|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
13.4.2008 21:05:28   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

aja, kaj priporocate za lazje odkasljanje? za brino.. user posted image

Sirup Prospan in inhalacije...pri nas je pomagalo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
13.4.2008 21:05:55   
K_a_t_i
Hvala punce za nasvet - bomo verjetno probali Sezam (če se ne najde kaka kolegica, ki bo imela čas). Jaz sem danes namreč probala taščo naštimat, pa o kakem 2-3 urnem varstvu ni niti slišat hotela (ker sem si jst zaželela, da bi po enem letu z user posted image  lahko šla sama kam). Edina ponudba je bla, da če bom jaz šla na kak 2-3 dnevni seminar, potem pa lahko ona pri nas prespi in pomaga mojmu. Sam ne vem pri čem - k za to, da se 2 dni po par urc z njim igra in ga da spat, je več kot usposobljen... Ja pa mogoče bi tudi, če bi mi2 oba kam za 2 dni šla. Sam ne vem kako si predstavlja to, če je do zdej bla 4krat pri nas (sedi za mizo - vedno). NO comment...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
13.4.2008 21:14:07   
amy26
Sam ne vem kako si predstavlja to, če je do zdej bla 4krat pri nas (sedi za mizo - vedno). NO comment...

tudi jaz si ne predstavljam da bi taki osebi zaupala otroka po cele dneve, par ur že

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
13.4.2008 21:41:32   
thaiss
Punce moje drage,
na hitro vam javljam da sva prišla z Matio ob 20h domov iz bolnice.user posted image  user posted image  

Matia že pančka, jaz pa grem vsak cajt,ker moram nadoknadit za cel teden nazaj!!
Se vam moram pa najprej zahvalit za vse pikepoke, sms-e, klice, lepe želje...... zlate ste, rada vas imam!!!!!!

Erna & Tinaaja user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
13.4.2008 21:43:01   
amy26
Thaiss WBuser posted image  sam da ste domauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
13.4.2008 21:43:21   
Anonimen
K_a_t_i - joj, jst bi tud komu dala tamalga, da bi šla kam vsaj za dve urci ven zvečer, pa tud noben noče slišat o tem... Moji so pa predaleč. user posted image Smo pa letos tako splanirali, da gremo z mojimi skupaj na morje za 1. maj, pa še poleti pa še teta in stric bosta v isti hiši, sam apartmaje bomo meli ločene, tako da si bova vsaj tam lahko privoščila kakšen večer zase.

Prvomajski - morje; Rab - Lopar za en teden.

Matia - user posted image user posted image user posted image Lepo, da si spet doma. Mami in oči vidva ga pa razvajajta maksimalno! (Sej vem, da ga že tako ali tako.user posted image )

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
13.4.2008 22:03:31   
Pikca
Thaiss, super, da sta domauser posted image

varstvo - kok lepo je imet blizu babico, ki rada popazi otroka, pa še onadva jo obožujetauser posted image , sicer bolj malo hodiva ven, ampak vsaj sem in tja je pa nujno.

kava v centru - za kdaj se pa menite? jaz šele ob 16h končam (no če nimam gužve, lahko pol ure prej)...ali pa skočim ven za malico... za igralne urice pa bolj težko, ker traja, da se prebijem iz LJ po otroka, potem pa spet nazaj...

Jernejčku še vedno ni pokukal zobek ven... zdaj ga že res zelo matra, upam, da bo kmalu... Živa je bila pa danes zvezda Hitovega Direndaja (otroška oddaja na radiu)user posted image  jo je voditelj povabil v studio, ker vsak teden pokliče in kaj zapoje.

ju3 pa ponedeljek... grem spat, ker moramo zgodaj vstat, da se pravočasno zrihtamo in razvozimo vsak na svoj konec... nočko

< Sporočilo je popravil Pikca -- 13.4.2008 22:11:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
13.4.2008 22:21:42   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Živa je bila pa danes zvezda Hitovega Direndaja (otroška oddaja na radiu)user posted image  jo je voditelj povabil v studio, ker vsak teden pokliče in kaj zapoje.

