|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
16.4.2009 7:59:14   
lara light
Kicsi, tudi jaz!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
16.4.2009 8:56:13   
taškica
Jutro nosečkice!

Kicsi - držimo pesti!

Lara, kakšno je jutro pri vas, sonce?

Baje v Lj lomasti medved. Po tivoliju, Rožniku, da ne bo kera se tam sprehajala. Ne vem, mogoče pa je joke. Snežinka ti si tam v bližini.....si ga kje videla?user posted image .

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
16.4.2009 9:13:42   
Snezinka4
Taškica ni joke. Še dobro, da nimamo nobene jablane z drevesi, da nam medo nebo na vrt priplezal...k sreči so nam kanto za smeti včeraj spraznili...user posted image . Ampak bolj me skrbi to, da gredo naši pručki danes na Klobuk (športni dan). To je pa tisti hrib, kamor bo medved šel, ko ga bodo iz Rožnika pregnali, če ga ne bodo prej eliminiraliuser posted image . Trenutno skačejo policisti s šmajserji okrog. Imajo pogon od Tivolija proti Mostecu. Tud če bi kdo hotel na sprehod tja ga nebi pustili...

Ej punce mene pa zanima koliko plačujete gospem za pomoč pri čiščenju domače hiše/stanovanja. Jaz imam zdaj eno kandidatko za 9€, pa se mi zdi tu mač. Sicer dam roko v ogenj zanjo, ampak 9 je pa kr kriza...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
16.4.2009 10:11:53   
blanč
Joj snežinka pazi se medotauser posted image ...9 evrov je pa veliko prveč. Jaz več kot 6 evrov neobdavčenega denarja za pucanje nebi dala, verjetno je razlog, da sem savinjčanka.
A ima katera od vas temno rumen izcedek?

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
16.4.2009 10:35:28   
lara light
Blanči, jaz sem imela 10 dni nazaj ful rumenega gostega izcedka, sedaj ga skoraj ni. Ne vem kaj ti rečt. Po mojem, če ne zraven srbi, boli al krvaviš, ni nič posebnega. Opazuj se, prav?

A medveda mate na pohodu? Upsuser posted image , saj je prelepa žival, ampak srečala ga pa ne biuser posted image . Upam, da ga pravočasno premestijo na za vse prijaznejšo lokacijo.

Taški, 2h sem pohajala in je bilo skoraj jasno, prijetno...sedaj pa se vztrajno oblači. Kako si ti, naša n.1 punca?

Snežinka, jaz ji dajem po 6. Vem pa, da so druge dražje. Mi pa stalno govori, da samo za 2h pridet ji ni...ne vem, če jo bom še dolgo poslušala...pa čudno mi je, ko mi govori o drugih stanovanjih kje imajo umazano, kje so manj prijazni...kdo ve kaj govori o nas?? Saj veš, nobena ne počisti kot bi sam, je pa tale 'moja' tudi zelo zanesljiva in poštena, saj jo pustimo samo in ni problema.
Povprašaj še malo, Taškica se mi zdi, da ma tudi eno za manj dnarja kot 9 eur.

Punce, kaj boste kuhale? Jaz bi danes kaj finega...ja kdaj pa ne bi, jaz požrešnicauser posted image

Lubčke!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
16.4.2009 10:50:19   
_anja3_
Pozdravljeneuser posted image Najlepša hvala vsem,za odgovoreuser posted image Ja verjetno me niso poslali v bolnico,ker mi je merila materični vrat v Postojni,ko sem šla prostovoljno na 3-D ultrazvok?!Moja ginekologinja mi ga sploh ni merila...Zdaj me skrbi,ali naj se grem kar v bolnico pokazat,k imam napotnico,al kaj?!Ker moja gin.,je tudi malo neodgovorna....kot mi sploh ni dala prve 3.mesece,folne kisline za pit!user posted image user posted image Sicer imam zdaj 23.,kontrolo pri svoji ginekologinji...ne vem,al naj počakam do takrat?!Drugače sem pa polna tablet...so mi dali buscopan,magnesol,ferum lek,pa še vaginalne svečke za vnetje...user posted image Upam,da vas ne morim preveč,z mojimi težavami?!***LP****

