|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
15.4.2009 5:25:45   
lara light
Kicsi, super starša!user posted image
Le naprej prisno počivaj. Da nisi fasala kakega vnetja? Opazuj se še in ob prvi priliki povej pri G.

Noki, ojla, hvala za napotke, kako vi3?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
15.4.2009 8:07:13   
taškica
Kicsi - mah tudi jaz imela vse možne barve izcedkov. Lahko je, da imaš vnetje. Kaj drugega ne more biti. Prav je da počivaš - čim dlje zdrži. Pa glede izcedka bi jaz vseeno poklicala G. 

Hvala za info glede odločb, ste me pomirile...

Lara vidim da si že zgodaj vstala, kakošno je vreme pri nas...v LJ smo se zbudili v megli - pravi žabarji smo, nimaš kaj....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
15.4.2009 8:17:11   
emaa
Nokes da te popravim, za prvih 105 dni dobiš eno odločbo, za druge se pravi 9 mesecev plus 3 za dvojčke, pa tudi eno, malo pred iztekom prve. Če oddaš vlogo za podaljšanje, pa spet eno, če je odobreno. 

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
15.4.2009 9:50:32   
mucka25
Živjo.

Vas samo na hitro pozdravim. Mi smo od nedelje dalje doma, smo fino, lepo jemo in se redimo.

Bom se pa tud zdaj poslovila in se grem pofočkat na Dvojčki 2009.

Uživajte svojo nosečnost, čimmanj zapletov in skrbi.

Aja še nahitro pozdravim cimro. Drži se, lepo počivaj in jejuser posted image .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
15.4.2009 9:57:20   
Belen
ejla,
ne wem kako je mogoče odvisno od centra in občine....
moja frendica lani je rodila oktrobra dwojčke in je dobila takoj eno odločbo 105 dni + 3 mes(90dni) ker sta pač dwa.....
ne wem od česa je odwisno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
15.4.2009 10:56:16   
blanč
Dobro jutro.
Sem nesposobna kaj več napisat, ker me vsak mesec znova preseneti tale plača oz bolniška. Kako je možno, da jo dobim vsak mesec manj???
Kje se lahko pozanimam kar se tega tiče, in kako jo izračunavajo. Men se že mal mešauser posted image user posted image
Že tako sem morala podpisat aneks za 100 evrov manj, tam za novo leto, zdaj pa še vsak mesec znižanje, še dva tri mesece pa bom dobila 000 evrov. A moram klicat na socialno?

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
15.4.2009 11:01:42   
Belen
blanč ne moreš met wedno manj.... prwih 30 deel.dni je 80%, pole pa 90% ki dobiš od držawe če si na bolniški, ne moreš imet wedno manj.... je lahko kej narobe....
povprašaj w računovodstvo vaše... user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
15.4.2009 11:04:49   
Rubin.
RR je zelen user posted image , končno je tudi tukaj pomlad.

IZVIRNO SPOROČILO: ninčy
Rubin, a to stran si vidla: http://www.babyonlineshop.de/shopart/1001020010.htm
Mislim, da je to najcenejša varianta Hartana s košarami ...

Buča jaz user posted image . če bi bila pismena bi videla, da so cene z košarami user posted image . Sem pa našla še eno fino stran http://www.kiddies24.com/shop/index.php?cPath=24_1197_10370, mislim, da so tu najcenejši user posted image . Bomo pa verjetno vseeno šli v Mozirje na ogled, da se odločim za barvo.

Kaj se tiče obrnit sedalo v drugo smer, pri Mali miss ni bil tak problem, ni tolikšna teža, da ga ne bi mogel obrniti tudi z otrokom v njem. Sigurno pa je veliko boljše če se da na klik. Mislim, da pri Hartanu ne gre, ker morajo biti kolesa, ki so vrtljiva odspredaj, saj pri Quinnyu je bilo tako. Ups, me je že Blanč prehitela, pa nič ne de.