Jst sem jo pa slišala! Sicer samo na koncu, ker smo predolgo spali.user posted image

Thaiss: lepo da sta doma! Kaj pa se je vse dogajalo? Sej nekaj info smo dobile, ampak tako iz prvih ust nam še povej, seveda ko bo čas.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
13.4.2008 22:22:11   
Barči78
Čeeer,
No, moji mami gre na bolje, jutri mora iti slikat pljuča, glas ima pa čisto drug, toliko ima otečene bezgavke.

Danes sem se pridno sprehajala z mojima sončkoma, sem pa mogča Žana zbudit, ker drugače ne bi bilo nič. Zjutraj se je bzudil ob 6.00, ampak sem ga prepričala, da se je še za dobro urco stisnil h meni, ob 9.3' zaspal še za slabo urco, potem smo šli ven, po sprehodu je zaspal ob 12-10 in sem ga zbudila ob 15.35. On je bil v glavnem še čist komiran. Ob 19h ga je že na nosek metalo, ja res je moj zaspanko

Pikapola, ti kar prid nazaj, da se res vidimo predno dobite novega brcača, tako hitro gre čas.

Jutri dobim v služi eno punco, ki mi bo urejala administracijo, no fajn, pomoč je dobrodošla. Upam, da se bova ujeli, ker jaz bi rajš fanta, se mi di, da se da lažje delat z moškimi, a sm čudna user posted image

Varstvo - kar se pa tega tiče, imam pa jaz srečo, moje starše imam blizu, mami bi oba pazila kadarkoli bi jo prosila, če je le pri zdravju, še jutri hoče Nejo pazit, samo če se bo slabo počutila, bom šla jaz domov, tašča in tast sta pa tudi zelo rada z otrokoma, sploh z Žanom, samo on je res priden, sploh ni nobenega dela z njim, Neja se pa že malo uveljavlja in se mi zdi, da je ne pazita glih tko rada kot Žana, no ja, to mi ni glih všeč, da čutim, da delata razliko, ampak mi vseeno veliko pomeni, da rada popazita, če prosim.

Prvomajske - mogoče grem h našima na čoln v Pulo, že zaradi Žana, da bo diiiiihal

Matia - super, da si se vrnil, zdaj se pa le spočij user posted image user posted image user posted image

Draja, a se mi zdi, da sem zadnjič zasledila, da imaš neke recepte brez jajc? Jaz bi jih pa imela. T pošljem na ZS moj mail, pol pa če jih imaš, se priporočam in zahvaljujem.

Nič, zdej grem pa spat.

Nočko.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
   [Brisano sporočilo]
13.4.2008 22:53:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1585
13.4.2008 23:17:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Upam, da se bova ujeli, ker jaz bi rajš fanta, se mi di, da se da lažje delat z moškimi, a sm čudna user posted image

Uh, enako. Jaz sem vedno raje delala z moškimi.

Pa super, da gre mami na bolje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
14.4.2008 7:52:03   
tinaaja
Tinaaja - ful si pridna da takole migaš Tisti Tomyjev kuža je pa meni s svojim lajanjem živce požrl (mi kar v glavi odmeva), tako da sem baterije vrgla ven

I know what you mean.. ne vem zakaj sem bila pod vtisom, da zna ta stvar kaj vec.. je mal user posted image nakup bil..

aja dobro jutro đezeri user posted image

pa kwa je s tem vremenom, mene tole kar mal ubija u mozek user posted image   naj bodo vsaj prazniki soncni, da bomo uzivali user posted image

kolektiv v sluzbi ... jaz delam v IT-ju, tko da je kolektiv bolj moski... ima prednosti in slabosti, ampak delam v super timu, tko da so vsi the best user posted image

B ihta... user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
14.4.2008 8:02:04   
amy26
pa kwa je s tem vremenom, mene tole kar mal ubija u mozek

pri nas je že lep čas sončekuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
14.4.2008 8:09:37   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

pa kwa je s tem vremenom, mene tole kar mal ubija u mozek

pri nas je že lep čas sončekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
14.4.2008 8:35:36   
*sonchek*
Jutro!

Kava popita, delovni plan narejen, samo še začet je treba delat user posted image
Aneja smo zjutraj komaj zbudili za vrtec - polh mali, bi kar poležaval user posted image

jjasna - pripelji Jureta k mojim, pa si z možekom vzemita čas zase user posted image Saj veš, kako je moja mami nora na Jureta user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
14.4.2008 9:06:22   
urla
Thaiss - WBuser posted image . So naše pestke le pomagale. Pa dej napiši kaj se je dogajalo.

