|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
20.5.2008 19:13:43   
citrončica
MucaMaca,user posted image  za službo!!!!

Anitka, saj bo, zdaj zdaj boš cartalauser posted image !!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 251
20.5.2008 20:12:17   
lana38
Goya, pri nas sta Blaž in Tim imela zlatenico, oba sta bila pod lučko. Pa je bilo potem vse OK.
Mucamaca!user posted image  za službo.
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
20.5.2008 22:45:04   
soncek.djukelica
čer,

Goya, kako si? kako ti lavfa?Upam,da imaš kakšno pomoč! Pa upam,da bo z Tajem v redu!user posted image
MucaMaca, čestitke za službo!user posted image
Anitka, sej imaš še čas...morda boš celo kasneje, recimo na 30 ko bosta moji punci pol leta stari!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.5.2008 10:05:50   
GoYa
Kar laufa. Proti večeru znata ratati tečna, česar nismo vajeni. Lina je bila tako pridna user posted image . Ampak sej ju ukrotimo. Čeprav sta tako dogovorjena, da se vedno začneta skupaj buniti user posted image . Evo, Ema mi bo lih blazino pripeljala, pa da vidim, če bo šlo kaj lažje tako. No, pa včeraj dopoldne mi je celo ratalo 3 ure si fraj vzet in k frizerju it. Sem bila res potrebna sveže barve.

Drugače Taj je še vedno ful rumen. V porodnišnici je bil skupaj 52 ur pod lučko v 3 rundah. Kar precej. Bomo videli v ponedeljek, kaj bojo rekli. Upam, da bo izzvenelo do takrat.

LP

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 254
22.5.2008 12:53:27   
emaa
Evo blazina dostavljena, če rabiš navodila, mislim, da so na strani od rika123. Drugače se pa Goyi sploh ne vidi, da je pred 14 dnevi rodila, kaj šele dvojčke. Mam jaz po 18 mesecih od poroda večji trebuh (pa tudi viška kg precej več kot ona), super zgleda. 

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 255
22.5.2008 20:17:59   
sayuri
Oj punce. user posted image
Se vam samo toliko javim, da povem, da mi je GOYA dobro segrela posteljo v Postojnski porodnišnici user posted image user posted image user posted image . Že cel teden jo sedaj grejem jaz in mi čisto nič ne manjka. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 256
22.5.2008 20:40:12   
Anitka
Oj!
Sayuri
drži se in pridno grej posteljo naprej.user posted image

GoYa naj vam blazina dobro služi.

S.d. saj ne da mi ne bi bil 30. v mesecu všeč, amapk jaz bi šla že preeeeeeeeeeeej rodituser posted image user posted image user posted image user posted image Današnji CTG ni pokazal še nobene večje akcije, zato grem na CTG spet v torek, 27.5., če me kaj prej ne prehiti.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 257
23.5.2008 8:54:48   
lana38
Anitka, ko sem bila jaz na zadnjem CTG je G rekel, da še cel teden sigurno ne bom rodila. Pa me je 5. dan po CTG prav zgrabilo. Nikoli ne veš, kdaj se user posted image  odloči in pride med nas.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 258
23.5.2008 17:31:28   
soncek.djukelica
živ,

anitka, sej vem da bi rada stisnila otroka k sebi, ampak ko bo bo!
upam,da ti ne zvonijo tel. preveč, ker je kar nadležno ko te vsi sprašujejo, če se že kaj dogaja!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 259
23.5.2008 20:01:50   
pika74
Ojla punce,

vidim, da se kar dogaja tukaj... GoYa veselo pestva, lana38 tudi... Anitka se pripravlja... Mucamaca je dobila službo user posted image ... in vsem ostalim tudi lep pozdravček user posted image .

Jaz se pobiram spet skupaj. Po skoraj dveh tednih se mi je končno ustavila krvavitev... in kot ponavadi, se po neuspehu malo umaknem od RR... in poskušam na bolečine in vse skupaj čimprej pozabit...

Po splavu v zimskem času sem se vrgla v bordanje na snegu..., po zdajšnjem neuspehu pa sva se totalno vrgla v tenis - tako zdaj vsak dan veselo švicava in se podiva za žogico user posted image .

Berem tudi eno dobro knjigo - noja... ne vem, če je glih dobra. Naslov je: Noge gor, pa bo. Tematika je znana... čeprav mislim, da bi bila moja zgodovina še daljša in še bolj peklenska... in zaenkrat še brez lučke na koncu tunela. Ampak nismo še rekli zadnje besede, čeprav se zaenkrat z mojim še pregovarjava in pogovarjava o tem, če bova še šla v 5. postopek... noja, bomo videli, kako bo v jeseni...