Bravo Dobrovoljčica za tvoja dva sončka, da tako lepo napredujeta, ti pa se hitro pozdravi, da se boste lahko vsi skupaj cartali.

Lara kaj misliš zakaj ti toliko pomeni, kaj si drugi mislijo? Jaz sem v prvi nosečnosti bila tudi veliko bolj občutljiva, kot sedaj, ampak samo pri tistih, ki mi veliko pomenijo, na druge sem se požvižgala. Me je recimo motilo, da me moja mama nikoli ni vprašala kako se počutim. Nosečnost je vzela pač nekaj samo po sebi umevnega. Mogoče sem bila tudi bolj občutljiva zato, ker sva se za Malo miss trudila 5 let in potem končno uspeh. In sem verjetno pričakovala, da bodo vsi v neki ekstazi, tako kot sem bila jaz user posted image . Nisem pa se nikoli obremnjevala z velikostjo trebuha in težo, je pa res, da mi med nosečnostjo ni tega nihče omenil. Kakšna dva meseca po porodu pa skoraj vsak drugi, joj kako si pa ti shujšala, mislim user posted image  imela sem 12kg + to pa ja ni toliko. Sedaj pa sem ful kul. Nič me ne gane, sem srečna za sebe in svojo družino, drugi pa se mi lahko pridružijo ali pa tudi ne, kakor je koga volja. So pa vsi lepo sprejeli novico, čeprav sva še pol leta nazaj vsem povedala, da bo pri naši hiši samo en otrok. Tako mama kot tašča sta bili veseli, da Mala miss ne bo sama in da bosta kar dva. Mama se je takoj ponudila, da pride prvi mesec k nama, sicer ima v prvem nadstropju svojo sobo, da nama malce pomaga. In resno razmišljam, da bi pomoč sprejela, ne toliko za mali dve pikici, kot okoli gospodinjstva in aktivnosti Male miss, da ne bo prikrajšana za plesne urice, pravljice in lutke. Toliko da se spravimo v en ritem, potem pa bo že.
Naša nosečnost nam pomeni največ ostalim pa kakor komu, zato se jaz ne oziram na druge, ampak samo na sebe in mojo družino. Je pa res, da tudi hormoni igrajo veliko vlogo. Jaz se jočem skoraj pri vsakem filmu, zdaj čakam še na reklame. user posted image
Punce ne se sekirat zaradi trebuha in kg, saj ste vendar noseče in na velikost trebuha res nimamo nobenega vpliva, ja lačne pa tudi menda ne bomo, ali kaj. user posted image

Mucka super da ste že doma, fajn se cartajte.

Mi smo super preživeli praznike, smo se kar pustili razvajat. V nedeljo smo uživali v Zrečah, eni so se celo sončili zunaj, meni je bilo za kaj takega prehladno, v ponedeljek smo bili pri tašči, potem pa še na pizzi. Uživanje ni kaj. Mali miss je najbolj bilo všeč iskanje jajčk po vrtu in okoli hiše.

Skoraj sem pozabila, na veliko nočno nedeljo sta mali pikici začeli pridno brcat user posted image . Prej so bili samo metuljčki sedaj pa kar konkrtno čutim. Sem mislila, da bosta bolj nežne narave pa imata pravo fešto user posted image , se vidi da sta dva.

Babike moje, držite pesti za jutri, imam namreč AC, da bo postopek potekal bp in da bodo tudi takšni rezultati, torej jutri imam kosilo zagotovljeno user posted image .

Stijan imaš z.s.

Taškica, Lara, Ona, buba.miska, Stijan, Kicsi, Bujši, Snežinka, Kalina, Mlinčka in miska73 (kje se vidve potepata?), Ninčy, Shadow, Blanč in vse ostale, ki vas nisem omenila imejte se lepo,želim vam čimmanj neprijetnosti in da čimmbolj izkoristite sonček, pa seveda ne prehitevajte po desni, sedaj je na vrsti Taškica user posted image .

