Dajadada
|
Žabika, iiii, a tkole zgleda pa s 4 kolesi, luštn. No, mi smo tudi z našim trikolesnikom zadovoljni, edino moti me da mali dol leze in potem bolj leži kot sedi. Sej če se lepo peljemo se to ne dogaja, če pa po kakšnem bolj rukarskem terenu, pol ga pa čist dol zabije. Te marele so vse narejene bolj za tavelike očitno...a ima katera kakšen nasvet? Vrtci, v Ljubljani ni šans, da prideš not, če si neMOLovec. Mi smo v enem 156 v čakalni vrsti, v drugem 71, iz enega še ni dogovora, ampak bo zihr nekaj podobnega, v Grosupljem pa upam, da pridemo noter. Meni bi itak v sedanji situaciji bolj pasalo, da je v Grosupljem, ker bom na porodniški in mi bo tam ful bližje ga iti iskat. Zjutraj ga bo pa očka vozil. Majčika, se veselim s tabo , bravo pikica . Urolog, dobili datum 12.11. Groza kakšne čakalne vrste so pri nas. Mi je bilo pa tok hudo, ko sem čakala pred sprejemno na plokliniki. So bili sami dedki tam, ki imajo težave s prostato, jaz bom morala pa našega miškota že pri letu in pol tja peljat . Jah, verjetno sploh ne bom mogla zraven na pregled, ker bo naš drugi pikec takrat kakšen mesec star, tako da bo moral biti očka močen. Mimogrede počutim se super, niti zaspana nisem več tako kot v prvem tromesečju. Zdržim celo do 10ih pokonci in zjutraj se brez težav zbudim ob 6ih. Samo pritisk imam pa spet fuuuuuul nizek 60/80, pa hemoglobin tudi 117. Jst res ne vem, kako naj dobim več železa vase (žrebička zihr ne bom jedla)...saj jem blitvo, pa regrat že dva meseca babi in dedi nabirata in ga mlatimo čez vikend, tudi govedino jem 1x na teden... Kje je še železo Ah, itak bom spet na tabletih, zaenkrat kakšno šumečko na dan, potem bomo pa vidli.
|