buši2
|
Živjo punce, vidim, da je akcija. Ste vse tolk naspidirane, al kaj? Kicsi in Amrica- držita se! Vrstni red je treba upoštevat! Taškica je na vrsti ! Marcelin- dobrodošla v našo družbo. Za tiste ovčke v vozičku - sem vidla, da se da kupit pri Hartanu posebej. Mislim pa da so okoli 30,00 EUR/kos. Poglejte na njihovo internetno stran. Sem upoštevala nasvet od Snežinke in se spravila na pripravo cunjc, kozmetike,... Moram priznat, da je tole likanje plenic takoooo monotono delo, da pop..zdiš. Ampaj je zdaj pripravljeno, tko da moža ne bo skrbelo, da bo moral likat . Blanč - upam, da ti bo tole kaj pomagalo Sem dala v alineje Seznam za nego otroka: - 2 umivalnika (plastični posodici ali vrč), - kopalna kad, - otroško milo (trdo), - posodica za milo, - mandljevo ali olivno olje, - hladilno mazilo, - steklenička 70% alkohola (ni nujno), - fiziološka raztopina (v paketu je več kosov), - sterilni zloženci iz gaze, - umivalne vrečke bombažne (Tosama), - umivalne krpice bombažne (Tosama), - otroške škarje, - glavnik in krtačka, - vata, - toplomer, - termometer, - pumpica za nosek (ni obvezno). - Bephanten krema. Jaz sem si še kupila tekočino za dezinfekcijo rok v lekarni (mislim da se ji reče Spidaterm). Ampak to je le moja kaprica . Punce, mal prečekirite cene. Sem ugotovila, da je še najceneje v Lecrecu, sploh pa izdelki od Tosame. Mislim, da so bistveno cenejši kot na www.novorojencek.com! Tko, da se splača mal pogledat, pa boste kaj prišparale ! Če pa rabite še seznam za iz porodnišnice za otroka, pošljem. Pa lep dan še naprej. Grem kuhat!
|