|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
22.4.2008 18:47:45   
Barči78
Pa še slikice mojega pikeca, da vidite, kako pridno raste

user posted image

user posted image

user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
22.4.2008 19:39:24   
skačica
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
prazniki- a smo mi edini, ki ne bomo nikamor šli za več dni?user posted image   

Ne, niste edini, mi bomo tudi doma, ker moj user posted image  dela. Jupi... not.

no, pa le ne bomo doma. Se je danes moj spomnil, da bi blo fajn kam it in sem v službi vprašala sindikalista, če je še kaj frej in smo dobili Simonov zaliv. Superca, se bomo ob morčku mal sprehajali pa v Cacao šli na kupo pa tko.... gremo pa od 30.4 - 4.5.user posted image . Pa fraj je bilo še v KG in v Moravcih, ampak moj hoče dol, za Izo bo pa tud fajn mal morskega lufta.

Sicer smo pa ravnokar prišli iz enga ornk sprehoda, smo šli s tanovim triciklom in je fajn. Ima ročko zadosti dolgo, da lahko potiska tud mož, k je 191 cm visok. Iza se je pa not smejala kot pečen maček. Zdele pa čakamo na kitajsko večerjouser posted image  pol se pa čudm, da kile ne grejo nikamoruser posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
22.4.2008 19:51:29   
skačica
barči, bogec Žani. Sicer je pa prav lep fantiček.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
22.4.2008 20:07:03   
Anonimen
Še dve veliki novici od mene! user posted image

Sem mislila, da ne bom dočakala, ampak sem/smo - Jure hodi!! user posted image Mami pa vsa važna k da bi bil prvi k je shodil. user posted image user posted image user posted image Še v nedeljo se je bal sam it, sam če si ga kao držal okoli bokov je malo šel, včeraj smo ga hecali, da je naredil par korakov k enemu in potem nazaj k drugemu. Danes popoldne pa je cel hodnik v enem šusu prehodil tja in nazaj (pa je kr dolg hodnik). Seveda va mogla it takoj kupit tri pare čevljev. user posted image

No, ta druga novica pa je, da je mami lažja za skoraj 9kg!!! Sicer me to sladko toooolk matra in zvečer bi jedla na tone, ampak sem trmasta. user posted image Še enkrat 9kg, pa bom zadovoljna.

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
22.4.2008 20:22:22   
tinaaja
Jure user posted image user posted image user posted image Jjasna user posted image user posted image user posted image le tako naprej user posted image

Zani - ja pikec mali, a si ves popikan user posted image user posted image Upam, da se kmalu pocajtas, barci tebi pa zelim, da ne fases noric.

Skacica, super za dopust user posted image

Men je to vreme prav user posted image V zadnjem tednu sem 3x tekla domov iz mesta, ker me je dez ujel, 1x sla na avtobus, danes pa se do konca bloka nisem prisla, ker je takoj zacelo rosit user posted image user posted image Komaj cakam maj in upam, da lepse vreme.

Dskubin user posted image za sobico!!! sedi 5!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
22.4.2008 21:01:25   
*sonchek*
Bravo Jure za hojo! user posted image  V nedeljo, ko sem ga videla, še stati ni hotel, evo, zdaj pa že šiba! Pa bravo jjasna za izgubljene kilce - škoda, ker se nisva videli, po mojem bi me kap, ker te je toliko manj skupaj!

Žanko šarmerček user posted image  Zdaj pa ššššcccc norice proč!

Mi smo bili malo na bolniški - eh, nič posebnega, ker je Anej čisto zdrav. Včeraj sva bila na kontroli zaradi petkove driske in vročine (čudno, ker je doma normalno kakal, pa tudi vročine ni imel, v vrtcu pa cela panika user posted image ). Na kontroli pa vse bp - malo sem izsilila še en dan bolniške, da sva se z Anejem lahko crkljala user posted image  Jutri pa nazaj v službo, mali pa v vrtec...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
22.4.2008 21:12:28   
thaiss
JJasna user posted image  user posted image  user posted image  Bravo Jure za samostojno hojo!!! Kolko marčkov še ne hodi razen Matie??

lepotec Žan user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
22.4.2008 21:20:53   
thaiss

pa v Cacao šli na kupo 

ma kje je ta lokal????

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
22.4.2008 21:29:28   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

pa v Cacao šli na kupo 

ma kje je ta lokal????

en je v portrozu, en v lj,... user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
22.4.2008 21:32:25   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

pa v Cacao šli na kupo 

ma kje je ta lokal????

en je v portrozu, en v lj,... user posted image

user posted image user posted image  pojma...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
22.4.2008 21:44:03   
draja
Čer!

