martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: JANAG jutro! eno za dobro jutro vsem vam ORANŽA hvala za fruštek, z veseljem bi ga zmazala IZPADANJE LAS ja pri meni grejo tud v šopih ven...Sedaj sem ravno včeri dala eno masko za lase gor. Po 14 dneh bom videla če deluje TEHTNICA ja tudi medve s tehtnico sva neki skregani...tok kot sem prejšnji teden hodila zunaj, pa na tehtnici še nič napredka A je kateri res kaj pomagalo kake kreme proti celulitu? Pa za zbijanje kg? Napišite s kom ste uspešno rešile to nadlego.... grrr DLAKE ja poletje se bliža...spet dilema z britvico, brivnikom....? No še o mojih malčkih... Naš ima zabit nosek in smo kar ponoči težko dihali, pa potem sem mu kar vlivala fiziološko. Očitn se je nalezel od starejšega. On pa še kašla pa tak čudn vonj iz ust Bomo vidl kam bo to razvilo Tole nočno vstajanje je potem meni dalo motivacijo da sem potem dala cote prat in ostala gospodinjska dela. Naš je pa sladko zaspal. A že kera pripravlja za kosilo? kaj smo pridne, ne Lasje - jaz sem mnenja, da kar ni šlo ven med nosečnostjo, mora it pač zdej, na žalost. Zato pač pridno sesam in upam, da ta faza čimprej mine. Prej al slej bojo mogle it ven, zato se mi zdi zapravljanje za kake preparate brez veze. Ker ne gre za bolezensko stanje, se ne sekiram preveč. Zaenkrat jih imam še dovolj, da mi pokrijejo bučo! Enakega mnenja sem glede anticilulitnih krem. Na kilograme ne uplivajo, razen če se ne bi z njimi toooolk časa masirala, da bi od samega izvajanja masaže shujšala. Treba je pazit kaj gre v usta, se izogibat slanih, mastnih in gaziranih reči, spit ful vode in predvsem migat. Pa sej zdej, ko malčki še malo zrastejo, ne bomo več tolk pri miru....bo treba za njimi laufat!! Pa kako kolo si bomo omislili, rolanje.... Dlake - pri meni poje vosek pri kozmetičarki. Hodim zdej k eni novi in je ful luštno, ker mi bikini namaže s baby pudrom preden gre s smolo čez in res ful manj boli. Sem odkrila Ameriko al je to že stara finta? Manca, škoda. Sem upala, da končno spoznam ta drugo Majo. Kar se pa ključev tiče....jaz mam zase vsaj pet kopij. V vsaki jakni, torbici ene....pa še vedno moram kdaj rezervo pri tašči jemat....nauk: nikoli jih ni preveč!!!! Nič, šibam se zrihtat, da me Nana Liza ne bo čakala. Sem že povedala , da mam nov vozek? Sej vem da sem, ma mi je tko všeč, da se ga ne morem nagledat!
|