|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
16.4.2008 8:33:40   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

a so stevilke velike, mejhne? M, L, modrci, hlace?

Cifre so ful velike, tko da jaz naročam najmanjše možne user posted image

a vse cifre - hlace, spodnje hlace, majice...?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
16.4.2008 8:36:22   
*sonchek*
Vse cifre - ker so narejene za ameriški trg. Njihovo pižamo imam št. S, pa je kot tukajšnja M in visi na meni - no ja, za pižamco je kar ok user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
16.4.2008 13:06:01   
tinaaja
zatisje???

evo, naju je ornk namocilo user posted image ampak se je splacalo... mami ima nov racunalnik, cistttt hudooooooooo user posted image

no dajte kaj napisat ... otrok spi, jaz pa imam cas oz se spoznavam s svojim najboljsim prjatlom user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
16.4.2008 13:27:43   
urla
Eni pridno delamouser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
16.4.2008 13:30:07   
Lejci
ooo a maš laptop? Mi bi tut še enga rabil, samo en je dostkrat premal. Js mam pa tut še 1 uro, pa grem po ines, pol pa ne vem... sam da ne bo dež, pol sem pečena tle not...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
16.4.2008 13:41:57   
tinaaja
ooo a maš laptop?

user posted image user posted image user posted image ta je ta tretji .. no ta je sluzben, ta starega sluzbenega bom odkupila, pol imam pa se enga na katerem imam muzko nalozeno na itunes user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
16.4.2008 13:48:51   
Anonimen
Jure danes samo joka user posted image Nič mu ne paše, ne če ga držim tako, ne če malo drugače. Danes vročine nima več, ampak je pa jokica na kubik. Sploh ne vem kaj ga matra. Po trebuščku ima neke pikice, ampak se mi zdi, da so od vročine?
Za piko na i pa še mene glava boli, ker že tri dni ne spimo sploh! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
16.4.2008 14:07:44   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Jure danes samo joka user posted image Nič mu ne paše, ne če ga držim tako, ne če malo drugače. Danes vročine nima več, ampak je pa jokica na kubik. Sploh ne vem kaj ga matra. Po trebuščku ima neke pikice, ampak se mi zdi, da so od vročine?
Za piko na i pa še mene glava boli, ker že tri dni ne spimo sploh! user posted image

jjasna - da te malo potolažim, mi mamo tudi težave že od ponedeljka, da ne govorim, da sem sama kot megla. Se vlečem sem in tja čisto brez energije. Mislim, da je krivo vreme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
16.4.2008 14:16:11   
Lejci

ooo a maš laptop?

user posted image user posted image user posted image ta je ta tretji ..

o hudo, debest :)))

joj upam, da bomo tut men kej v službi mal šenkal hehe... komi čakam, da začnem delat, ker tole šparanje na vsakem koraku je tu mač user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
16.4.2008 15:25:46   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

a so stevilke velike, mejhne? M, L, modrci, hlace?

Cifre so ful velike, tko da jaz naročam najmanjše možne user posted image

a vse cifre - hlace, spodnje hlace, majice...?

No moje izkušnje so pa drugačne. Imam tudi kar dosti te robe in moj mi striktno nosi XS. Ampak za ameriške razmere so ti XS-si kar majhni, tako da bi kakšno pižamo kar raje imela S. Sploh majčke so res ozke, modrčki pa tudi kar majhni (ampak tukaj sva itak v različnih "kategorijah" - jaz imam njihovo cifro 32). Spodnji deli pižam so pa ok. No, meni je npr. Schieser XS prevelik, VS pa ok.

jjasna: upam, da se vama stanje hitro izboljša.

Tudi Hana mi je včeraj ponoči zakuhala. Me je zbudila najprej ob 1h, pa sem jo po varuški uspavala nazaj, ob 2h mi je bil pa njej jok malo sumljiv in sem jo šla pogledat. Takoj ko sem jo vzela ven sem vedela, da ima vročino, ampak je imela samo 37,7. Poskusila sem jo uspavati nazaj, a ni šlo. Odnesla sem jo v najino spalnico, kjer pa se itak ne spi, tako da je tudi ta poskus padel. Sem pa videla, da se slini (kar se ona nikoli ne), vročine je bilo pa ob zadnjem merjenju le še malo. In ker sem po dveh urah postavila diagnozo: izraščanje zob, sem ji dala malo dozico Calpola in po petih minutah je zaspala in spala nadaljnih 5 ur. Cel dan je potem še imela vročino, ampak nič višjo kot 37,5, je pa kar stokala in se stiskala. Pa tudi sluz v nosu se ji je povečala in vsake toliko je zelo produktivno zakašljala. Pred spanjem sem ji še enkrat zmerila vročino - v ritki 37,6, ampak glede na njen jok (ki mislim, da je bil posledica bolečin) sem se še enkrat odločila, da ji dam Calpol. In spala je mirno celo noč.
Napisala sem cel roman. Ampak zanima me vaše mnenje. No sej, da ne bo dileme - materinski čut mi je rekel, da naj tako naredim in rezultat mislim, da je bil ok. No vsaj zaenkrat. Aja, če je zobek prišel pa ne vem, ker ni šans, da jo pogledam. Tišči usta skupaj ko ji samo pokažem prst, vse kar pa ni za v usta, si pa tja rine.