Madonca, če pakiraš za 2 dni morja imaš enako dela in prtljage kot če bi šli za 5 dni, sam še 3 bodye več bi vzeli pa bi lahko ostali dol do nedeljeuser posted image .

Jure in mamica čestitke obema za dosežke!!!

Žan revček mali, naj pikice hitro izginejo in naj čim manj srbijo!

Skačica super za dopust!!!!!

Nič šibam jaz pod tuš pa naprej pakiratuser posted image . Lepo se imejte, mi se bomo ziheruser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
22.4.2008 21:53:41   
tinaaja
Madonca, če pakiraš za 2 dni morja imaš enako dela in prtljage kot če bi šli za 5 dni, sam še 3 bodye več bi vzeli pa bi lahko ostali dol do nedelje .

ne, ne... to sam taki kot ti in jaz kompliciramo user posted image eni vzamejo samo 3 bodije pa je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
22.4.2008 22:29:34   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Madonca, če pakiraš za 2 dni morja imaš enako dela in prtljage kot če bi šli za 5 dni, sam še 3 bodye več bi vzeli pa bi lahko ostali dol do nedelje .

ne, ne... to sam taki kot ti in jaz kompliciramo user posted image eni vzamejo samo 3 bodije pa je user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja, ma niso obleke problem. Tud sam za 2 dni rabiš čevlje, obleke, igrače, plenice, voziček, opremo za na bazen za vsak slučaj, dežnike, njeno mleko, njeno hrano, njeno flašo, zdravila, ........ Groza!

Ampak ja, se pa strinjam, da ponavadi mal kompliciramuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
22.4.2008 22:30:34   
Encijan
Ja, tole s pakiranjem mi je dobro znano, odkar mamo Špelo, tako samo zanjo pakiram, zase na koncu dam še kako mikico in hlače zraven, pa spodnjie perilo, če je glih še kaj placa v ruzaku, nazadnje sem skoraj odšla brez pižame in vsake kozmetike na morje. Špela seveda pol stvari potem ne nosi, ker imam s sabo cunce za vse možne vremenske scenarije. No, nazadnje, ko sva bili dol 10 dni, sem pa celo tam prala in likala, seveda bodije in žabice, drugih stvari je bilo spet preveč... Keri kaj znano?

Pa da enkrat še jaz malo pokomenetiram:

Čeveljčki - imamo samo ene, Marrinel, al kako že in jih obuvamo samo občasno, copatk pa, razen enih ki, so pravzaprav nogavičke z usnjenimi podplati, tudi nimamo, tako da kar ABS-ke gonimo, za ven pa omenjene čeveljčke ali copatke. Tudi jaz pašem v tisti klub brez kreditnih kartic, pa bi kdaj naredila tiste 3 klike, samo sem že dolg časa nazaj vidla, da preveč zapravim (oz. nič ne prišparam) z njimi, pa sem jih ukinila. Zdaj pa zidamo, pa je spet treba šparat, kaj čmo...

Ja, Thaiss, mi tudi še ne hodimo, zato pa tudi čevljev še ne rabimo, he he. Dobro tole, Jjasna, se že vidim, kako bom jaz po štacunah šuhe iskala, ko mala shodi. Tudi jaz kar ne morem verjeti, da pa enkrat bo pa le shodila. Res je nič ne silimo in vodimo za rokice, zato pač bo, ko bo. Pa tudi kakih poligonov za preprijemanje ji ne delamo, sama vsak dan nekajkrat vadi hojo za premikajočimi zadevami (poriva škatlo - tunel pred sabo, prav tako tudi svoj stolček za hranjenje, potem se pa buni, ko pride do kake ovire in ne gre več naprej), pa ob opori veliko prehodi (postelja, omare, stena), tako da vendarle napreduje...

Za prvomajske tudi mi rajžamo na morje, se že veselim, da bomo malo več skupaj, po drugi strani pa tudi mene malo stiska, ker se mi vse bolj bliža konec porodniške.

Nič, moram še par mailov napisat, enega med drugim tudi v službo, se grem končno malo menit glede del. časa ipd. Malo stisnite pesti zame, da se kaj pametnega zmenimo.

LP, Encijan

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
22.4.2008 22:46:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Bravo Jure za hojo! user posted image  V nedeljo, ko sem ga videla, še stati ni hotel, evo, zdaj pa že šiba! Pa bravo jjasna za izgubljene kilce - škoda, ker se nisva videli, po mojem bi me kap, ker te je toliko manj skupaj!

