|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
23.4.2008 13:10:42   
Lejci
Barci, lušten fanticek, ful podoben sestrici.

Jjasna bravo za -kg!!! In Jure za prve korake.

Pakiranje - mi smo v tem letu sli n-krat na dopust in hujse od pakiranja - razpakiranje... Stala na kvadrat, pranje, likanje, pospravljanje...brrrrrr... Sicer pa tut js vlecem sabo miljon stvari vedno, bodije vsaj 3 vec, tut ce gremo samo cez vikend sta 2 pizami v torbi, pa cela lekarna, itak. Pa tut nisem prevec obcutljiva na vsako packo, problem je, ce se polije. O igracah sploh ne bi.

Erna, mogoce mas nategnjeno kito. Zoprna in dolgo trajajoca stvar, pomaga vec ali manj nic. Mela sem podobno, ko ni "ogreto" boli in preskakuje... Super, da mali uziva, ni boljsga filinga kot pustit otroka nekje, kjer mu je fajn. Sicer me pa mika, da bi prisla tvoje znanje preizkusit, moji lasje so nuno potrebni skarij user posted image

A bomo kej soncka docakal... popoldne se vedno ulije, ko hocem z malo ven user posted image  In pol se potikamo po igralnicah v soping centrih, ker nasa ne zdrzi pri miru. No, vceraj ji je oci pod streho nastimal peskovnik, da je mela kaj za delat.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
23.4.2008 13:20:47   
tinaaja
Sicer me pa mika, da bi prisla tvoje znanje preizkusit, moji lasje so nuno potrebni skarij

erna, a prides tud na dom :) jaz bi tud mogla si it mal oblikovat frizuro user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
23.4.2008 18:20:26   
m a j c i k a
Živjo punce!
Vse je v redu, vidli smo pikico danes pa tudi srčka smo videli, sicer ne še čisto jasno ampak smo ga!!!!
Hvala vsem ki ste mislile na mene in držale pesti!!!!user posted image user posted image user posted image

jjasna: tebi pa čestitke za izgubljene kg in bravo Jure za korake!!!!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
23.4.2008 19:19:31   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image majcika in pikica!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.4.2008 20:33:09   
Naomi
majcika...veselimo se s tabo!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.4.2008 20:35:51   
Žabika
Bravo Majcika in pikica! Zdaj pa naj gre lepo in mirno naprej. Srečno user posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.4.2008 21:03:26   
*sonchek*
Bravo majcika, res sem vesela zate!!!! No vidiš, tudi zdravniki se motijo!!! Mirno nosečnost ti želim user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.4.2008 21:06:08   
Anonimen
Bravo Majcika še tukaj! user posted image user posted image user posted image

Jst pa že cel dan pizdim nad temi vrtci... že 4. vrtec nas je zavrnil...  user posted image Najboljš, da se ločim...

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.4.2008 21:10:15   
thaiss
bravo majcika in user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.4.2008 21:20:39   
blanči
Majcika: Še tukaj ti čestitam user posted image user posted image user posted image . Kaj pa kavica?

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.4.2008 21:20:48   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Jst pa že cel dan pizdim nad temi vrtci... že 4. vrtec nas je zavrnil...  user posted image Najboljš, da se ločim...

Žalostno, a resnično! Najbolj me pa pogreje to, da vrtec dobijo kvazi samohranilke in študentke, ki pridejo po svojega otroka v vrtec že po kosilu, poelg tega pa ga plačujejo le nekaj borih €! Tiste, ki pa res potrebujemo mesto v vrtcu za svojega otroka, ker žal nimamo nikogar, ki bi nam ga čuval medtem ko smo v službi in delamo, poleg tega pa plačujemo skoraj polno ceno vrtca...ne, za nas pa ni prostora! Pišuka me pogrejejo take stvari! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.4.2008 21:33:14   
erna14
majcika-user posted image user posted image user posted image  sem vedela,da bo vse ok.....srecno,joj sm veselauser posted image user posted image
soncek-ja ne gre se sam za studentke,samohranilke mislm a ves saj one tud rabjo varstvo a ves,sam problem je v temu ker kaksni ljudje k majo met kje otroka.npr.pr tamalmu v vtcu imajo enga fanta k se skor cev mesec cuva pri babici v vrtcu je samo v primeru ce babi kaksn dan ne more,se pravi 1-2 krat na mesec,kaj starsi vrtec placujejo zato da ima otrok mesto tam cuva ga pa babi ponavadi in ravn danes je babica neki zjutri stokala,joj ze tok casa hodmo sm pa se zdaj joka skoz,sm si mislna ja haloo saj ti bi tud,ce bi 1 ali 2 prsla v vrtec pa men nc tam ostala cev dan.kar se pa tice placila pa mislm da tuki tisti k vec placujejo mislm da naj nebi mel kake vecje prednosti pri mestu v vrtcu...ja mate ze prvec evrckov da morte tok vrtca placatuser posted image user posted image user posted image .hecam se,se strinjam drugac s tabo tisti k res rabjo,ponavadi za njih zmanjka prostora.skratka mislm da je premal vrtcov,lohk pa enga marcevskega odpremo,kaj pravteuser posted image
lejci-ni panike ti sam povej kje,kdaj te bomo popedenaluser posted image
tinaaja-ti pa ne stokaj k zmer k te vidm mas lepo frizuro,ja ponavad tud novo tko da ........

