Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:31:44
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek ..zdej pa niti ne vem točno a je 1,60x1,60..al 1,80x1,80.. ..si me tok zmedla, da sem tudi to pozabilaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Najboljš da fotko prlimaš, da vidmo ..... evo takala je..hihiii ... brez zamere, ampak mi imamo še večjo (notanji del), pa je tut slučajno ne bi dala v Fredu not.... je čist premal prostora ... nič zamere.. probala bom..če pa nau šlo, pač nau šlo... ..ga bomo mel pa za na morje...itak ga nisem sam za to kupila...a ne??? Če nou šlo pejt pa h Gruški, če ma večjo dobra idea levčica
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:31:55
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek nič zamere.. probala bom..če pa nau šlo, pač nau šlo... ..ga bomo mel pa za na morje...itak ga nisem sam za to kupila...a ne??? no končno zadovoljna.... ... itak ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:32:04
|
|
|
|
Dajica
|
No dejmo dejmo, zdej vse nestrpno pricakujemo 100-tko. Kje ste cveke??
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:32:25
|
|
|
|
sliva10
|
Sam še tole notanji del-notranji verjetno a ne Gruška
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:32:42
|
|
|
|
sonchek
|
zmagal smo zdej pa res grem...nočkooooooooooooooooo cmokaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:32:47
|
|
|
|
Dajica
|
Jeah, sonchek je ratalo!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:33:19
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Levčica, ti kar zaje....aj pa sej sam rešitve iščem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:33:25
|
|
|
|
manca
|
http://www.neckermann.si/info.aspx?docid=1051942 Mi smo se včlanili in je Maja dobila bon za 10 eur...smo ga izkoristili tako, da smo naročili zanjo posteljnino, poštnine pa tut ni blo za plačat ker je bila do 31.3. akcija brez poštnine...tako da sem dala za posteljnino malo čez 3 eur
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:34:26
|
|
|
|
sliva10
|
Zdaj pa res grem spat sem še zadnjič pokukala če je 100- tka
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:35:35
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Jeah, sonchek je ratalo! sej ne vem, če ne bi kr počakala in prišla še do 22oo!!!! heccccccc..grem nočkooooooooooooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:37:27
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Sam še tole notanji del-notranji verjetno a ne Gruška ti pa si moja prjatlca, ja Evo, seznam cvetk: 1. jegrat = regrat (scuba) 2. advatar = avatar (debeluška) 3. modelatorji = moderatorji (potepinka) 4. skensal = skenslal (barika) 5. zeznam frik = seznam frik (barika) 6. streklen = steklen (NanaLiza) 7. pinternet = internet (Barika) 8. pozbala = pozabila (Nicolina) 9. totra = torta (Sonchek) 10. dorih = dobrih (barika) 11. notanji = notranji (gruška) Katera pol rabi prevoz ... je že Scuba 2x vprašala ... NOČKO!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:38:16
|
|
|
|
levčica
|
zdej grem pa tut js v kopalnico, pol pa v mižule nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:39:50
|
|
|
|
barika
|
pokementirala hihihi ---skuba!!! sprot berem, pa ne vem, če ste jo že našle al ne
< Sporočilo je popravil barika -- 8.4.2008 22:48:23 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:41:28
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica Ne znam kadar hočm kej zbrisat, ne pa vsega citirat pri prvem quotu moreš / zbrisat, pol pa bo [ quote ] [ /quote ]
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:47:43
|
|
|
|
barika
|
iiiiiiiiiiiii 100-tka je padla a gremo zdej spat al kok???al nadaljujemo, dokler nas ne zaklenejo a veste, kaj pa jaz zdej delam...besedo, po besedo berem..mater no...prej sem pa samo površno preletela, pa sem vedla kaj piše (pa še po vašem narečju si berem...večino po lj, ker po BK ne znam po idrijsko pa tud ne)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 22:52:03
