Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.5.2008 16:48:35
|
|
|
|
neni
|
Pravkar sem govorila z Goyo, je zelo v redu, imela epiduralno, oba dvojčka sta takoj prišla k njej v sobo, ker so tolk v redu in veliki. Sta zelo lepa (sm vidla slikce), mal podobna Lini. In spet je dobila najbolj pridne otroke, samo spita. Naj popravim Citrončico, Goya ima Fantka - Taj in punčko -Aljo . Sulfinija, zelo te razumem, to ni pošteno, da se po tako dolgem boju in težko pričakovanem uspehu zgodi. Prosim, zberi moči za abrazijo in za nadaljne boje, predvsem pa se zjoči. Le solze ti bodo prinesle odrešenje. Srečno vsem Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.5.2008 17:07:32
|
|
|
|
pika74
|
GoYa - iskrene čestitke vsem skupaj!!!! Pa tako lepo težo imata. Ti si pomoje rekorderka med mamicami, ki so donosile dvojčke... Ma najrajš bi vas kar objela . *************************************** Sulfinija - žal mi je...
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.5.2008 17:19:40
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sulfinja žal mi je Ampak vedi, da boš tudi ti kmalu mamica
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.5.2008 17:30:57
|
|
|
|
Anitka
|
GoYa in veliko lepih trenutkov z vašima sončkoma. Sulfinija
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.5.2008 18:29:25
|
|
|
|
sayuri
|
Goya ČESTITKE ob rojstvu malega princa in male princeske. Prava mala korenjaka sta po merah sodeč in ti si se zares dobro držala. Čestitke še enkrat in vse lepo vam želim
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.5.2008 18:44:57
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neni Pravkar sem govorila z Goyo, je zelo v redu, imela epiduralno, oba dvojčka sta takoj prišla k njej v sobo, ker so tolk v redu in veliki. Sta zelo lepa (sm vidla slikce), mal podobna Lini. In spet je dobila najbolj pridne otroke, samo spita. Naj popravim Citrončico, Goya ima Fantka - Taj in punčko -Aljo . Sulfinija, zelo te razumem, to ni pošteno, da se po tako dolgem boju in težko pričakovanem uspehu zgodi. Prosim, zberi moči za abrazijo in za nadaljne boje, predvsem pa se zjoči. Le solze ti bodo prinesle odrešenje. Srečno vsem Neni Sorry, sem Taja prebrala , vseeno - pa želim zdrav parček!!
< Sporočilo je popravil citrončica -- 6.5.2008 18:45:34 >
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.5.2008 19:16:09
|
|
|
|
Orhideje
|
Sulfinija! Zelo mi je žal. Ko preberem takšno sporočilce sem kar žalostna. Res mi je žal zate, ko si se tako trudila in smo vse močno navijale. Pošiljam ti en veliiiiiiiik . Prepričana sem, da boš tudi ti hitro spet ugledala in rodila zdravega . Iz srca ti želim, da boš zbrala ves svoj pogum in moč za abrazijo in nadaljnje boje.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.5.2008 19:18:19
|
|
|
|
pika74
|
Mojca, meni tud kar ne gre v glavo.... pa zakaj ravno ti. In zakaj spet? Kje je tle pravica? Zdej bom pa huda .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.5.2008 19:22:38
|
|
|
|
andreja2000
|
Sulfinija ,jočem s tabo,saj nimam besed.Mislim nate
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.5.2008 22:04:40
|
|
|
|
Pia73
|
GoYa, iISKRENE ČESTITKE vaši petčlanski družinici!!! Sta pa Taj in Alja res prava korenjaka, sploh pa glede na to ,da sta dva! Čestitke mami, da si tako pridno počivala in večinoma pripomogla k temu! Tako kot je napisala neni, pa je sedaj počivanja konec,.... Sulfinija,..., kaj naj ti rečem,... sedaj bi te najraje objela in s teboj jokala, jokala, jokala,... res ni pravice na tem svetu,.. je ni in je ni,.... Ti pa si si res zaslužila,.... nimam besed,... vedi pa, da sem v mislih s teboj,...
