|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
16.4.2008 21:47:21   
Žabika
obalanke: kakšne je bilo te dni vreme pri vas? So bile tudi nevihte? Razmišljam da bi za vikend prišli malo inhalirat.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
16.4.2008 22:08:37   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
obalanke: kakšne je bilo te dni vreme pri vas? So bile tudi nevihte? Razmišljam da bi za vikend prišli malo inhalirat.

Ma neki je rosilo, malo deževalo, kaj pa vem, jaz ne bi temu glih rekla nevihte. Vmes pa je bil sonček in toplo. Vsega po malem no.
Za vikend ni napovedano glih najboljše se mi zdi, ma sem šla zdej pogledat malo čez k Italijanom (se mi zdi, da so njihove napovedi malce bolj točne za obalo) in se mi je kar smejalo, ker glede na njihovo napoved bo super vikend. No, bomo vidli, kolk se bo v 2h dneh napoved spremenila.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 16.4.2008 22:13:49 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
17.4.2008 6:30:34   
draja
Jutro!

Živa se je zbudila ob 4:45 in bo ravno nazaj zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No saj, ko popijem kavico se ji pridružim. Upam, da bo spala vsaj do 9-ih.

Lep začetek dneva vsem!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.4.2008 6:44:41   
tinaaja
B se je zbudila ob 6 in ne bo nazaj zaspala user posted image Se ti pridruzujem v klubu "rana ura, zaspana mami" user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.4.2008 6:48:27   
draja
No saj, zdaj ko sem kavo spila, pa sploh ne bi šla nazaj spat, sam kdo bo pa pol funkcioniral čez dan je pa spet vprašanje.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.4.2008 6:53:32   
amy26
se pridružujem klubu neprespanih mamicuser posted image
s tem da se je Ela zbudila že ob 23 uri in ni hotela spati, jo da k sebi  in je še eno uro skakala po meni, po pojstli, ko je bilo že vsega dovolj sem jo dala spat, nekaj cajta se še drla, spet na roke in spet spat, pol je zaspala ob 1.30

ob 3.30 sem morala spet vstati da dam obema AB in od takrat seveda ne spim, kar nisem mogla zaspati, tako da sem zdaj čist user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.4.2008 7:36:47   
A-N-J-A
Jaz se pa pridružujem klubu naspanih mamiuser posted image .Odkar sem B skenslala joško ponoči spimo neverjetno dobro.Danes se je prvič zbudu ob 2 30(še sreča),sem mu dala Ventolin,ki bi ga mogu dobit ob 1-ihuser posted image  je sam zaspal nazaj,brez česarkoli.Ob 5 40 sem se zbudila sama in mu dala Ospen.B se ni zbudu je spal naprej in vstal ob 7 10user posted image .
Kot ste ugotovile smo bolani-bronhiolitis+začetek škrlatinke.Dobil 3 zdravila,eno jemo na 8 ur,enga na 6,enga pa zvečeruser posted image .

Zdaj se grem pa zrihta in odtečt eno kitico.Čao.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.4.2008 8:15:03   
Dajadada
Zdaj se grem pa zrihta in odtečt eno kitico.

user posted image Anja, jst bi šla pa rajši odspat eno kitico. Škoda, da nisem sama v pisarniuser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.4.2008 8:22:05   
Dajadada
Nejcu je tudi začelo spet iz noska tečt...bemu vremeuser posted image , a bo že enkrat sooooonček in konec dežjauser posted image ...nič ne zgleda.
Ju3 imava P, naj bi bil cepljen, ampak ne bo nič iz tega. Tiste, ki ste že imele cepljenje pri enem letu...kam cepijo? A v nogico tako kot prvih trikrat, ali dajo to cepivo kam drugam? Me je pa kar strah iti k P, ker mislim, da se mu je lulček nekako čudno zarasel in se bojim, da bo treba nekaj narest...sploh ne upam pomilsit kok bo spet jokal revček od bolečin.
Punce, lep dan...če že ne zgleda lepo, si ga pa narediteuser posted image . No, grem jst delat...še prej pa mal o lulčkih pobrskam na netu.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.4.2008 8:28:20   
A-N-J-A
dajadada-bogica upam da prideš čimprej k sebi,da mal sonček posije pa ne boš več tok zaspana.Cepijo pa v ramico.

