skačica
|
čer! Končno 5 minut zase in za RR pol pa sam še v postlo, ker sem čist skurjena pa sploh ne vem od česa. draja- ohhh, lepo da si šla v Cacao sam zarad mene , zdej pa reč da ni fajn? Sicer pa super, da ste uživali, upam, da bomo mi tud. žabika- super voziček pa lepa bejba noter. Sicer pa eno vprašanje:zakaj bandažiranje stopalc? Naša FT-ka je rekla, da je Iza v stopalca mal mehka, ampak da ni panike. Sicer je bila pa Iza tudi zelo veliko bosa, sploh ko se je začela postavljati na nogice, šele potem, ko je delala korake zunaj, smo jo obuli. Naša zdaj naredi tam pa tam kakšne samostojne korakce, ampak če se le da ne in če ji rečem naj gre sama, glasno reče: NE, NE, NE. Se me kar za hlače drži. Saj počasi bo, važno da napreduje. tinaaja- revica mala Brina. Eh, zdej bodo skoz neke buške. Men je Iza včeraj zletela, ko se je preveč okrog pisarniškega stola sukala in jo je samo odneslo. Jaz sem samo za sekundico skočila k pomivalcu pa je bil že jok. majcika- čestitke tudi od mene, se veselim s tabo. naomi- frajerka, uživaj! dajadada- jaz sem bla tud slabokrvna med nosečnostjo, pomagal mi je Legofer in to res ornk izboljšanje. Ferrum lek pa nič. Različno odreagiramo na različna zdravila.Men ni hrana nič pomagala pa tud razni pesini in drugi pripravki ne. pikca- jah, otroci so si različni. A ob opori pa že vstaja? Vprašaj P za mnenje, jaz ti ne znam svetovat, sploh je pa težko bit pameten za druge, jaz še za svojo včasih nisem najbolj . Sem pa zih, da bo glih tako vse ok, samo mal kasnej. So what? Naša Iza pa obožuje knjigice in sicer najbolj rada "bere" knjige Medo Jaka. In tam kaže različne stvari: kravice, uro, žogo, račko, rožice, muco, kužka pa verjetn še kaj. Vedno ko jo vprašam, če greva brat knjigice mi full močno pokima , je prav smešna. Pa poganjalčka obožuje, jo je po celi dnevni dovolj. Itak, da ji gre bolj poganjanje v rikverc, ampak tud naprej se že sama pelje. Pa jahanje Rodyja ji je še vedno zakon. Zdaj jo ni treba več držat, kar sama zleze gor in skače in zraven vpije iaiaiaiaiaiai. Kok so luštni tile naši marčki. Evo, cel roman, zdej grem pa spat. Lahko noč.
< Sporočilo je popravil skačica -- 24.4.2008 23:12:12 >
|