|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
4.4.2008 14:57:43   
*sonchek*

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
A za večerjo vsi malčki jejo normalni obrok a so na flaši?

Dva dneva nazaj sva ga midva, res skrbna starša, peljala v Meka user posted image , ker smo celo popoldne šibali okrog, pa smo bli pozni, pa še mami si je zaželela enega alpinca. No in Anej je tam zmazal svoj happy meal z ribjimi palčkami, zraven pa pocmokal še skoraj celo jabolčno pito in spil 3 dcl pomarančnega soka, pred spanjem pa še 250ml mleka. To je le eden od večerov, ko ima apetit. Včeraj npr. je za večerjo pojedel le tri koščke kruha in flašo mleka. Pri nas je namreč vsak dan drugače in kak dan non stop nekaj je, spet drugi dan bi pa samo od čajčka živel user posted image

Nič, jaz zapuščam delovno mesto - pa pa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
4.4.2008 15:05:47   
Anonimen
hmmm... sem neki zaj***

< Sporočilo je popravil jjasna -- 4.4.2008 15:06:27 >

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
4.4.2008 15:12:18   
Anonimen
Naša nova nosečka je MoonEve - sem skor 100%! user posted image user posted image user posted image Je spet dala pod anonimno objavo gor in napislala, da se je dete zbudilo in zgoraj med aktivnimi člani jo ni bilo več par sekund po tem. In sem po našem seznamu šla gledat katera se je takrat odjavila - samo ona! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
4.4.2008 15:50:13   
A-N-J-A
jjasna-user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
4.4.2008 16:37:19   
draja
Joj Jjasna ti si pa res nevarnauser posted image user posted image user posted image .

tinaaja sam da ne bo pomote, nisem te jaz z Erno po tel. opravljala. No, vsaj glede nosečnosti neuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
4.4.2008 20:24:22   
dskubin
Vidim, da me nekatere pogrešate. Kako lepo je to videt user posted image . Vsi smo v redu, tamala je tudi uradno shodila (okoli ovinka pa to), samo je še vedno k en crnogorac - rajši se po tleh vleče. Draževe buške (prideloval jih je 3 dni zapoorednoma, tko da je mel celo glavo v plavicah in odrgninah user posted image ) so že zelo slabo vidne in še dobro jo je odnesel ko se je šel kamikaze. Drugače pa vsak dan takoj, ko se otroci zbudijo gremo ven do teme (včasih se spravim še tečt), pol večerja in kuhanje za drug dan, pa medtem otroke umit pa oblečt za spat (okoli 10ih) pol sem pa že tolk paf, da vas včasih samo preletim, al pa niti to ne, za čvek pa zmanjka moči. Sej bo boljš.

IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
sem pa prva v službi

Dream on - boljš, da ne povem, kdaj sredi noči jaz začenjam, boste takoj nehale jamrat.

Drgač pa vsem srečkam nosečkam želim lepe in zdrave nosečnosti, pa da ne bi ble preveč utrujene ob tavelikih škratkih. Vsem, ki so praznovali prejšnje dni pa vse najboljše! Pa vsem čestitke za nove zobke, korake in druge male velike dosežke v razvoju.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.4.2008 20:25:29 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 1306
4.4.2008 20:58:10   
K_a_t_i
Čer.
1. Jst nisem.
2. Žiga bi tud skoz ama-ama.
3. Naomi, smsjn mi kam in kdaj šibate ju3 - smo interesenti (sam moj še ne ve k puca avto - je dal oglas na net in v 1 minuti je dobu 3 klice - v naslednjih 10ih pa še 7 - no, je že prodal).
Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
4.4.2008 21:17:17   
Pikca
Pa ne, da ste že razkrile nosečko! Jjasna, pred tabo se pa res ne da nič skrituser posted image

Encijan, joj a kar 10 let ste jo čakali! Držim pesti, da se kmalu najavi bratec ali sestrica!

ooo Dskubin, lepo te je brat! Samo da se zdravijo buške. in čestitke Diti za hojo! Cajta pa tudi meni zmanjkuje...