urla, jjasna: mislim tudi, da je za vse tole krivo tudi tole depresivno vreme. Ampak sej bo kmalu maj!

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 15:35:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
16.4.2008 15:46:00   
tejčica
Pupe, jest sem toooolk hepi!

Sem dobila novo službo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Sem zvedla že včeraj, ma kar nisem mogla verjet da je res. Danes sem bila že tam in smo se vse točno dogovorili. Ma se mi smeje!!!user posted image

Več zvečer, sedaj šibam južnat in pol dirka na predavanje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
16.4.2008 16:03:15   
Žabika
tejčica: user posted image user posted image user posted image Čestitke!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
16.4.2008 16:05:24   
thaiss
Tejčica čestitke za novo službo user posted image  user posted image  user posted image  

Hana, Jure user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
16.4.2008 16:08:59   
Lejci
Tejčica woohoooo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
16.4.2008 16:38:55   
Anonimen
Tejcica - super zate!!! Cestitke, upam, da bos uzivala, kolikor se da..

Jaz pa premisljujem, da bi zamenjala sluzbo, ker je v sedanji nemogoce delat. Kar kamen se mi je izvalil iz srca, ko sem pomislila na to moznost. Ali kater ave, ali je bolje menjati sluzbo pred ali po porodniski? Mislim glede denarja, ne toliko same sluzbe... itak imam 3mesecni odpovedni rok...

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
16.4.2008 17:45:16   
Anonimen
tejčica, čestitke za novo službo! user posted image user posted image user posted image

Evo, cel dan je tulul kot nor. Sem ga kr k dohtarju peljala. Sem povedala, da je imel 2 dni visoko vročino, da ima pikice... Pa reče, da je zihr 6. bolezen - pa če jo je že imel! Pa reče, pa neki podobnega tej. user posted image No, pol ga pogleda in reče, da to ni to, da ima neko alergijo - na kaj že, če mi že 2 dni nič ne je user posted image Ima pa baje full vneto grlo. In njej se nič čudenga ne zdi, da je že tretjič bolan v roku malo več kot meseca dni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
16.4.2008 18:59:59   
tinaaja
Tejcica user posted image user posted image user posted image

Pikapola ... itak ne mores zdaj menjat - kdo pa te bo vzel user posted image V drugi polovici porodnisek isces sluzbo in 3 mesece pred iztekom das odpoved v sluzbi, ce najdes drugo. Naj te ne mori sedaj sluzba, uzivaj v veselem pricakovanju!

Jjasna - upam, da bo z J kmalu bolje!

Zabika - ce rastejo zobki, je cisto mogoce, da je to to. In ja, jaz bom naslednjic tud dala calpol.

meaa - kupi neko poceni prenosno posteljico, imajo jih v akcija in imajo cca 6kg..

B je dobila pedipedke.. So user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
16.4.2008 19:25:07   
Pikca
Tejčica, čestitke za novo službo, veselim se s tabouser posted image

Pikapola, potem menjaj, ne prej - poslušaj Tinaajo

evo, morm že nehat... otroc...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
16.4.2008 20:08:08   
Lejci
Končno spi. K sreči je vreme zdržalo, bili na 1 urnem sprehodu, nato je pa še 45 minut letala po dvorišču, kopala po zemlji in bila direkt samo še za v banjo na koncu. Da ne omenjam, kakšne so obleke... sicer pa itak samo še perem. Ni ga dneva, da ne bi romalo kaj v pranje.

IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34
Ali kater ave, ali je bolje menjati sluzbo pred ali po porodniski? Mislim glede denarja, ne toliko same sluzbe... itak imam 3mesecni odpovedni rok...

