|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
6.4.2008 12:04:03   
Sibil_
Dan!

Nam je pa Patrik spet prinesel nek virus in smo vsi štirje zboleli, z Lukasom sem ob 1 ponoči inhalirala na urgenci, ampak potem je še kar nekako spal.Zdaj pa smo na pumpicah za pljuča pa na Lekadolih, pa na tone robcev uporabljamo...naj bo že poletje, da bo konec teh virusov in da začnem delat....user posted image

Sanatogen baby vitamini-kje to kupite in za koliko stare otroke je?Pa kolk stane?Bomo mi to tudi nabavili, če pravite da je ok.Sicer pa mi trije (Lukas ne) jemo vsak dan eno žličko ene mešanice propolisa, cvetnega prahu in meda, je res okusna in upam, da kaj pomaga.Kupila sem jo pa na koprski tržnici pri eni gospe.

Plenice-tudi jaz sem slišala za te mullerjeve, pa me zanima kakšne so.A tut Hoferjeve so prenovili?Pa od Dm menda tudi, samo tiste mi niso preveč všeč, zadnjič je ena spustila gel po celi površini.user posted image

Nosečke-res lepo, da se javite še s kakšnimi nosečniškimi težavami ali radostmi-no, jaz osebno pri prebiranju težav ostajam prepričana o samo dveh, ko pa so radosti pa prve brce me pa znajo spomini zanest in potem grem na nevarne vode....user posted image

Večerja-Lukas ponavadi dobi kašico, če mu ponudiš kaj drugega ponavadi noče, tako da pač ostajamo pri kašicah.Za zajtrk je pa različno-jajčka in kruh, pa sirček, pa kašico tudi včasih...kakor mu paše.Na dopustu je pojedel tudi kako perutničko za zajtrk, smo ga samo gledali...user posted image

Ješčnost-no, moja dva oba kar jesta, Lukas mogoče z večjim užitkom, Patrik pa kakor kdaj.Zdaj ima Patrik fazo maslo-med in tega poje kar dosti, ostalo pa kakor je.user posted image

LP,
Sibil RR

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 6.4.2008 12:15:08 >

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
6.4.2008 15:42:57   
erna14
sibill-ojoj ste pa res boscki,ta sirup sanatogen babay dobis v lekarni in stane cca.5 € lahko se ga daje ze dojenckom sam bistveno manj kot nasim pikcem,no jaz tako kot jasna dajem tamavmu 2 zlikcke po 5 ml,ki je ze prilozena.kaj pa je blo z tamalmu da sta sla na inhalacijo?

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
6.4.2008 16:46:52   
amy26
Plenice-tudi jaz sem slišala za te mullerjeve, pa me zanima kakšne so

men so super, že pri Aleksu sem jih uporabljala in še vedno jih oz. zdej jih imasta oba
pa še ful poceni so 6eur/42 kos 9-18kg

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
6.4.2008 17:26:27   
Sibil_
Erna-začetek laringitisa.Sumim, da imamo spet ta preklet rsv virus, pa še Lukas je začel vročino dobivat zdaj.Mah, bomo že nekako..user posted image

Sirup bom pa kupila, me prav zanima če kaj pomaga.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
6.4.2008 17:45:11   
erna14
sibill-in kaki so znaki za to?user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
6.4.2008 19:40:15   
Sibil_
Lajajoč vdih in izdih-to je v bistvu vnetje glasilk.Nekateri otroci imajo to, spet drugi ne.In pri nas ta laringitis pride z rsv virusem-tudi lani sem šla z njim rodit.Vsako leto ga kasiramo, prav prekletstvo, pa še posledice pušča.Če boš kdaj slišala ti bo takoj jasno kaj je to, je prav specifično.No, ampak ni bilo hudo, je kar hitro bilo dobro in upam, da bo tako tudi vnaprej.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
6.4.2008 19:55:52   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
To "detektivstvo" je sam moj firbec... user posted image user posted image user posted image

