ninocka
|
Joj, sem ze cel odgovor martiti napisala, pol pa kliknem preklici in se vse zbrise . No, se enkrat: Mi mamo 2 baby phona - eden je d philipsa, eden pa ta od angel care, pa ni primerjave, kolk je tale AC zanic! Ac se vklopi samo ob nenadnem zvoku, pa se tro vcasih Rubna ze prej iz sobe slisim, kot se AC vklopi (ful potuje zvok z zamudo), poleg tega pa ce je konstanten zvok, ga kar izklopi (npr. zvecre, ko mu prizgme vrtiljak in igar tista melodija, se po parih sekundah kr izklopi in je tisina). Philipsov pa deluje na sistem "odprte linije" - vse se slisi - slisim Evanovo dihanje, vsak gib, ki ga naredi. Zvok ne potuje z zamudo, ampak je v dejanskem casu. Midva sva z njim ful zadovoljna, ga ne bi menjala, edino za novejsi model Narocila sva ga pa prekop angleskega ebaya, samo sva se zajebala, ker sva pozabila, da imajo oni drugacne vticnice, tko da sva mogla potem kupit se te nastavke za nase stekerje. Jst ti priporocam philipsa (oz. zdej philips avent), samo pazi, tudi ti niso vsi narejeni na tak nacin (mislim, da mora bit digitalni in ne analogni). Midva imava tale baby monitor. sonchek: jst sem tud pr Evanu mela ta fredov obroc in smo mu natocili polno banjo vode, da bo po njej plaval in potem je ratal problem v obrocu - pa ne da ne bi sel v banjo, ampak Evan ni hotu v njega in se je tako zivalsko tulil, da smo potem odnehali. Tko da ti kar probi, pa bos vidla, da bo neli tud v banji uzivala Zapp - isto mnenje kot ostale, drugace pa vprasi Tinaajo, ona pa A-N-J-A sta eksperti za vozicke Zdej grem pa tamalega dat spat, ponoc je mel spet zurke, od 20-1h se mi je zbudil 3x za dojenje , potem pa do 6ih se 3x. Jst res ne vem vec, kaj naj nardim, ker to je ze ... Nana liza, bova lahko jutri jamrale, kolk sta tale najina dva soncka ene nocne lunce in ne pustita mamicam spat vsaj 3 ure