Aja še to: Lara za seznam, mislim da ima Blanč parček, pa mislim, da je Amrica napisala  da je to njena prva nosečnost in prvi otrok, rodila pa bo Šempeter pri NG.

Imejte se lepo, papa.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
15.4.2009 11:21:06   
lara light
Mucka, dobrodošli domauser posted image user posted image , sem vesela, da ste vsi fajn! Velja, se beremo na dvojčkih 09!

Taški, pr nas je čudovito, prideš?user posted image  Kako se počutiš? Mene še vedno full špikauser posted image

Rubin, si me nasmejalauser posted image ...z vsem se strinjam. A ko tu vam malo pojamram, mi je lažje. Vem, da moram vse preslišat, vem, a mi redko rata. Kmalu bom spet stara jazuser posted image  - gas in dolge luči po svoji poti!

Blanč, kot pravi Belen, pokliči v svoje računovodstvo! Nekaj ni v redu.

Rubin, bom popravila seznam, hvala, malo zabušavamuser posted image

Kiss, lepotičke!

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
15.4.2009 11:25:56   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image   
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image  LJ
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image Šempeter
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Buši2 (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image    
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image    user posted image   
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     Tina  1530 g, ? cm  in user posted image   Nina 1970 g in ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009 rodila 4.4.2009
user posted image     EVA 1740 g, 44 cm  user posted image      MAJ 2100 g, 46cm

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
15.4.2009 12:02:32   
pikatara
Taški drugo odločbo sem dobila v teh dneh. Ja bepanthen sem pozabila. Larči vodo ti lahko tud med dostavimo. V prtličju je bife in nek avtomat, vendar ne boš utegnila glih dol letat. Mene je ful nizek pritisk dajal pa sem dopoldne komaj uspela dol po kavo skočit, ker so skoz neke vizite, pa še otročka moraš sama pustit. Je pa čaja kolikor hočeš. Je pa druga odločba za 350 dni, že upoštevajo dvojčke.

Blanči bolnišja je le 90 procentov plače, sploh po treh mesecih ko prideš po okrilje ZZZS-ja, je pa odvisno tud od števila dni v mesecu.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
15.4.2009 12:25:46   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Rubin, si me nasmejalauser posted image ...z vsem se strinjam. A ko tu vam malo pojamram, mi je lažje. Vem, da moram vse preslišat, vem, a mi redko rata. Kmalu bom spet stara jazuser posted image  - gas in dolge luči po svoji poti!

Zato smo pa tu user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2937
15.4.2009 13:15:42   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

blanč ne moreš met wedno manj.... prwih 30 deel.dni je 80%, pole pa 90% ki dobiš od držawe če si na bolniški, ne moreš imet wedno manj.... je lahko kej narobe....
povprašaj w računovodstvo vaše... user posted image user posted image

Balen hvala za nasvetuser posted image  
So mi za novo leto zmanjšali bruto namesto za 100 kar za 400 evrovuser posted image user posted image user posted image
Se je čudila kako, da nisem prej klicalauser posted image  Ja saj res. Skos sem bila po bolnicah, tajnica mi ni pošiljala plačilnih list, men se je pa takrat po domače povedano j***o, samo, da smo bili jaz in moji pikici dobro.
Danes sem pa šla pogledat na klik in me je skor fršlokuser posted image user posted image
Ampak še bolj me je pa ujezilo to, da moram jutri poklicat, da ne bo slučajno pozabla še enkrat nekje nekaj preverit (bemti, namesto, da bi oni imeli skrb, ker so se zmotli)user posted image
Uh, zdej bom palažje dihalauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
15.4.2009 13:56:47   
taškica
Blanč - pa da bi jih človek tepel po nagi riti. Mislim 400 Eur - pa saj to je pa že kar nekaj denarja...tu mač.
Daj kej se oglasi še na RR...nekam tiha si zadnje čase user posted image
Mucka - dobrodošla doma. Komaj čakam kakšno tvoje poročilo kako je vse potekalo. Pa kakšno fotkico bi rade videle.....

Rubin - čestitke za brcike!!!!