|
|
|
|
barika
|
LAhko noč..zdej ste pa "mrdnale" ko je 100-tka...sej vem, takšne se, se beremo ju3.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 23:01:47
|
|
|
|
scubadiver
|
Čestitke za 100-tko Nimam časa čvekat, igram preko neta človek ne jezi se
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 23:04:59
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna debeluška-hvala ja poznam tam ja,nevem sicer na pamet točn ktera hiša,sam sm se pa že večkrat tam vozila. lp Daj mi pošlji na ZS, kje si bila, pa ti razložim, katera je naša hiša!! Debeluška a pol morm jst na Ljubljano okol da bom k teb pršla . Hvala za navodila. Matr sem blond, dobiš popravljena navodila iz smeri KR!!! Debeluška če prou razumem je 1. semafor k gremo naravnost tist, k se gre proti Kranju al kaj? Levčica, a si ti iz Ljubljane? Če si se samo drži navodil (včasih smo res imeli samo en semafor, zdaj je pa še kakšen več, matr smo nobl )
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 23:10:11
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Debeluška a pol morm jst na Ljubljano okol da bom k teb pršla . Hvala za navodila. Matr sem blond, dobiš popravljena navodila iz smeri KR!!! Ni treba bejba, bom najdla, do Šk. Loke pa ja znam pridit...skor v miže No Manca kwa j pol, a greš z mano, al ne? Tintin, se pa kdaj drugič lohk v KR dobimo a ne!! No zdej grem pa spat, k ju3 zjutri morm prej vstat...bom likala Nočko!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 23:11:12
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Martita, ce bos sla v Ikejo, a bi mi lahko 2 stvari prnesla (2 igracki?). Ce bos mela plac v avtu. Al pa kera druga, ce bo sla. Ja, seveda, za igračke bo ziher še plac. Kar povej katere. Teta Gruška IZVIRNO SPOROČILO: levčica Me pa zanima če bomo po četrtku vse salame pa klobase začele delat Moj se že boji! Debeluška, sej bo tud kej sirčka, a ne? K Debeluški greva skupaj z Nana Lizo, tako da sva obe preskrbljeni kar se prevoza tiče. Danes je pa naša Maja takoooo pridno zaspala. Zgleda da jo je kar zdelalo, ker cel dan nič ni spala, ker nisva nič vozičkali. Sem prišla 20.45 z aerobike, jo je medtem moj že dal v pižamco, sva se podojili in baba je že spala! Prvič v življenju tako zgodaj!!! Čveke, čestitke za 100tko!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 23:11:32
|
|
|
|
barika
|
No zdej grem pa spat, k ju3 zjutri morm prej vstat...bom likala boš ja,,,te že kr vidim, tak kot sebe ...mogoče boš pa posteljo likala
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 23:12:56
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica Mah čista zmešnjava s temi okvirčki, bom šla k eni v "šolo", magar v četrtek Prosim, če se postaviš v vrsto ! IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Ni treba bejba, bom najdla, do Šk. Loke pa ja znam pridit...skor v miže Hvala, zelo si prijazna !!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 23:13:01
|
|
|
|
tintin
|
Oranža - kar povej, pa se dobimo v KR, če boste kdaj v šopingu al pa kej:) Sem zelo bliz Qlandie
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 23:14:11
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
BARIKA, BARIKA, a si vidla ratallllllllllllllllll mi je citirat dvakrat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 23:17:41
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Debeluška a pol morm jst na Ljubljano okol da bom k teb pršla . Hvala za navodila. Matr sem blond, dobiš popravljena navodila iz smeri KR!!! Ni treba bejba, bom najdla, do Šk. Loke pa ja znam pridit...skor v miže No Manca kwa j pol, a greš z mano, al ne? Tintin, se pa kdaj drugič lohk v KR dobimo a ne!! Bi šli s tabo, če ti ni težko se do naju pripeljat...ob kateri uri bi naju pa pobrala?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......