|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
11.4.2009 10:31:19   
blanč
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
11.4.2009 10:37:20   
pikatara
Kicsi ne se jim pustit, sam paniko zganjajo. Meni je celo nosečnost ful pomagalo, ker moja ginekologinja ni paničen tip. Vse bo ok, sam veliko pozitivne energije. Če bi v porodnišnici vsaj malo posumili da kaj ni vredu bi te zadržali.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
11.4.2009 10:45:46   
taškica
Dobro jutro drage moje!

v kontekstu praznikov gledam obešene papirnate pirhe na miznem aražmaju. In si mislim, da sem jaz tut en tak pirh, okrogel in poln...No, mi smo zjutraj že imeli seanso barvanja jajc, kar terje predvsem moje živce; da se barva ne polije, ko tamaldva z viška vržeta jajca v kozarec z barvo itd. Zdaj sem pa tko crknjena da grem kar na kauč.

KiCI - Glavno je da se ne odpiraš, MV pa res ni blazno dolg. Počakaj do četrtka, pa veliko počivat - to pa res vzemi resno.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
11.4.2009 11:37:52   
_anja3_
Pozdravljene!user posted image Kako ste kaj?Jaz sem še kar v redu...danes sem spanec poteglna kar do 10huser posted image Zdaj bom pa verjetno šla mal na sonček,kar na balkon...da dobim mal barve,ker sem bleda kot ziduser posted image Sprehode imam pa na žalost prepovedaneuser posted image Ona23,Taškica in Lara...lepa hvala za odgovore,ste me kar malo pomirileuser posted image Kot vidim,na veliko debatirate od vozičkov.Meni so kupili kar Hartana,pa se mi zdi kar v redu...sicer ga še nisem izprobala,ma ko smo s sestro pogledale vse funkcije,je kar o.k.Res pa,da je malo velik...Uživajte v sončku še naprejuser posted image **lp***

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
11.4.2009 16:11:54   
lara light
Blančica moja, hvalauser posted image

Taškica, preveč si pridna, tud tebi en user posted image

Pika, upam, da je z mlekom manj težavuser posted image

Danes bi se pa samo stiskalauser posted image ...RVI vse po vrsti, lepe praznike in privoščite si, jasno!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
11.4.2009 19:47:36   
pikatara
Punce če katero skrbi kako bo sama z dvema razgrajačema naj vas potolažim da ni panike, vsaj zaenkrat ne. So pa mehke košare zakon. Prvo jih sploh nisem nameravala imet. Za ven prvo spakiram torbo in spravim sebe, previjem otroka ju dam v ležalnike (so še boljši od mehkih košar) in vsakemu flaško v usta, pol pa kupčke podret. oblačit jih sploh ni treba le kapico na glavo. Oba v mehke košare, torbo na rame in ven. Pol pa v voziček če gremo doma en krog, če ne pa v lupinice in torbe v prtljažnik. Lupinic sploh ne jemljeva iz avta, ker so težke in bi doma sam gužvo delale.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
11.4.2009 23:19:07   
buši2
Pozdravljene punce!

Včeraj smo imeli UZ in  moji  user posted image  imata po 1710 g in 1760 g, sem pa 30 4/7. Tko da sem bila ful vesela user posted image user posted image . Doktor pravi, da imata še dovolj prostora. Sta se mi pa obrnili medenično. Upam, da se bosta še premislili do poroda in zamenjali pozicijo.

Kicsi - ne me strašit, ker če se ne motim imava na isti dan rok! Jaz sem nisem ne fizično ne psihično pripravila
na take zadevce. Niti nisem dobila inekcije za pljučka, ne pregleda za diabetes,...  Imam občutek kot da je vse to še kar daleč user posted image  stran. Naslednji UZ imam v 34 tednu.  Oblekce in ostale stvari pa še sploh niso oprane in pripravljeneuser posted image .

Vse kar me muči so otekli gležnji (pa še to šele od včeraj naprej). Predvidevam pa da je to zaradi tako visoke temperature zunaj ali pa to, da bolj malo počivam. So pa videt grozno! Kot kakšna stara mamauser posted image user posted image .

Uživajte v praznikih, pa veliko pirhov!!!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
12.4.2009 8:28:36   
blanč
user posted image
zajtrk bo pa danes itak vsaka imela obilen, tako, da naj bo kava zaenkrat dovolj.Jaz grem v mama hoteluser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
12.4.2009 15:50:57   
Kicsi
Hello user posted image .
Buši2,saj te nočem strašit,pa tudi sebe nočem user posted image ,ampak klinc sva z mojim dragim v petek šla nabavit za vsak slučaj oblekce,plenice,kozmetiko in te reči.Zdaj pa lepo počasi perem in peglam,da bom pripravljena.
Posteljce in voziček sva na srečo nabavila že dva tedna nazaj,tako da ne rabim hodit po štacunah,ker si niti ne upam (večina dneva preležim,da bi čim dlje bili 3v1).Skratka zdaj mislim vse oprat in speglat,mama je rekla da mi pride v torek mal okna in zavese pomit,pa posesat,pa rožce posadit (hvala za mame user posted image ).
Jaz sem pa na srečo že dva tedna nazaj dobila zdravilo za pljučka,tako da me Cerar že lepo preventivno pripravlja na vse mogočeuser posted image .