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
16.4.2009 10:54:11   
_anja3_
Aja...pa,da vam še sporočim,kako je z "Amrico"...Zaenkrat se počuti v reduuser posted image Sicer je imela včeraj težave tudi s cukrom...Zvečer so ji izmerili 6,9 in je dobila takoj dva inzulina.Ponoči ji je pa poskočil cuker na 11.,pa se potem spet spustil na 5.Upam,da bo z njo vse o.k.Zdej počivauser posted image Vam sporočim še kaj,ko mi javi...

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
16.4.2009 11:05:51   
blanč
Anja ti si druga jaz-polna skrbi...
MV ginekolog meri okrog 24 tedna, kar je prej pa na lastno željo. Tudi za folno in ostale vitaminčke moramo kar same poskrbetiuser posted image . Magnesol je fajn, če imaš krče ali ti otrdeva trebuh... Svečke proti vnetju pa kar pridno uporabljaj, ker vnetje lahko povzroči kakšno neprijetnost...
Lara jaz imam malo tega izcedka mi je pa smotan... Sem si začela vstavljat borax svečke, samo so tako smotane za ven dobit iz plastike, pol jih je pa še težje vstavituser posted image user posted image
Taški hvala za razlago o previjanju. Zdaj pa resno razmišljam, če sploh rabim stensko previjalno...Saj mi lahko moj naredi navrhu te previjalne, še kakšne poličke za kremice in pleničke...
Punce no kaj še rabimo za prve mesece, ček listo prosim, noki je sicer to super nardila ampak jaz bi tako npr. za mamico, pa alineje, za bebice, pa alineje, kozmetika, pa alineje...user posted image user posted image user posted image user posted image Blond pač, kaj se tu lahko pomaga...

(Mark Twain)

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
16.4.2009 12:45:56   
buši2
Živjo punce,

vidim, da je akcija. Ste vse tolk naspidirane, al kaj?user posted image user posted image

Kicsi in Amrica- držita se! Vrstni red je treba upoštevat! Taškica je na vrstiuser posted image !
Marcelin- dobrodošla v našo družbo.

Za tiste ovčke v vozičku - sem vidla, da se da kupit pri Hartanu posebej. Mislim pa da so okoli 30,00 EUR/kos.
Poglejte na njihovo internetno stran.

Sem upoštevala nasvet od Snežinke in se spravila na pripravo cunjc, kozmetike,... Moram priznat, da je tole
likanje plenic takoooo monotono delo, da pop..zdiš. Ampaj je zdaj pripravljeno, tko da moža ne bo skrbelo, da bo moral likat user posted image user posted image .

Blanč - upam, da ti bo tole kaj pomagalouser posted image  Sem dala v alinejeuser posted image user posted image

Seznam za nego otroka:

- 2 umivalnika (plastični posodici ali vrč),
- kopalna kad,
- otroško milo (trdo),
- posodica za milo,
- mandljevo ali olivno olje,
- hladilno mazilo,
- steklenička 70% alkohola (ni nujno),
- fiziološka raztopina (v paketu je več kosov),
- sterilni zloženci iz gaze,
- umivalne vrečke bombažne (Tosama),
- umivalne krpice bombažne (Tosama),
- otroške škarje,
- glavnik in krtačka,
- vata,
- toplomer,
- termometer,
- pumpica za nosek (ni obvezno).
- Bephanten krema.
Jaz sem si še kupila tekočino za dezinfekcijo rok v lekarni (mislim da se ji reče Spidaterm). Ampak  to je le moja kaprica user posted image user posted image .

Punce, mal prečekirite cene. Sem ugotovila, da je še najceneje v Lecrecu, sploh pa izdelki od Tosame. Mislim, da so bistveno cenejši kot na www.novorojencek.com! Tko, da se splača mal pogledat, pa boste kaj prišparaleuser posted image !

Če pa rabite še seznam za iz porodnišnice za otroka, pošljem.

