Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.7.2010 21:28:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lana38,ne lani nismo bili na morju temveč dva dni na Gorenjskem.Letos pa gremo za 14.dni juhu komaj čakam.1.08 pa služba držite pesti za jutršnji razgovor,da z 1.8 resnično začnem. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.7.2010 7:07:29
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija, to bo pa hitro služba. Kje boš pa delala, če ni skrivnost? LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.7.2010 10:48:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Sulfinija, to bo pa hitro služba. Kje boš pa delala, če ni skrivnost? LP Lana v eni izmed soboških pekarn prodajala kruh. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.7.2010 11:09:48
|
|
|
|
lana38
|
Fajn, boš lahko tudi kaj pojedla kruhca vmes. Malo heca, saj ne zameriš. Bo vsaj ta naša tema bolj pestra. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.7.2010 16:13:52
|
|
|
|
citrončica
|
Sulfinija, držim pesti za službo, in upam, da uživate na dopustu-ker je pasje vroče... vsem pozdravček!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.8.2010 22:32:51
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Registrirana, kako je bilo na UZ? Da še enkrat tole vprašam. Po tickerju sodeč je vse ok?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2010 11:12:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.8.2010 22:49:51
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Registrirana, kako je bilo na UZ? Da še enkrat tole vprašam. Po tickerju sodeč je vse ok? Zaenkrat kaže dobro. NS je za nami, čez dva tedna pa zopet pregled pri osebnem ginekologu. U, krasno! Sem zelo vesela za vas!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.8.2010 11:06:32
|
|
|
|
koala
|
Registrirana super, a NS je že mimo, uf gre hitro.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?