Barči78
|
Se še jaz mal na hitro javim. Nejine norice gredo h koncu, je imela kar srečo, glede na to, da je že prvi dan dobila ogromno pik, se ji nove niti niso več pojavile, mogoče kakšna na nogi, ampak sploh ne mehur, samo pika. Srbelo jo je samo, ko je šla lulat, tam je bila najbolj pikasta, skratka, kar dobro je šla skozi, ima že hrastice. Zdej pa čakamo novi krog, al bo mami, al bo Žan No, pa še slaba novica, moja starša sta šla v sredo v Barcelono, včeraj zvečer je mami pregledal hotelski zdravnik in ji potrdil pljučnico Kar na enkrat. Se ravno vračajo, in gre direkt v dežurno, upam, da ni kakšna huda oblika, držte pesti. Za vse bolane Pa za nove nosečke Pa luštne slikice, pa bravo Brina za korake, pa hud voziček Ela, pa lepa pesmica Draž, pa super make up DIti, Svit pripravi se , Sezam mi je znano kako zgleda, ko se dva spravita na škatlo igrač, jaz sem 3 škatle pospravila v garažo, pa je stanje precej boljše, Anej, super jedec, drugače pa naš Žan tudi veliko poje, glede na to, kako slabe začetke sva imela.Ima zelo rad omake s polento, pirejem, špinačo, čežano, ješprenj, zel. juhe, ni da ni, edino namazev ne mara na kruhu, je samo marmelado, razne sirne namaze pa pljune ven.