mene pa matra Živin vrtec... včeraj je bila polulana (in ne preoblečena), ko jo je dedi prišel iskat in danes zjutraj ni hotela v vrtec (drugače se že 1 leto ni polulala)... sem se pogovorila z vzgojiteljico in je rekla, da se ni zgodilo nič posebnega in se ful opravičevala, ker niso opazile, da je mokra... danes mi je pa Živa rekla, da je pomočnica klofnila enga fantka, ker ni lepo jedeluser posted image  in da večkrat koga po riti udariuser posted image user posted image   sploh ne vem, kako naj reagiram oz. ali naj sploh reagiram, glede na to, da Žive ni udarila (vsaj povedala ni)user posted image  bi pa rada, da bi moj otrok z veseljem in predvsem brez strahu hodil v vrtec...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
4.4.2008 21:36:16   
dskubin
Še neki sm prej hotla pokomentirat, pa mi je zbežalo. jjasna - sm se kar malo potolažila, ko sem brala tvoj post o (ne)jedenju. Smo zgleda na istem. Meni je to taka muka, še posebej zato, ker je taprvi jedel karkoli sem skuhala. No, ne glih v ogromnih količinah, ampak to kar dela tamala je za med rekorde. Je približno vsak tačetrti dan kolikor toliko normalno, ostale dneve pa v celem dnevu količinsko pospravi obrok, ki ga kot bi mignil poje njena 6-mesečna sestrična.

Do sistematskega me je vse skupaj kar skrbelo, ker je doma pač ne vagam, izgleda pa res bolj suhljata, kot ne, nikjer nobenih obročkov pa to, pa sem bila pol prav prijetno presenečena, ker ima še mal več kot 9 kil in pol, pri 75,5 cm. No, glede na to, da še vedno dela paketke po 3 in več X na dan, nas po moje rešuje to, da zvečer in ponoči pije mleko (med pol litra in 7 deci). Sej sem že tudi razmišljala, da mogoče zaradi tega pol čez dan ne more jest ampak nam nikakor ne uspe ukinit teh nočnih obrokov. Pa po pravici povedano, se mi (nam) niti ne da preveč ukvarjat s tem, ker v unih max 6 urah spanja (to je skupaj z vsemi vmesnimi bujenji vmes) pa res rabim tudi malo ležat z zaprtimi očmi user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
4.4.2008 21:46:51   
Barči78
Čeeer,

Da se malo javi, in predvsem pohvalim detektivko jjasno, si se pa poglobila. No, če si prav uganila, ji želim lepo in mirno nosečnost.
Inhalator - danes sem ga kupila, Omronovega, za 83 EUR, na masko in cev, upam, da bo pomagal, samo malo me moti tole čiščenje, piše, da ga moraš po vsaki uporabi močno očistiti, prekuhati,... ali to počnete tiste, ki ga imate.
Ko sem Žanu ukilina ventolin, je po enem tednu začel nazaj kašljati, pošteno me že skrbi tale kašelj. Gremo pa jutri na morje samo za vikend, bomo poskusili imeti Žana čim več na morskem zraku.

Pikca - ja, zna bit zoprno tole z vrtce, če se spomniš mene, kako sem odreagirala, ko mi je Neja rekla, da jo je teta pokalauser posted image , še danes mi včasih omeni, jaz pa še danes ne vem, če je bilo res. Drugače pa Neja zelo rada hodi v vrtec, pa smo imeli hude težave na začetku, danes pa teče v igralnico. Upam, da se tudi pri vas uredi in upam, da ni Živina vzgojiteljica res tako nemarna, da jih klofta. user posted image

Naomi - a ti še za Žana hraniš rezančke? Bom res zelo vesela, če jih imaš še, se bi kar 1x po službi hitro ustavila, ko grem po Nejo, ker nimam pojma kdaj bo čas za kakšno kavo, sicer pa upam, da kmalu.

Steklenička - no, naš Žan že kar nekaj časa noče več piti po steklenički, smo jo čisto ukinili, lepo pije iz kozarca, mleko pa dobi samo še zamešan z raznimi linoti.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
4.4.2008 22:29:36   
draja
Pikca mi je kar slabo ratalo, ko sem prebrala o pomočnici iz Živinega vrtca! Mislim, da jih tepe? Haloooo! No, to je zame nedpoustno, otrokom bo čist priskutila vtrec. A veš kako travma je morala Živa doživeti ob tem,če se je polula?
No, kaj bi jaz naredila - se pogovorila z vzgojiteljico (če sem prav razumela, otroke tepe pomočnica) in z drugimi starši. To morate razčistiti - najprej naj vzgojiteljica s pomočnico, potem pa še vsi skupaj na roditeljskem sestanku. Če ne bo pomagalo pa direkt do ravnateljice! Sorry, ampak nima kaj fizično obračunavati z otroki. Pa ne morme verjeti no, kaj si dovoli! Jaz res ne bi pustila, da kdorkoli dvigne roko nad mojega otroka.