< Sporočilo je popravil erna14 -- 23.4.2008 21:35:36 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.4.2008 21:43:45   
*sonchek*
Jaz lahko govorim samo za naš vrtec, ker poznam starše otrok, za ostale ne vem, čeprav po mojem ni dosti razlike. Imamo cel kup primerov kvazi samohranilk, ki jasno ne delajo, svoje otroke v vrtec pripeljejo ob desetih in jih pridejo iskat po kosilu oz. ko se otroci zbudijo, plačujejo vrtec za 1. oz. 2. razred (midva sva v 6.!), se vozijo z avtomobili, ki jih jaz lahko le gledam, zraven pa jamrajo, da nimajo dovolj časa  - za šoping mogoče??? In zaradi takih se včasih sprašujem zakaj sem tak bedak, ki hoče vse doseči na pošten način - pa jasno v večini primerov zvisim kot špaget! Mislim, da bi morali malo strožje ocenjevati komu pripada in kdo res potrebuje mesto v vrtcu!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.4.2008 21:45:25   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

skratka mislm da je premal vrtcov,lohk pa enga marcevskega odpremo,kaj pravteuser posted image

jaz sem za!!!! user posted image  A se lohk tud februarčki uštulimo notr user posted image  user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.4.2008 21:46:54   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Jaz lahko govorim samo za naš vrtec, ker poznam starše otrok, za ostale ne vem, čeprav po mojem ni dosti razlike. Imamo cel kup primerov kvazi samohranilk, ki jasno ne delajo, svoje otroke v vrtec pripeljejo ob desetih in jih pridejo iskat po kosilu oz. ko se otroci zbudijo, plačujejo vrtec za 1. oz. 2. razred (midva sva v 6.!), se vozijo z avtomobili, ki jih jaz lahko le gledam, zraven pa jamrajo, da nimajo dovolj časa  - za šoping mogoče??? In zaradi takih se včasih sprašujem zakaj sem tak bedak, ki hoče vse doseči na pošten način - pa jasno v večini primerov zvisim kot špaget! Mislim, da bi morali malo strožje ocenjevati komu pripada in kdo res potrebuje mesto v vrtcu!

...sam zato k si postena si pa srecna in vesela...verjemi, ti ljudje pa niso...tko da tega ne mors nikol primerjat...prot vetru scat je nemogoce...sam eni so poscani skoz...ooooooooooooooooooooooom, oooooooooooooooooooooooom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1815
23.4.2008 22:03:29   
erna14

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

skratka mislm da je premal vrtcov,lohk pa enga marcevskega odpremo,kaj pravteuser posted image

jaz sem za!!!! user posted image  A se lohk tud februarčki uštulimo notr user posted image  user posted image

ja no itakuser posted image ,a te pol kr vpisemo na seznam.....ma ne  sej vem kaj hoces rect,razumem apak a ves sam k majo pa tok glupe kriterije v vrtcih,pa njim je itak vseen kok je otrok tam,manj je,manj imajo posla vzgojiteljice placan majo pa isto.saj jaz npr.tud tamalga pelem v vtrec ob 9-10 in ga grem iskat ob 3 no moj ga gre,ampak jaz ga peljem tok pozeen zato ker hocm vsaj malo casa bit z njim,ker sem pop skor skoz v sluzbi,pol ga pa zjutri kasnej peljem,sam k sm pa dopoldam pa itak ob 7 je tam in ja prevec je takih k majo otroka v vrtcu,ne zato ker ga morjo imeti tam,ampak zato da imajo malo casa sami zase in temu jaz ne dam prov in ja spet se strinjam s tabouser posted image user posted image .....ja ja sej grem spat

moj soncek Ziga-12.3.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1816
23.4.2008 22:36:06   
Anonimen
Cer,

danes ste nam pa lahko fous za vreme. Pri nas na severu je bilo tako toplo, da sta se v 5 urah posusile dve rudni perila...Pa ni bilo prevec vetra. No, kar se vetra tice, tukaj gor ponavadi ful piha. Sicer smo cca 100 km od Severnega morja, ampak se zelo cuti njihov vpliv... tukaj se velikokrat zgodi, da se v eni uri dvakrat zamenja vreme...
Drugace se pa pridno pripravljamo na odhod domov.user posted image

dksubin - kaksna super sobica!!

