|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
15.4.2009 18:59:22   
blanč
Saj prav poceni ležalnikov niuser posted image Se mi zdijo pa ti mal boljši za nas, da se bo en pikec malo zamotil, ko bomo drugega umivale, previjale...
Malo še ve naglas razmišljajte kaj še potrebujemouser posted image , da vidim kaj še potrebujem.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
15.4.2009 19:19:53   
miska73
Marcelin dobrodošla.

No, zdaj bi se pa lahko še kaka oktoberka in novemberka javila, da ne bova z ninčy samevali  na najinih mesecih.

Majčice pridne, da čakate na maj. Naj se vam nikamor ne mudi.

Larči lubek, ti pa sam jamraš user posted image ... sem te morala pohecat malo

Mlinčka verjetno še vedno adaptira. Upam, da bo kmalu gotovo. Dej se nam no javi kej iz mama/tašča hotelov.

Ležalniki? Pa a so tile ležalniki tolk pomembni in jih je res nujno imeti? Moje prjatlce (sicer z enim otrokom naenkrat) tega niso imeli. So pa res veliko uporabljale v ta namen lupinico.

Blanči moja šoping bejba. Pozdravček še tle gor.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
15.4.2009 19:33:36   
lara light
Miška, a tko ven udari moje jamranjeuser posted image ...moj poudarja, da sem se spremenila v neko čudno tečnobo in se tolaži, da bo s porodom tega koncuser posted image ...me že zdaj skrbi, saj veš, zdaj imam vedno izgovor pri roki: za vse so krivi hormoniuser posted image

Kako ti? Berem, da si imela nek prijeten in krasen opravek danes, nam poveš kaj več? user posted image user posted image

Blanči, kaj pa vem, kaj bi ti rekla glede nabave... jaz sem kupila npr. čebriček in banjico (vem, da bo čebriček le kratek čas, a sem se dobesedno zaljubila vanj in upam, da bo tko tudi, ko ga bomo uporabljali)
Oblačila, minimum. Bom sproti kupovala.
Previjalno podlogo: jaz imam na leseni podlagi tako mehko, z nedrsečim dnom (BC), pa vrček za vlivanje vode na vate ob umivanju, pa plastično posodico za to zlito vodo, kozmetiko, stvari iz lekarne...in naprej standardne stvari po seznamu.

< Sporočilo je popravil lara light -- 15.4.2009 19:35:35 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
15.4.2009 19:41:20   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Miška, a tko ven udari moje jamranjeuser posted image ...moj poudarja, da sem se spremenila v neko čudno tečnobo in se tolaži, da bo s porodom rega koncuser posted image

Seveda bo konc... saj ne boš mela cajta jamrat, ko boš preokupirana z deco.

Kako ti? Berem, da si imela nek prijeten in krasen opravek danes, nam poveš kaj več? user posted image user posted image

Ja, čist meni podobno. Javim na eni temi, pa mislim, da sem s tem vse naredila...

Sem bila danes na UZ-ju pri moji G in sem uživala 100 na uro, k sem gledala moja dva čmrlja na ekranu.
Oba dva sta trenutno čist podobna takim bajskastim plišastim medvedkom.
Prvi je za dva dni manjši od standarda, ta drugi pa za dva dni večji.

Sem pa imela mal čuden pritisk danes 125/60. Je rekla sestra, da je čist vredu.
Sam mi je čudno, ker imam spodnjega čist vedno 80.

Naslednji teden pa že NS. Skor verjet ne morem.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
15.4.2009 19:42:43   
blanč
Bemti shoping, pa preveč cajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej sem se šetala po baby centrovi spletni trgovini in premlevala katere dude pa flaške, ki ne povzročajo krčkov (japajade da jih neuser posted image ).
Cotk imam tudi jaz že dovoljuser posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 2955
15.4.2009 19:46:50   
blanč
Miš, tvoja dva sta podganci, ne pa medotauser posted image user posted image user posted image Pritisk imaš kot en mrličuser posted image , hecam se, jaz tudi vedno nizkega, pa pravijo, da je boljši kot visokuser posted image
Larči ti kar jamri, saj vem, da zdaj proti koncu že krvavi pot potiš...user posted image Hormončki nam pa tudi dvojno delujuejouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
15.4.2009 19:51:59   
taškica
Marcelin - dobrodošla.