Pa lep dan še naprej. Grem kuhat!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
16.4.2009 13:03:00   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: buši2

- Bephanten krema.
Jaz sem si še kupila tekočino za dezinfekcijo rok v lekarni (mislim da se ji reče Spidaterm). Ampak  to je le moja kaprica user posted image user posted image .

Ej Buši super seznam, se kar podpišem pod vse - tudi pod tole. Ker tole dezinfekcijsko sredtvo dejansko ni zate in tvojega dragega ampak ZA DRUGE! Še posebej naj si s tem roke umijejo sorodniki, ki imajo doma otroke! Super da si nas spomnila!

Blanč - poličke naredi nad previjalo. Imaš the best of the best! Ne kupuj drugega...

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
16.4.2009 13:17:00   
blanč
Super bušiuser posted image ga bom kar naprintala, da bom lahko kasneje nabavlauser posted image
Taški prepričala si meuser posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
16.4.2009 14:49:05   
_anja3_
"Blanč",hvala za odgovoruser posted image Saj sem si nabavla še vitamine Neo Vin,ki vsebujejo tudi folno kislino...čeprav,je najbolj pomembno pit folno kis.,prve tri mesece,jaz jo pa nažalost nisemuser posted image Upam,da bo vsaj zdaj kaj pomagalo.Drugače pa magnesol pijem redno..3.tablete na dan.Pa svečke tudi jemljem.***Lepo se imej***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
16.4.2009 14:56:04   
evamaja
ojla punce!
Po dolgem času me je prijelo da bi neki napisala. 5 min. tipkam ko zmešana, pol se mi pa na koncu vse zbriše, sem jezna kot user posted image . To pa ne pomeni, da vas ne berem, ooo ja vas in to redno, user posted image  super ste. Kar tako naprej.
Vidim, da ste že nekaj za seznam napisale, pridne. Kaj pa cotke, kolko bodijev, hlačk (z naramnicami ali brez), kapice,....?
Punce, vidim, da imate vse te mehke košare v svojih vozekih, jaz buča pa kupim voziček (rabljen) brez teh košar, pa bolj ko študiram, bolj se mi zdi da bojo prav prišle. A se dajo te košare kupiti naknadno, a so to univerzalne košare,  morem bit pozorna na dimenzije?user posted image

Blanč, jaz imam tudi takšen izcedek in ker me ne peče, si ne delam posebnih skrbi kar se tega tiče. Mene pa bolj muči suh kašelj, vse me že boli. Kaj naj vzamem, da bo boljš dejte mi povedat prosim, kr drgač se mi bo zmešal.
V ponedeljek imam pregled in komaj čakam, da vidim našauser posted image user posted image , ki že kar pošteno brcatauser posted image . Matr je to lušten.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
16.4.2009 15:06:15   
taškica
user posted image
Blanč - a to boš imela? To ni ležalnik ampak igralna blazina. Postaviš na tla, otrok pa gleda. Dobijo se še večje in z večjimi igralnimi loki.

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
16.4.2009 15:12:38   
blanč
ja Taški kaj me rajcaš s takimi qjut zadevami, samo tole me pa ni prepričalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse te igralne podloge so za enega otročka in to samo do takrat ko se začne plazit. Sem bolj navdušena nad ležalniki, kjer se ravno tako zamoti z igralnim lokom, pa dvigneš ga lahko, da okrog sebe gleda, neseš jih zraven na teraso, ko kavico piješ, dvigneš naslonjalo in ga nahraniš...user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
16.4.2009 15:19:08   
Snezinka4
Oj Buši vsaka čast. En teden nazaj še nič zdaj pa že likanje, pa nabava, pa seznamčkiuser posted image . Temu se pa reče učinkovitostuser posted image .

Anja, ti res skrbi za to, da res počivaš. Pa nič nas ne moriš svojimi problemi!!!! Ti le pojamraj, jaz bom tudi. Če mal pojamraš naokoli,je pol lažeuser posted image
Mene pa vezi tako močno na trenutke zabolijo, da mi je kar slabo. Sem ravnokar predihavalauser posted image . Pol pa še križ boli, pa pod trebuhom stiska in drži, pa ne spusti. Kar na bruhanje mi gre. Poze pa itak ni ta prave. No, ampak če tamali ves ta čas brcata, verjetno ne rabim kakšne panike zganjat.