Upam ,da bom zdržala čim dlje v tem stanju.Držim pesti.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
12.4.2009 15:51:58   
Kicsi
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Hello user posted image .
Buši2,saj te nočem strašit,pa tudi sebe nočem user posted image ,ampak klinc sva z mojim dragim v petek šla nabavit za vsak slučaj oblekce,plenice,kozmetiko in te reči.Zdaj pa lepo počasi perem in peglam,da bom pripravljena.
Posteljce in voziček sva na srečo nabavila že dva tedna nazaj,tako da ne rabim hodit po štacunah,ker si niti ne upam (večina dneva preležim,da bi čim dlje bili 3v1).Skratka zdaj mislim vse oprat in speglat,mama je rekla da mi pride v torek mal okna in zavese pomit,pa posesat,pa rožce posadit (hvala za mame user posted image ).Tehnični del bo pa moj dragi opravil.
Jaz sem pa na srečo že dva tedna nazaj dobila zdravilo za pljučka,tako da me Cerar že lepo preventivno pripravlja na vse mogočeuser posted image .

Upam ,da bom zdržala čim dlje v tem stanju.Držim pesti.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 12.4.2009 15:52:31 >

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
12.4.2009 19:22:38   
Snezinka4
Buši jaz tudi že veselo pripravljam stvariuser posted image . Oprati moram samo še posteljnino, oblekice pa lahko že pospravim v previjalno, ki smo jo namontirali danes. Jogije smo naročili, sestaviti posteljice je pa za mojega šala mala. Edino vozička nimajo na zalogi take barve kot smo želeli, ampak pravijo, da ga bodo imeli sredi junija, kar je pa tudi čisto dovolj zgodaj, saj tudi če prezgodaj rodim, se itak ne bom kaj dosti sprehajala pred sredino junija.
Počasi kar začni s pripravo, pa ne ker bi se ti tako zelo mudilo roditi, pač pa zato, ker boš na koncu verjetno (po izkušnjah ostalih) tudi dosti bolj okorna, utrujena in take aktivnosti, ki si jo lahko privoščiš zdaj, takrat preprosto ne boš zmogla. No ali pač, nekatere z nižjim emšom, so ga žgale 100% do poroda...user posted image user posted image  Pa čestitke za dobre novice s pregleda! Super. Nič se ne sekiraj glede injekcij, jih ne dajo vsakemu. Jaz jih tudi nisem prejela.

Sicer pa kar zatišje vlada danes tukajuser posted image . Imate vse preveč dela s hrano...user posted image  Saj je prav, jesti je treba za tri!user posted image Ravnokar sem pospravila svoj današnji peti kos bogato obložene poticeuser posted image .
Uživajte !

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
12.4.2009 20:41:41   
taškica
Snežinkica ne preveč delat - danes je velik praznikuser posted image . No saj razumem, zdaj majčice počasi odštevamo - potem pa ste že ve na vrsti. Tudi jaz sem v 30t finishirala zadeve.

Joj punce - zatekle noge. Pri meni je katastrofa in to šele par dni, prej nič. Mislim, da je res krivo vreme, visoke temperature, kot pravi Buši2. Pomaga edino počitek, noge pa visoko v zrak, sam kaj ko ne morem cel dan samo ležati. Torb še zdaj nisem pripravila. Jutri, obljubim.

Nič, danes je bil dan za hrano, jaz sem se precej pregrevala na soncku in imam lepo barvo. In nič pametnega vam nimam za povedat. Se beremo jutri!

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
12.4.2009 23:06:29   
lara light
Vidim, da je vse po starem:

Blanči pridno streže,user posted image
Kisci bi rada prehitevala, a ji nikakor ne dovolimuser posted image
Taškica, Snežinka in jaz jemo preveč in lenarimo...itakuser posted image

Punce, ju3 je še praznični dan in izgovor, da se lahko prekomerno bašemo je na dlani!user posted image

Lubčke!user posted image  In lepe sanje!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
13.4.2009 10:44:56   
lara light
Taškica, še 3 dni do minus 1 mesec, PRIDNAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!user posted image
Kako si? Otekanje? Torbe boš danes pripravila? user posted image

Moja olika ma tudi praznikeuser posted image ......Dobro jutro punce!user posted image user posted image

Nekaj malega, da počakate na kosilo:

user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2889
13.4.2009 12:46:32   
taškica
Ojla punčke,

Lara moja ja, danes začenjam 36. teden!!!! Ampak ti povem, da spim 2x čez dan, mobilna pa sploh nisem več, tako da me to precej ob živce spravlja....

Moram te torbe pripravit, sploh se mi ne ljubi....kar čakam pa čakam...

