Kicsi
|
Ojla. Da se malo javim in poročam kaj se mi je zgodilo. Sem imela včeraj pregled pri osebni G,ki me je dala na CTG,ki je zaznal kokr popadke in je celo paniko naredila.Ker ji nisem mogla dopovedat,da so to ziher lažni popadki,ker jih ne čutim in jih imam (otrdevanje trebuha) že od 20.tedna nosečnosti naprej.Mi je potem še pogledala maternični vrat,ki je dolg 18mm in popolnoma zaprt in je še večjo paniko zagnala in me hotla kar z rešilcem v porodnišnico poslat.Sem jo komaj prepričala,da me bo moj odpeljal.Pa sem šla še na kosilo k tašči,pa sva šla pol še na kavo (je bil tok lep dan,da bi bil greh ne it na kako teraso na kavo ),po kavi pa sva krenila v porodnišnico.No in ko sva prišla tja so me dali spet na CTG,kjer ni bilo zaznati nobenih popadkov,tako da se je dežurna zdravnica prav smejala z moje osebne G in rekla da pretirava,da je baje itak normalno,da imam pri dvojčkih v 30 4/7 tednu 18 mm dolg vrat in da sploh če je zaprt ni panike,No pa me je poslala domov ne da bi pogledala kar koli drugega razen CTG-ja. Naročila me je za naslednji teden za merjenje MV in to je to. In jaz sem šla domov v upanju,da vejo kaj delajo in tako bom zdajle upala vse do naslednjega četrtka,ko imam pregled. Čeprav moram priznati,da sem kar vesela,da me niso zdaj med prazniki zadržali v bolnišnici. Sem pa danes mojo G klicala,da me niso sprejeli (me je prosila,da jo pokličem),pa je čisto ven padla,da kok so neresni v porodnišnici,........... Sploh več ne vem komu naj zaupam oz,kokga naj poslušam oz.kdo ima prav in kaj bi bilo najbolje . Skratka zdaj se moram podvizati in vse pripraviti za prihod mojih sončkov,ker bom po moje,ko bom enkrat sprejeta v porodnišnico tam toliko časa dokler ne bom rodila.In pol bo moj dragi čisto zgubljen,če ne bo že vse oprano in speglano in v omare pospravljeno.Postelje bo že zrihtal in sestavil,sam pranje,pa peglanje,pa pospravljanje mu lih ne leži .Je bolj tehnični tip No,pa sem se razpisala,zdaj pa grem počasi spat. Lahko noč,pa velik pirhov jutri ..
< Sporočilo je popravil Kicsi -- 10.4.2009 23:10:36 >
|