Amrico lepo pozdravi! Mislimo nanjo! Pa na Almk tudi! Punce ni kej mal moramo še počakat ni še naš čas.

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
16.4.2009 15:21:01   
taškica
Neee, ne, ne ne Blanč. Vsaka zadeva - svoja starost. Ja, ležalniki so od 0+ naprej.user posted image  Tele play blazine pa so za potem ko pase kravice, pa ko je buden več časa - od 4+ naprej. In veš kako otroci obožujejo, če so na tleh in obstajajo take blazine za dva. Blazine so full dobra zadeva (jaz nisem imela niti ene pri prvih dveh ta malihuser posted image  - pa ti Snežinka?).

Ja pa te res rajcam, sem te zavohala, da si čist notr padla. Joj kolk cuteeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Dejva še, as najdla še kaj kar nujno rabimo?user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
16.4.2009 15:27:22   
blanč
Veš da sem, tole rabim, da bom imela v dnevni, da bosta noter lahko tudi mal zaspančkala. Sem preverila in mamice pravijo, da so malčki raje v lesenih, ker fajn ven vidijo pa opora za vstajanje je boljša od onih ročajev na mrežastih...
0251 Lesena stajica - zložljiva Zapri okno user posted image user posted image user posted image Natisni

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
16.4.2009 15:29:18   
blanč
Taški zdej grem jest bova pol proti večeru nadaljeval,i boš vidla kaj vse sem naumilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
16.4.2009 15:44:17   
taškica
kul. komaj čakam. javi se. Tale stajica je zakon. se strinjam. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
16.4.2009 16:25:52   
pikatara
Almk držim pesti da ti čas čim prej mine in da bo vse vredu.

Larči mi smo super, me veseli da tako dobro prenašaš svoje tedne in da greš kmalu po naših stopinjah. Naša otročka sta najbolj srečna kadar smo zunaj, ni ne joka sam spita, edino lačna sta vmes in dobita flaško. Danes smo bili spet 3 ure na tenisu. Oči igra, mami navija, otročka spita, peso pa tenis gleda. Jutri bo pa še mami malo poskusila igrat. Dva jutra sem že šla čist po penzionistično tečt (2 km rabim 20 min da ne bo pomote, če grem pa isti krog hodit pa 30 min).

Blanč midva imava chiccotove ležalnike, sva zelo zadovoljna, ju je še patronažna pohvalila. Not imata še eno blazino za manjše, ki sva jo še s plenico podložila, pa še ena loka sta za gor, vendar ju še nisva montirala. Glede vibriranaj nisem najbolj navdušena, da se ne bi razvadila, mojemu ju še gugat not ne pustim preveč. Kadar pa začneta brcat se pa sama gugata. Mislim, da je slikca od ležalnika v albumu.

Marcelin dobrodošla in vse naj v nosečnosti.

Miška meni ležalnika zelo prav prideta. Lupinice imava skoz a avtu pa kot sem že dostkrat napisala sta zaenkrat ful premajhna za lupinice. Ležalniki so lažji. Midva sva imela srečo da sva ju dobila za darilo.

Blanči jaz sem vzela kar od aventa komplet za novorojenčka, 2 majhni flaški, 2 večji in duda. ta duda je ful boljša od onih ki sem jih kupila posebej, ker je manjša tako da moram še kakšno tako kupit, pa kakšna flaška več ne bi bila odveč. Takšnole previjalko imamo mi in samo malo postrani stopim ko ju rohtam, ker je na zadnji strani stena, na levi kavč in na desni miza.

Vrtiljačkov še nimamo, ker mislim da sta še premajhna. Sedaj se edino prosti svtlobi obračata.

Sr normalno sem funkcionirala vse do konca 35. tedna.

Kisci držim pesti.