Pol sem pa v dvomih, če nisi sfalila poklic user posted image user posted image

pikca - kolikokrat sem se zdej nate spomnila. Kaj pa če bi vprašala še kakaga starša, če je njihov otrok tudi kaj povedal o tem. Res neprijetna stvar, ko ne veš kaj storiti user posted image

erna - ne, imam Kindervital vitamine. Za kavo pa ni problema, lahko se tudi kaj širše zmenimo. Samo ne vem kako bo ta teden, ker nam je Ana danes zbolela (vneta ušesa in je dobila AB user posted image )

Smo imeli danes praznovanje RD - nečak bo jutri star 2 leti. Sva šla sama z Žigom, ati in Ana pa sta bila doma. Je bla dopoldan ful boga - vročina, in skoz jamrala, potem je le malo zaspala. Ob 1h sva šle pa v dežurno, ker je imela še malo izcedka iz ušesa. In ko so ji prijeli AB, se je stanje zboljšalo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
6.4.2008 20:07:41   
Dajadada
Pikapola, Sibil, Erna, Sezam, Tinaaja, zdravje v vašo hišouser posted image user posted image user posted image .

Hoferjeve plenice, mi jih tudi že kar nekaj časa uporabljamo in jih ne morem prehvalit, če so tanove še boljše pa sploh super. Sem ful vesela, da smo našli ene, s katerimi sem res zadovoljna, ker prej mi nobene niso bile 100% všeč.

Vozički: prijateljica kupuje voziček, pa se ne moreta odločit med Jane slalom pro, Quinny buzz 4 in Speedijem. Vsakemu kaj fali. Jaz sem itak za quinnyje. Kakšne so kej ocene tega ta novega buzza na 4 kolesa? Tinaaja??? Draja, a si ti našla kakšno pomanjkljivost pri Speediju?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
6.4.2008 20:22:22   
skačica
dan!

Lušten dan za nami. Smo šli čofat v Zreče, tam se je mala takoj spoprijateljila z 9- mesečno Tjašo, pol na pizzo, zdej je pa ati že na rekreaciji, jaz na RR, Iza pa že od 19-ih spi. In to brez večerje, ker je že v avtu zaspala. Me prav zanima kolikokrat se bo do jutra zbudila.

Tud jaz sem podlegla telim sirupom, čeprav sem se jih do sedaj izogibala, ampak ker mala do sedaj še ni imela nikoli nobenih AB al kaj drugega, mislim, da ni panike. In sicer sem kupila Endovital sirup za otroke(vsebuje med in rdečo peso,je čisto naraven, je primeren za slabokrvne otroke, me malo tale med skrbi, ampak mislim, da ne po problema) in pa Bimbi appetitouser posted image  Me zanima, če bo začela kaj bolj jest, ker počasi že obupujem.

Sem pa ugotovila, da jo prav nič ne moti, če jo jaz hranim, ko je na tapeti goveja juha s korenjem in rezanci. Te pa ne rabi sama jest in prav nič ven ne pljuva, ampak prav lepo je.Vse ostalo Bog ne daj, da ji jazdajem.

Bolančki, pozitivno energijo pošiljam v vaše domove, da boste čimprej vsi ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.4.2008 20:25:28   
Barči78
Evo, mi smo z morja nazaj, in kaj je novega, ja Neja je danes dobila ene lepe pikice po celem hrbtu, pa treuhu, pa še nekje,... ja NORICE user posted image  Mee bo konec in to tri tedne po moji prvi dozi cepiva, se pravi lahko samo čakam, najprej Žan, potem pa jaz, no mogoče se pa vseeno zmažem, pustimo se presenetiti.

Kdaj je pa med noricam najhuje, Pikca, koliko časa je pri vas trajalo, Živa je verjetno bolje prenesla kot Jernej, vsaj glede na slike.
Drugače ima Neja vročine 37,5, je dobre volje, srbi je še ne, kaj bo jutri, OMG. A ste imele otroka v času noric cel teden notri, a ste ga peljale vsaj za par minut na zrak, ne med otroke in odrasle, samo na en kratek sprehod okoli hišeuser posted image

No, pri nas očitno še ne bo konec težav, se kar vrstijo.