Barči - dobro, da je z mamo vse ok.

Moja nečakinja gre danes k enemu privat nevrologu. Bomo videli kaj bo. Je pa res, da se je vse to intenzivno dogajalo po 3. cepljenju. Je možno, da je reakcija, čeprav pri prvidveh ni bilo nič?

Katja je pa zbolela že v petek in so me klicali iz vrtca. No klasika: kašlanje, smrkanje in rahlo povišana temperatura. Danes se čuva pri dediju, jutri pa gre načeloma nazaj v službo.

Kati
- ti začni k meni na obisk hodit in potem komot Žigata pustiš pri nas v varstvu. Mam tolk izkušenj, pa sej veš, da vedno poleg mojih otrok še kakšnega čuvam (tudi čez noč). Račun pa pošljemo konec letauser posted image .

A ja pa čestitke Majcika za nosečnost. Da bo čim lepša.

Draja
- igralne urice, ti samo reči kdaj pa kje (seveda po 16 uri) in bomo tam.

Zdej moram pa res it delat, pa se mi neeeee daaaaa. Pa še menstruacijo sem fasala in se prav bojim premaknit, ker se mi kar uliva, da o bolečinah sploh ne govorim.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
14.4.2008 9:26:52   
tinaaja
Moja nečakinja gre danes k enemu privat nevrologu. Bomo videli kaj bo. Je pa res, da se je vse to intenzivno dogajalo po 3. cepljenju. Je možno, da je reakcija, čeprav pri prvidveh ni bilo nič?

bi rekla, da je mozno.. Brino so poslali na pregled k nevrologu zaradi reakcije ob cepljenju. ampak zaradi joka..

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
14.4.2008 9:28:33   
draja
Jutro!

Hitim, dokler mala še spi. Za nami spet en atistih grooooznih noči, bedeli skoraj do 5-ih, krči, napenjanje,.... Moram pa mojg apohvalit, ker jo je prevzel od 1:30 do 5-ih, ker jaz nisem več mogla. Itak, mene izsiljuje za naročje, pri njemu pa je pridna v posteljici in lahko leži zraven in se pogovarja z njouser posted image .

Pri nas je pa sonček!!!!!!!!!!!!!!

Matia juhuhu, samo da si doma! Si nas prav prestrašil,sonček naš mali! Thaiss odpočij se, potem pa se nam javi z več info. joj, ma samo da sta doma!

Kava v mestu Sezam predlagaj dan in krajuser posted image !

Barči pošlji mi mail na ZS pa dobiš. Mi smo že sprobali jabolčno pito in nama z Živo je všeč, mojmu pa ne, ampak njemu itak nič ni všečuser posted image .

Urla držim pesti za nečakinjo!!! Je pa Živa dobila reakcijo po 3. cepljenju (drobne črno zelene pikice po trebuščku), pri prvih dveh pa je bilo vse BP. Tako da je čist možno. Mi bomo zdaj cepljeni pod nadzorom na PK. Pa naj sestra kar vztraja, ker meni tudi najraje noben ne bi verjel, da j ebila to reakcija na cepljenje, samo se ne pustim. Je preveč čudno, da jih je dobila samo tisti dan po cepljenju, nikoli prej in nikoli pozneje.

Radijska zvezda Živa bravo!!!! Škoda, da nam nisi prej povedala Pikca, da bi jo poslušali.

Meaa super, da ste uvedli eno spanje. Mi se tudi trudimo, en dan nam uspe, spet drug pa neuser posted image . Bo že. Počasi,počasi, počasi,....

Amy k vam pa koš zdravja!!!!!!!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
14.4.2008 13:12:24   
m a j c i k a
Pozdravljene!
Matia lepo da si doma!
Nas pa grozno zobki mučijo, zgleda da nam štirkice ven silijo, pa se zelllllo jokamo in smo tečni pa nič nam ne paše, če ne pridejo kmalu jih bom sama vn potegnla!user posted image
Drugače pa končno sije sonček in grema mal na potep!!
Lp vsem

