|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
12.5.2008 22:11:02   
pika74
Hvala punce. Sam pri meni se je že v petek pojavil rjav izcedek (6. dan po ET) in še kar traja... pomoje je samo vprašanje časa (ure), kdaj se bo user posted image  pokazala v pravi luči. Sem v petek v službi na wcju ob tem spoznanju jokala kot dež user posted image ... ampak kaj čmo. Gremo naprej, druge ni.

Držte se!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 201
13.5.2008 8:06:59   
lana38
pika 74!user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 202
13.5.2008 8:10:51   
Sulfinija
Pika74,iskreno mi žal zate,za  vaju in za vajini user posted image user posted image .POšiljam ti en velik in topel user posted image .Pa kaj res več ni pravice na tem svetu????

Goya,sem čisto pozabila v tem špoku,ki sem ga doživela in ti čestitam za vajin parček.Uživajte v lepem sončku...

Anitka tebi pa želim čimlažji porod in veliko cartanja z vajino user posted image .

Lana38,napiši kako ste se imeli kaj na krstu in kakšno slikico prilepi,da bomo videle vašega Tima.Supermda tako lepo napreduje.

Andreja2000,tebi pa želim,da se stare rane čimprej zacelijo in,da bo konec tudi teh mor pri vas.Mali Evi pa pošiljam en velik cmok.

Punce fanj mi bodite.Se kaj beremo...

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 203
14.5.2008 6:33:21   
neni
Pozdravčke!

Je videt, da je lepo vreme in se manj javljamo. No, ampak vseeno vas je lepo malo prečekirat.

Najprej pohvala Sulfiniji za optimizem. Se mi zdiš zelo močna in dokaj hitro greš naprej user posted image user posted image . Vem, da ti je hudo, sploh ker se ponavlja. AMpak jaz srčno verjamem, da udi tebe čaka še veliko neprespanih noči.

Pika, jaz se izcedkov tudi bojim, ampak ne smeš obupat prehitro. Na žalost se mi je pokvaril telefon in imam novega, ampak v prejšnjem sem imela shranjen sms od Goye. Nekako takole je blo: "Prišel je močen izcedek, konec je. Bom kar prenehala s Prometriumom in gremo v nove boje." No, pa se ji je vse drugače izteklo z njenima korenjakoma.

So pa še vedno v bolnici, ker ima Taj zlatenico. "Kot vedno, dedci delajo probleme," je rekla. Drgač pa ima zadosti mleka za oba user posted image , Taj se doji, Alja pa dobi zaenkrat po flaši. Ni kej, tale naša Goyči je supermama.

Sonček.d, tudi mi že uvajamo gosto hrano. Sadje smo že, zelenjavo tudi (osnovno), sedaj smo na rižu in bomo šli na krompir. Potem pa gremo na mlečne izdelke. Sem se odločila, da bom kar malo pohitela, seveda če ne bo problemov. Ne mislim komplicirat, vse bomo sprobali, pa bomo videli (po malem, seveda).
Slini se kot polžek že 4 mesece, pa še nismo ugledali zobka.

lep dan Neni

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 204
14.5.2008 6:43:24   
neni
Ekola, še pozdravčke od Goye, sem glih zdej z njo govorila. So v redu, tale zlatenica jih malo heca in vsak dan upa na odhod domov. Pravi, da se bo potem tudi na RR kaj oglasila, če bosta mala dva le dovolila.

Anitka, čakamo s tabo na veseli dogodek. Ampak zna it pa tudi čez rok, veš. Potrpljenje!user posted image

lp Neni

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 205
14.5.2008 7:39:05   
anadejka
Dobr jutrčka.
Se moram po dolgem času še jest malo javit, da me ne pozabite ;)
Čestitke Goyi za user posted image user posted image  naj ju spremljata sreča in zdravje vsepovsod!!
Pikica, sem žalostna s tabo zaradi izcedkov, če rabiš ramo sem tukaj.Ampak se pa strinjam z Neni, čeprav ne zgleda glih lepo, ni še za puško v koruzo vržt.Jest ti želim vsaj še malo optimizma in da se obrne na pravo stran!
Kako pa je naša Ema in njena dva korenjaka? Ste še vedno doma?
Kaj pa Buškica in njena Gaja Lea? Upam da ste zatrli tiste hude napade in punčka korajžno raste.
Anitka tut jest čakam in se veselim z vami na prihod user posted image  user posted image user posted image user posted image

Z mano je pa tko tko.Od zadnjega postopka se mi je v službi tako pestro dogajalo, da sploh opazila nisem da sem že na vrsti za naslednji IVF user posted image .Super ane.Ne tok dobr je pa to, da sem po 13 letih dela dobila odpoved in si moram hkrati iskat še novo službo.Ne gre glih skup to dvoje, ampak sem se odločila, da se ne bom več sekirala, ampak se bom prepustila toku dogajanj, itak kej dosti vplivat ne morem, pa bo kar bo user posted image .
Uglavnem 7.junija mi poteče 45 dnevni odpovedni rok in sem potem na borzi. 19. maja pa imam že poskusno delo v novi službi, ki močno močno upam da jo dobim. Hmmm, 28.maja pa se začnem špikat.Je kar adrenalin tole vseskup user posted image