Sezam ja hvala, še pijemo allernovo in se priporočamuser posted image . Javi, če boste kdaj kaj po LJ hodili, drugače pa upam da se itak enkrat na kakšni kavici dobimo. Se moram nujno tudi z Barči zmenit - Barči a je še aktualno tisto mleko, ki ga imam za Žana? Magari kakšno soboto?

Jjasna te že vnaprej prosim - če bom jaz kdaj anonimna srečka nosečka, me ne razkrit, preden se sama javimuser posted image  . Se raje že vnaprej zasiguram, ker si predobra v temuser posted image .

Večerja Živa poje 2 dcl gostega grisolinota. Vedno isto, ker jo najmanj napenjauser posted image .

Ajaaaaa, mi smo pa končno kupili prve čeveljčkeuser posted image . Sem hotela kupit Elefanten, pa mi tisti, ki so res ultra mehki, niso bili všeč. Pol sem ji pa vzela ene ala sandalčke od Superfit, ki so ji še veliki in bodo bolj poleti prav prišli, pa ene ultra mehke pol supergice od ene **** firme za nekaj manj kot 10 evrovuser posted image . So mi bili sumljivo poceni, ampak so pa reeeeees mehki in čist raven podplat, tako da se lahko Geox skrije pred njimi.
Itak pa še ne bo nosila čevljev, ampak jih bomo imeli s sabo v ruzaku in jih obuli samo ko bo na igriščuuser posted image .

< Sporočilo je popravil draja -- 4.4.2008 22:33:53 >

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
4.4.2008 23:02:16   
sezam
Anja - user posted image user posted image  nov avatar

Dajadada - user posted image  za NS in seveda za user posted image  Našemu je tudi na sistematskem malo preveč kožico dol potegnila user posted image  in je tudi popldan vsake toliko časa zajokal. Najprej sem posumila raekcijo na cepivo, potem sem pa vidla, da se vsakič, ko zajoka prime za lulek user posted image  Samo pri nas je bilo drugi dan že bolje - bilo je še malo rdeče, bolelo ga pa ni več

dojenje - tudi jaz še kar odlašam z ukinitvijo - bi pa ne bi user posted image  Pa na koncu kar prevlada še večerno crkljanje user posted image

tinajaa - user posted image user posted image  za nakup user posted image user posted image

Encijan - joj, kok sta vidva mogla prestat. Sploh ne moreš verjet, koliko enih živcev gre user posted image  Pri nas je tudi za Ano malo trajalo, Žiga je ratal pa v prvem posksu user posted image  Upam, da kmalu zagledaš user posted image  ali user posted image
Pa user posted image  za nov frizuro. Jaz sem si jo tudi ta teden privoščila user posted image

hrana - tudi mi smo jedci. Sam, da koga vidi, da kaj je, je tako "amamam", nato pa jok, če kaj ne dobi user posted image  Večerjamo pa mi mlečne kašice - čokolino, medolino,... pred spanjem pa dojenje in zrave zaspi user posted image  Je pa faca, kar m dajem po žlici (kosilo), mora še sedaj biti zmiksano, drugače pa lahko je koščke - piškot, kar mi jemo, če mi dam, da sam nosi v usta, smeti po tleh, ....

jjasna - ti pa si detektivka user posted image  Kaj pa študiraš? Boš morala kar med detektive user posted image

Pikca - ojoj, tole je pa res zoprno. Glede na to, da Žive ni udarila, bi raje malo počakala in spremljala njeno vedenje. Če boš opazila še kaj neobičajnega, pa bi se šeenkrat pogovorila z njo. Upam, da se vam stanje čimbolje uredi user posted image

draja - saj sem vsak dan v LJ - center user posted image . Lahko bi se zmenile za kako kavo po službi. Ponavadi končam malo pred 14-to
user posted image user posted image  za prve čeveljček. Jaz sem tdi danes kupovala za naša 2 - v Massu imajo akcijo kupiš 3, plačaš 2 in sem šla kupit za Ano supege (ki so bile zastonj), za Žiga pa ene čevljčke in copate.

Pa sem vas prebrala in pokentirala user posted image  Sedaj pa lahko še malo napišem, kako smo mi. Časa skoz manj. Sploh sedaj ko je daljši dan in smo več zunaj user posted image . Hodimo še ne. Ob opori vse obhodi, vstaja povsod, samo da se lahko malo oprime - ob omaricah, radiatorju, pečici, da o stolih, kavč ne govorim.  Tako, da je skoz pestro. Z Ano se imata ful rada in sta skoz skupaj, potem je pa hitro jok, ker ga Ana hitro preveč stisne ali celo udari user posted image  Zvečer pa itak sam še posteljo vidim user posted image  Danes sem naredila malo izjeme, ker upam, da bom jtri lahko malo dlje pospala.