Zdaj pa res grem,da me ne bo še kera prehitelauser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.4.2008 8:33:23   
urla
Dajadada - Katja je bila cepljena v nogico.
Glede lulčka pa ti lahko rečem to, da smo bili mi čist panični pri enem letu in pol, ker ko sem mu kožico potegnila dol je izgledalo tako vijolično, kot, da se mu nekaj spodi nabira in gnoji. In itak takoj k P. No ta se je samo nasmejala in rekla, da je to čisto normalen razvoj lulčka. Mu pa še vedno kožica ne gre čisto čez glavico in nihče ne dela nobene panike in na silo dol vleče.

Jest sem pa danes s tamalim doma, ker bi mogla met ob 10 kotrolo sluha na ORL in me prejle kliče sestra, da je zdravnica zbolela. Itak, da mulc ni hotu v vrtec in sedaj bova malo pospravljala in šla malo v šoping. Kdaj ste danes zmenjene in kje, mogoče prideva na en čvek.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.4.2008 8:52:50   
tejčica
Še ena za v klub nenaspanih mamic. Ma kam je šlo naše spanje v zadnjem času???user posted image  Danes je mirno spal in še spi šele od šestih zjutraj naprej. Ob pol enih je on veselo vriskal in skakal v posteljici, kot da je ura devet zjutraj in čas da vstane. Pol se je pa začelo čohanje, pa cartanje, pa flaša, pa spet čohanje... Pa zvečer tja do ene polnoči tudi lepo spi, ko greva pa midva spat pa začne z žurko. In take noči sem nam kar pogosto dogajajo zadnje čase.

Hvala vsem za čestitke za službo.user posted image  Danes se moram v sedanji službi zmenit vse glede odpovedi in upam da mi ne bodo vlekli z odpovednim rokom, ker z majem bi začela že na novo. In to z urnikom od 7 - 15.user posted image

Žabika, glede vremena je bilo zadnje dni tukaj tako kot ti je že dskubin napisala, vsega po malo. Če primerjam z mojimi na Gorenjskem smo imeli tu celo nekaj več dežja. Za vikend naša napoved res ni lepa, ma za naš konec gre bolj zaupat Italjanom kot pa našim vremenarjem.
Anja, user posted image user posted image user posted image  tebi za zagnanost in vztrajnost.

user posted image  vsem bolančkanim.

IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
da prodajajo gumijaste škornje že od 21 naprej... no nameravam ji šele enkrat jeseni to kupit, da bo dejansko primerno za kakšen deževni pohod.

Pri nas se malemu smeje do ušes, kadar mu dajemo škornje gor. Takrat ve da bo blato na sporedu.user posted image

Pri nas je včeraj zvečer spet zakuhala Taja. Men se bo zrolal. Če ni bolan eden je pa drugi.user posted image user posted image  Kaj smo lahko lepo prosim vsaj en teden skupaj vsi zdravi?!?!?!?

Mulčki se zbujajo. En sončen pozdrav z Obale.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 17.4.2008 8:55:05 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.4.2008 9:54:37   
tinaaja
daj pa res grem,da me ne bo še kera prehitela

user posted image se, ze nazaj, stusirana, otrok nafutran in spi.. jo je jutranja rekreacija cist frderbala  user posted image

tejcica, upam, da vse dobro uredis v sluzbi in da se taja kmal pocajta!

mene danes ne bo v mesto.. da ne bo kdo racunal name... sezam se itak ni nic vec javila...

grem zajtrkovat

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.4.2008 9:58:18   
tinaaja
aja, sem pozabla poveda... jutri teden se zacnejo prvomajske pocitnice juhuhuhu morciiiiii ... here we come... user posted image user posted image user posted image
ja jaz ze odstevam.. ceprav po drugi strani pa se pol kmal sluzba zacne

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.4.2008 10:02:08   
A-N-J-A
se, ze nazaj, stusirana, otrok nafutran in spi.. jo je jutranja rekreacija cist frderbala

Jaz tud že nazaj,stuširana,glava umita,otrok bo šel pa ob 12-h spatuser posted image .
A si šla s Traxxsomuser posted image ?