Lepo se imejte in uživajte sonček, dokler še lahko, baje da bo v prihodnjih dneh spet malo dežja.

pa pa user posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 206
14.5.2008 8:25:19   
lana38
Slikice od krsta sem že 3-4x poskušala gor dati, pa mi ne rata. Pa nimam najbolj časa se s tem zafrkavati. Imeli smo se pa fajn.
anadejka, pri tebi je pa res pestro.user posted image
Lepo se imejte.
LP

lana38

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
14.5.2008 9:08:14   
Anitka
Oj, oj!

Jaz sem še tukaj in skušam ostati  potrpežljiva.user posted image user posted image Pa vseeno upam, da ne bo čez rok.

Pika lubica, saj veš - upanje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsekakor pa nam tile izcedki vedno zagrenijo življenje. V začetku nosečnosti se je pojavil tudi pri meni in takrat sem tudi sama pomislila, da je konec vsega lepega. In sedaj? Sedaj sem že skoraj pri koncu.Drži se prijateljica moja in srečno.

Neni hvala za poročanje o naši supermami GoYiuser posted image user posted image user posted image Upam, da pridejo kamlu domov in da ji bosta malčka kdaj pa kdaj pustila do RR-jeuser posted image user posted image

Anadejka tebi pa želim veliko sreče in držim pestke, da bo le-ta dvojna- služba+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo 13. tvoja srečna številka.

Lana
ko ti uspe s slikicami pa le sporoči.

Jaz sem bila pa včeraj na čveku ob kavi z našo Tio in njeno Leni, ki je prava mala navihankauser posted image user posted image user posted image . Nama je le uspelo priti skupaj pred mojim odhodom v Rimuser posted image user posted image user posted image

In kje ste kaj Biba77, Koala, Bambi, Pia73....????

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 208
14.5.2008 12:54:51   
Anonimen
No, pa je Ana dopolnila že leto in pol! user posted image user posted image Res je že prava mala gospodična. user posted image
Anitka, ti si pa že res v nizkem štartu. Veš, 23. maj je zelo lep datum za rodit. user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
14.5.2008 12:58:31   
Anitka
Ja čestitke za eno leto in pol. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako čas beži. In kdo praznuje 23.5., ti? user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
14.5.2008 13:16:01   
Anonimen
Ja, moja malenkost praznuje ja. user posted image Številke pa raje ne bi omenjala. user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
14.5.2008 13:21:36   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Muca maca,vse naj,naj naj se ti izpolni tvoja skrita želja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
14.5.2008 14:57:54   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Ja, moja malenkost praznuje ja. user posted image Številke pa raje ne bi omenjala. user posted image user posted image

A tako. Sicer pa godine nisu važne.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
15.5.2008 8:46:01   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

In kje ste kaj Biba77, Koala, Bambi, Pia73....????

Jutro,

biba77 je v ilegali. user posted image
Obcasno prebere, skoraj nikoli ne pise, ampak cuti z vsemi srecnimi in nesrecnimi, upajocimi in cakajocimi.

Bauc je zlat. Raste kot gobica. Res prehitro! V cirkusu smo ugotovili, da se boji klovnov.user posted image
Drugace pa smo nehali s Klomifensko terapijo in IUI-ji in cakam na laparoskopijo. Datuma se nimam...

Hiska: cakamo mojstre. Se vec sploh ne sekiram zaradi njih.

Studij/sluzba: kateri dan hujse, kdaj spet lazje diham. Bo ze. Do konca leta bom s tem tudi zakljucila. user posted image Upam.

Cuvajte se!
Anitka, navijam za 21.5. - mi je tak lep datum.user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 214
15.5.2008 9:22:34   
lana38
V albumu Tim5 je nekaj novih slikic. Tistih od krsta pa mi ne uspe gor dati. Dobim še en CD s slikicami krsta. Morda bom pa tiste lahko gor dala.
LP

lana38

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 215
15.5.2008 19:43:03   
citrončica
Lana,kakšek fantiček je žeuser posted image user posted image ,oba sta luštna, tudi ponosni bratecuser posted image user posted image ,

sem prišla pogledat, kako je Pika74,upam, da se je stiskanje pesti vseeno obrestovalo....user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.5.2008 8:27:27   
neni
Tudi jaz stiskam pesti še vedno za Piko in hkrati preverjam. user posted image

Goya je že prišla domov vendar verjetno nima čas za nas user posted image user posted image user posted image . Imajo pa danes konrolo s fantkom za zlatenico. Upam da se ni dvignila.

lp Neni

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 217
16.5.2008 10:47:00   
Anonimen
Meni se pa neki kaže ena možnost za službo, v ponedeljek izvem, če me bodo vzeli ali ne.
Držite pesti. user posted image

Objemček in poljubček za vse!