< Sporočilo je popravil sezam -- 4.4.2008 23:05:10 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.4.2008 7:46:56   
amy26
Dajadada čestitke za še enega user posted image  bo pa pestro pri vasuser posted image
pa seveda Živi za prve korakeuser posted image user posted image user posted image  pri nas še nič ne kaže da bo kmalu shodila, hodi le če jo držim pa še to moram držati obe rokici, tako da tudi to nič dosti ne prakticiram, bo že

zadnje dni je zelo težavna, mislim tečna ker rastejo zobki, ena zgornja enkica je že zunaj -š****, druga bo vsak čas zunaj, tako da bo kmalu končno imela 4 zobkeuser posted image  pa zadnje dni ima zaradi tega tudi vročino, poleg vsega še kašlja in z nosa ji ful teče.

hrana, je ful slabo, za vsako stvar ki jo poje je moram ful zamotiti, sploh za mlečno kašico, očitno jo je že naveličana sploh s tem mlekom allernova
tako da je kar suhica

sistematskega pregleda pa še kar ni imela, sem klicala že dvakrat v ZD pa pravi da ima zdravnica ful dela, da bodo že poklicali oz. obvestili po pošti, sam kdaj?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.4.2008 10:13:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Jjasna te že vnaprej prosim - če bom jaz kdaj anonimna srečka nosečka, me ne razkrit, preden se sama javimuser posted image  . Se raje že vnaprej zasiguram, ker si predobra v temuser posted image .

Draja, obljubim, da bom tiha kot grob. Sej sem za PikaPoka12 tud vedela pred vami, pa sem bila psssst. user posted image Sam se je sama izdala, ker ej pozabila kliknit na anonimna. user posted image

Sezam - študiram ekonomijo - no, še diploma mi sam manjka. Bo letos, bo! user posted image To "detektivstvo" je sam moj firbec... user posted image user posted image user posted image

No, sicer za 100% se bo pa sama javila, ampak se mi zdi, da drug kot ona pa že ne more bit. user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.4.2008 10:26:36   
skačica
jutro!

Mi smo že dve uri pokonci, Iza in ati sta šla v trgovino, jaz pa naj bi pospravila vsaj malo pa raje na RR čepimuser posted image .

Naša mala tud zelo slabo je, sploh ne vem od kje ima 9 kil pa še malo... pa še tisto kar poje hoče jest sama, bog ne daj da ji jaz kaj nesem v usta. Pol si lahko mislite kako imamouser posted image  po tleh. Danes je za zajtrk dobila pečeno jajčko in jo je več kot pol po tleh, še nisem pospravlauser posted image  Skratka jaz ne vem kaj bi naredila, da bi mala več jedla.  Samo očitno ima toliko kot poje dovolj al kaj? Se pa po moje šlepa s tem dojenjem, bi morala ukinit takrat, ko še ni sama vlekla majce dol. Zdej je pa čist obsedena z dojenjem, ko pridem iz službe mi kar majco dol vleče, najraje bi imela kar obe zunaj in mal iz ene in mal iz druge vleklauser posted image user posted image . Skratka se bom morala odločit in prekinit s tem, ker je bilo zvrhan dovolj.

pikca- ja, tole pa tud jaz ne bi bila tiho. Verjetno je malo res nekaj šokiralo, da se je po tako dolgem času polulala. Revica...

jjasna- pol pa si verjetn res odkrila ta pravo. user posted image  Si pa pravi profi.

Zdej pa grem mal pospravit. Mogoče še zvečer kaj napišem.

Aha, še o čeveljčkih eno: tam nekje v Štepanjcu imajo Ciciban trgovino in en kotiček z znižanimi čevlji in sem dala za ene luštne čeveljčke, ki so mehki in primerni za prve korake, ene malo odprte čeveljčke za spomladi in za copatke skupaj 56 eurov. Meni se je zdelo ugodno. Copatki itak niso bili znižani in so stali 17 eurov.

Zdej pa res grem......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.4.2008 13:53:45   
Dajadada
Bravo Jjasna detektivkauser posted image . Po moje imaš kar prav, ker če bi bila kakšna, ki še vedno čveka z nami bi sigurno že povedala. Se mi kar malo smili Jure, ker ne bo mogel nič skriti pred mamico...boš takoj vse zvohalauser posted image .