No vidiš Blanč, takoj poživiš ti tale naš forumček. TO! Če vam po pravici povem, sem oba otročička mojadva spravila skozi preko lupinice - ampak sta bila notri res kratek čas. Spala sta pa v posteljicah, kaj pa vem, jaz za enega ležalnikov nisem potrebovala. Druga pesem je z dvojčki. ker je treba animirat enega - Blanč - po moje je vibrator zakon. Mislim, da nam vsem paše če se nam trese pod ritko....user posted image  Sem si tokrat ležalnike kar sposodila, drage moje - tokrat jih imam tudi jaz!!!!

Brez česa ne morem - morda vam bo smešno, ampak zame so prave ovčke - kože - must have. Mogoče sem stereotipna, ampak meni je to edina prava stvar za v voziček. In sem si jih spet nabavila, pa čeprav bosta dojenčka rojena v predpoletnem času.  So že v vozeku - lahko pogledate na moji fotki. To je naravna zadeva za jesen, za zimo. Bolje kot vsak poliester - ampak stvar okusa.

Blanč - kaj si potem naredila s previjalko?

Kje pa je danes Snežinka?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
15.4.2009 19:55:27   
_anja3_
Pozdravljene,nosečke!user posted image Kako ste kaj?Mi je naročila _AMRICA_,naj vam sporočim,da je šla danes v bolnico....zaenkrat je vse v reduuser posted image so ji danes trikrat vzeli za sladkorno,ker ima malo povišano in dobiva infuzijo zaradi krčev.Jaz sem bila danes tudi na pregledu,ker sem imela včeraj odspodaj čuden občutek in je gin.ugotovils,da imam vnetje,tako da sem dobila svečke...Me je pa opozorila,da naj veliko počivam,ker se mi je skrčil materični vrat iz 3cm,na 2,3cmuser posted image In je baje glavica od vodilnega otročička,zelo,zelo nizkouser posted image Mi je rekla,da upa,da zdržim vsaj še 3.tedne,da dobim inekcijo za pljučka.Zdaj me je full strahuser posted image Mi je že kar dala napotnico za v bolnico,da če bi bilo kar koli narobe,da se kar odpravim....user posted image user posted image Upam,da je vsaj z vami vse v redu,k jaz imam same skrbiuser posted image ***Lep pozdrav,vsem****

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
15.4.2009 19:56:41   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Miš, tvoja dva sta podganci, ne pa medotauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image  saj se lahko režim, miškauser posted image

Pritisk imaš kot en mrličuser posted image , hecam se, jaz tudi vedno nizkega, pa pravijo, da je boljši kot visokuser posted image tud moj je taka nizka revščina
user posted image bomo pa teptale ta planet do 113-ih!!user posted image

Larči ti kar jamri, saj vem, da zdaj proti koncu že krvavi pot potiš...user posted image Hormončki nam pa tudi dvojno delujuejouser posted image
Tako je! Hvala bogu je samo pot in ni kravavi! user posted image  

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
15.4.2009 20:00:39   
blanč
Previjalka pade una, katere sem zadnjič slikce limala. Imam pa podarjeno previjalno, samo je ozka navrhu. otročka moraš pol verjetno od strani rihtat, jaz pa nimam placa in jo bom uporabljala samo za cotke...ali pa mogoče, da se da otročka tudi tako spedenat, čak grem slikco iskat
user posted image
No izkušene mamice kako je s temuser posted image
Pa še nekaj, kako se kaj obnesejo ti vrtiljački nad posteljo, a otroci to obožujejo al je to bolj reklama... user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
15.4.2009 20:05:23   
lara light
Taškica, daj link prosim za te ovčke, sem jih opazila na fotkah ja, pa sem te pozabila vprašat. Hvala.user posted image

Miška, zelo sem vesela, da sta čmrlja lepa in v redu.user posted image user posted image

Oj, anja, lp amrici in naj čimprej pride domov.user posted image
Verjemi, da imamo vse, ki smo tu skrbi. In ni jih konca. Lepo počivaj in vse bo v redu. Injekcije sem tud jaz dobila in nič str. učinkov.
Te mere Mv pa so tko, tko...meni en dan namerijo 5, drugi pa 3,4...kje je logika? En dan ima A-jček 1600, drugi pa 1400, dajmo no. Samo mirno in veselo, tako največ naredimo za svoje otročkeuser posted image  Napotnico imam pa tudi jaz že cel mesec, to je le formalnost. Vse bo ok.