Lep vikend punce!

user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 23.5.2008 20:03:04 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 260
23.5.2008 22:01:02   
Pia73
Pika74 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 261
23.5.2008 22:33:01   
pika74
O Pia37 user posted image
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 262
24.5.2008 9:45:43   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73

Pika74 user posted image user posted image user posted image

drži se!!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 263
24.5.2008 11:50:39   
GoYa
Ojla,

blazine še nisem uspela sprobati user posted image . Ja, zdaj se pa mulca en za drugim zbujata za jest user posted image . No, bo še veliko prilik.

Sayuri, naj ti  moja postelja prinese srečo kot je meni. Jaz sem jo grela skoraj dva meseca. Zna biti, da boš tudi ti postala inventar tam user posted image . Sem že Barbari (bivši cimri) rekla, da če bo v ponedeljek kaj časa, pridem pokukat. Se spomniš, ko sem rekla, da si bila prva oseba, na katero sem pomislila, ko sem dobila Barabaro za cimro, ti. No, pa si res prišla v 11-ko user posted image . Tam te bojo lepo pazili. So večinoma vsi prijazni.

Anitka, saj bo. Še čisto mičkeno. Mogoče celo danes user posted image .

Pika74, tudi tebi bo posijala lučka na koncu tunela. Eni morajo na žalost zelo dolgo čakati user posted image . Ti se kar prepusti tenisu za nekaj časa.

No, mi smo pa bili včeraj prvič zunaj user posted image . Bom dala kako slikco gor. Geslo bo: Alja&Taj
Drugače pa moram pohvaliti Taja, da je prespal celo noč. Od 22.30 do 5.30 (včeraj se je eno urco prej zbudil). Alja se pa vmes še 1x zbudi okoli 2h, ampak gre tudi kako urico prej spat. V bistvu gresta oba spat med 21h in 21.30, ampak Taja okoli 22h primejo krčki in začne tuliti user posted image
No, če bojo noči take (brez teh krčkov), bo čisto v redu. Bomo videli. Ne smem hvaliti dneva pred nočjo, a ne user posted image .

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 264
24.5.2008 22:46:56   
dolenjka
Goya user posted image  kako sta cortiš tvoja princeska in princ user posted image  user posted image  user posted image
Pa kakšen fensi baby avto user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 265
25.5.2008 21:07:44   
dolenjka
Punce, ste videle? Anitka je postala mamica korenjaku Galu!

Čestitke še tukaj in dobrodošla v najlepšem klubu, klubu mamic draga Anitkauser posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
25.5.2008 21:24:59   
Pia73
Jaz se tudi tukaj pridružujem čestitkam za našo Anitko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 267
25.5.2008 21:26:36   
Pia73
GoYa, jaz bi tudi prosila za geslo, da vidim vaša dva user posted image user posted image

Hvala!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 268
25.5.2008 22:48:47   
Anonimen
Čestitke, Anitka! user posted image user posted image user posted image user posted image Pridno se cartajte... user posted image

Pia73, GoYa je geslo zapisala v svojem prispevku zgoraj. user posted image user posted image

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
26.5.2008 7:39:44   
Sulfinija
Anitka,user posted image user posted image user posted image  in iskrene čestitke ob rojstvu korenjaka Gala.Želim vam veliko prespanih noči in cartanja.Čestitke tudi novopečemu atiju.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
26.5.2008 8:24:20   
GITA14
Anitka user posted image  čestitke za Gala. 

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 271
26.5.2008 9:04:51   
emaa
Anitka čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 272
26.5.2008 9:18:59   
Špela100
Anitka čestitke, super user posted image user posted image user posted image user posted image

Goya kako ste pa vi lepi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
26.5.2008 13:10:13   
GoYa
Anitka, čestitke za fantiča user posted image user posted image user posted image . Lep datum - dan mladosti user posted image .

Pia73, geslo je Alja&Taj user posted image .

No, mi pa smo bili danes na kontroli. Bilirubin je ok. Taj je pač rumenko, ker je tudi oči bolj rumen user posted image . Ob odhodu v vojsko so mu odkrili nekega "žilberna" (to je zdaj piši kao što govoriš). V bistvu ima povišan bilirubin, tudi pri teh letih. Jutri pa moram poklicati še za izvide preiskav za jetra.

Drugače pa sem šla pokukat še v svojo bivšo rezidenco v porodnišnici, kjer mojo posteljo greje Sayuri. Je prav fletna punca user posted image . Edino škoda, ker bo morala najlepši del leta preležati zaprta v sobi. No, bomo pršli mi3 še kaj kako podoknico zapeti.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 274
26.5.2008 13:57:28   
tia

Anitka še tukaj ČESTITKE!

Goya kako sta cartana tvoja sončka.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?