Iz sobote na nedeljo je slabo spal in mami tud, pa še bolna sem bila, pa sem celo sobot z vročino lovila po hiši Jureta (K. pa je v petek in soboto počival, ker je bil tud bolan)... zato mi je pa mož privoščil nedeljski spanec in se žal nismo videli. In ker je Jure slabo spal je bil tečkan, tako da verjamem, da ni hotu niti stat. Drugače pa je že prej delal korake, ampak za roke vodili ga pa nismo nikoli. Moje kilce se pa tolk ne opazijo kolkr se slišjo ali pa sem se prej znala tako oblečt, da se mi ni videlo, da mam špeha.

Pa hvala vsem za čestitke. user posted image

Draja user posted image S problemi pakiranja se bom jaz ubadala konec tedna, ampak mi gremo za en teden na morje, pa Jure je en tak pacek (al pa mami tolk občutljiva na umazanijo cunjic user posted image ), da vzamem raje povrhu še 5 bodijev in xx kompletov oblačil. Sicer pa gremo na morje z mojimi starši, pa ima ati kombi in veeeelik prtljažnik, tako da ni panike.

Encijan - mi smo Juretu šele v nedeljo prvič obuli copatke. user posted image Smo taka natur familija, čim manj tem bolje in večino časa hodimo bosi po hiši. No, Jure je na puzlah bil bos, drugače pa je imel une nogavičke s tistimi pikicami spodi, da ne drsi.

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.4.2008 8:25:18   
tejčica
Jutro!

Pupe, a ima kera kej spanca odve??? Zadnje ase spim na no cca 4 ure, 5 ur je e isti luksuz. Mali ima vsako no urko ene 2-3 ure.

Draja, ooo, a vi pa v na konc.user posted image  Danes je e sonek. Uivajte.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
draja če boš v Portorožu se lahko za kafe zmenimo!!user posted image

Absolutno se lahko za kafe zmenimo, jaz sem tudi za.user posted image

Dejte mi prosim sporoit e ste se kaj zmenile, da se vam pridruim, e mi bo asovno uspelo.

uufff to bi mogla bit en mesec v KG ne pa  pet dniuser posted image
Koles definitivno ne bova jemala s sabo, ker A ni lih navdušen...

Med potjo gor/dol se pa lahko e pri nas na kavi ustavite.user posted image
Dskubin, user posted image user posted image user posted image  za sobico. Si majstrica in pol.
evlji - Na fantina je tudi na novo obut.user posted image Sam jest ivce izgubljam ko njemu ustrezne ulne kupujem. Ima ful, ma res ful visok nart in veino evljev sploh gor ne dobi. Na koncu sem mu vzela ene v Cicibanu, moram pa mu kupit e ene teniske. Za okrog hie pa v teh deevnih dneh pridejo najve v upotev kar kornji.

prazniki - Mi jo najbr kar na Gorenjsko k mojim mahnemo. Vsaj upam da, ker maja smo pol itak z jagodami cel mesec peeni.

Bari, upam da ti rata se ognit noricam. Pa user posted image  za ana.

user posted image user posted image user posted image  Jure za hojo in mami Jjasna za kile!!!user posted image user posted image user posted image

pakiranje - Men je to tut muka. Sem pa tudi jaz med tistimi ki zraven vzamemo vsaj e 1x tolko kot je sploh treba.user posted image  Odkar smo tirje, se mi zdi da za pokanje porabim cel dan, pa tudi e gremo samo za ez vikend k mojim. Sej na koncu veine itak sploh ne rabimo, ma ko pakiram predvidim tiso in en scenarij, zakaj bi to lahko prilo v upotev.user posted image user posted image

Encijan, dobro se zmeni v slubi.user posted image

Uivajte v sonku.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 23.4.2008 8:27:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.4.2008 8:28:35   
tejčica
Kva za hudia se je pa z mojimi umniki zgodilo?????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.4.2008 8:30:43   
thaiss
tejcica http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2703338&mpage=1&key=&#2703613

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.4.2008 8:35:35   
tejčica

tejcica http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2703338&mpage=1&key=&#2703613

Ahaaaa, tenks.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.4.2008 9:31:41   
Naomi
tejcica, kok ma vasa Taja nogico...jes sem nasi Lani kupila ene zlate balerinke, pa so ji premejckene..tko da ce bi vam prou prsle jih senkam...loh pa se zmerm tocno podplat kok cm...k sej ves stevilke in razlicni proizvajalci...pa seveda ce bi sploh mela zlate balerinke z masnco user posted image ...k Barbie tut take nos user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.4.2008 9:33:15   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

tejcica, kok ma vasa Taja nogico...jes sem nasi Lani kupila ene zlate balerinke, pa so ji premejckene..tko da ce bi vam prou prsle jih senkam...loh pa se zmerm tocno podplat kok cm...k sej ves stevilke in razlicni proizvajalci...pa seveda ce bi sploh mela zlate balerinke z masnco user posted image ...k Barbie tut take nos user posted image user posted image

