Lejci
|
Jutro, Js sm že iz vrtca, končno mam par ur zase - beri: za pospravljanje in za urejanje albuma. Sem spet dala razvit fotke in se jih je 300 nabralo. Sandali za v vodo - mislim, da sem ful luštne vidla v turbo limaču v mercatorju. Mi letos morja najbrž spet ne bomo vidl, če pa bomo kak vikend skočil dol, bo pa naša kr bosa. Kati, Pocka in Thaiss - luštne fotke Marčki rulz Tinaaja, haha, ja, ko začnejo hodit je njihov želodček jama brez dna. Naša tut skos nekaj melje, pa je komaj na 9 kil prilezla, no to je tko, na domači vagi stehtano, pa še s plenico vred Pručka za k umivalniku - mi smo tudi nabavili v Ikei tisto plastično belo z modrimi pikami, pa mi je žal, da sem samo eno. Ob naslednji priložnosti bom še ziher 2 vzela. Naša jo ma ful rada, sama jo prenaša okoli, pa še cenovno se splača, mislim, da so v Ikei 2 al 3 eur, tle pri nas pa okoli 8. No, za umivat roke ji jaz v kuhni od staršev kar stol privlečem, v kopalnici pa dam eno nogo na rob banje in nanjo se usede. To je tko, če nisi na svojem, moraš ful improvizirat. Oblačenje - moja ma še vedno bodi in majico - oboje dolg rokav. Ker ti časi so ful tricky. Pol pa pač odvisno od situacije, kakšna bombažen pulover... Zmeraj pa sabo vlačim še eno ful super jaknico iz HM-ja. Ne prepiha je, je pa ful tanka, da ji ni vroče. Včeraj sem ugotovila, da se blato z nje ful super kr z vlažnim robčkom spuca, da mi ni treba prat skos . Sej sem ji hotela kr vse iz te kolekcije kupit, sam ma tok oblek, da jih nimamo več kam dat še fotka: Čevlji - a je naša res edina, ki ima v omari samo 1 par?!!? Ker ko sem vidla hitrost rasti njene tačke, sem se odločila, da bo zimske imela samo ene. Pika. Ker ko jih preraste, jih bom stran vrgla brez slabe vesti. Ker že zdaj nosi 21, začeli smo pa z 18... Pa še itak bo zdaj toplo in bo rabila nove, tanjše in bolj odprte.