Encijan
|
Ja, tole s pakiranjem mi je dobro znano, odkar mamo Špelo, tako samo zanjo pakiram, zase na koncu dam še kako mikico in hlače zraven, pa spodnjie perilo, če je glih še kaj placa v ruzaku, nazadnje sem skoraj odšla brez pižame in vsake kozmetike na morje. Špela seveda pol stvari potem ne nosi, ker imam s sabo cunce za vse možne vremenske scenarije. No, nazadnje, ko sva bili dol 10 dni, sem pa celo tam prala in likala, seveda bodije in žabice, drugih stvari je bilo spet preveč... Keri kaj znano? Pa da enkrat še jaz malo pokomenetiram: Čeveljčki - imamo samo ene, Marrinel, al kako že in jih obuvamo samo občasno, copatk pa, razen enih ki, so pravzaprav nogavičke z usnjenimi podplati, tudi nimamo, tako da kar ABS-ke gonimo, za ven pa omenjene čeveljčke ali copatke. Tudi jaz pašem v tisti klub brez kreditnih kartic, pa bi kdaj naredila tiste 3 klike, samo sem že dolg časa nazaj vidla, da preveč zapravim (oz. nič ne prišparam) z njimi, pa sem jih ukinila. Zdaj pa zidamo, pa je spet treba šparat, kaj čmo... Ja, Thaiss, mi tudi še ne hodimo, zato pa tudi čevljev še ne rabimo, he he. Dobro tole, Jjasna, se že vidim, kako bom jaz po štacunah šuhe iskala, ko mala shodi. Tudi jaz kar ne morem verjeti, da pa enkrat bo pa le shodila. Res je nič ne silimo in vodimo za rokice, zato pač bo, ko bo. Pa tudi kakih poligonov za preprijemanje ji ne delamo, sama vsak dan nekajkrat vadi hojo za premikajočimi zadevami (poriva škatlo - tunel pred sabo, prav tako tudi svoj stolček za hranjenje, potem se pa buni, ko pride do kake ovire in ne gre več naprej), pa ob opori veliko prehodi (postelja, omare, stena), tako da vendarle napreduje... Za prvomajske tudi mi rajžamo na morje, se že veselim, da bomo malo več skupaj, po drugi strani pa tudi mene malo stiska, ker se mi vse bolj bliža konec porodniške. Nič, moram še par mailov napisat, enega med drugim tudi v službo, se grem končno malo menit glede del. časa ipd. Malo stisnite pesti zame, da se kaj pametnega zmenimo. LP, Encijan
|