...aja, najpomembnejse...st. 27 so user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
23.4.2008 10:05:43   
Anonimen
Poglejte tole:

http://youtube.com/watch?v=zqe3A-zQhzU&feature=related

Dol pades kaksen glas...

vec zvecer, sibamo na trznico in na SONCEK user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.4.2008 10:14:23   
*sonchek*
Tri dni me ni v službi, pa je cela norišnica - se komaj  ven vidim, pa kar tri sestanke imam danes! Anej je šel brez težav v vrtec, me pa malo skrbi kako bo drug teden, ker je naš vrtec zaprt in bodo združili skupine - za piko na i, pa ga bova morala vozit ful dlje, kar pomeni, da bo dlje časa tudi notri.

jjasna - je rekel K., da ste bili bolni ja user posted image Jurček ni bil pa nič tečkan - prav priden je bil, pa piškote je papcal kot za stavo! user posted image Naslednjič se moram prej javit, da se bova videli.

prazniki - mi bomo doma, ker imamo precej dela okrog naše hiške. Čas bomo izkoristili za kak izletek, to je pa to user posted image

Šibam na sestanek - se javim kasneje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.4.2008 10:19:06   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Poglejte tole:

http://youtube.com/watch?v=zqe3A-zQhzU&feature=related

Dol pades kaksen glas...

vec zvecer, sibamo na trznico in na SONCEK user posted image user posted image

oFAK...kvaaaaaaaaa...no tle so sle tut men kocine pokonc...user posted image

pikapola...a ste ze doma?...sem spregledala...k ce ste pomen da je u KR sonce...kar ni fer user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.4.2008 11:08:07   
erna14
majcika-ne daj se,men se je sele pikica vidla pr 9 tednu,mislim nate in upam da boste se mal pocakal
tinaaja,draja-user posted image user posted image kok ste me v smeh spravle ampak mi k gremo na dolensko ponavadi v soboto pop.vracamo se v ned.pop imam sabo cel kufer tavelik in se ruzak,moj zmeri postran gleda mal,ampak jaz pravm vse je za nekaj dobr......user posted image
posnetek-huuuuuudoooooo mene je kar mrazil,ta pa ma glas ......user posted image user posted image
dajadada-ma ne no,ej jaz bi sla na tvojem mestu do tiste dohtrce pa bi jo tok nadrla,mislm zaradi nemarnosti,povrsnosti ene zdravnice bo zdaj en nedolzen otrok mogu prenasat bolecino ponovno.......ej boscek maliuser posted image user posted image
jjasna-super za kg,ti se mal jaz svojih posodmuser posted image k mas ze tok volje in trme za dol spravlatuser posted image ,in cestitke juretu za prve korakeuser posted image
vprasanje-mene je ene dva meseca nazaj zacel palec bolet ubistvu ne palec ampak ce sem ga premaklna nazaj me je zabolelo tam k je kost v zapestju,cez dan je cool ampak sam ponoc in zjutraj ko mirujem me boli no zdaj me je pa se danes zacel na desni roki in ce ga vrtim tako v krogu mi notr kr neki poka k da bi nekaj prskakval mi v zapestjuuser posted image a se komu kaj sanja kaj bi to lahko blo

no nase dogajanje zadnjih par dni,pokasirali smo celno busko,ker je tamal padu iz postle dol in to direkt na glavo in ker to ni bilo dovolj je misko bogi se z glavo trcu ob regal,ampak na sreco je bilo vse cool,v nedeljo smo imeli vrocino spet 39 stopinj in vzrok tega je bil novi zobek,ja moj misko je dobil levi kocnik(sekalecuser posted image )no apak v ponedeljek je bilo ze vse cool ubistvu ze v ned.ponoc ni mel vec vrocine,tako da je sel v pon v vrtec,sem mela seminar in ga nisem mela kje pustit tko da je sel v vrtec,no dobila sem prvo diplomo ker smo mogl predstavit to najnovejso kolekcijo vizionar,ubistvu smo mogl vse kar smo se naprejsnjem seminarju naucili sedaj v praksi poizkusit,tko da smo mogl delat na modelih barvanje in strizenje,full dobr in noro.hmmmmm kaj se aha ziga po tanovem full uziva v vrtcu k ga prnesem kar stegne rokice da gre k vzgojiteljici celo danes mi je pomahal pa lupcka vrgu,aja pa tanovem ima skoz kamor koli gremo sabo zabo in je ne spusti iz rok.....celo je z njo se igra z npr.v eni roki avto v drugi zabo in tako....no zdaj sm vas mal zaposlila z branjem,zdaj me  mate dost za 1 teden ali vecuser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......