.Mislim nateuser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 184
6.5.2008 22:04:40   
Pia73
GoYa, iISKRENE ČESTITKE vaši petčlanski družinici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sta pa Taj in Alja res prava korenjaka, sploh pa glede na to ,da sta dva! Čestitke mami, da si tako pridno počivala in večinoma pripomogla k temu! Tako kot je napisala neni, pa je sedaj počivanja konec,.... user posted image

Sulfinija,..., kaj naj ti rečem,... sedaj bi te najraje objela in s teboj jokala, jokala, jokala,... res ni pravice na tem svetu,.. je ni in je ni,.... Ti pa si si res zaslužila,.... nimam besed,... vedi pa, da sem v mislih s teboj,... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 185
6.5.2008 22:17:21   
tia
user posted image user posted image Goya ČESTITKE, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoja prava korenjaka. Celi družini želim veliko radosti z novima članoma,naj bo to družina brez napak.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas.

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 186
6.5.2008 22:18:34   
tia
Mojca  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bodi močna.tudi zate bo enkarat posijalo sonce.
DRŽI SE!

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.5.2008 5:47:29   
Anonimen
Goya, čestitke za mali štručkiuser posted image user posted image , lepo se crklajte in bodite zdravi še naprejuser posted image user posted image . Čestitke tudi mamici, atiju in sestriciuser posted image user posted image

Sulfinija, sem kar brez beseduser posted image user posted image . Bodi močna in naj te čim prej obišče sreča, ki bo trajala

Mišek13

(odgovor članu tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
7.5.2008 8:34:55   
lana38
Goya!user posted image user posted image user posted image  za princa in princesko.user posted image

Sulfinija!user posted image user posted image user posted image
Ne razumem, kako je plodek lahko rastel, če mu ne bije srce. user posted image  Morda pa je bilo kaj narobe z UZ. Bodi močna.user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.5.2008 8:38:08   
dajamaja
Sulfinija, mislim, da nihče od nas ne more najti pravih besed, da bi izrazil, kako zelo zelo nepošteno je to do tebe, vaju. Zares mi je žal!!! Nekako zdrži vse skupja in najdi način, da is zaceliš rane na duši, srcu. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.5.2008 8:39:15   
dajamaja
Goya, iskrene čestitke za zdrav parček!Uživajte!!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.5.2008 9:53:25   
Anonimen
GoYa, čestitke ob rojstvu tvojh dveh malih sončkov! Bodite zdravi in lepo cartanje. Čestitke tudi seveda veliki sestrici Lini in atiju.  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sulfinija, zate pa objem do konca sveta in še naprej. Tako zelo mi je žal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem zelo žalostna. Moj stric je namreč včeraj izgubil boj z rakom. Star 45 let. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
7.5.2008 17:19:05   
Sulfinija
Punce hvala vsem in vskai posebej,da ste me tolažile.

Moja zgodba je opisana na temi spontani splav.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 193
7.5.2008 18:26:35   
HEL36
Sulfinija, še tukaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  drži se!!!

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 194
7.5.2008 19:39:44   
emaa
MucaMaca, res je bil zelo mmlad

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 195
12.5.2008 9:20:39   
soncek.djukelica
jutro,

kako smo mamice in bodoče mamice? danes se bo prav lep dan naredil, kot zadnje dni, škoda bi ga bilo preživeti notri!Me bomo šle ven malce kasneje!Jutranji obrok smo že dale čez, sedaj mi spita, tako da imam nekaj časa,da sem na netu!
Pika, kako se počutiš? Upam z teboj!
Anitka, kako si ti? A imaš že vse spakirano za v P?
Mucamaca, kako kaj tvoja Ana? Moje sožalje za tvojega sorodnika!
neni, kako tvoj sinko?A ima že kakšen zobek? Pri nas že ni ni nič, se pa Victoria toliko več slini!Kako je z Goyo? Kdaj bo imela odhod domov?Lepo jo pozdravi od nas 3!
Emamair, zadnjič sem se peljala po AC, sem kar mislila zaviti k tebi!
Pia, kako ste pa vi in tvoja fanta? A ste zdravi? Pa uživajte!
Citrončica, te bom kontaktirala, da se dobimo!
Sulfinija, vsak dan mislim nate! Resnično mi je žal za tvojo pikico!
Če sem katero pozabila, nisem namerno!

Mi smo počasi žačeli na gosto hrano, trenutno je aktualna banana, pa jabolko z korenjem (tega imata posebno rade) in pa riž! V četrtek imamo drugo cepljenje, pa počasi bi se rade odravile na morje, čakamo le,da se bo dvigalo naredilo!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 196
12.5.2008 11:44:35   
emaa
s.d. če se mimo pelješ in imaš čas, ti kar pokliči, če smo doma, smo veseli obiskov

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 197
12.5.2008 17:19:37   
Anitka
Oj, oj!

Kako lepo vreme je bilo danes. Že komaj čakam, da bo naše detece na svetu in da bomo vozičkaliuser posted image user posted image Kako sem? Hja šibamo proti koncu in potihem računamo na polno luno naslednji teden - morda nas user posted image s svojim prihodom le razveseli kak dan pred PDP. Mami ponoči že slabo spi, pa kolki jo bolijo, pa križ.... Torba za v P pa je že več ali manj spakirana. Danes sva bila z dragim še na CSD-ju, kjer sva urejala glede očetovstva, pa tudi sicer kar naprej nekaj delam. Danes sem oprala tri stroje perila, pa zdaj me še čaka likanje, pa sajenje rožic na grobu, pa jutri čiščenje po hiši....Potem pa lahko gremo proti Rimu.

S.D. kam jo boste pa mahnili na morje?

Pika74 zate pa itak stiskamo debeeeeeeeeeeeeeele pestke in naj bo mesec maj tudi tvoj.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 198
12.5.2008 17:37:23   
citrončica
Pika74 zate pa itak stiskamo debeeeeeeeeeeeeeele pestke in naj bo mesec maj tudi tvoj.
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pika, tudi jazuser posted image ,
sem se včeraj peljala po stari cesti na primorsko in nazaj, pa sem na Nanos pogledala in se nate spomnilauser posted image

< Sporočilo je popravil citrončica -- 12.5.2008 17:38:36 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
12.5.2008 20:18:12   
lana38
user posted image Anitka, mi že navijamo zate in tvojega user posted image !

pika 74, pa tudi nate zelo veliko mislim.user posted image

Mi smo pa danes imeli sistematski pregled in cepljenje. Tim ima že 8430 g in 67,5 cm. Lepo napreduje ta naš junak.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Noseča najstnica
Ela123

Kaj bi storile, če bi vaša najstniška hči zanosila?

To bi sprejela in bi ji pomagala (80%)

Tega ne bi sprejela in bi zahtevala, da splavi (8%)

Drugo (12%)

Število vseh glasov: 348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!