|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
14.4.2008 22:36:46   
thaiss
čer,

malček sem vas prebrala za nazaj, še enkrat hvala za vse pikepokeuser posted image
no, naj vam opišem kaj se je pri nas dogajalo!!

v petek 4.4. ponoči je začel Matia bruhat (4 x user posted image ), skoraj nič nismo spali, ker sem preoblačla sebe, njega, posteljnino...
v soboto je še parkrat bruhal, proti popoldnevu pa je začel driskat in v celem dnevu je pojedel skoraj nič in še to je zbruhal. V nedeljo se je nadaljevalo z driskanjem v enormnih količinah in to ene 1o krat, presenetljivo pri vsem tem pa je bila njegova razpoloženost, dobrovoljček kot da mu ni nič... zvečer pa je še mene ulovilo..bruhanje, driskanje... ponoči še mojega user posted image ..tasta, taščo, mojega očeta, sestro...vsi user posted image
Jaz sem hvalaBogu v ponedeljek kar funkcionirala, z minimalnimi obiski na WCju.
P nama je dala že v ponedeljek napotnico za v bolnico, ma ker je bil Matia dobre volje kljub driskanju žnjkrat sem se odločla da ostanemo doma. V noči na torek je zakuhal..okoli 11h je bil že omagan od vsega tega sranja  in sva ga z A odpeljala v bolnico.
..tam pa poglavje zase... na sprejem smo čakali skori 2 uri, Matia je samo še spal spal in spal... ker je bil dehidriran mu niso mogli ustavit katetra za infuzijo, žile so kr pokale. Končno mu ustavijo infuzijo v zapestje, ko mu čez par ur zalije roko ker je žila počla...sestre so se neuspešno matrale, Matia pa nujno potreben infuzije... No, pa so se spomnile poklicat v operacijski blok naj pride anestezistka, ki mu je uspešno ustavla kateter v gleženj......
Rota in Edeno virus sta izključena (negativni izvidi), za ostale viruse pa niso delali preiskav, ker je predrago in nesmiselno (besede dr) user posted image !! Zagotovo gre za virus ker smo vsi ki smo bli v stiku z njim zboleli... 
Na infuziji je bil kar 4 dni (po 1000 ml/ dan), dvakrat so celo prekinli, ma se je izkazalo da še ni vredu....
Tretji dan je začel tudi neki šmrkat in v plučih mu je pokalo in pregled ušes pri otolaringonevemkako je pokazalo na vnetje srednjega ušesa, oba bobniča rahlo izbočena, zato ga dr takoj odpelje v operacijsko na luknjanje bobničevuser posted image user posted image   To ja ki je bil šok, nikoli ni imel vnetih ušes, do zdej je bil samo 1x bolan, brez prehladov ...in nas kar v operacijsko pošlje... OKI, če je to najboljše zanj,  prav...

Uglavnem Matia je nazadnje bruhal v petek, driskal v soboto.... v celem tednu ni pojedel hrane za en obrok, še to je  user posted image  ...problem pa je bila hidracija, 150 ml tekočine je bilo največ kar smo spravli vanj, kar pa je absolutno premalo. Včeraj smo mukoma spravli vanj 300ml, ker čene nebi šli domov.....No, ob 19h so nas le spustili user posted image  user posted image  Zaenkrat se izogibamo druženju, ker je verjetnost da je še kužen, čimveč na zrak, antibiotik na 12 ur, izpiranje ušesk s peroksidoim.... kontrolo pri ORLju imamo v četrtek.
evo, to je to...cel roman sem napisala.
Moram pa povedat da sem bila zadovoljna z osebjem na otroškem oddelku; sestre so pridne, doktorji tudi..sem pa imela veliko pomoč, to je moj zlati A ki je bil skos z nami od jutra do večerauser posted image ...ker čene bi bla huda, Matičko je samo jokcal, skos je bil na rokah, res je bil bogica...

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
15.4.2008 7:09:25   
erna14
jutro

tinaaja-ziga je mel prospam,za odkasljat
thaiss-joj sm zdele brala tvoj post revcek matia,no vazn da ste zdej domauser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
15.4.2008 8:11:38   
draja
Thaiss oooooo, kaj vse ste dali čezuser posted image . Me je kar mrazilo, ko sem brala. Samo, da ste doma in bo vse skupaj čim prej za vami! user posted image user posted image user posted image user posted image  za vašo družinico!

Drugače pa ja, sonček je, ptički pojejo, rožice cvetijo,..... JUhuhu!!!!

Erna kdaj delaš danes?