Papa

Se še kaj javim

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.4.2008 20:25:45   
amy26
Sezam za Ano en kup user posted image  tudi meni je Aleks nekaj zbolel, cel dan vročina čez 39, z nosa ful teče. Tudi Ela ni najboljša, skos kašlja, nosek tudi bogi, no vročine edino nimauser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
   [Brisano sporočilo]
6.4.2008 20:50:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
6.4.2008 21:08:45   
tinaaja
Vozički: prijateljica kupuje voziček, pa se ne moreta odločit med Jane slalom pro, Quinny buzz 4 in Speedijem. Vsakemu kaj fali. Jaz sem itak za quinnyje. Kakšne so kej ocene tega ta novega buzza na 4 kolesa? Tinaaja??? Draja, a si ti našla kakšno pomanjkljivost pri Speediju?

Jane - kolegica jih je cist skur... da je blago zanic, njej se je takoj razmajal.... nimam osebne izkusnje.. Speedija bo draja komentirala. ce pa gledam Buzz4, pa bi raje pol bugabooja vzela, se mi zdi ziher boljsa varianta. Buzz4 je itak dokaj drag, s kosaro, ki jo itak rabis pa ne pride dost cenje.. Osebno bi se jaz odlocala zdaj edino med TFK buggster in Bugaboo.. Enega imamo user posted image user posted image ta drugega pa (še) ne.

Barci, upam, da ne zbolis.. In da bo Neja dobro prenesla norice.. Morda je najboljs, da jih se Zan hitro fase, pa imate mimo user posted image pravijo, da jih tusiraj parkrat na dan z mlacno vodo zaradi srbenja in pol samo pivnas otroka.

Amy, upam,da se tud pri vas hitro pocajtate..

Brini je danes prvic sploh prilezla svecka iz nosa.. Ampak samo ena user posted image Pol je ni bil veco. Je pa mal slisat srklcek vcasih, ko diha, tko da je bila delezna dvojnega cisceja nosu pred spanjem, seveda naju je nagradila z ornk jokom, upranjem,.. skratka bogi matretiran otrok user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
6.4.2008 21:57:06   
draja
joj, joj, joj prejoj sami bolančki user posted image . Milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vs evas, da se hitro pozdravite, pa še en kup user posted image user posted image user posted image  za vse ostale,da ne zbolimo.

Dajadada jaz lahko speedija samo pohvalimuser posted image . Res, še po enem letu deluje vse brezhibno! Niti enkrat nismo imeli kakšne težave. Enim sicer ni všeč nastavljanje naklona pri športnem delu vozička, ampak jaz nimam s tem nobenih težav - zablokiram zavoro, dvignem sedež, ga z ramo ali glavo podprem in zategnem pasekuser posted image . Mal se je treba znajti. Mi smo imeli 4,5 mesecev košaro, pol ene 3 mesece lupinico, pol sedež z zimsko vrečo in zdaj par dni sedež brez zimske vreče. Z vsem super zadovoljni.
Če bi že morala izpostavit nekaj kot pomankljivost, bi bilo to, da je sedež ful širok in iz drsečega materiala, tako da Živa ne sedi lepo naravnost in pokonci, ampak vedno zleze mal v eno stran. Sicer so mi druge mamice rekel, da je tudi v drugih vozičkih podobno, ampak mislim, da je tale speedijev sedež glede tega najhujši. Ampak bi ga vseeno kupila še enkratuser posted image .

Glede buzza - se mi je že dvakrat zgodilo, da mi je popolnoma neznana mamica ob srečanju nekje na sprehodu potarnala, kako zanič je njihov buzz, tako da.....

Sezam, Erna in ostale ko se pozdravite se dobimo res na kavi v mestuuser posted image .