Blanči, otročki to obožujejo, preverjeno!

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
15.4.2009 20:08:06   
blanč
anja, jaz ti svetujem, da veliko počivaš, noge v luft... Drugače pa tvoj vrat še ni tako skrajšan saj je meja tam nekje 2,5. Zakaj te pa g ni na opazovanje v bolnišnico poslal. Tako se je pred mesecem dogajalo meni in so mi potem v bolnišnici naredili cerkljažo...
Kam se pa že amrici mudi??? najprej so na vrsti z-majčiceuser posted image user posted image lepo jo pozdravi in naj se ji krči pri priči takoj nehajouser posted image
Taški, ovčka je super, to trdi tudi moj sosed, star 55 let, ker vedno spi zavit okrog ritke z ovčko in si je tako pozdravil prostato- no tole ravn ne paše na našo temo ampak sigurno so ovčke zakonuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
15.4.2009 20:42:30   
Snezinka4
Hojla! Danes ste pa bogato čvekale. lepo, lepo.user posted image

Anja in Amrica - ponavljajta za mano: Vse je v redu. Mirna, sproščena in zadovoljna sem. Vse bo dobro. Moj mv je zaprt. Otročka bom rodila v 38 tednu. Zdrava sta in lepo napredujeta. Mirna in zadovoljna sem. Vse je v redu....in to ponavljajta toliko časa dokler ne bosta verjeli. In potem bo tako kot bosta verjeli. Res. Punce na psihi je treba delat. Pol bo tudi telo ok, al pa vsaj boljš.user posted image  Pozitivne afirmacije. Škodit ne more.

Blanč - Mi smo pri prvih dveh tudi imeli nekega vrtljivega hudiča zoprno piskajočega. Kolikor je šlo meni tisto na živce, toliko je šlo otrokom. Tako da odvisno od otroka. Pa verjetno od piskajočega zvokauser posted image . Tako da pazite kaj si izberete. Je pa res, da teh modernih ležalnikov jaz v živo sploh še vidla nisem. Sem zdele zvedla za njihuser posted image . Jaz sem bolj iz naftalina, očitno... Drugač so bili pa mojim otročkom zelo všeč listki v drevesnih krošnjah, ker sem parkirala voziček pod domačo marelico in sta tam lahko precej časa budna zrla v listke, ki so se premikali v vetruuser posted image  (Taškica nič se ne smej, jim nismo nič vsiljevali bio, eko, natur puruser posted image ). Sicer smo pa zdaj podedovali celo vrečo igrač in vrtljivih zadev, tako da bomo spet poskusili srečo z vrtljivimi mobili nad posteljico, previjalno, ležalnički,....user posted image

Pa smo zbezali še eno user posted image Marcelin - dobrodošla. Lepo da si se nam pridružila.user posted image
No ostale, ki nas še berete, vsaj pofočkajte se, če že ne želite biti aktivne!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
15.4.2009 20:57:34   
taškica
Za Amrico stiskamo pesti in ji pošiljamo objemčke! Vse bo ok. Kar lepo ubogat Snežinko, + afirmacija je zakon.

Anja - ja, res je čudno da te niso poslali v P. - ima Blanč kar prav. Mv je prvi pokazatelj prezgodnjega poroda....počivat punca, pa pozitivno mislit pa bo. Pa nič prehitevat prosim, zdajle sem jaz na vrsti , prosim da me počakate.

