Barči78
|
Čeeer, No, moji mami gre na bolje, jutri mora iti slikat pljuča, glas ima pa čisto drug, toliko ima otečene bezgavke. Danes sem se pridno sprehajala z mojima sončkoma, sem pa mogča Žana zbudit, ker drugače ne bi bilo nič. Zjutraj se je bzudil ob 6.00, ampak sem ga prepričala, da se je še za dobro urco stisnil h meni, ob 9.3' zaspal še za slabo urco, potem smo šli ven, po sprehodu je zaspal ob 12-10 in sem ga zbudila ob 15.35. On je bil v glavnem še čist komiran. Ob 19h ga je že na nosek metalo, ja res je moj zaspanko Pikapola, ti kar prid nazaj, da se res vidimo predno dobite novega brcača, tako hitro gre čas. Jutri dobim v služi eno punco, ki mi bo urejala administracijo, no fajn, pomoč je dobrodošla. Upam, da se bova ujeli, ker jaz bi rajš fanta, se mi di, da se da lažje delat z moškimi, a sm čudna Varstvo - kar se pa tega tiče, imam pa jaz srečo, moje starše imam blizu, mami bi oba pazila kadarkoli bi jo prosila, če je le pri zdravju, še jutri hoče Nejo pazit, samo če se bo slabo počutila, bom šla jaz domov, tašča in tast sta pa tudi zelo rada z otrokoma, sploh z Žanom, samo on je res priden, sploh ni nobenega dela z njim, Neja se pa že malo uveljavlja in se mi zdi, da je ne pazita glih tko rada kot Žana, no ja, to mi ni glih všeč, da čutim, da delata razliko, ampak mi vseeno veliko pomeni, da rada popazita, če prosim. Prvomajske - mogoče grem h našima na čoln v Pulo, že zaradi Žana, da bo diiiiihal Matia - super, da si se vrnil, zdaj se pa le spočij Draja, a se mi zdi, da sem zadnjič zasledila, da imaš neke recepte brez jajc? Jaz bi jih pa imela. T pošljem na ZS moj mail, pol pa če jih imaš, se priporočam in zahvaljujem. Nič, zdej grem pa spat. Nočko.