< Sporočilo je popravil draja -- 15.4.2008 8:12:26 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
15.4.2008 8:34:09   
tinaaja
Drugače pa ja, sonček je, ptički pojejo, rožice cvetijo,..... JUhuhu!!!!

aleluja user posted image user posted image user posted image

Thaiss -- grozno res, bozcki vsi, ampak konec dober, vse dobro user posted image Kaj pomeni to, da so mu luknjali bobencke? A to se zaceli in je vse OK?

Hoferjeve plenice - res kul :) ta ta nova verzija..

akcijaaaa user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
15.4.2008 8:37:48   
erna14
draja-zdele od 10.15 pa tam do 11.30 pa pol od 16 naprej

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
15.4.2008 8:40:58   
urla
Jutro.

Thaiss - no samo da ste doma v domači oskrbi in vse bo takoj bolje.

Da vam poročam kaj se je dogajalo z mojo nečakinjo. Včeraj zjutraj gresta k svoji P. Ko izve, da Pije niso pregledali in naredili nobene preiskave je čist ven padla. Ko pa je slišala katera nevrologinja jo je sprejela, ji je bilo takoj vse jasno, ker so baje non stop pritožbe čez njo. Pa res ne vem, kaj v zdravstvu res ne obstaja disciplinska in sankcioniranje, al so res bogovi v belem. No skratka, P ponori, da mora biti Pija nujno še ta teden pregledana, ker ona še vedno sumi na začetek epilepsije. Takoj kliče na pediatrijo in znori. No pa ji sekica pojasni, da gresta v Žiri k enemu privat nevrologu in ta bo povedal, ali jo bo lahko on pregledal,  če bo pa zadeva nujna, bo pa on sam kontakriral na pediatrijo (kjer je včasih delala) in uredil, da bo Pija sprejeta.
Pa res ne moreš verjet kaj vse se dogaja v našem ljubem zdravstvu.

Drugače pa je Katja danes v vrtcu, pa upam, da tako ostane vsaj nekaj tednov.

Pikica
- sem včeraj poslušala tvojo zvezdo, res je faca.

Tinaaja - sem mislila, da men neki noge zatekajo. Ko mam obute salonarje me vse neki tišči in se sprašujem, zakaj je temu tako. No sedaj si mi dala idejo, mogoče ja pa tudi meni zrasla noga, ker me prav vsak čevelj tišči. Pa imam razlog za šoping!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
15.4.2008 8:51:10   
amy26
Thaiss bogi Matia me je kar zmrazilo ko sem brala tvoj post, res lepo da ste doma in se zdej doma lahko cartate

končno so otroci malo bolje, oz. Aleksu je končno padla temp. user posted image  s pomočjo svečke voltaren in AB, sem tok vesela ker je bil res bogi, shujšan ful, vendar bo že prišel k sebi

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
15.4.2008 9:49:59   
Naomi
DAN,

Matia...Svit je osupel nad tvojo potrpežljivostjo in pogumom...priden fantek bogi bil...mami in oci pa tut bravo...zelim vam sc sc bubane stvari...user posted image user posted image

tinaaja...tole kar si slisala je res grozno...jes ze po TV ne morm ksnih takih zadev gledat, k je una na kanalu A...sej jih ustimajo pol, sam kva starsi vse ne delajo otrokom...ni cudn da so pol prestopniki ipd...in jasno, jes tut neb vedla a nej kej recem al ne...da neb se kej z marelo po glav dobila...se mi pa smili tak otrok...KRETENI!

in

urla...nimam besed, res ne...za nobenga se ne morjo potrudt, ce je star, ce je dojencek...u podnu tole vse...lahko toleriramo ''boge'' zdravnike ipd, sam ko se pa pomoc rabi, pa noben tega ne mara...katastrofa res...upam, da dozenejo zadevi...a pa se to nadaljuje zdej isto kukr je blo al se je kej umirilo?

...kaj pa mi delamo...naceloma vse OK, spimo se...trkam se vedno...mal razgrajamo, trmarimo, se smejimo, nagajamo, igramo in tako naprej...

...in komi cakaaaaaaaaaaaaaaam poletje in morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

...in bubice stran vsem...

...in da ne popzabim zvezde tega meseca Zive...tole bo naslednja Natalija frbotnova zih user posted image , kok pa obvlada pa tlo pridnga dedija ma, da jo vse to nauci user posted image user posted image

in nasvidenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa lep dan s soncki obsijan

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
15.4.2008 10:22:29   
A-N-J-A
Čao punce!