Lara - tudi pri nas sonce - sem šla že ven na kavo. Špikanje je čist ok in normalno. Pač razteguješ se.

Po pravici vam povem, da je moje spanje postala umetnija. Zbudim se ali od raztegovanja ta malih dveh, ali pa od polnega mehurja. Bjček se mi zarije tako pod rebra, da mi kot en buhtelj ven gleda..Danes ponoči me je presenetil krč v nogi - to mi je najhujša bolečina na svetu. Se mi zdi, da sem včeraj pretiravala z aktivnostjo...

Nič to je to. se še beremo, držte se!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
15.4.2009 15:59:08   
almk
pozdravljene...
javljam se vam iz bolniceuser posted image , kjer ležim že 4 teden zaradi krajšanja materničnega vratu...sprejeta sem bila v 24 tednu, sedaj pa smo že v 28user posted image ...dnevi sicer minevajo, vendar je čedalje večji doooolgčas, vendar ker vem zakaj ležim in da je to dobro za naša dva sončka, bomo zdržali, upam, da še vsaj 4 tedne....
mucka25 - lepo da ste že doma...večkrat pomislim na vas...mi se držimo in tudi shujšali nismo nič ta tedenuser posted image ...pozdravček tebi in celotni tvoji družini...upam, da se še kaj srečamo...

Neposredna povezava do sporočila: 2940
15.4.2009 16:13:19   
lara light
Draga almk, nisem vedelauser posted image ...bogica že 4 t noter...sigurno boš dočakala lepe teže in pravi razvoj ...in potem bo dan Duser posted image
Zdaj me je pa sram, da jamram in sem lepo doma, v svoji postelji, na svojem kavču, med svojimi...ne bom več, obljubimuser posted image ...ja pajadeuser posted image

Taškica, mene je predvčerajšnjim ponoči krč v obe meči hkrati, boli ko user posted image  še cel dan potem.

Blanč, my comment - banda pokvarjena! Samo, da si zrihtala.user posted image

Pika, hvala srčicauser posted image . Kako ste vi3? Sončka sta pridna? Saj te berem na dvojčkih...super si!user posted image

Coelho

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
15.4.2009 16:20:08   
blanč
Almk naj ti čas hitro mineuser posted image user posted image
Punce a ve ste že kaj gugalnike kupovale? Kakšne pa?user posted image Men se dopadejo od fisher price oni ki igrajo in vibrirajo, samo ne vem kako je kaj s tem v praksiuser posted image Pa dragi souser posted image
Larči ti si ok?
Taškica jaz sem ti kar fouš, ker si že skoraj na koncu in boš že kmalu zibala svoje srčkeuser posted image
Mi je nečakinja rekla,(stara 8 let) ti si pa radenska, pa jaz njej, kako to misliš pami reče "ja imaš tri srca"user posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 2942
15.4.2009 16:53:32   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Mi je nečakinja rekla,(stara 8 let) ti si pa radenska, pa jaz njej, kako to misliš pami reče "ja imaš tri srca"user posted image

Ha, ha, ha, ta je pa originalna!

Almk - drži se - držimo pesti, pa tudi tedni ti tečejo kot po maslu! Še kaj se javi.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
15.4.2009 17:31:29   
lara light
Blančica, hvala, še kar 3 v1user posted image ...kot sem rekla, do maja ne grem v Rim! Čeprav me je mikal križev pot za Veliko nočuser posted image ...špika kar močno, a Taškica pravi, da moram stisnit zobe in da je vse ok; in sem veselauser posted image

Jaz bom en ležalnik dobila za darilo, to že vem, od Chicco je, z igralnim lokom. Videla sem ga pri prijateljih in se fajn obnese, mala noter kar uživa. A takoj po rojstvu bom mojega poslala po še enega. Vem, da bomo dobil en kup bonov in jih bom za to namenila...prilepi link, da vidim kakšen je tale, thx!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
15.4.2009 17:45:24   
blanč
user posted image user posted image user posted image