Tejčica-čestitke za službouser posted image user posted image user posted image

Meaa-zadnjič nisem odgovorila,tečem po Pst-ju,tam do Polja pa nazajuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.4.2008 10:13:11   
draja
Kava danes meni v bistvu danes tudi ful ne ustreza. Bi fuuuuul lažje enkrat drug teden, če ste za.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.4.2008 10:18:37   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
mene danes ne bo v mesto.. da ne bo kdo racunal name... sezam se itak ni nic vec javila...

Tu sem. Danes vsaketoliko časa čekiram (sam se vskaič ne prijavim user posted image ). Jaz načeloma lahko danes, če je še kaka kandidat (naj javi, če sploh katera pride). Ni pa panike preložit na drug teden, ko bo mogoče sonček in bomo lahko zunaj.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
17.4.2008 10:21:51   
tinaaja
A si šla s Traxxsom ?

itak :) ker je bilo se bolj mraz sem malo pokrila z deko in itak! da je vmes dol padla in jaz z vozicom cez njo, stopim gor,.. in ja bila sem na pst, pol si kahko predstvaljas, kaksna je deka user posted image upam, da bo pralni stroj predelal ves pesek user posted image

draja, mi2 sva za!

aja, anja - mi je z vozickom tect ene 30% tezje kot brez.. ker je cist drugo tezisce telesa, z rokami ne mores prosto migat, tko da sem kar mal trpela.. po pol ure sem sele not padla user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
17.4.2008 10:35:20   
tinaaja
jaz bom sla prej v mesto, ce ima katera cas ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
17.4.2008 11:19:29   
Anonimen
Hej punce,

jaz sem oblezala. Spet so se zacele pojavljat bolecine v krizu (podobno kot pri porodu) ter zateguje mi trebuh an cuden nacin. pri L. tega nikdar ni bilo. Zdaj cakam, da bo moja G zacela delat, da jo poklicem, ce obiscem tu
G in ce pogleda, da je vse OK. 
Moj si je vzel dopust, da lahko cuva L., premisljujem pa, da bi se midve predcasno vrnile v SLO ali pa prosimo koga, da pride sem pomagat. Itak bomo sam se en teden tukaj...

uzivajte!!

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1670
17.4.2008 13:24:04   
draja
PikaPola držim pesti, da bo vse ok in da pikica počaka v trebuščku do roka! Bi pa jaz šla definitivno že danes do G, ker tole zveni kot popadki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
17.4.2008 14:36:46   
Gio
pestke za PikoPolo.

in vprašanje: kdaj naj bi naši user posted image že morali znati zaspati sami? Ker moja žabica noče, ko grem iz sobe jo kar panika zgrabi in se dere ko jesiharček. Bi jo morala večkrat pustit in bi se navadila al kako user posted image user posted image user posted image

In še....uspavanje s flašo mleka, pri nas to pali in nič drugega. Je to prav? In ponoči tudi še vedno zahteva flašo mlekca, sok ne pali.

LP vsem.....neki se sili sonček...čimveč sončka za vse!!!!user posted image in hvala az pomoč vnaprej

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
17.4.2008 19:43:40   
A-N-J-A
Zdaj ma pa še Ela bronhitis in sem spet pečena z dvema divjakoma user posted image vsaj do torkauser posted image .Upam da bom šla lohk vsaj na skret brez da mi vmes razturita celo stanovanjeuser posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
17.4.2008 20:43:25   
tinaaja
Pikapola ... javi seee

Gio - zaspati sama = znanstvena fantastika pri nas. Uspavnje s flasko ali dojenjem pa imajo priuceno user posted image Lahko jo pustis jokat, ucinki verjetno bodo, jaz tega ne zmorem.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
17.4.2008 22:17:42   
erna14
buuuuuuuuuuuu

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......