Encijan
|
Sem samo malo pokukala semle, pa se še javim na hitro. Cunce in cune so zlikane, zdaj moram pa še spakirat oz. bom najbrž kar jutri zjutraj, ker me mine, ko pogledam na uro. Draja sicer uživa na morju, ampak moram povedat, da sem tudi jaz danes spekla jabolčno pito po "njenem" receptu z dvojnimi količinami (le sladkorja nisem podvojila, ker ne marava preveč sladko, Špela pa zaenkrat še ne zna povedat...) in je bila super, celo mojemu je bila zelo všeč. No, ja, saj res ni izbirčen, ampak jo je izrecno pohvalil in rekel, da naj še kar kak recept sprobam (za sladice, kajpak). Aja, če bo še kera pekla, sem vzela pol bele in pol krušne moke in je super izpadlo. To sem že zadnjič pri borovničevi piti naredila in je bilo OK. Da ne bo kera ponoč lačna ratala, bom raje nehala... Grem vsaj torbo pripravit, potem bom pa vidla, kake volje bom. Aja, Majcika, kok sem vesela zate, sem tudi jaz mislila na vas! Pa, Tejčica, bravo za novo službo, pa Sibil tudi (no, tole je malo za nazaj). Jaz bi jo tudi morala začet iskat kje bliže domu, pa se mi kar ne da. A slučajno katera ve, kako je s podporo za brezposelne po preselitvi. Včasih vem, da je bila. Ah, na vse študiram, samo kaj ko sem preseljena že 4 leta, tako da iz te moke ne bo kruha, a ne? Encijan
< Sporočilo je popravil Encijan -- 23.4.2008 23:42:06 >
|