Meaa, tinaaja in vse ostale, ki ste pred kratkim zamenjale avatar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
6.4.2008 22:12:19   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
V Tivoliju smo srečali Svita z družino in moram povedat, da njegova mamica zgleda kot ena najstnicauser posted image

A si misla, da je sestrca od Svita? user posted image

Bubančki, pozdravte se!!! user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
6.4.2008 22:12:20   
Naomi
Mi smo bili spet cel dan zunaj. V Tivoliju smo srečali Svita z družino in moram povedat, da njegova mamica zgleda kot ena najstnica

user posted image ...ja u bistvu so me sprasval ce sem MEEinA mlajsa sestra user posted image ...

...vec ju3 na sihtu...

...pa pozdravt se NUJNO...

BARCI...toje je tut nujno...nimam vec....ob 1. prilki prinesem za Zanija...PJOV?

nocko lepcano

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
7.4.2008 8:09:12   
tinaaja
Naomi, prosim, da se slikas in postas fotke!!! Firbec na kvardrat, predvsem pa kot ze enkrat - kapo dol user posted image Imas kak poseben recept? user posted image

Skratka, danes sem se spomnila, da imam doma olje 31... kokos sem cist pozabila na te moje zlate kapljice, ki so mi tokrat pomagale.. user posted image No so ze ve meni in izparilniku. Brina ima tud nekaj zaloge v nosu, itak da imava gladiatorske boje user posted image ob ciscenju.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
7.4.2008 10:29:28   
skačica
jutro klepetulje!

Jaz se pripravljam za odhod v službo, še prej dostavim malo v varstvo k mami. Je imela ponoči malo vročine, danes je ni več. Če se bo ponovno prikazala, jo bo pa predčasno ati šel iskat, čeprav po moje nima smisla, sej zna moja mami tud ok zanjo poskrbet.

Lepo se imejte čez dan, se zvečer kaj beremo.....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
7.4.2008 10:36:27   
erna14
joj user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bubane,nas tamal kaslja k en 50 letni strastni kadilc ma saj ne mors vrjet,ponoc se mu vse zaleti in je celo postlo pobruhov.tok je bogi sm mu sla pa vcer prosspan kupt za izkasljevanje pa inhalacije mu delam pa nos skoz pucam pa vitamine dajem pa vse zivo,sej mene bodo se zaprl k tko mucm otroka

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
7.4.2008 10:49:13   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

joj user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bubane,nas tamal kaslja k en 50 letni strastni kadilc ma saj ne mors vrjet,ponoc se mu vse zaleti in je celo postlo pobruhov.tok je bogi sm mu sla pa vcer prosspan kupt za izkasljevanje pa inhalacije mu delam pa nos skoz pucam pa vitamine dajem pa vse zivo,sej mene bodo se zaprl k tko mucm otroka

Erna glej, da Žigatu ne boš dajala prospana pred spanjem ali med njim. Samo čez dan za izkašlavanje. Pred spanjem pa raje Sinecot kapljice 15 kom. Men se je Katja tut davla in kašlala, da se mi je smila. Pa so ji kapljice ponoči vedno umirile kašelj. Drugače pa so se ti napadi kašlja 90% zmanjšali odkar imamo vvlažilec zraka v njeni sobi.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
7.4.2008 10:59:15   
Sibil_
Dan!

Erna-meni so za kašelj odsvetovali bilo kaj, če že pred spanjem slezov sirup.Tako da jaz načeloma ne dajem sirupa, ker tudi težko vem, katerega sploh dat.user posted image
V nos pa Operil, ene pediatrinje so ful proti ampak meni so na orl rekli da komot dam, predvsem zvečer pred spanjem.Pa vzdignjeno vzglavje in vlaga v sobi, pa mogoče s čem prsa namazat.

Lukas je včeraj zakuhal in ima skozi okrog 39 vročine, svečke mu malo zbijejo ampak ne dost, tako da greva danes k P.Ostali smo tudi še bolani, meni so se pljuča kar zabasala in komaj hodim in lovim sapo-nič kaj prijetno.Da o sinusih ne govorim-grrrr.Skratka-vsi bolni pri nas, še najboljši je Patrik, ampak je vseeno doma.user posted image

Avtomobili-kaj imate kakšne konkretne izkušnje z diesli?KAkor kaže se bom namreč kar dosti prevozila za v službo, pa sem razmišljala o dieslu, ampak nimam pa nobenih izkušenj oziroma mnenj.Ve katera prednosti in slabosti, pa razlike v ceni pa tako naprej?Lahko tudi na zs, bi res prosila za kakšen info.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
7.4.2008 11:28:08   
urla
Erna - tudi naša P vedno reče naj ene 3-5 dni dajem zvečer pred spanjem v vsako nosnico po kapljico otroškega operila in malo dvignjeno ležišče.