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Taški, ovčka je super, to trdi tudi moj sosed, star 55 let, ker vedno spi zavit okrog ritke z ovčko in si je tako pozdravil prostato- no tole ravn ne paše na našo temo ampak sigurno so ovčke zakonuser posted image

Blanč - ti ga pa pihneš, sem se spet smejala.user posted image Ti bom jaz dala prostato, pa rit 55letnika. Bolš da si tole v živo ne predstavljam. user posted image
Aja glede previjalke - punca ta previjalka (fotkica) - ta ozka kot jo ti imenuješ je da best. Od strani rihtata - ta je dobra - ta previjalka se odpre - notri je banjica, zato je pa na koleščkih. Dojenčka od postran rihtat je simpl dimpl, lahko pa odpreš zgornji del, pa ga imaš pravokotno nase. To je najboljše od najboljšega. Pa še predalčki so zraven, to pomeni, da ga z eno roko držiš, z dugo pa odpiraš predale. Jaz sem isto imela sposojeno.

Aja pa kalorifer si nabavi. To je tudi ena taka must have zadeva, če je še nimaš seveda. Dojenkoti imajo radi toploooooo.

Larči - nimam linkauser posted image  To je home order iz Gorenjske. Sosed sosedu ovčka. A vprašam zate? A bi res jih mela?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
15.4.2009 21:01:47   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Mi smo pri prvih dveh tudi imeli nekega vrtljivega hudiča zoprno piskajočega. Kolikor je šlo meni tisto na živce, toliko je šlo otrokom.  Je pa res, da teh modernih ležalnikov jaz v živo sploh še vidla nisem. Sem zdele zvedla za njihuser posted image . Jaz sem bolj iz naftalina, očitno... Drugač so bili pa mojim otročkom zelo všeč listki v drevesnih krošnjah, ker sem parkirala voziček pod domačo marelico in sta tam lahko precej časa budna zrla v listke, ki so se premikali v vetruuser posted image   

Ej punca, midva sva čist iz istega naftalina. Za ležalnike tut jest nisem vedela, moja dva za te vrtiljake slišala ne videla nista, listki so pa zakon, draga moja. As šla pogledat tist malinov čaj, no?

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
15.4.2009 21:21:58   
sr
Oj dvojne nosečke!
Mene pa zanimajo vaše izkušnje-in sicer kako dolgo ste fizično normalne funkcionirale???? Mene je samo groza, ko enkrat ne bom več zmogla opravljati gospodinjskih del (generalne čistilne, daljši šopingi, da o aktivnostih z dveletnikom ne govorimo -mam že zdaj slabo vest, ko ne morem skakat z njim, pa ga nosit, pa kam dvigovat, plezat .... (kako ste ve rešle s tem))????????????????????????????????????????????

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
15.4.2009 21:23:02   
blanč
Taški umir hormoneuser posted image pa men tole s previjanjem bolj počas razložiuser posted image . Se pravi, da ga lahko potrani previjam?Ja se odpre in je not banjica, ki je pr men ne bo ampak bo predal. Ko se odpre si rekla, da se men obrne... ajoj help user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
15.4.2009 21:36:08   
Snezinka4
Taškica - Sem šla, sem šla pogledat malinove listkeuser posted image . Ampak nisem veliko brala, z branjem sem nehala, ko sem prebrala post neke nosečke zdravnice, ki se je zadeve bolj študiozno lotila in je našla neko raziskavo, ki zadeve ni ravno potrdila (http://med.over.net/forum5/read.php?117,4552780,4556775). Je pa res, da ni vse v statistiki in če se psihično prepričamo, da nam nekaj pomaga nam včasih dejansko res lahko pomaga. Tko da, vsak po svoje. Glede na to, da ima čaj zanič okus (to sem prebrala) ga jaz ne nameravam pit. Taškica, moji prijateljici tudi slončkanje ni pomagalouser posted image . Tako da jaz se bom po 38 tednu otrokom pridružila na trampolinuuser posted image . Sem kar samozavestna, ne, da ne bom prej rodilauser posted image . Če čez tri tedne ti še ne boš rodila, te bom pa prišla iskat in te bom z avtom čez Rožnik peljala, da te bo fino po makadamu treslo, potem boš šla k nam še kakšen skok na trampolin narest, prej bom pa sosedu naročila naj s službenim avtom domov pride. Je namreč voznik rešilcauser posted image user posted image . Tko da punce, ven jih bomo že spravle!  Če še katera rabi tak tretma naj se kar pri meni oglasiuser posted image user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
15.4.2009 21:42:48   
taškica
Ok bom poskusila.