Pa ti, kako si ti? Danes sem dobila še drugi ležanik na posojo, pa sem kar dobre volje. grem še kuhat kosilo za moje ta večje mižke.

Neposredna povezava do sporočila: 2890
13.4.2009 12:48:05   
dobrovoljčica
Pozdravljene, dober teden od rojstva najinih sončkov Eve in Maja je okoli. Obadva dobro napredujeta in bi lahko šla že domov ampak mama je dobila vnetje okrog šivov, tako, da bodo še nekaj dni v porodnišnici.
Želim vam še lep preostanek prazničnega dneva, jaz pa grem na obisk v Lj.

lp srečni očka

Neposredna povezava do sporočila: 2891
13.4.2009 13:40:28   
blanč
Srečni očka lepo se cartajte.
vsem želim še en lep sončen dan.

(Mark Twain)

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
13.4.2009 20:21:30   
pikatara
Taški sedaj pa res moraš torbe pripravit, sploh oblačilca za vse tri za odhod domov. Pa počivaj še te dni kolikor še lahko. Larči ti pa tudi saj si kmalu za Taškico.

Punce a se spomnite kako nas je skrbelo glede teže vozička. Moj ima 22 kg, pa sploh ni panike. Kraljuje kar v karavanu v prtljažniku, ga sama komot ven in not dam. Glede vožnej pa je tako lahek da ga naša 83 let stara babica, ki še sama komaj hodi, tiši. Z njem gre še lažje kot sama.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
13.4.2009 20:24:14   
buba.miska
Pozdeavljene

Kot vidim smo vse zaposlene z hranouser posted image user posted image user posted image . Z pospravljanjem hraneuser posted image .

Ste še vse v 3 ali spet katera prehitevauser posted image

No zdaj pa bo kmalu konec pretiranega hranjenjauser posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
13.4.2009 20:50:30   
Snezinka4
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image   
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (?user posted image  ; ?user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     Tina  1530 g, ? cm  in user posted image   Nina 1970 g in ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009 rodila 4.4.2009
user posted image     EVA 1740 g, 44 cm  user posted image      MAJ 2100 g, 46cm

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
13.4.2009 20:52:25   
Snezinka4
Popravila sem ime Dobrovoljčinega fantiča...

Neposredna povezava do sporočila: 2896
13.4.2009 20:57:27   
taškica
Ojla punce...
jaz sem danes čist pretiravala. Blazno me križ boli. Precej naprej nosim in se kar lomim v ledvenem delu. Upam, da bom jutri bolje...

Lara pa ti, si ok? Kdaj imaš spet pregled?

Za dobrovoljčico pa full lepo da slišimo take spodbudne novičke, upam, da se kmalu kaj sama oglasi. 

Kicsi - kako je s teboj, vse ok?

Kalina?

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
13.4.2009 21:23:20   
taškica
Aja še tole punce; danes sem kar naenkrat full z lahkoto zadihala. Očitno sta se mi spustila, čeprav ju še vedno nosim visoko, se mi je pa spustil trebuh, tako, da nekako čez visi. Je pa to očitno pogojeno z bolečino v križu...joj res upam, da bom jutri b.p. Aja, pa danes začuda nisem imela zatečenih nog, čudno je tole moje telo....ampak se še ne dam - da me ne bi kera pošiljala v P. Jaz do konca tega tedna ziher še zdržim. Zdaj pa res grem ...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
13.4.2009 23:36:33   
lara light
Dobrovoljčica, upam, da boste čimprej doma!user posted image

Oj, Snežinka, fajn da si opazila, da sem Pikine otročke kopirala in nisem popravila imena, upsuser posted image

Taškica, fajn, da si fajn! Saj ti skoz pravim, da si najboljšauser posted image ...nimaš še sile, saj nimaš še torbuser posted image . Jaz imam pregled 20. Pa ti?
V zadnjih dneh veliko bolj počivam, tudi moja dva sta niže, mehur me boli, križ tud mene...še par tednov, pa bo!user posted image

Vsem vsem en lep pozdravček in lepe sanje..verjetno večina že nina!user posted image

Blanči, kako si ti?

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2899
14.4.2009 8:48:29   
stijan
Dobro jutro nosečke, tudi mi smo zakorakali v 34 tedenuser posted image in upam da vzdržimo vsaj do 38t ,kot sva dogovorjeni z ginekologinjo.No danes gremo na pregled in bom zvedela če sta kaj zrastla in če je vse ok,pa zadnjič se je zdravnica zagovorila tako da vemo ,da dobimo še enega fantka,ta drugi pa ni pokazal kaj jeuser posted image .Cotike so že pripravljene ,voziček tud zdaj še je samo treba posteljice zmontirat,pa tono plenic nabavituser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Finance v družini
Michonne RR

Kako imata s partnerjem razdeljene finance?

Vse imava strogo ločeno (13%)

Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (17%)

Vse porabiva skupaj po dogovoru (68%)

Z denarjem upravlja samo partner (0%)

Z denarjem upravlja samo partnerka (2%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!