Žabika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek* IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja a so stevilke velike, mejhne? M, L, modrci, hlace? Cifre so ful velike, tko da jaz naročam najmanjše možne a vse cifre - hlace, spodnje hlace, majice...? No moje izkušnje so pa drugačne. Imam tudi kar dosti te robe in moj mi striktno nosi XS. Ampak za ameriške razmere so ti XS-si kar majhni, tako da bi kakšno pižamo kar raje imela S. Sploh majčke so res ozke, modrčki pa tudi kar majhni (ampak tukaj sva itak v različnih "kategorijah" - jaz imam njihovo cifro 32). Spodnji deli pižam so pa ok. No, meni je npr. Schieser XS prevelik, VS pa ok. jjasna: upam, da se vama stanje hitro izboljša. Tudi Hana mi je včeraj ponoči zakuhala. Me je zbudila najprej ob 1h, pa sem jo po varuški uspavala nazaj, ob 2h mi je bil pa njej jok malo sumljiv in sem jo šla pogledat. Takoj ko sem jo vzela ven sem vedela, da ima vročino, ampak je imela samo 37,7. Poskusila sem jo uspavati nazaj, a ni šlo. Odnesla sem jo v najino spalnico, kjer pa se itak ne spi, tako da je tudi ta poskus padel. Sem pa videla, da se slini (kar se ona nikoli ne), vročine je bilo pa ob zadnjem merjenju le še malo. In ker sem po dveh urah postavila diagnozo: izraščanje zob, sem ji dala malo dozico Calpola in po petih minutah je zaspala in spala nadaljnih 5 ur. Cel dan je potem še imela vročino, ampak nič višjo kot 37,5, je pa kar stokala in se stiskala. Pa tudi sluz v nosu se ji je povečala in vsake toliko je zelo produktivno zakašljala. Pred spanjem sem ji še enkrat zmerila vročino - v ritki 37,6, ampak glede na njen jok (ki mislim, da je bil posledica bolečin) sem se še enkrat odločila, da ji dam Calpol. In spala je mirno celo noč. Napisala sem cel roman. Ampak zanima me vaše mnenje. No sej, da ne bo dileme - materinski čut mi je rekel, da naj tako naredim in rezultat mislim, da je bil ok. No vsaj zaenkrat. Aja, če je zobek prišel pa ne vem, ker ni šans, da jo pogledam. Tišči usta skupaj ko ji samo pokažem prst, vse kar pa ni za v usta, si pa tja rine. urla, jjasna: mislim tudi, da je za vse tole krivo tudi tole depresivno vreme. Ampak sej bo kmalu maj!
|