Draja - hvala za recepte. Bomo preizkusili. Sem se pa spomnila na vas, ko prejsnjo noc L. ni skoraj nic spala, ker jo je sraufalo po trebuhu in se je zbujala na 10 min. Prav obcudujem vas!

Barci - kaksen frajer je ratal Zan! user posted image da se cimprej pozdravi!
Jjasna - Bravo za izgubljene kilograme in Juretu za prve korake!!user posted image Jaz sem pa mislila, da imamo novo user posted image  user posted image Tudi nasa ful rada hodi bosa, ampak se mal bojim, da ne bo kaj narobe, ker je ponavadi takoj ful mrzla v noge.  Zdaj, ko bo topleje, bo gotovo hodila vec bosa...

Pakiranje- kako poznam to pakiranje... ker smo veliko zdoma imamo dolocene stvari kar podvojene (npr. zobne scetke ipd.). Smo se pa ze ful zverzirali, da vzamemo ravno prav oblek s sabo.. Zdaj smo imeli za vse za en mesec 1,5 kovcka oblek. Seveda je bilo pol od tega za Livijo user posted image

Friziranje - tudi jaz se javim za strizenje. Lahkose dobimo nekje, pa nas Erna ustrize, mi ji pa cuvamo Ziga! Pa se svoje otroke pripeljemo in bomo vsi nekaj imeli od tega user posted image

Majcika - super novica!! Upam, da bo sedaj vse OK do konca! A ze ves, kdaj imas PDP?

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.4.2008 22:39:52   
Anonimen
Najbolj me pa pogreje to, da vrtec dobijo kvazi samohranilke in študentke

Sej jst mam še status študenta (sicer le do konec septembra) in so mi tudi upoštevali, amapak ker nismo MOL izvisim na celi črti. user posted image Smo pa včasih spadali pod MOL in na začetku naše vasi je tabla občina Ljubljana... vsak dan gremo mimo, le streljaj je do MOL-a, pa vendar. Sploh ne vem kam bom dala Jureta septembra, ko grem v službo user posted image

Nč, bom kr jst odpral marčevski vrtec - prostora imamo dovolj (zuni in znotraj), imamo veliko živali,... in 500 sadik jagod, veliko maline, ribez, banane (user posted image )...  tako da nam dolgčas res ne bi bilo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.4.2008 22:42:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34
Jaz sem pa mislila, da imamo novo user posted image

Edin to bi rešilo problem kam dati Jureta... Do porodniške bi me lahko pa moj ati zaposlil (da ne bi prejemala unih mizernih 180€). user posted image In potem gresta pa že moja dva v penzijo in imam celovito rešitev z varstvom.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
23.4.2008 22:46:43   
tejčica
Majcika, suuuuupeeeer !!!user posted image user posted image user posted image  Pa srečno še naprej.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

tejcica, kok ma vasa Taja nogico...jes sem nasi Lani kupila ene zlate balerinke, pa so ji premejckene..tko da ce bi vam prou prsle jih senkam...loh pa se zmerm tocno podplat kok cm...k sej ves stevilke in razlicni proizvajalci...pa seveda ce bi sploh mela zlate balerinke z masnco user posted image ...k Barbie tut take nos user posted image user posted image

...aja, najpomembnejse...st. 27 so user posted image

Naomi, hvala ti, ampak naša pupa ima že številko 33-34. O tem da bi ji bile všeč pa sploh ne dvomim.user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
23.4.2008 23:17:31   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
prazniki- a smo mi edini, ki ne bomo nikamor šli za več dni?user posted image   

Mi tudi nimamo nič v planu user posted image Vidim, da ste si vi že zrihtali user posted image

Jure user posted image user posted image user posted image Jjasna user posted image user posted image user posted image

thaiss - Žiga tudi še ne hodiuser posted image

majcika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in srečno

Anja - A niste vi bili lani tukaj na morju http://www.apartments-cifer.com/ A ste bili zadovoljni?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.4.2008 23:37:08   
Encijan
Sem samo malo pokukala semle, pa se še javim na hitro. Cunce in cune so zlikane, zdaj moram pa še spakirat oz. bom najbrž kar jutri zjutraj, ker me mine, ko pogledam na uro.