Pikca, se čisto strinjam z Drajo...kar povej jim v vrtcu, kaj ti je živa rekla in kakšna je bila njena reakcija na to. Mislim, grozno.

Hrana, naš bi samo ama, ama, še ko je bolan ne zgubi apetita (mogoče čisto malo), ima pa 9,5 kg. Tako da ne vem po kakšni logiki gre kilaža gor, če nekateri od vaših pojejo po en ornk obrok na dan, pa imajo več kil kot naš. Pri kosilu poje več kot njegov 3 letni bratranec ali 9 letna sestrična (preverjeno za njegov RD - pol je pa še cel kos torte zmazuuser posted image ). Še varuška je rekla, da po 10 minutah, ko je pojedel. že začne stegovati rokico proti mizi, če vidi, da nekdo je. Upam, da nam ne bo dodatno zaračunala njegove požrešnostiuser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.4.2008 17:08:13   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Tako da ne vem po kakšni logiki gre kilaža gor, če nekateri od vaših pojejo po en ornk obrok na dan, pa imajo več kil kot naš.

geni, punca geni user posted image  in očitno je Nejc to podedoval po mamiciuser posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
5.4.2008 19:42:51   
erna14
no pr nas spet kasljamo iz nosa tece v potokih tko da spet eno sran........,sem mu sla pa dons kupt vitamine.sezam a ti mas sanatogen baby vitamine?ja pa jaz bi sla tud z vama na kavo ce se lohk povabimuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.4.2008 19:43:55   
erna14
jaz sem tud neki za j........

< Sporočilo je popravil erna14 -- 5.4.2008 19:44:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 1319
5.4.2008 21:09:49   
Anonimen
Dajadada - ja, očitno so res geni kot je rekla Draja. Kolikor Jure malo poje ima kar veliko kg - se tudi mamici vse obesi po riti, stegnah in trebuhu, očiju pa več ali manj po trebuhu. user posted image

erna14 - jaz tud Juretu dajem Sanatogen baby vitamine, ker zelo malo sadje apoje in na splošno je zelo malo, pa še slab hemoglobin je imel konec novembra. Dajem mu pa po kosilu in mu je full dobro, edina stvar za katero dopira usta kot ptiček. Točno ve, ko prinesem stekleničko kaj imam in že jamra am-am.
Aja, pa da ne pozabim - smo sedaj dali tudi kri pregledat, pa jo ima super, pa tudi hemoglobim se je full popravil. Sicer železa se mi zdi, da v Sanatogenu ni, ampak se pa železo živalskega izvora lažje absorbira z vitaminom C, zato pa mu tudi dajem po kosilu.

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.4.2008 9:25:25   
Anonimen
Dobro jutro,

se mi se malo javimo. Vsi smo bolni, Livija je ze od prejsnjega poinedeljka skoz bolna. Ne vem, ali ji je padla odpornost po cepljenju ali kaj je narobe. Prej v celem letu nismo imeli 5 dni skupaj vrocine, zdaj pa najprej 6. otroska bolezen, potem pa prehlad.... Zdaj je sicer ze veliko bolje, se vedno pa smrka in kaslja.

Drugace je pa fino z njo. Vsak dan hoce it sama ven na sprehod.. gre do vrat in se dere MaMA, kar pomeni orpite mi ze ta vrata. :) Imamo lustne fotke iz enega teh sprehofdov, ampak jih ne morem pripet.

Jaz sem fajn... smo bili vceraj v mestu in sem sla v eno trgovino, kjer imajo kolekcijo znamke BDB (obleke) in sem kupila za nasega novega clana en ful lustkan overall s kratkimi rokavi in zepom na sredini... V trebuhu se pa ful premika in me cel cas nabija v mehur... komaj ga ze cakamo...

BTW: a si lahko predstavljate, da sem efektivno samo se dva emseca v sluzbi, potem grem pa na novo porodnisko? Jaz komaj...

grem Livija odkrila flomastre.....user posted image

Lep pozdrav s severa, PikaPola

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.4.2008 11:09:31   
skačica
dan!

Kje pa ste vse? Verjetno na sončku. Tud mi smo bili že zunaj, Iza in ati sta še, jaz sem pa skočila not sam cunje obesit pa mal na RR skočituser posted image  pol grem pa nazaj ven do kosila, po kosilu pa na čofotanje v Zreče.

