ninocka
|
Dobro jutro Sem se lihkar zbudila - sem sla dat malega spat in podojit in sva kot polhka zaspala. No, sej Ruben se spi. Mene pa tako zebe, tko da grem likat, da se mal pogrejem. A sem vam ze povedala kolk perila sem zlikala? 3 x po 1 metrski kup (najino) + 2 koša (natlacena) od tamalih Jst sem tud vceraj spekla Gruskino torto, je cela bajta disala po cokoladi. Sem jo prej probala in mi ma tak okus ko saherca, samo marmelada manjka. Martita, ne sekiri se zaradi mojga babyphona - teh ni vec, ker je to 3 leta star model. Zdej mas samo philips avent. Je pa razlika v ceni, ce narocis preko ebaya kr velika. Recimo tale na ebayu stane 100 EUR + postnina, v BC pa 140. Tannaya, bogi Taj Kaj pa ce ma v posteljici oz. tam kjer lezi kaj takega, da ga "moti"? Jana pa prid v LJ na Playo pogledat Drugac je pa on nasa stranka, ti jutr kaj vec o njem povem ajtak, a si kaj ugotovila glede seznama, zakaj ti ga noce objavit? IZVIRNO SPOROČILO: barika pa fredota za naju tole sem pa jst prebrala mi ni blo jasno zakaj sta vidva rabla obroc, pol sem pa ugotovila, da narobe berem al pa ne... IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Vidim, da me pogresate... pa povem po pravici, da se mi ne da za nazaj brat k se mi zdi da sam strani nabijate, res zadnje case sam citirate in nc pametnega ne napisete. S temle se pa deloma strinjam. Imam občutek, da se kakšna vprašanja glede včasih kar izgubijo med poplavo humorja. Pa da ne bo pomote, smeh ni greh in luštno je videt, da vam "dogaja", ampak količinsko je pa toliko strani res težko prenesti. Kakšni zelo dolgi citati so malce odveč. Tole se tud jst strinjam. Mogoce bi mogle pa na cvekanju v tri dni odpret temo cvekanje novemberskih levinj in se tja not pise tiste poste? Jst sem tko ze ful vprasanj spregledala, npr. zadnjic od ajtak in seznama, pol pa vidim, da ji barika nekaj odgovarja in grem spet 10 strani nazaj gledat, kje je kaj napisala Sliva10, a vi mate pa vrtnarijo? A dobim kaj popusta, ce pridem vse rozice in drevesa k vam kupit (mi bomo lih zdej vrt urejali?) Midva sva sla pa tud prej na sprehod, je takoj v vozicku zaspal, pancal kaksne 45 min, pol se je pa zbudil. Odkar sem ga prestavla v sportni del, ful manj spi v vozicku. Prej mi je lahko tud do 4 ure potegnu, zdej se pa po kaksni 1.5 uri zbudi. Tko, zdej grem pa likat, sem dons sama doma z Rubnom, ker mora moj dalj casa delat in potem moji pazijo Evana. Me je pa ze klical in mi povedal, da je blo nekaj narobe, ker so prisli ui-uiji (prevod: v sosednjem bloku so baje mogli v eno stanovanje vdirat in so bli gasilci, resilci in policaji).