Zapri okno

user posted image user posted image user posted image

Zapri okno

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 2945
15.4.2009 17:49:15   
Marcelin
Pozdravljene!
Vaš že nekaj časa spremljam,ampak dokler nisem dala čez AC nisem imela poguma,da se javim.To je moja druga nosečnost,sin je star 3 leta ,PDP imam 12.09. (?-jajčna).
Imam pa tudi eno vprašanje za vas z malo daljšim stažem.Noseča sem 18 t.4 d.,in me je že v soboto začelo bolet v križu,prav tako me občasno boli na notranji strani stegen.Upam,da sem se samo malo preterala,ko sem urejala od sina novo sobo.Skrbi me ,ker sem sina rodila v 33 tednu in prva misel mi je ,da se mogoče že odpiram.Zdaj bolj počivam in upam ,da jutri pridem do svojega zdravnika.
Lep pozdravček  vsem bodočim mamicam

Neposredna povezava do sporočila: 2946
15.4.2009 17:51:52   
lara light
Lepi souser posted image ...po mojem, da ni preveč za komplicirat, važno, da ima več naklonov, da se fiksira in guga, da ima pasove za zapet...če ima še glasbo je luksuz, jaz bi mela tistega rdečgauser posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
15.4.2009 17:56:21   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Marcelin

Pozdravljene!
Vaš že nekaj časa spremljam,ampak dokler nisem dala čez AC nisem imela poguma,da se javim.To je moja druga nosečnost,sin je star 3 leta ,PDP imam 12.09. (?-jajčna).
Imam pa tudi eno vprašanje za vas z malo daljšim stažem.Noseča sem 18 t.4 d.,in me je že v soboto začelo bolet v križu,prav tako me občasno boli na notranji strani stegen.Upam,da sem se samo malo preterala,ko sem urejala od sina novo sobo.Skrbi me ,ker sem sina rodila v 33 tednu in prva misel mi je ,da se mogoče že odpiram.Zdaj bolj počivam in upam ,da jutri pridem do svojega zdravnika.
Lep pozdravček  vsem bodočim mamicam

Jupiuser posted image  , dobrodošla in čestitke!
Mene je kmalu po nuhalni začelo bolet v dimljah in kar trajalo, po 20t se je pojavil še križ...vse dokaj normalno za dvojčke in prevečkrat omenjeno kot težava na tej temiuser posted image ...žal je z dvema vse potencirano pravijo tabolj izkušene mamice...sicer pa minejo hitro meseci in tedni...tik tak bo poletje in potem veliki da zate!
LPuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Marcelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
15.4.2009 18:15:41   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image   
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image  LJ
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image Šempeter
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Buši2 (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image    
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image    user posted image   
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image  
Marcelin  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image   
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     Tina  1530 g, ? cm  in user posted image   Nina 1970 g in ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009 rodila 4.4.2009
user posted image     EVA 1740 g, 44 cm  user posted image      MAJ 2100 g, 46cm

Neposredna povezava do sporočila: 2949
15.4.2009 18:50:22   
Rubin.
Pozdravljena Marcelin - še ena septemberka user posted image .

Kaj se tiče ležalnikov, so tile, ki si jih prilepla super duper, če si lahk privoščiš go for it. Drugače pa so otroci noter največ tja do 9 mesecev, naša je bila do 7m, potem ko se enkrat začne dvigovat, ni šans da ti tako leži, samo če je res ful utrujen. Tako, da niso dolgo v uporabi, pa pri dojenčkih itak ni nič dolgo v uporabi , zato se splača kaj rabljenega kupit, ker jaz sem vse stvari prodala kot nove. Drugače pa je ful fajn da ima lok in potem menjavaš igrače gor, da je bolj zanimivo, pa paski seveda, pa da je lahko gugalnik in fiksiran, to je to. Mi jih bomo vsekakor imeli, ker so praktični za odložit otroka začasno, ampak kakšno bolj cheap varijanto user posted image . Že brskam po netu user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?