Včeraj smo šli mal zapravljat atijev denaruser posted image , sva obe z malo noviuser posted image , največ sem nakupila v Zari in Mangu.
Zvečer sva pa z možem uživala ob čokoladnem fondiju, je prav pasalo.

Grem, me že moj kliče...............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.4.2008 11:10:52   
erna14
jjasna-jaz sem mu tud dala vcer po kosilu,aaaaaaammmm a to mu das 1 zlicko ali dve?
pikapola-joj full lepo,cak jaz sm itak vrjeten spregledala ali pozabila kdaj imas rok?joj kok je to lepo k ena mal tko napise kaj dela otrocek v trebuhu,me pol spet kar mal spomincki dajejo pa tko....user posted image
hofer plenice-majo zdaj nove kao iste ampak nov model in sicer imajo drugacno zapenjanje in tiste trakove k se zapnejo so nardil full elasticne,morm rect da so res fajn ze prej so mi ble super zdaj so mi pa se bolj pa  se fajn mi je k do zddaj mi niso niti enkrat se spustleuser posted image
nase zdravje-full dobrovoljen tamal,sicer ponoc je mel ob 12 vrocino 38,4 pa sem mu kar svecko dala ampak drugac mu pa zvecer do takrat ni narasla cez 37,je pa full priden po novem uporabljamo samo se flasko tisto k ma slamco in jo ima kar na tamali mizici in k je zejen gre pa pit,tkod a zdaj full velik pije tko da sem res vesela k mam tazga miskota domauser posted image user posted image
u pozabla povedat kaj mi je zadnc naredu sedi on v stovcku k ga ma za jest in sem sla sam v kuhno flasko splaknit in priden nazaj in tamal je bil cel na mizici je vn splezal in eno nogo je imel ze cez,varianta da bo dol splezal,k sm ga vidla me je skor kap joj sej napaka je bla moja k ga nisem prvezala in re od takrat je skoz privezan v stovcku,no pa nisem ga pohvalila ze kar ene 2 mesca obvlada sam priti iz postle se tko lepo rikverc obrne in spleza dol,sam me vsakic k dol pleza mal stiska al bo al ne,no pa ugotovil je nove besede k ne vem kaj so aja,baba,jajaja,kaka,vov,gaga,tata......mislm ful se kar sam sabo pogovarja je tok smesen......no dost me mateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.4.2008 11:34:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

jjasna-jaz sem mu tud dala vcer po kosilu,aaaaaaammmm a to mu das 1 zlicko ali dve?

Po enem letu piše gor na škatli, da mu lahko daš dve žlički in jst mu jih kar dajem po dve. Najprej mu dam eno, potem mu dam v drugo pe še AD3 kapljice (naša P je rekla, da se jih mora jemati do 15 meseca), ki jih sicer ne mara (no ja, sej so res grenke).

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.4.2008 11:46:11   
tinaaja
No, evo se mal mene.. zal ne na soncku, ceprav bom sla cez ene pol ure. Sme na bolovanju user posted image No, zgleda da se gripo zatrla, ampak vseeno se nisem izognila nahodu, bolecemu grlu in na splosno slabemu pocutju. Lekadoli so moji narboljs prjatli user posted image user posted image

Otrok je veliko zunaj, si ga kar malo podajajo oci, babice, dedek,... skratka nic ji ne fali. Danes mi je pripravila veliko presenecenje - gdč je zeksala cel actimel - se se ni zgodilo, se zjutraj ponavadi dajeva za vsako zlicko. danes pa sem ji not cez un pokrovcek porinla slamco in ji tko dala in je palilo... torej - vse je v nacinu user posted image zdaj razmisljam, kako naj izumim nacin, da bo se kosilo tko pojedla. pri nas namrec je samo eno azdevo za kosilo in to so ponavadi testenine. ce je dve zadevi za kosilo, je ze praznik. zelenjave itak (razen korencka) ne je, meso ce je pri volji, edin testenine in riz iz kitajca pa gredo dol skoraj brez tezav user posted image

erna, mislim, da je muller tudi "posodobil" svoje plenice...

Pikapola .. upam, da se kmal pocajtate.. lahko recem samo - I feeel you user posted image   2 meseca... superrrr :) 

nic, lepo se imejte... grem se skup sestavit pa mal soncku nastavit...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

IME ZA FANTKA
gugla

Katero ime za fantka bi izbrali?

Filip (34%)

Maks (15%)

Oskar (20%)

Matic (25%)

Tristjan (6%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!