Draja sicer uživa na morju, ampak moram povedat, da sem tudi jaz danes spekla jabolčno pito po "njenem" receptu z dvojnimi količinami (le sladkorja nisem podvojila, ker ne marava preveč sladko, Špela pa zaenkrat še ne zna povedat...) in je bila super, celo mojemu je bila zelo všeč. No, ja, saj res ni izbirčen, ampak jo je izrecno pohvalil in rekel, da naj še kar kak recept sprobam (za sladice, kajpak). Aja, če bo še kera pekla, sem vzela pol bele in pol krušne moke in je super izpadlo. To sem že zadnjič pri borovničevi piti naredila in je bilo OK.

Da ne bo kera ponoč lačna ratala, bom raje nehala... Grem vsaj torbo pripravit, potem bom pa vidla, kake volje bom.

Aja, Majcika, kok sem vesela zate, sem tudi jaz mislila na vas! Pa, Tejčica, bravo za novo službo, pa Sibil tudi (no, tole je malo za nazaj). Jaz bi jo tudi morala začet iskat kje bliže domu, pa se mi kar ne da. A slučajno katera ve, kako je s podporo za brezposelne po preselitvi. Včasih vem, da je bila. Ah, na vse študiram, samo kaj ko sem preseljena že 4 leta, tako da iz te moke ne bo kruha, a ne?

Encijan

< Sporočilo je popravil Encijan -- 23.4.2008 23:42:06 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
24.4.2008 1:38:40   
Žabika
No, zdaj imam pa nekaj časa, pa upam, da me bo tole pisanje uspavalo. Namreč odspala sem 1 uro, se zbudila, se pol ure premetavala, ratala totalno nervozna, ker ponavadi nimam težav s spanjem in se odločila, da se grem pač uspavat na računalnik. Ma ne vem, kaj me daje.

Torej pri nas doma smo spet kompletni in že na starih tirnicah. Kot sem že rekla, sem podlegla in tako smo zdaj tudi mi ponosni lastniki nove kočije, ki zgleda takole:
user posted image
Za ta hitre sprehode in potovanja ter dopuste bo super!

V ponedeljek sva bili s Hano tudi na FT, kjer smo se odločili, da Hani začnemo bandažirat stopalca. Ma nič kaj prijetna zadeva, sploh zato, ker se ji je že zdaj po prvi aplikaciji vnela kožica na pregibu. Tako da bom zdaj že morala malo prekinit to lepljenje. Sej če jo obujem v čevlje je ok, samo če pa bosa hodi, me pa res kar malo skrbi kaj in kako bo. Navodilo našega dobrega ortopeda pa je - bosa noga in se bo vse uredilo. Po njegovo se čaka do četrtega leta, potem se pa reagira. Ker ima ta FT veliko izkušenj, sem se odločila za lepljenje, ampak ne vem kako bo za naprej.

Tudi Hana še ne hodi, čeprav je potem ravno v ponedeljek naredila prve 3 samostojne korake. Ne vem, ali zato, ker je imela polapljena stopalca, ali bi jih itak.

Tudi pri nas se ukvarjamo z vrtcem. Katastrofa na kubik. In sicer v enem vrtcu (druga izbira) smo bili sprejeti in v roku 8 dni moram povedat svojo odločitev, 15.05. pa poteka vpis. V drugem vrtcu (prva izbira) pa bo komisija odločala šele okoli 15.5.. Torej, kaj naj naredim? NAj jo vpišem, pa potem izpišem, ali kaj?

Zeeeeh, zeeeeh, zeeeeh, ...

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
24.4.2008 7:34:16   
*sonchek*
Vrtec - evo, mi imamo našega v Lj. vrtcu (pa nismo občani MOL-a), v naši občini (kjer imam vrtec slab km proč) pa ni bilo prostora - kje je logika? user posted image

žabika - kar vpiši jo v ta vrtec, če pa dobiš prvega, jo pa pač izpišeš - that's it!

Jaz šibam na eno službeno kontrolo, tako, da se javim proti večeru...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
24.4.2008 7:40:45   
A-N-J-A
majcika-čestitke za pikicouser posted image user posted image user posted image

vrtci-čez kakšno uro kličem da mi povejo če je sprejet, ker ne morem čakat do konca maja na poštouser posted image

sezam-ja mi smo bli full zadovoljni,apartmaji so novi, plaža blizu, sam vreme smo mel v k...user posted image

žabika-tuki pa res ni dileme.Podpišeš pogodbo v drugem vrtcu, če boste pa v prvega sprejeti, pa tam odpoveš.Itak maš 14 dni odpovednega roka, vpisuješ pa za september, ne?

crocks-včeri sem Boru obula Crockse, kwa je šibu, pa full smešen je bil v njihuser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......