Definitivno počakaj v stari, nosečo te nihče ne bo zaposlil - imam izkušnje s tem. Če ti bo prehudo, si raje vzami kakšen teden bolniške, ker je škoda živcev in tega, da ti kr eni ljudje pokvarijo tak lep čas v življenju.

Jjasna, upam, da bo Jure kmalu ok. Mate pa res "fajn" P... no comment...

B je dobila pedipedke.. So user posted image user posted image

A si naročila tiste s pravim podplatom za ve, ali une mehke? (fotke, fotke user posted image )  Tok majo lepe, da človek ne ve, česa naj ne kupi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
16.4.2008 20:16:17   
tinaaja
ta mala spi user posted image

lejci, narocila ta navadne, ta mehke.  ce bi jih prej vidla, sploh ne bi nobenih cevljev kupovala (ala superfit), ker so ti res zakon, za not za zunaj,... edin za dez niso.. no zaenkrat so res fini..

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
16.4.2008 20:43:34   
Anonimen
Hvala za tolazbo. Res me je vrglo tole danes... dam tamalo spat in se malo posvetim RR. Meedtem ko moj pije pivo s kolegi user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
16.4.2008 20:51:49   
Lejci

lejci, narocila ta navadne, ta mehke. 

Ja sej že na fotkah zgleda mal bolj kompakten podplat, ne a-la shoo shoes, k res ni za zdej za zuni. Me pa skrbi, da bi jih naša obdelala v parih obiskih igrišča. Ker me že zdej včasih kr mal srce boli, kaj dela s temi merrellkami user posted image

Za dež pa ... js je v dežju ne bi glih še spuščala na tla, ker to je pol v prvi luži in mokra v roku 1 minute. Sem pa v hoferju vidla, da prodajajo gumijaste škornje že od 21 naprej... no nameravam ji šele enkrat jeseni to kupit, da bo dejansko primerno za kakšen deževni pohod.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
16.4.2008 21:05:53   
draja
Čer!

Kava v mestu jaz danes še ne morem reči čist točno, če bom jutri lahko. Imam ene zadeve na vidiku, za katere ne vem kdaj se bodo zaključile. Vsekakor javim sem gor + na SMS eni od tistih, ki se boste dobile.

Tejčica juhuhu, bravo zate!!!!!! Vidiš, zdaj je pa še mene zagrabilo, da zamenjamuser posted image .

Meaa super, super, super, da Lan ni imel reakcije po cepljenju!

Jjasna držim pesti, da se Jure pozdravi in da doooooooolgo ne bo več bolan. Vaša P je pa res kr nekiuser posted image !

Lejci fuuuuuuuul lušne fotke Inesuser posted image !

Midve sva pa danes imeli pravo malo avanturouser posted image . Sva šle peš s prijateljico in njenim enomesečnim sinčkom iz Bežigrada v Tivoli (po soncu in vročini), tam pa naju je ujel dež. Sva dolgo vedrili v čolnarni, potem pa obupali in poklicali mojo mami, da je šla prej iz službe in naju prišla iskat. Živa je bila zaspana za dol past, ampak ni bilo pa šans, da bi mi zaspala v vozičku v Čolnarni.

Drugače pa sva bili včeraj popoldne zunaj na našem novem igrišču in sva noro uživali. Je ful fajn, ker je zavetrje, pa sonček lepo segreje pesek. Živa se je kar pridružila večjim otrokom in se igrala z njihovimi lopatkami,grabljicami.... Kar verjeti nisem mogla, da je že tako veliiiikauser posted image . In seveda smo ji šli danes kupit lopatke, tovornjak in vso ostalo potrebno opremo za igro zunajuser posted image , da jih bo lahko delila, pa še peskovnik za v vrt pri mami je dobila. Aha, pa copatke za v vrtec - sem se odločila kar za Superfit, ker že hodi in se mi zdi bolje, ker gre z njimi lahko v garderobo, umivalnico,teraso,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
16.4.2008 21:15:10   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Aha, pa copatke za v vrtec - sem se odločila kar za Superfit, ker že hodi in se mi zdi bolje, ker gre z njimi lahko v garderobo, umivalnico,teraso,...

Mislim, da so za vrtec copati z gumijastim podplatom glih zato boljši. Naša obožuje previjalnico, kjer je na dosegu njihovih rokic umivalnik in posledično mokra tla. Da ne omenjam pohojene hrane, politih sokov, čajev in podobno...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

plavanje
tjaShiika

ali pri plavanju/kopanju z dojenčkom uporaljate obroče, rokavčke...

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!