Taškica najin kolega je zjutraj srečal tega medveda. Vsako jutro gre na Rožnik laufat, danes ga je pa medo čakal. Je rekel, da sta se gledala in vsak na svojo stran umaknila. A si predstavljaš?

Blanči mi imamo vsko kozmetiko in plenice kar na poličkah na vozičku. Kozmetika za otroka:
- blazinice za prat (ogromno), najboljše so mi to.to
- hladilno mazilo za ritko iz lekarne
- fiziološka razstopina
- zloženci 5x5
- dve posodici (ena za vodo in ena za odpadke)
- pamperske št. 1
- trdo milo penaten baby
- olivno olje
- glavnik in krtačka
Sem probala kremo za telo pa je olivno olje boljše, ker se naši pupi skoz koža lušči, robčki za ritko so le za zunaj, alkohola ne rabimo, vate tudi ne
Za mami:
- prsne blazinice
- bephanten
- vložki

Buši sem že nehala plenice llikat, ker bi se mi zmešalo. Pred porodom sem vse zlikala plenice in oblekce, sedaj pa niti ene stvari več.

Taški eno takole igralo smo podedovali, stajico pa tudi, ampak bo še nekaj časa trajalo preden bomo sprobali. Kdaj jim pa začneš igrače dajat in kakšne. Naša dva imata samo dva kužka v posteljci (jima jih te teta taškica kupila), sta takšna da gresta glih flaški v njun objem.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
16.4.2009 17:18:15   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pozdravljene... se opravičujem ker kr tko vmes pišem na vaš forum... imam eno vprašanje... in sicer o vaših dvojčicah in naših majčicah... o:

- dobrovoljčica

- mucka25

- Šmarnogorka

ima mogoče katera že kakšne slikce user posted image , da jih objavimo še v majčicah 2009?? full hvala za odgovore...

čao.. ponovno jaz tukaj težim.... spet z istim vprašanjem.... vidim da je mucka25 že aktivno na rr, samo v albumu pa nima nobene slikce.... javite se vi 3 še kaj pri nas majčicah 2009.... lep dan še naprej vsem

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
16.4.2009 17:25:27   
Kicsi
Ojla nosečke.ami smo doma user posted image .
Me je prim.Cerar pregledal od A do Ž in rekel,da se Tilen in Lovro čist dobr počutita pri mamici in da ni še čas za paniko.Je rekel tudi,da če bosta hotela prej privekat na svet,pa tudi ni nobene panike,ker sta čisto dovolj razvita user posted image .
MV mi je nameril 2 cm inpravi da je popolnoma zaprt,težka sta pa en 1770 g,drugi pa 1920 g. user posted image

Na ponovni pregled sem pa naročena pri njemu 06.05.2009

Lep sončen dan še naprej.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
16.4.2009 17:52:39   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Ojla nosečke.ami smo doma user posted image .
Me je prim.Cerar pregledal od A do Ž in rekel,da se Tilen in Lovro čist dobr počutita pri mamici in da ni še čas za paniko.Je rekel tudi,da če bosta hotela prej privekat na svet,pa tudi ni nobene panike,ker sta čisto dovolj razvita user posted image .
MV mi je nameril 2 cm inpravi da je popolnoma zaprt,težka sta pa en 1770 g,drugi pa 1920 g. user posted image

Na ponovni pregled sem pa naročena pri njemu 06.05.2009

Lep sončen dan še naprej.

user posted image user posted image Super novičke.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
16.4.2009 17:56:14   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Miška meni ležalnika zelo prav prideta. Lupinice imava skoz a avtu pa kot sem že dostkrat napisala sta zaenkrat ful premajhna za lupinice. Ležalniki so lažji. Midva sva imela srečo da sva ju dobila za darilo.

Pikica, dej ob priliki poslikaj tele tvoje ležalnike. Nisem nič našla v tvojem albumu.
Sej če boste ve tolk hvalile te ležalnike, jih bom jst tud ziher nabavla. Sploh bo pa treba po porodu itak zapravljat baby-center bone. Pa se mi zdi, da znam jst tudi tega kr nekaj dobit. Juhu šoping user posted image
Ali kje je še to...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?