1. lahko jo imaš tako kot na fotki. Brez banjice, s predali, pa previjaš od strani. To je najbolj simpl, nič ni ozka, za dojenčka čisto prava.
2. Lahko jo odpreš. Previjalni zgornji del se loči od ploskve v obliki črke L. Štekaš? Otrok je tako direktno pred teboj - (ne od strani kot prej, ampak nogice pri tvojem trebuhu, ti ga gledaš direktno.) Ta pozicija je dobra predvsem zato, ker lahko hkrati uporabljaš prve mesece še banjico in si precej olajšaš zadevo. Kansje npr. po 3 m, ko je prevelik za banjico, spremeniš v predal in to je to.

Če ne boš imela banjice ni smiselno odpirat previjalke. Od strani se da dojenčka čist lepo zrihtat.

A sem zdaj jasna?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
15.4.2009 21:50:38   
taškica
Snežinka - ma ja vem. Mene včasih malo zanese, veš. Hormonska, pa entuziastična...ka pa vem. Ampak spodaj imaš, da je statistično dokazano za drugo porodno fazo - ne pa za prvo. In za prerez presredka. user posted image . Zgleda sem jaz bolj za alter, natur pur, eko, bio...

Aja hvala za ponudbo - SPREJMEM!

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
15.4.2009 22:14:23   
suncicica
blanc jaz imam nekaj podobnega previjalno in otroke rihtam od strani...in ti povem da bi bila brez te previjalne ze  invalid ker bi mi hrbtenico raztrgalo od sklanjanja.

Stella in Pia

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
15.4.2009 22:15:35   
lara light
Taškica, pa te ovčke so samo kot podlaga, na vrh tega daš otroka...je pralno, ne pušča dlak? In verjetno primerno za poleti in pozimi.
Bi mela ja, hvala.

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
15.4.2009 22:29:06   
Snezinka4
Ja druga porodna faza, da je krajša za 10 minut. A ni to faza, ko že močno pritiskaš? Ko gre "zares"? Jao, dva sem že rodila pa takle sprašujem!?!user posted image  No, ker pri meni je bila ta faza (če prav razumem za kakšno fazo gre) precej kratka. Dva tri popadke, pa sta bila zunaj. Ajd, mogoče jih je bilo kaj več, ampak kolikor se spomnim je bilo precej hitro. Tko da če 10 minut odštejem bo pol kar exspresnouser posted image .
Meni se najbolj zdi pomembno, da si med popadki sproščen. Tale stavek je kar komičen, sploh za tiste, ki so rodile, ampak če skušaš imet med tem ko te drži in boli, spodnjo ustnico sproščeno, si sproščen tudi spodaj, zraven dihaš, jaz sem čepela ali hodila (pri drugem porodu) in je bilo res enostavno. No, je bolelo, ampak se nisem upirala popadkom, kot sem se prvič, kjer je pa svinjsko bolelo in sem mislila, da zadeve ne bo nikoli konec. Bomo vidli če moja teorija drži. Bom poročala. Dejstvo pa je, da ima vsaka svojo zgodbo. Pa kar eni paše ni rečeno, da tudi drugi. Taškica ti boš upedenala na hitro in brez hujših bolečin. Samo strahu se znebi! Vse bo dobro! Porod bo potekal hitro, enostavno in prijetno. Rodila bom dva zdrava otročka. Vse bo v redu!!!! ZA VSE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
15.4.2009 22:38:39   
Kicsi
Živijo mamice.

Jaz sem danes uživala še doma in srčno upam,da bom tudi jutri,čeprav imaam občutek,da bom dan D dočakala od jutri dalje kar v porodnišnici user posted image .
Če bo treba,bo pač treba,ampak vseeno mi držite pestke,da bom lahko prišla domov.

Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 2974
15.4.2009 23:05:24   
Snezinka4
Kicsi - držim pesti!!!!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?