(odgovor članu neni)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
16.5.2008 18:08:04   
citrončica
Joj,Pika,
sem prebrala drugje,
le toleuser posted image user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
16.5.2008 18:14:52   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Meni se pa neki kaže ena možnost za službo, v ponedeljek izvem, če me bodo vzeli ali ne.
Držite pesti. user posted image

Objemček in poljubček za vse!

držim pesti!!!
upam, da si jo res želiš,

tvoje besede so me spomnile na kolegico, ne dolgo tega,ko je rekla isto, po vikendu se vidimo, in pravi:preveč ste držale pesti, so me vzeli, a mi ni všečuser posted image user posted image ,
odločala se je potem med dvema ponudbama in izbrala prav to in je ok, še zdajuser posted image ,a tako sem se ji nasmejala, pa si me spomnila z istimi besedami na touser posted image

držim pesti!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
16.5.2008 19:54:21   
pika74
Ojla punce,

hvala vsem za pestke... ampak pri meni je zdaj izcedek že čisto taprave user posted image  barve... tko da... so že orng vložki in vse v kompletu. Dolgo se je cimilo... od prejšnjega petka dalje... in potem včeraj vedno bolj... danes pa že orng. Pomoje je tako dolgo trajalo samo zaradi utrogestana. Drugač bi se najbrž še prej ulilo.

Sem se pa danes naročila na naslednji - 5. postopek. Imam zaporedno št. Konec avgusta pokličem. Vmes imam julija še kontrolo PAP bris, pa se bova z Drobničem še kaj pomenila, kako naprej.
Takrat bom tudi prosila za celotno dokumentacijo, da si jo za vsak slučaj skopiram, če bom v jeseni videla, da se preveč komplicira... bom pograbila vse skupaj in šla malo k sosedu Rešu user posted image .

Sem danes preštela vse pikice, ki so med user posted image  in v 4-ih postopkih se jih je nabralo 4x2=8 (kolikor so mi jih vstavili) + ena, ki je ratala po naravni poti. Skupaj torej 9 x user posted image . Kar lepa zbirka jih je. Upajmo, da bo morda 10. ostal pri meni. Tako je življenje, punce. Vse je za nekaj dobro. In naložijo nam samo toliko, kot lahko nesemo.

P.S.
Sem si pa danes kupla nove čevlje - malo za dušo user posted image . Saj jokam ne, ker sem se itak zjokala že prejšnji petek orng... tko da... kar dobro stojim na tleh. No, zdaj pa sploh, ko imam nove čeveljce od firme ecco user posted image .

U jutri ima pa naša Pia73 rojstni dan - vse najboljše draga moja Pia73 in veliko veliko zdravja ti želim!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 221
16.5.2008 19:55:05   
lana38

Joj,Pika,
sem prebrala drugje,
le toleuser posted image user posted image ....
[/quote]

pika 74!user posted image user posted image user posted image tudi od mene.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 222
16.5.2008 21:46:43   
Anonimen
 user posted image user posted image Pika74 user posted image user posted image
Het komt helemaal goed uit, mijn lieve meisje. Het moet gewoon zo. user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
16.5.2008 22:16:02   
Pia73
Pika74,... user posted image user posted image user posted image  Kaj naj ti sploh rečem,... res nimam besed. Zdaj bi pa res že bil SKRAJNI ČAS, da se tudi vama zasveti en velik +. Občudujem tvojo moč in pogum!!! Žal mi je, da nisva bližje, da bi kakšno rekle,...... user posted image  Drži se! Pa itak vem, da boš zmogla! user posted image user posted image user posted image
Pa hvala za voščilo! user posted image

anadejka vesela sem, da si se javila! Tudi vama želim vso srečo! Od srca! user posted image

Lep pozdrav tudi vsem ostalim!

Z mano je pa tako tako. Neka srednja žalost,.... Mož je sedaj na terenu in sem cele popoldneve sama s fantoma in jima špilam šoferja in vse ostalo,... user posted image  Učim ju ubogati na prvo besedo ampak je to pri nas žal misija nemogoče,... user posted image  Sta pa fajn fanta in sem res vesela, da ju imam. Moje zdravje je pa trenutno status Q. Ponovno čakam na še eno preiskavo nekje septembra ali oktobra,... Če bo še takrat stanje nespremenjeno se mi dobro piše,.., sicer pa mi bog pomagaj,... oz. mi še on ne bo mogel,... Saj bo, le verjeti je potrebno v to, kajne?

Lep vikend vsem!

Ja, ja,...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 224
17.5.2008 9:23:35   
lana38
pia73, vse najboljše za RD!user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti predvsem zdravja, pa seveda tudi ostalo kar si sama želiš.
LP

lana38

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?