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
14.4.2008 14:17:58   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: drajaRadijska zvezda Živa bravo!!!! Škoda, da nam nisi prej povedala Pikca, da bi jo poslušali.
... evo tukaj jo lahko poslušaš, imajo na spletu arhiv:
http://arhiv.radiohit.si/zvocni_a.php, poiščeš 13. 4. 08 od 9h do 10h

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
14.4.2008 15:03:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

IZVIRNO SPOROČILO: drajaRadijska zvezda Živa bravo!!!! Škoda, da nam nisi prej povedala Pikca, da bi jo poslušali.
... evo tukaj jo lahko poslušaš, imajo na spletu arhiv:
http://arhiv.radiohit.si/zvocni_a.php, poiščeš 13. 4. 08 od 9h do 10h

user posted image Bravo Živa! user posted image Kolk je bila prisrčna, pa res lepo poje. Jernejček pa joka, ker zobek raste. user posted image Pa Živa je izdala, da fullll rada je, mami pa tle gor jamra! Mami, no!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
14.4.2008 20:23:38   
K_a_t_i
Pikapola - na mailu mam sporočilo, da mam tvoj zs, a zsja nikjer user posted image

Urla, ne se preveč ponujat, bom zagrabla user posted image .

U, dol me mečejo z računalnika. Dijooooooooooooooooooooooooooo

ps. Thaiss, super. Živa, ju3 te poslušam!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
14.4.2008 20:32:22   
draja
Živa user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  da dol padeš user posted image user posted image user posted image . Kolk je lušna, pa ne moreš verjet no user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
14.4.2008 20:53:28   
tinaaja
Ni kaj, Ziva je prava zvezda user posted image

No tko, jaz sem cist fuc.. mal utrujena od aerobike cez vikend, danes pa sem do konca izkoristila soncek in dan brez dezja.. noge mi bodo odpadle.. Sem pa si kupila nove superge za aerobiko user posted image juhuhu .. pa ne da so stare zanic, ampak men je noga med nosecnostjo zrasla za 1 stevilko user posted image Nic mi ni vec prav.. In sem na aerobiki ornk trpela v starih supergah, ceprav so mi fuuul hude.

Naj povem nekaj, kar me je danes tok razzalostilo.. skratka smo v mestu in jaz cakam mojega, ki je sel nekaj uredit. In se z B voziva okoli in je tam mamica, katere otrocek je ful jokal v vozicku... ona je tudi cakala moza... in fura otrocka okol, nakar jo slisim rect otrocku, tko ful grdo: Ja beden si, ful si beden, tok da ves.. user posted image Otrok je bil star med 2 in 3 m.. Jokal je pa tako, da me je melo, da bi ji rekla, ce ga lahko jaz ven vzamem.  Jok bi se razumela, ampak taka izjava user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
14.4.2008 21:43:02   
draja
Tinaaja user posted image  res žalostno. Če je taka do otroka v javnosti, kakšna je šele, ko je sama z njimuser posted image

Drugače pa ja,človek se vse življenje učiuser posted image . Odkar imamo potrjeno alergijo se ubadam z vprašanjem, kako ji pripraviti gres, puding itd., ker se allernove pač ne sme kuhati. Do zdaj sem ji vedno skuhala npr.gres ali puding na vodi, pol pa mešala z že pripravljeno allernovo, pa je bilo vedno pretekoče za jest, pa še vedno premalo allernove notri. In potem preberem zadnjič pod Alergijami tu na RR, nasvet od ene mamice, da npr. skuhaš pudnig na vodi (ali kompotu,...), ohladiš do 50 stopinj in potem vmešaš notri ustrezno število meric mleka - praška in ne že pripravljenega mleka!!!!! In sem danes poskusila s pudingom in je super uspelo - ratal je pravi mlečni pudinguser posted image user posted image user posted image . Juhuhu pa se nam je razširil jedilnik s kar nekaj mlečnimi jedmi.

Se opravičujem, ker zadnje čase skoz težim z recepti za alergike, ma otrok raste in treba si je izmišljevati nove in nove jedi,pa se mi zdi fajn tu napisat,da mogoče še katera mamica dobi kakšno idejouser posted image . Je kar težko, če je treba doma pripravit 5 obrokov na dan in ne moreš preprosto pudinga,jogurta, skute kupit ali pa nekaj na kruh namazat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

plavanje
tjaShiika

ali pri plavanju/kopanju z dojenčkom uporaljate obroče, rokavčke...

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!