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.5.2008 22:17:21
|
|
|
|
tia
|
Goya ČESTITKE, za tvoja prava korenjaka. Celi družini želim veliko radosti z novima članoma,naj bo to družina brez napak. za vse vas. Tia
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.5.2008 22:18:34
|
|
|
|
tia
|
Mojca bodi močna.tudi zate bo enkarat posijalo sonce. DRŽI SE!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.5.2008 5:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Goya, čestitke za mali štručki , lepo se crklajte in bodite zdravi še naprej . Čestitke tudi mamici, atiju in sestrici Sulfinija, sem kar brez besed . Bodi močna in naj te čim prej obišče sreča, ki bo trajala Mišek13
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.5.2008 8:34:55
|
|
|
|
lana38
|
Goya! za princa in princesko. Sulfinija! Ne razumem, kako je plodek lahko rastel, če mu ne bije srce. Morda pa je bilo kaj narobe z UZ. Bodi močna. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.5.2008 8:38:08
|
|
|
|
dajamaja
|
Sulfinija, mislim, da nihče od nas ne more najti pravih besed, da bi izrazil, kako zelo zelo nepošteno je to do tebe, vaju. Zares mi je žal!!! Nekako zdrži vse skupja in najdi način, da is zaceliš rane na duši, srcu.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.5.2008 8:39:15
|
|
|
|
dajamaja
|
Goya, iskrene čestitke za zdrav parček!Uživajte!!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.5.2008 9:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
GoYa, čestitke ob rojstvu tvojh dveh malih sončkov! Bodite zdravi in lepo cartanje. Čestitke tudi seveda veliki sestrici Lini in atiju. Sulfinija, zate pa objem do konca sveta in še naprej. Tako zelo mi je žal. Tudi jaz sem zelo žalostna. Moj stric je namreč včeraj izgubil boj z rakom. Star 45 let.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.5.2008 17:19:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce hvala vsem in vskai posebej,da ste me tolažile. Moja zgodba je opisana na temi spontani splav. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.5.2008 18:26:35
|
|
|
|
HEL36
|
Sulfinija, še tukaj drži se!!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.5.2008 19:39:44
|
|
|
|
emaa
|
MucaMaca, res je bil zelo mmlad
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.5.2008 9:20:39
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, kako smo mamice in bodoče mamice? danes se bo prav lep dan naredil, kot zadnje dni, škoda bi ga bilo preživeti notri!Me bomo šle ven malce kasneje!Jutranji obrok smo že dale čez, sedaj mi spita, tako da imam nekaj časa,da sem na netu! Pika, kako se počutiš? Upam z teboj! Anitka, kako si ti? A imaš že vse spakirano za v P? Mucamaca, kako kaj tvoja Ana? Moje sožalje za tvojega sorodnika! neni, kako tvoj sinko?A ima že kakšen zobek? Pri nas že ni ni nič, se pa Victoria toliko več slini!Kako je z Goyo? Kdaj bo imela odhod domov?Lepo jo pozdravi od nas 3! Emamair, zadnjič sem se peljala po AC, sem kar mislila zaviti k tebi! Pia, kako ste pa vi in tvoja fanta? A ste zdravi? Pa uživajte! Citrončica, te bom kontaktirala, da se dobimo! Sulfinija, vsak dan mislim nate! Resnično mi je žal za tvojo pikico! Če sem katero pozabila, nisem namerno! Mi smo počasi žačeli na gosto hrano, trenutno je aktualna banana, pa jabolko z korenjem (tega imata posebno rade) in pa riž! V četrtek imamo drugo cepljenje, pa počasi bi se rade odravile na morje, čakamo le,da se bo dvigalo naredilo!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.5.2008 11:44:35
|
|
|
|
emaa
|
s.d. če se mimo pelješ in imaš čas, ti kar pokliči, če smo doma, smo veseli obiskov
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.5.2008 17:19:37
|
|
|
|
Anitka
|
Oj, oj! Kako lepo vreme je bilo danes. Že komaj čakam, da bo naše detece na svetu in da bomo vozičkali Kako sem? Hja šibamo proti koncu in potihem računamo na polno luno naslednji teden - morda nas s svojim prihodom le razveseli kak dan pred PDP. Mami ponoči že slabo spi, pa kolki jo bolijo, pa križ.... Torba za v P pa je že več ali manj spakirana. Danes sva bila z dragim še na CSD-ju, kjer sva urejala glede očetovstva, pa tudi sicer kar naprej nekaj delam. Danes sem oprala tri stroje perila, pa zdaj me še čaka likanje, pa sajenje rožic na grobu, pa jutri čiščenje po hiši....Potem pa lahko gremo proti Rimu. S.D. kam jo boste pa mahnili na morje? Pika74 zate pa itak stiskamo debeeeeeeeeeeeeeele pestke in naj bo mesec maj tudi tvoj.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.5.2008 17:37:23
|
|
|
|
citrončica
|
Pika74 zate pa itak stiskamo debeeeeeeeeeeeeeele pestke in naj bo mesec maj tudi tvoj. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pika, tudi jaz , sem se včeraj peljala po stari cesti na primorsko in nazaj, pa sem na Nanos pogledala in se nate spomnila
< Sporočilo je popravil citrončica -- 12.5.2008 17:38:36 >
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.5.2008 20:18:12
|
|
|
|
lana38
|
Anitka, mi že navijamo zate in tvojega ! pika 74, pa tudi nate zelo veliko mislim. Mi smo pa danes imeli sistematski pregled in cepljenje. Tim ima že 8430 g in 67,5 cm. Lepo napreduje ta naš junak. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Noseča najstnicaEla123Kaj bi storile, če bi vaša najstniška hči zanosila?To bi sprejela in bi ji pomagala (
80%)
Tega ne bi sprejela in bi zahtevala, da splavi (
8%)
Drugo (
12%)
Število vseh glasov: 348Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!