Sibil - vi pa tutnimate sreče z zdravjem. Koš user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
7.4.2008 12:45:37   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Sezam, Erna in ostale ko se pozdravite se dobimo res na kavi v mestuuser posted image .

OK user posted image . Bi mi pa res najbolj ustrezalo mesto, da ne izgubljam časa še prevozom user posted image

Jaz sem danes doma. Vročine nima več in tudi razpoloženje je OK, tako da bom šla že jutri v službo, Ana bo pa doma pri babi do konca tedna, da se čisto pozdravi (pa še AB poje) user posted image

Pa še en velik kup user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
7.4.2008 12:50:09   
Lejci
že nekaj časa vas komaj utegnem sproti prebrat......

V petek sem v vrtcu prvič doživela manjši šok. Jo pridem iskat in se joka... bila je neka druga vzgojiteljica in ni vedela nič. Zakaj joka, zakaj ima krvav obraz user posted image  zakaj nima oblečene majčke čez bodi, zakaj ima mokre hlače gor... In ob 15 popoldne še niti malice ni dobila user posted image  tako da je bila sestradana, njena flaša je bila pa na TOK visoki polici, da bi skoraj še jaz rabila pručko. Samo od vrtca do avta je popila 3/4 (polne) flaše čaja, ki sem ji ga jaz zjutraj pripravila. user posted image user posted image  Tako da bom šla danes prej tja, da ujamem njeno vzgojiteljico, da imamo pogovor, ker takole pa se jaz ne bom šla.  Da ne omenjam, da so jo dan prej pripele v voziček in je morala not sedet, spet samo v bodiju in žabicah, ko se ponavadi lepo igra v sobi. O ja, danes bo pestro tam... user posted image

V soboto sva doživeli na sprehodu gumi defekt user posted image user posted image user posted image . Očitno sem zapeljala na nekaj ostrega in kar naenkrat je nekaj čudno začelo škripat... Naju je oči moral pobrat in domov pelat... K sreči jo je lahko tudi sam zaflikal user posted image

Tudi naša kašlja in ji teče iz nosa, vročine pa nima. Sta bili pa 2 noči precej naporni, vrteli smo se v krogu - kašljanje, jok, lezenje name, malo spanja... in jovo na novo. Mučim jo pa tudi jaz s pumpico in fiziološko, dere se, kot bi jo klala, ampak kaj čmo, ne bi rada, da gre naprej na ušeska.

Ojle 31 - zlate kapljice tudi za nas. Izparilnik, ali pa jih vmešam v čisti vazelin in namažem... Začela sem ji dajat tudi actimel, ful ga obožuje.

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Avtomobili-kaj imate kakšne konkretne izkušnje z diesli?

Ja, mi imamo dizla zdaj že 3 leta in lahko samo pohvalim. Konkretno povedano je poraba bistveno nižja kot pri bencinarju, v bistvu nama pije enako oz. malo manj - mašina 2.0 kot prejšnji bencinar 1.4., na relacijah pa bistveno manj. Ceni dizla in 95-oktanskega benza sta bolj ali manj izenačeni, so pa dizli dražji in imajo dražjo registracijo zaradi okoljskih dajatev, kar je pomanjkljivost.

Vsem bogim bolančkom pošiljam veliiiko user posted image  

lp zaenkrat!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
7.4.2008 13:28:40   
A-N-J-A
DANuser posted image

NASVIDENJEuser posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Varne škarje za striženje las otrok
abee

Ali misliš, da bi bile potrebne posebne varne škarje za striženje las majhnih otrok?

Da (55%)

Ne (41%)

Ne vem (4%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!