Pri nam dogaja non stop,tko da ni cajta.Še preberem vas ne vsak danuser posted image .
Jaz sem danes že odlaufala svoje.Zdaj tečem po enem načrtu in cilj tega je 10 kmuser posted image user posted image .Ko sam pomislim na to se mi smeje,ker sem prepričana da jaz tega ne bom zmogla.No probat ni grehuser posted image .

Matia-super da si domauser posted image user posted image user posted image

urla-še naprej držim pestke za Pijouser posted image user posted image

Več se pa ne spomnim,moram torto speč,ker moja mami danes praznuje.Pride pa jutri domov s toplic tko da moram do takrat spackat skup.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
15.4.2008 11:47:41   
Naomi
...zdej k mamo dos dezja bi prov prslo...user posted image

https://www.nubrella.com/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
   [Brisano sporočilo]
15.4.2008 13:27:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
15.4.2008 14:14:54   
Anonimen
Mi smo spet bolni user posted image Ma sej ni res, ampak vsakih 14 dni smo bolni! Si sploh ne predstavljam, da bi hodil v vrtec, ker pol bi bila vsak teden.

thaiss - Matia naj se do konca pozdravi, pa apetit naj se mu vrne! Da niste meli kakšne salmonele, ker ko sem jo jst fasala sem bila takšna kot Matia in sem tud pristala na infekcijski na infuziji.

tinaaja - jst sigurna ne bi mogla bit tih, če bi vpričo mene to rekla svojemu otroku. Sva pa zadnjič s kolegico šle na eno kavico z najinimi (njena punčka bo kmalu stara 2 leti) in se vsedeva zuni in reče ena koza okoli 30-ih; "Kaj je zdej to? Epidemija?" Svašta! Jst jo nisem slišala, ker drugače bi ji ziher par sočnih povedala, pol mi je rekla kolegica kaj je prijavila.

Urla - res no comment naše zdravstvo! Upam, da ugotovijo kaj ji je in da se Pija čimprej pozdravi!

meaa - men je rekla, da naj mu dajem oblkadke tam kjer so ga piknili z alkoholnim obkladkom, una na ko smo šli testirat za alergijo, pa je rekla, da morajo bit obkladki s fiziološko. Tisti dan, ko je cepljen naj ne bi šli ven. Reakcija se lahko pojavi tudi šele 2 dan po cepljenju. Upam, da ne bo neben reakcije.

< Sporočilo je popravil jjasna -- 15.4.2008 14:15:15 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
15.4.2008 19:50:54   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

...zdej k mamo dos dezja bi prov prslo...user posted image

https://www.nubrella.com/

Ko sem prebrala link, sem pomislila na dežnik iz katerega teče Nutella! user posted image

Več mogoče kasneje!

Edino tole: Matia drži se!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
15.4.2008 20:54:12   
tinaaja
A ste vedle, da se da zadeve od victoria secrets narocit tudi v slovenijo??? user posted image

http://www.victoriassecret.com/

Akcija user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
15.4.2008 21:01:09   
Dajadada
Thaiss, samo, da ste doma. Ste imeli pa res hudo preizkušnjo. Lubčka Matii.

Urla, držim pestke, da ni epilepsija. A katja pa spet bubkana, ah joj, te bolezniuser posted image user posted image user posted image .
Pikca, faca mala Živa, kok pesmic že zna pri treh letih, bravo, bravouser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem kar jokala, ko sem jo poslušala. Zadnje čase sem itak vsa čustvena, jokam za vsako stvar...zadnjič sem poslušala otroški zborček, ki je pel Mamica je kakor sonce in sem ves čas jokala. Če vidim več otročkov, ki se igrajo spet komaj solzice zadržujem. V glavnem vse kar je povezano z otročki me čist razneži in komaj zadržujem solzice - to se mi prvo nosečnost ni dogajalo, zdaj pa, ko pogledam nejca in pomislim, da prihaja še eden in da nam bo še taaaakoooo luštno, ah, si kar ne morem kaj, da bi ostala ravnodušna.
Eh, kako je življenje lepo. Objemčke vsemuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
15.4.2008 21:58:58   
Pikca
čer,
no, me veseli, da vam je bila všeč naša pevkauser posted image . Danes pa nov dosežek: je zaspala v svoji postliuser posted image - pravzaprav Jernejčkovi, ona v kratkem dobi novo. Prepričala jo je nova posteljninauser posted image . Jernejček pa še vedno pri mamici... sej ma še čas.

Thaiss, joj to je bila pa huda izkušnja, no, glavno, da ste zdaj doma. To z bobniči tudi meni ni čisti jasnouser posted image

Urla, držim pesti za Pijouser posted image

Tinaaja, meni je tudi v 1. nosečnosti noga zrastla vsaj za pol številke, sem morala tudi čevlje zamenjat. Zdaj v drugo je ostalo na istemuser posted image

Dajadada, tebe pa že lepo hormončki dajejouser posted image , luštno.

mi smo imeli danes priprave na poletje; rezervirali Baško in si privoščili sladoled - Jernej ga je probal prvič in bil totalno navdušenuser posted image

v službi pestro...

morm it ... še lase prat, pa se mi sploh ne da... pa morm...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 15.4.2008 22:07:39 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
15.4.2008 22:53:02   
sezam

kava v mestu - a vam četrtek ob 13.30 odgovarja - kraj Nama zgoraj?

thaiss - user posted image user posted image  da vam gre na bolje. Božček kaj je moral prestat user posted image , pa vidva tudi user posted image

Pikca - user posted image user posted image user posted image  bravo Živa, kolk že obvlada. Faca mala. Pa bravo za spanje v svoji pojtelji.

kolektiv v sluzbi - pri nas pa same ženske user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
15.4.2008 23:12:12   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
kava v mestu - a vam četrtek ob 13.30 odgovarja - kraj Nama zgoraj?

...mogoče mi bo celo uspelo prit, ampak ne morem obljubit. Ve se kar zmenite, pa se pridružim, če bo šlo.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
16.4.2008 7:19:19   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

A ste vedle, da se da zadeve od victoria secrets narocit tudi v slovenijo??? user posted image

Akcija user posted image

Vedele, vedele.... je moj dragi zvest kupec, jaz pa najponosnejša lastnica cel kup kompletkov, pižamic, kopalk itd.  user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
16.4.2008 8:09:30   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Akcija user posted image

Vedele, vedele.... je moj dragi zvest kupec, jaz pa najponosnejša lastnica cel kup kompletkov, pižamic, kopalk itd.  user posted image

a so stevilke velike, mejhne? M, L, modrci, hlace?

cetrtek - ce bo soncek, a ne bi raje kje zunaj?

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
16.4.2008 8:12:30   
Lejci
Jutro!

Mi smo si pa privoščili mini-počitnice v prekmurju, kaj naj rečem... čista uživancija user posted image .

Ines je vsak dan bolj živahna, tudi v vrtcu pravijo, da je en živec, povsod jo je povhn user posted image . Ampak fino je, da od vsega tega letanja najkasneje do 19.30 pade dol in spi do 6.30, vmes kak čaj spije. Danes je bila celo do 5.45 v svoji postli user posted image

Zadnje dni poskuša ponavljat znane besede, recimo "oto" je oči, "jaja" je raca in podobno. Ful se ji narežim vsak dan, včasih me tok preseneti, ko najde kakšno stvar in točno ve, zakaj se uporablja - recimo zadnjič je našla pinceto na polici in si "pulila obrvi", res za crknit user posted image .

Sem pa sprobala njeno kolo - kako se obnese na eno-in-pol urnem sprehodu, ma odlično user posted image .

Moram priznat, da sem tut js že začela gledat za novim vozičkom user posted image  groza, pa niti noseča še nisem. Ful me ma, da bi tega Freestyla prodala... Ah, ne smem tok po raznih baby centrih hodit user posted image .

Pikca - user posted image user posted image user posted image   Živa, ful lepo!

Za Matio in ostale bolančke  user posted image user posted image user posted image   naj gre hitro na bolje!!!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
16.4.2008 8:23:35   
tinaaja
lejci, sem glih vceraj razmisljala, da se dogo ze nisi javila.. WB

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
16.4.2008 8:28:47   
*sonchek*

a so stevilke velike, mejhne? M, L, modrci, hlace?

Cifre so ful velike, tko da jaz naročam najmanjše možne user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
16.4.2008 8:29:13   
sezam
cetrtek - ce bo soncek, a ne bi raje kje zunaj?

Komot, sam včeraj ko sem gledala napoved, se mi ni zdela najbolj primerna za zunaj.  Lahko na ploščadi Ajdovščina. Bo še Pikca imela blizu user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 16.4.2008 8:30:25 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
16.4.2008 8:33:15   
Lejci

lejci, sem glih vceraj razmisljala, da se dogo ze nisi javila.. WB

hvala user posted image

še par fotk:

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Lejci -- 16.4.2008 8:36:25 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......